Τα 8 καλύτερα ρολόγια GPS να αγοράσουν το 2017

GPS ρολόγια για τρέξιμο, γκολφ, γυμναστήριο, πεζοπορία και πολλά άλλα

Τα πιο πρόσφατα ρολόγια GPS σχεδιάζονται για μια σειρά αθλητικών και υπαίθριων δραστηριοτήτων, από το τρέξιμο μέχρι το γκολφ, τη γυμναστική και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με ένα smartphone, το ρολόι GPS είναι αδιάβροχο και μπορεί να χτυπήσει σε σκληρές εξωτερικές συνθήκες.

Garmin Forerunner 230

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Garmin Forerunner 230 είναι ένα πλήρες ρολόι δρομέας που χρησιμοποιεί GPS και επιταχυνσιόμετρο για τη μέτρηση της ταχύτητας, της απόστασης και της θέσης. Το επιταχυνσιόμετρο ανιχνεύει πού μπορεί να σας οδηγήσει το GPS, όπως σε μια εσωτερική πίστα ή μέσα σε αστικά φαράγγια. Το Forerunner 230 λειτουργεί επίσης με μια ασύρματη συσκευή παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού Garmin. Το 230 διαθέτει επίσης συνδεδεμένα χαρακτηριστικά, όπως η ασύρματη μεταφόρτωση των προπονήσεων σας στο Garmin Connect και η δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης και των στατιστικών σας σε πραγματικό χρόνο όταν συνδέονται με το smartphone σας. Περισσότερο "

Garmin Forerunner 15

Garmin Forerunner 15. Garmin

Εάν μπορείτε να διανείμετε τις λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας, όπως οι ενημερώσεις για τις ασκήσεις ασύρματης κατάρτισης και την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, αλλά θέλετε ένα προσιτό ρολόι που λειτουργεί με ασύρματη παρακολούθηση καρδιακών παλμών, εξετάστε το Forerunner 15. Το Forerunner 15 διαθέτει μια πλήρη σουίτα αλλά έχει επίσης σχεδιαστεί για να είναι ένα όργανο παρακολούθησης γυμναστικής και ιχνηλάτη για όλη την ημέρα, για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και στους στόχους καύσης θερμίδων. Τα 15 επίσης λειτουργούν με ένα προαιρετικό πέλμα για τον εντοπισμό διάδρομου και εσωτερικών προπονήσεων. Περισσότερο "

Το TomTom Spark 3 Cardio + Μουσική, το GPS Fitness Watch

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Το Runner Cardio είναι το κορυφαίο ρολόι γυμναστικής της TomTom και είναι ένα από τα λίγα ρολόγια που διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού - δεν χρειάζεται να φοράτε ιμάντα στο στήθος. Το Runner Cardio διαθέτει τον έλεγχο ενός πλήκτρου της TomTom, το οποίο λειτουργεί καλά σε υγρές συνθήκες και σας επιτρέπει να ελέγχετε το ρολόι χωρίς να εμποδίζετε την προβολή του προσώπου του ρολογιού. Το Runner Cardio διαθέτει επιταχυνσιόμετρο για την παρακολούθηση εσωτερικών προπονήσεων. Είναι αδιάβροχο έως 40 μέτρα και έρχεται ακόμη και με ενσωματωμένα ακουστικά Bluetooth που είναι ιδρώτα και αδιάβροχα και συγχρονίζονται με το Spark και το τηλέφωνό σας ταυτόχρονα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τα ακουστικά διαρκεί περίπου τέσσερις ώρες. Περισσότερο "

TomTom Golfer

Το ρολόι φασματόμενου GPS του TomTom Golfer διαθέτει ένα κουμπί ελέγχου. TomTom

Το TomTom Golfer χρησιμοποιεί ένα απλό κουμπί ελέγχου αφής που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω, καθώς και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά μέσω των μενού ρολογιών. Ο έλεγχος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με μια οθόνη αφής, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας χρήσης με ένα χέρι από γάντια, και αξιόπιστο έλεγχο που δεν επηρεάζεται από τις υγρές συνθήκες.

Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την απόσταση σε πραγματικό χρόνο στο μέτωπο, την πλάτη και το κέντρο του πράσινου, την πρόοδο του πράσινου, συμπεριλαμβανομένου του σχήματος των πράσινων και παρακείμενων κινδύνων, τις αποστάσεις από τους κινδύνους από το τσάι και τη βαθμολογία. Περισσότερο "

Προσέγγιση του Garmin S6

Προσέγγιση του Garmin S6. Garmin

Η προσέγγιση S6 είναι το πιο πρόσφατο και μεγαλύτερο ρολόι GPS του γηπέδου GPS του γκολφ. Τα ρολόγια γκολφ είναι καταπληκτικά γιατί σας προσφέρουν πράσινες αποστάσεις και αποστάσεις από οπουδήποτε στην πορεία και είναι πάντα μαζί σας (δεν μπορείτε να τις ξεχάσετε στο καλάθι). Το S6 ξεπερνά τα βασικά με τη μέτρηση και την εκπαίδευση του ρυθμού ταλάντευσης και τη μέτρηση και την παρακολούθηση της ταχύτητας ταλάντωσης. Το S6 συσκευάζει επίσης χρωματικούς χάρτες μαθημάτων και περιλαμβάνει μια ενημερωμένη έκδοση της βάσης δεδομένων για 38.000 μαθήματα. Περισσότερο "

GPS Nike + Sportwatch

GPS Nike + Sportwatch. Νίκη

Η Nike είναι γνωστή για τη δημιουργία κίνητρων στοιχείων στις συσκευές γυμναστικής της, οπότε αν εκτιμάτε τα ενθαρρυντικά μηνύματα και τους ήχους με τις προπονήσεις σας, η Nike είναι μια καλή επιλογή. Η σύνδεση με τον ελεύθερο ιστότοπο Nikeplus.com σάς επιτρέπει να ορίσετε στόχους (συμπεριλαμβανομένων των στόχων της Nike Fuel) και να συγκρίνετε και να μοιράζεστε τις προπονήσεις σας με άλλους. Περισσότερο "

Magellan Echo

Magellan Echo. Μαγγελάν

Το Magellan Echo είναι χρεωμένο σε τιμές προϋπολογισμού και βασίζεται σε συμβατές εφαρμογές smartphone για τα περισσότερα από τα δεδομένα του. Οι συμβατές εφαρμογές περιλαμβάνουν:

Strava, MapMyRun, Fitness Wahoo, iSmoothRun, AllTrails και Golf Pad. Περισσότερο "

Timex Ironman ΕΝΑ GPS +

Timex Ironman. Timex

Το Timex Ironman ONE GPS + έχει τη δική του ασύρματη σύνδεση 3G, η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε δεδομένα στο δίκτυο κυττάρων χωρίς τηλέφωνο. Η Timex χρεώνει τη Ironman ως λύση all-in-one που παρέχει λειτουργίες ρολογιού, συν μουσική, καθώς και ασύρματη παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και ακόμη και δυνατότητα SOS. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.