Ανασκόπηση προβολέα οικιακού κινηματογράφου Epson 2045

01 από 08

Εισαγωγή στον βιντεοπροβολέα Home Cinema της Epson PowerLite 2045

Έγχρωμος βιντεοπροβολέας Epson Home Cinema 2045 με Αξεσουάρ Συμπεριλαμβανόμενα. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Ο Home Cinema Epson PowerLite 2045 είναι ένας βιντεοπροβολέας που διαθέτει δυνατότητα απεικόνισης 2D και 3D. Διαθέτει επίσης μια είσοδο HDMI με δυνατότητα MHL που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση συμβατών φορητών συσκευών, συμπεριλαμβανομένου του Stick Streaming Stick Roku . Διαθέτει επίσης ενσωματωμένη Wifi, καθώς και υποστήριξη Miracast / WiDi. Από την πλευρά του ήχου, το 2045 διαθέτει επίσης ένα ηχοσύστημα με ένα ηχείο 5 watt.

Εμφανίζεται στην παραπάνω φωτογραφία είναι μια ματιά στα στοιχεία που έρχονται στο πακέτο του PowerLite Home Cinema 2045 Projector.

Στο κέντρο της φωτογραφίας βρίσκεται ο προβολέας, με το αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας, το τηλεχειριστήριο και τις μπαταρίες. Για τους καταναλωτές, ένα CD ROM περιέχει το εγχειρίδιο χρήσης παρέχεται επίσης αλλά δεν ήταν συσκευασμένο με το δείγμα αναθεώρησης μου.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Home Cinema Epson PowerLite 2045 περιλαμβάνουν:

02 από 08

Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Επιλογές σύνδεσης

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Πρόσοψη και οπίσθια προβολές. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εμφανίζεται παραπάνω μια φωτογραφία που δείχνει την εμπρόσθια και την οπίσθια όψη του βίντεο προβολέα Epson PowerLite Home Cinema 2045.

Ξεκινώντας με την κορυφή της εικόνας, στην αριστερή πλευρά βρίσκεται ο εξαερισμός του αέρα.

Μετακινώντας προς τα αριστερά, πέρα ​​από το λογότυπο της Epson (το οποίο είναι δύσκολο να δει σε αυτήν τη φωτογραφία, καθώς είναι άσπρο), είναι ο φακός. Πάνω και πίσω, οι φακοί είναι τα χειριστήρια ολισθαίνοντος καλύμματος φακού, ζουμ, εστίασης και οριζόντιας ολίσθησης .

Στη δεξιά πλευρά του φακού βρίσκεται ο μπροστινός αισθητήρας τηλεχειρισμού. Στην κάτω εμπρός αριστερή και δεξιά πλευρά υπάρχουν τα πόδια ρύθμισης που μπορούν να ανυψώσουν την εμπρόσθια γωνία του προβολέα.

Η μετακίνηση στην κάτω εικόνα είναι η οπίσθια προβολή του βίντεο προβολέα Epson PowerLite Home Cinema 2045.

Ξεκινώντας από την επάνω αριστερή πλευρά βρίσκονται τα τυπικά USB (μπορούν να χρησιμοποιηθούν αρχεία πολυμέσων συμβατά με την πρόσβαση από μια μονάδα flash, εξωτερικό σκληρό δίσκο ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή) και θύρες mini-USB (μόνο για υπηρεσίες).

Μετακινώντας δεξιά υπάρχει είσοδος οθόνης PC (VGA) και ένα σετ (διατεταγμένο κάθετα) από Composite Video (κίτρινο) και αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους .

Συνεχίζοντας προς τα δεξιά είναι 2 εισόδους HDMI . Αυτές οι είσοδοι επιτρέπουν τη σύνδεση μιας πηγής HDMI ή DVI . Οι πηγές με έξοδο DVI μπορούν να συνδεθούν με μια είσοδο HDMI του Home Cinema της Epson PowerLite 2045 μέσω καλωδίου προσαρμογέα DVI-HDMI.

Επίσης, ως πρόσθετο πλεονέκτημα, η είσοδος HDMI 1 είναι ενεργοποιημένη με δυνατότητα MHL, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε συσκευές συμβατές με MHL, όπως μερικά smartphones, δισκία και το Roku Streaming Stick .

Μετακινώντας προς τα κάτω στην κάτω αριστερή πλευρά, παρέχεται υποδοχή ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος (αποσπώμενο καλώδιο τροφοδοσίας), καθώς και αισθητήρας τηλεχειρισμού τοποθετημένο στον πίσω χώρο και έξοδος ήχου 3,5 mm για σύνδεση σε εξωτερικό σύστημα ήχου.

Στην άκρη δεξιά υπάρχει μια "σχάρα" πίσω από την οποία περιλαμβάνεται το ηχείο.

03 του 08

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Έλεγχοι φακού

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Έλεγχοι φακού. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Η εικόνα που εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα είναι μια πιο προσεκτική προβολή των στοιχείων ελέγχου φακού του βιντεοπροβολέα Epson PowerLite Home Cinema 2045.

Ξεκινώντας από το επάνω μέρος της φωτογραφίας βρίσκεται το ρυθμιστικό του καλύμματος φακού.

Η μεγάλη διάταξη στο κέντρο της εικόνας αποτελείται από τα χειριστήρια ζουμ και εστίασης.

Τέλος, στο κάτω μέρος, είναι οριζόντιος ολισθητήρας τραπεζοειδούς πλήκτρου ο οποίος περιλαμβάνει επίσης διαγράμματα στην τοποθέτηση της εικόνας.

04 του 08

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Έλεγχοι επί της οθόνης

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Έλεγχοι επί της οθόνης. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Τα εικονίδια που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα είναι τα ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου για το Home Cinema της Epson PowerLite Home Cinema 2045. Αυτά τα στοιχεία ελέγχου αναπαράγονται επίσης στο ασύρματο τηλεχειριστήριο, το οποίο εμφανίζεται αργότερα σε αυτό το προφίλ.

Ξεκινώντας από τα αριστερά είναι τα WLAN (Wifi) και τα Screen Mirroring (δείκτες κατάστασης Miracast .

Η μετακίνηση προς τα δεξιά είναι το κουμπί τροφοδοσίας μαζί με τους δείκτες κατάστασης λαμπτήρων και θερμοκρασίας.

Συνεχίζοντας προς τα δεξιά είναι τα κουμπιά Αρχική οθόνη και επιλογή πηγής - κάθε πίεση αυτών των κουμπιών προσεγγίζει άλλη πηγή εισόδου.

Μετακίνηση προς τα δεξιά είναι τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης και μενού πλοήγησης. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι και τα δύο κατακόρυφα κουμπιά κάνουν διπλή λειτουργία ως κατακόρυφο χειριστήριο διόρθωσης Keystone, ενώ τα αριστερά και τα δεξιά κουμπιά λειτουργούν τόσο ως χειριστήρια έντασης για το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων όσο και ως προς τα οριζόντια κουμπιά διόρθωσης κατόπτρων.

05 του 08

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Τηλεχειριστήριο

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Τηλεχειριστήριο. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Το τηλεχειριστήριο για το Home Cinema της Epson PowerLite 2045 επιτρέπει τον έλεγχο των περισσότερων λειτουργιών του προβολέα μέσω των μενού επί της οθόνης.

Αυτό το τηλεχειριστήριο προσαρμόζεται εύκολα στην παλάμη της παλάμης οποιουδήποτε χεριού και διαθέτει αυτόνομα κουμπιά.

Ξεκινώντας από την κορυφή (περιοχή με μαύρο χρώμα) είναι ένα κουμπί τροφοδοσίας, τα κουμπιά επιλογής εισόδου και το κουμπί πρόσβασης LAN.

Προχωρώντας προς τα κάτω, υπάρχουν πρώτα τα στοιχεία ελέγχου αναπαραγωγής (χρησιμοποιούνται με συσκευές που συνδέονται μέσω σύνδεσης HDMI), καθώς και η πρόσβαση HDMI (HDMI-CEC) και τα Έλεγχοι έντασης ήχου.

Η κυκλική περιοχή στο κέντρο του τηλεχειριστηρίου περιέχει τα κουμπιά πρόσβασης μενού και πλοήγησης.

Στη συνέχεια υπάρχει μια σειρά που περιλαμβάνει τη λειτουργία μετατροπής 2D / 3D, Λειτουργία χρώματος, Πλήκτρο μνήμης ρυθμίσεων.

Η επόμενη σειρά αποτελείται από κουμπιά ρύθμισης 3D Format, Image Enhance και Interpolation Frame.

Προχωρώντας στην κάτω σειρά, τα υπόλοιπα κουμπιά Slideshow, Pattern (εμφανίζει μοτίβα ελέγχου προβολής) και AV Mute (σίγαση εικόνας και ήχου).

Τέλος, στο κάτω δεξιό είναι το κουμπί πρόσβασης στην αρχική οθόνη.

06 του 08

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 2045 - iProjector App

Epson Home Cinema 2045 - Απομακρυσμένη εφαρμογή και θαυματουργό. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Εκτός από τις επιλογές ελέγχου και ρυθμίσεων που διατίθενται μέσω των ενσωματωμένων και τηλεχειριστηρίων του Home Cinema 2045, η Epson παρέχει επίσης την εφαρμογή iProjection για αμφότερες τις συμβατές συσκευές iOS και Android.

Η εφαρμογή iProjection επιτρέπει στους χρήστες όχι μόνο να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο ή tablet για να ελέγχουν τον προβολέα, αλλά επίσης επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται ασύρματα φωτογραφίες, έγγραφα, ιστοσελίδες και άλλα αποθηκευμένα σε αυτές τις συσκευές, καθώς και συμβατά φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές, μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας Miracast ή WiDi.

Παραδείγματα των κύριων μενού και των εφαρμογών τηλεχειριστηρίου εμφανίζονται στην παραπάνω φωτογραφία, καθώς και παραδείγματα του Mirroring Screen Mirroring / Sharing μιας οθόνης μενού Android Phone App, καθώς και μια φωτογραφία που μοιράστηκε μεταξύ ενός τηλεφώνου Android και του προβολέα. Η συσκευή Android που χρησιμοποιήθηκε με την εφαρμογή σε αυτήν την κριτική ήταν ένα HTC One M8 Harman Kardon Edition Smartphone .

07 του 08

Προβολέας Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Πώς να το ρυθμίσετε

Η Αρχική οθόνη Epson PowerLite Home Cinema 2045. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους προβολείς αυτές τις μέρες, η εγκατάσταση και η χρήση των βασικών χαρακτηριστικών του Home Cinema Epson 2045 είναι αρκετά απλή. Εδώ είναι τα βασικά βήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Βήμα 1: Εγκαταστήστε μια οθόνη (μέγεθος της επιλογής σας) ή βρείτε ένα λευκό τοίχο για να προβάλετε.

Βήμα 2: Τοποθετήστε τον προβολέα σε ένα τραπέζι / σχάρα ή στην οροφή, είτε μπροστά είτε πίσω από την οθόνη σε απόσταση από την οθόνη που επιθυμείτε. Ο υπολογιστής απόστασης οθόνης της Epson είναι μια μεγάλη βοήθεια. Για λόγους αναθεώρησης, έβαλα το βιντεοπροβολέα σε ένα κινητό ράφι μπροστά από την οθόνη για ευκολότερη χρήση για αυτήν την αναθεώρηση.

Βήμα 3: Συνδέστε την πηγή σας (συσκευή Blu-ray Disc, κ.λπ.)

Βήμα 4: Ενεργοποιήστε τη συσκευή προέλευσης και στη συνέχεια ενεργοποιήστε τον προβολέα. Το 2045 θα αναζητήσει αυτόματα την ενεργή πηγή εισόδου. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην πηγή χειροκίνητα μέσω του τηλεχειριστηρίου ή να χρησιμοποιήσετε τα ενσωματωμένα χειριστήρια που βρίσκονται στον προβολέα.

Βήμα 5: Μόλις ενεργοποιήσετε τα πάντα, η πρώτη εικόνα που θα δείτε είναι το λογότυπο της Epson, ακολουθούμενη από ένα μήνυμα ότι ο βιντεοπροβολέας αναζητά μια ενεργή πηγή εισόδου.

Βήμα 6: Μόλις ο προβολέας βρει την ενεργή πηγή σας, ρυθμίστε την προβαλλόμενη εικόνα. Εκτός από την επιλεγμένη πηγή σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε είτε από τα ενσωματωμένα μοτίβα δοκιμών λευκού ή από πλέγμα, τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω του μενού της οθόνης του προβολέα.

Για να τοποθετήσετε την εικόνα στην οθόνη στην σωστή γωνία, σηκώστε ή χαμηλώστε το μπροστινό μέρος του προβολέα χρησιμοποιώντας τα ρυθμιζόμενα πόδια που βρίσκονται στο κάτω αριστερό / δεξί μέρος του προβολέα (υπάρχουν επίσης ρυθμιζόμενα πόδια που βρίσκονται στις αριστερές και τις δεξιά γωνίες του πίσω μέρους του προβολέα). Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω την τοποθέτηση της εικόνας χρησιμοποιώντας τις οριζόντιες και κάθετες προσαρμογές Keystone.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το χειροκίνητο χειριστήριο μεγέθυνσης που βρίσκεται πάνω και πίσω από το φακό για να έχετε την εικόνα σωστή για να γεμίσετε την οθόνη. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι παραπάνω διαδικασίες, χρησιμοποιήστε το χειροκίνητο στοιχείο Έλεγχος εστίασης για να ρυθμίσετε την εμφάνιση της εικόνας. Τα στοιχεία ελέγχου ζουμ και εστίασης βρίσκονται πίσω από τη διάταξη φακού και είναι προσβάσιμα από την κορυφή του προβολέα. Τέλος, επιλέξτε το λόγο διαστάσεων που επιθυμείτε.

08 από 08

Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Απόδοση και τελική λήψη

Epson PowerLite Home Cinema 2045 - Μενού ρυθμίσεων εικόνας. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Απόδοση βίντεο 2D

Για να φτάσω στην απόδοση, βρήκα ότι οι προβολείς Epson PowerLite Home Cinema 2045 προβάλλουν εικόνες από πηγές HD, όπως είναι οι δίσκοι Blu-ray ή από καλώδιο υψηλής ευκρίνειας. Στο 2D, το χρώμα, συμπεριλαμβανομένων των τόνων σάρκας, ήταν συνεπείς, και τόσο η μαύρη στάθμη όσο και η σκιά ήταν πολύ καλές, αν και τα μαύρα επίπεδα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια βελτίωση. Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τις φωτεινότερες ρυθμίσεις εξόδου φωτός, τα επίπεδα μαύρου χρώματος δεν είναι τόσο βαθιά.

Το Epson 2045 μπορεί να προβάλει μια προβολή εικόνας σε ένα δωμάτιο με κάποιο βαθμό φωτισμού περιβάλλοντος, που συχνά συναντάται σε ένα τυπικό σαλόνι. Ωστόσο, για να παρέχεται η επαρκώς φωτεινή εικόνα, υπάρχει ένας συμβιβασμός σε αντίθεση και μαύρο επίπεδο. Ωστόσο, οι προβαλλόμενες εικόνες κρατούν καλά, και δεν φαίνονται τόσο ξεθωριασμένες όπως και σε πολλούς άλλους προβολείς.

Επίσης, για όσους είναι ενεργειακά συνειδητοποιημένοι, σε μια παραδοσιακά σκούρα αίθουσα home theater, ο τρόπος ECO του 2045 (ειδικά για το 2D) σχεδιάζει άπλετο φως για μια καλή εμπειρία θέασης.

Αποεπένδυση και αναβάθμιση πηγών πρότυπων ορισμών

Για να ελέγξουμε περαιτέρω την απόδοση επεξεργασίας βίντεο 2045 τόσο για χαμηλής όσο και για μεταφρασμένες πηγές βίντεο, πραγματοποίησα μια σειρά δοκιμών χρησιμοποιώντας τυποποιημένους δίσκους DVD και Blu-ray.

Εδώ το 2045 πέρασε τις περισσότερες από τις δοκιμές, αλλά είχε πρόβλημα με μερικούς. Η συνολική αποεπένδυση και η κλιμάκωση ήταν καλές, αλλά η ανίχνευση cadent cad ήταν κακή. Επίσης, αν και η βελτίωση της λεπτομέρειας φαινόταν καλή από πηγές κανονικής ευκρίνειας συνδεδεμένες μέσω HDMI, το 2045 δεν βελτίωσε τις λεπτομέρειες καθώς και πηγές που συνδέονται μέσω της σύνθετης εισόδου βίντεο.

Για περισσότερες επεξηγήσεις και απεικονίσεις των δοκιμών επιδόσεων βίντεο που έτρεξα με το Epson 2045, ανατρέξτε στην Έκθεση επιδόσεων βίντεο .

Απόδοση 3D βίντεο

Για να αξιολογήσω την απόδοση 3D, χρησιμοποίησα ένα OPPO BDP-103 Blu-ray Disc Player , σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι γυαλιών 3D Active Shutter με βάση RF που είχαν προβλεφθεί ειδικά για αυτήν την αναθεώρηση. Τα γυαλιά 3D δεν συνοδεύονται από τον προβολέα, αλλά μπορούν να παραγγελθούν απευθείας από την Epson. Τα γυαλιά είναι επαναφορτιζόμενα (δεν χρειάζονται μπαταρίες). Για να τα φορτίσετε, μπορείτε είτε να τα συνδέσετε στη θύρα USB στο πίσω μέρος του προβολέα ή σε υπολογιστή ή να χρησιμοποιήσετε έναν προαιρετικό προσαρμογέα USB-AC.

Βρήκα ότι τα τρισδιάστατα γυαλιά ήταν άνετα και η εμπειρία θέασης 3D ήταν πολύ καλή, με πολύ λίγες περιπτώσεις αλληλεγγύης και λάμψης. Επίσης, αν και η βέλτιστη γωνία θέασης 3D συνήθως + ή - 45 βαθμούς από το κέντρο - ήμουν σε θέση να πάρω μια αρκετά καλή εμπειρία 3D προβολής σε ευρύτερες οπτικές γωνίες.

Επιπλέον, το Epson 2045 προβάλλει πολύ φως - γεγονός που καθιστά την εμπειρία 3D καλύτερης προβολής. Ως αποτέλεσμα, η απώλεια φωτεινότητας κατά την προβολή μέσω τρισδιάστατων γυαλιών δεν είναι πραγματικά άσχημη.

Ο προβολέας ανιχνεύει αυτόματα τρισδιάστατα σήματα και μεταβαίνει στη ρύθμιση 3D Dynamic Picture Mode, η οποία παρέχει μέγιστη φωτεινότητα και αντίθεση για καλύτερη προβολή 3D (μπορείτε επίσης να κάνετε χειροκίνητες προσαρμογές προβολής 3D). Στην πραγματικότητα, το 2045 παρέχει δύο λειτουργίες 3D φωτεινότητας: 3D Dynamic (για προβολή 3D σε δωμάτια με φωτισμό περιβάλλοντος) και 3D Cinema (για προβολή 3D σε σκοτεινούς χώρους). Έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε τις δικές σας ρυθμίσεις χειροκίνητης φωτεινότητας / αντίθεσης / χρώματος. Ωστόσο, όταν μετακινείτε σε λειτουργία προβολής 3D, ο ανεμιστήρας του προβολέα γίνεται πιο έντονος, κάτι που μπορεί να αποστασιοποιηθεί για μερικούς.

Το 2045 παρέχει επιλογές προβολής μετατροπής τόσο σε φυσικό όσο και σε 2D σε 3D. Ωστόσο, η επιλογή προβολής 2D-to-3D δεν είναι τόσο συνεπής όσο μερικές φορές θα παρατηρήσετε αντικείμενα που έχουν υποστεί λανθασμένα στρώματα και κάποια αναδίπλωση αντικειμένων.

MHL

Ο Home Cinema της Epson 2045 ενσωματώνει επίσης συμβατότητα MHL σε μία από τις δύο εισόδους HDMI. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει σε συσκευές συμβατές με MHL, συμπεριλαμβανομένων πολλών smartphones, δισκία, να διογκώνονται καθώς η MHL έκδοση του Stick Streaming Stick Roku συνδέεται απευθείας στον προβολέα.

Χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες της θύρας MHL / HDMI, μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο από τη συμβατή συσκευή σας απευθείας στην οθόνη προβολής και, στην περίπτωση του Stick Streaming Stick, να μετατρέψετε τον προβολέα σε Media Streamer (Netflix, Vudu, Crackle, HuluPlus , κ.λπ.) χωρίς να συνδέσετε εξωτερικό κουτί και καλώδιο.

USB

Εκτός από το HMDI / MHL, περιλαμβάνεται επίσης μια θύρα USB, η οποία επιτρέπει επίσης την προβολή φωτογραφιών, βίντεο και άλλου περιεχομένου από συμβατές συσκευές USB, όπως μονάδα flash ή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Επίσης, για να προσθέσετε μεγαλύτερη ευελιξία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB για παροχή ενέργειας για συσκευές ροής που απαιτούν σύνδεση HDMI για πρόσβαση σε περιεχόμενο, αλλά χρειάζονται εξωτερική τροφοδοσία μέσω USB ή προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος, όπως το Google Chromecast , το Amazon Fire TV Stick μη-MHL έκδοση του ραβδίου Roku Streaming. Η δυνατότητα χρήσης USB ως πηγής τροφοδοσίας καθιστά τη σύνδεση αυτών των συσκευών στον προβολέα πιο βολική.

Θαυματουργή / Καθρέφτης οθόνης

Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό που παρέχεται στο Home Cinema της Epson 2045 είναι η συμπερίληψη της ασύρματης συνδεσιμότητας στο Wifi-υποστηριζόμενη Miracast και WiDi. Το Miracast επιτρέπει άμεση ροή ασύρματου ή καθρέφτη / κοινή χρήση οθόνης από συμβατές συσκευές iOS ή Android, ενώ η WiDi αποκτά την ίδια δυνατότητα από συμβατά φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές.

Αυτό είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό που πρέπει να έχετε σε ένα βιντεοπροβολέα, αλλά, για μένα, θεωρώ δύσκολο να ενεργοποιήσω και να συγχρονίσω το τηλέφωνο Android με δυνατότητα Miracast στον προβολέα.

Ωστόσο, όταν το 2045 και το τηλέφωνό μου μπορούσαν να συγχρονιστούν, η αντιστοίχιση παρείχε περισσότερες δυνατότητες πρόσβασης σε περιεχόμενο. Ήμουν σε θέση να εμφανίσετε και να περιηγηθείτε στο μενού εφαρμογών του τηλεφώνου μου, να μοιραστώ φωτογραφίες και βίντεο από το Smartphone HTC One M8 Harman Kardon Edition και να τα εμφανίσετε στην οθόνη προβολής μέσω του προβολέα.

Ηχητική απόδοση

Το Epson 2045 είναι εξοπλισμένο με ένα μονοφωνικό ενισχυτή 5 watt με οπίσθιο ηχείο. Ωστόσο, βρήκα την ποιότητα του ήχου να είναι αναιμική. Από τη μία πλευρά, ο ομιλητής είναι αρκετά δυνατός για ένα μικρό δωμάτιο, αλλά στην πραγματικότητα ακούγοντας κάθε λεπτομέρεια ήχου εκτός από τα φωνητικά ή το διάλογο ήταν πρόκληση. Επίσης, δεν υπάρχει κανένα υψηλό ή χαμηλό τέλος για να μιλήσουμε.

Τα ενσωματωμένα ηχεία καθίστανται πιο συνηθισμένη επιλογή στους προβολείς εισόδου και μέσης εμβέλειας, στους επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους ψυχαγωγίας, γεγονός που σίγουρα προσθέτει στην ευελιξία για μια ποικιλία χρήσεων, αλλά, για την πλήρη εμπειρία home theater, παραιτείται από την ενσωματωμένη - σε σύστημα ηχείων και συνδέστε τις πηγές ήχου απευθείας σε δέκτη οικιακού κινηματογράφου, ενισχυτή ή, εάν θέλετε κάτι πιο βασικό, μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα ήχου κάτω από την τηλεόραση .

Τι μου άρεσε

Αυτό που δεν μου άρεσε

Τελική λήψη

Ο Epson PowerLite Home Cinema 2045 είναι ένας καλός καλλιτέχνης - ειδικά για μια τιμή $ 1.000. Η ισχυρή έξοδος φωτός της προσφέρει μεγάλη εμπειρία προβολής 2D ή 3D home theater σε χώρους που είναι σκοτεινές ή έχουν κάποιο φως περιβάλλοντος.

Επιπλέον, η συμπερίληψη μιας εισόδου HDMI με δυνατότητα MHL μετατρέπει τον προβολέα σε ταινία πολυμέσων με την προσθήκη συσκευών plug-in, όπως η έκδοση MHL του ροκ Stick Roku. Εκτός από το MHL, το Epson 2045 διαθέτει επίσης ασύρματη συνδεσιμότητα (Miracast / WiDi) που δεν παρέχει μόνο ευελιξία πρόσβασης στο περιεχόμενο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συμβατό smartphone ή tablet ως τηλεχειριστήριο του προβολέα.

Ωστόσο, μαζί με τα θετικά, υπάρχουν ορισμένα αρνητικά στοιχεία, όπως ορισμένες δυσκολίες στη ρύθμιση των λειτουργιών ασύρματης συνδεσιμότητας για συγχρονισμό, καθώς και ορισμένες ασυνέπειες με την επεξεργασία βίντεο πηγών χαμηλότερης ανάλυσης, ένα αναιμικό ενσωματωμένο σύστημα ηχείων και αξιοσημείωτο ανεμιστήρα θόρυβος κατά την προβολή σε λειτουργίες 3D ή υψηλής φωτεινότητας.

Από την άλλη μεριά, εξισορροπώντας τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά, το Elite Powerlite Home Cinema 2045 είναι μια πολύ καλή τιμή που σίγουρα αξίζει να μελετηθεί.

Αγοράστε από την Amazon

Συστήματα οικιακού κινηματογράφου που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την αναθεώρηση

Δίσκος αναπαραγωγής Blu-ray: OPPO BDP-103 .

Δέκτης Home Cinema: Onkyo TX-SR705 (χρησιμοποιείται σε λειτουργία 5.1 καναλιών)

Σύστημα ηχείων / υπογούφερ (5.1 καναλιών): Σύστημα ηχείων EMP Tek - ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci, τέσσερα ηχεία compact rack E5Bi για αριστερό και δεξιό κεντρικό και περιβάλλον και υπογούφερ ES10i 100 watt.

Οθόνες προβολής: οθόνη SMX Cine-Weave 100 ² και φορητή οθόνη Epson Accolade Duet ELPSC80.