Ανασκόπηση Βιβλίου: Ψηφιακό Φρούριο

Εξαιρετικό Cyber-Thriller

Ο New York Times # 1 ο καλύτερος πωλητής από τον συγγραφέα που έφερε τον κόσμο Ο Κώδικας Ντα Βίντσι, αυτό το θρίλερ του κυβερνοχώρου περιστρέφεται γύρω από την αναζήτηση ενός άθραυστου αλγόριθμου κρυπτογράφησης και τα μήκη που μερικά άτομα θα πάνε για να το αποκτήσουν.

Μια σύντομη σύνοψη

Ενώ αφήνει στον κόσμο να πιστέψει ότι ορισμένοι ισχυροί αλγόριθμοι κρυπτογράφησης είναι πολύ μαθηματικά πολύπλοκοι για να σπάσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεδομένης της τρέχουσας τεχνολογίας, η NSA (National Security Association) έχει αναπτύξει μια μηχανή που μπορεί να σπάσει οτιδήποτε - μέχρι να δημιουργηθεί ένας νέος αλάνθαστος αλγόριθμος από ένα άτομο με μνησικακία κατά της NSA. Η NSA βρίσκεται σε μια θέση που χρειάζεται να υποκλέψει και να καταστρέψει τον αλγόριθμο προτού να μπορέσει να κυκλοφορήσει στον κόσμο και να καταστήσει άχρηστες τις κατασκοπευτικές του προσπάθειες. Κατά μήκος του δρόμου, υπάρχουν περιστροφές και στροφές και διαφορετικά άτομα με διαφορετικές ατζέντες για να προσθέσετε κάποια ενθουσιασμό στην ιστορία.

Ανασκόπηση του ψηφιακού φρουρίου & # 34;

Αυτό είναι ένα ευχάριστο βιβλίο. Ο Brown κάνει σίγουρα την εργασία του καθώς σχετίζεται με την τεχνολογία ασφάλειας υπολογιστών και μιλάει έξυπνα για τους αλγόριθμους κρυπτογράφησης. Η ουσία αυτής της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από έναν νέο αλγόριθμο κρυπτογράφησης ο οποίος, ακόμα και με ένα σχετικά μικρό κλειδί, είναι εντελώς άθραυστος. Το βιβλίο είναι γρήγορο, συναρπαστικό και δύσκολο να κατατεθεί μέχρι να ολοκληρωθεί. Αν σας αρέσουν τα θρίλερ στον κυβερνοχώρο, σίγουρα θα πρέπει να διαλέξετε αυτό το βιβλίο και να το διαβάσετε.