Ενδιαφέρουσες εφαρμογές Android από την Google

Η Google κυκλοφορεί πολλές εφαρμογές Android στο κατάστημα Google Play. Ορισμένα αποτελούν μέρος μεγαλύτερων, γνωστών προϊόντων Google όπως το YouTube ή το Gmail. Ορισμένα είναι εργαλεία για προγραμματιστές και ορισμένα έχουν σχεδιασθεί γύρω από τις ανησυχίες σχετικά με την προσβασιμότητα. Ωστόσο, θα βρείτε επίσης κάποιες πιο ασυνήθιστες εφαρμογές στο Google Play Store, τις οποίες ίσως να μην γνωρίζετε, οι οποίες έγιναν από την Google.

01 από 11

Google Cardboard

Το Google φιλοξενεί τη διάσκεψη προγραμματιστών I / O. Justin Sullivan Ειδήσεις Getty Images

Το Google Cardboard είναι μια εφαρμογή που, σε συνδυασμό με ένα ανέξοδο κιτ από χαρτόνι, σας επιτρέπει να μετατρέπετε το τηλέφωνο Android σε συσκευή εικονικής πραγματικότητας για την προβολή και την αλληλεπίδραση με φωτογραφίες, ταινίες και παιχνίδια.

Τα αρχεία πολυμέσων πρέπει να έχουν δημιουργηθεί ειδικά για χαρτόνι για να λειτουργήσουν. Πώς δημιουργείτε αντικείμενα για χρήση με το Google Cardboard; Ένας τρόπος είναι μέσω της εφαρμογής Camera Cardboard.

Η Google ενθαρρύνει επίσης τα σχολεία να χρησιμοποιούν το Google Carboard μέσω της εφαρμογής Expeditions, η οποία επιτρέπει την καθοδήγηση από την τάξη. Περισσότερο "

02 από 11

Google Duo

Google

Το Google Duo είναι μια εφαρμογή (όπως αυτή που γράφτηκε) που δεν κυκλοφόρησε στη διάσκεψη προγραμματιστών Google I / O 2016 . Το Duo έχει σχεδιαστεί ως απλή εφαρμογή κλήσης βίντεο. Απλά βίντεο, χωρίς μηνύματα κειμένου. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης, παρουσιάστηκε ως κάποια βελτίωση των εμπειριών χρήστη σε σχέση με τις υπάρχουσες εφαρμογές βιντεοκλήσεων, όπως η δυνατότητα προεπισκόπησης του καλούντος πριν αποφασίσει να απαντήσει. Περισσότερο "

03 από 11

Ολοι

Google

Το Allo είναι ένα άλλο (όπως αυτό γράφεται) εφαρμογή "σύντομα" που ανακοινώθηκε στο Google I / O 2016. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια πρόσκληση και θα σας επιτραπεί η λήψη της εφαρμογής αμέσως μόλις η πρόσκληση είναι διαθέσιμη.

Το Allo είναι μια εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, οπότε ο συνομιλητής συνομιλίας και φωτογραφίας με τον Duo. Το Allo διαθέτει επίσης κάποια χαρακτηριστικά γνωρίσματα Snapchat με δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων που λήγουν. (Δεν υπάρχει λέξη στο φίλτρο προσώπου σκύλου). Ο Allo έχει επίσης βαθύτερη ολοκλήρωση με έναν έξυπνο πράκτορα με αυτόματα προτεινόμενες απαντήσεις στα μηνύματα. Περισσότερο "

04 από 11

Χώροι

Google

Τα Spaces είναι μια πειραματική εφαρμογή που μοιάζει σαν να είναι μια ακρόαση για να αντικαταστήσει το Google+ ή να αντικαταστήσει το Slack . Τα διαστήματα σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε ιδιωτικές ομάδες ή "διαστήματα" στα οποία μπορείτε να μοιραστείτε με μικρές ομάδες. Μπορείτε να ενσωματώσετε περιεχόμενο που βρίσκεστε σε άλλους χώρους (βίντεο YouTube, ιστότοπους, κ.λπ.) και μεγαλύτερες αναρτήσεις που δημιουργείτε μέσα στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε σχόλια με σχόλια στη θέση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση Google για να βρείτε παλιότερες συνομιλίες.

Το μεγάλο πλεονέκτημα ενός ευέλικτου εργαλείου επικοινωνίας όπως αυτό θα είχε πάνω από το Slack δεν είναι εμφανές όριο αποθήκευσης συν τη δύναμη της αναζήτησης Google. Ωστόσο, το σημερινό μεγάλο πλεονέκτημα του Slack (εκτός από το γεγονός ότι είναι καθιερωμένος παίκτης) είναι ο τεράστιος αριθμός ενοποιήσεων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων εφαρμογών Google που υποστηρίζει ήδη το Spaces. Περισσότερο "

05 από 11

Ποιος είναι κάτω;

Αποτύπωση οθόνης

Τι είναι το Downs; Πρόκειται για μια beta beta μόνο για προσκλήσεις που εμφανίστηκαν στο Google Play κάποια στιγμή το 2015. Μπορείτε να εγγραφείτε για μια πρόσκληση, εγκαθιστώντας την εφαρμογή ή πηγαίνοντας απευθείας στον ιστότοπο Who's Down, αλλά για να εγγραφείτε για μια πρόσκληση, σας ζητά να δώσετε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και το σχολείο σας .

Πρώιμη εικασία ήταν ότι η εφαρμογή ήταν προσανατολισμένη στους εφήβους και το εν λόγω σχολείο ήταν το γυμνάσιο τους. Ενώ αυτό είναι σίγουρα εφικτό, φαίνεται απίθανο δεδομένου ότι ο ιστότοπος του Who's Down έχει μια εικόνα φόντου με ελαφρώς γενειοφόρους hipsters και γεμίζει αυτόματα το "σχολικό" πεδίο με τα πανεπιστήμια.

Η εφαρμογή Who's Down έχει σχεδιαστεί για να είναι μια εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης για να βρείτε τους φίλους σας και να επικοινωνήσετε προσωπικά. Ανακαλύπτετε "ποιος είναι κάτω" στο δίκτυό σας για να κάνει μια δραστηριότητα, όπως αρπαγή τροφή ή βγαίνουν σε ταινίες. (Ή, πιθανότατα, να κάνετε άλλες δραστηριότητες που οι φοιτητές χρησιμοποιούν οι εφαρμογές για να βρουν συνεργάτες για.)

06 από 11

Google Fit

Google

Το Google Fit είναι η εφαρμογή παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης της Google. Είναι σχεδιασμένο για να συνδυάζει καλά ένα ρολόι Android Wear και σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές γυμναστικής.

Ωστόσο, η "εύκολη" παρακολούθηση της Google Fit διαφημίζει είναι χτύπημα ή χάσετε. Το Google Fit κάνει σπουδαία δουλειά για παθητική παρακολούθηση βημάτων για περπάτημα ή τζόκινγκ (εφ 'όσον μεταφέρετε τη συσκευή σας Android), αλλά δεν κάνει τόσο ξεχωριστή ποδηλασία από άλλες δραστηριότητες. Αν είστε ποδηλάτης, θα χρειαστείτε ακόμα μια συνδεδεμένη εφαρμογή όπως το Strava που μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε για να καταγράψετε τις βόλτες σας. Περισσότερο "

07 από 11

Ανταμοιβές γνώμης της Google

Google

Θέλετε να πουλήσετε τα δεδομένα σας στον "άνθρωπο;" Η ανταμοιβή γνώμης Google είναι μια απλή εφαρμογή επιλεξιμότητας που χρησιμοποιεί η Google για να αποκτήσει πληροφορίες για τους καταναλωτές. Η Google αποφασίζει εάν και πότε θα σας στείλει μια έρευνα (ισχυρίζονται περίπου μία φορά την εβδομάδα). Ολοκλήρωση της έρευνας για πίστωση 1,00 δολάρια Google Play. Περισσότερο "

08 από 11

Google Keep

Από: Lucidio Studio, Inc. Συλλογή: Στιγμή

Το Google Keep είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων, παρόμοια με μια εκδοχή Evernote ή Onenote. Δημιουργείτε πολύχρωμες κολλώδεις σημειώσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για λίστες, φωτογραφίες και φωνητικά μηνύματα. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε εργασίες με υπενθυμίσεις που είναι συγκεκριμένες ως προς το χρόνο ή τη συγκεκριμένη τοποθεσία, όπως μια υπενθύμιση για να ζητήσετε από τον διευθυντή του σχολείου των παιδιών σας για το θερινό σχολείο που έχει μια ειδοποίηση που σας υπενθυμίζει όταν πλησιάζετε το σχολείο ή μια λίστα παντοπωλείων που σας υπενθυμίζει χρειάζεστε γάλα όταν βρίσκεστε κοντά στο μπακάλικο.

Το Google Keep, όπως πολλές από αυτές τις άλλες εφαρμογές, είναι επίσης διαθέσιμο μέσω ενός ιστότοπου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το φορητό υπολογιστή ή την επιφάνεια εργασίας σας. Περισσότερο "

09 από 11

One Today

Google

Το One Today είναι μια εφαρμογή και ιστοσελίδα που έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώνει δωρεές φιλανθρωπικών οργανώσεων σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Για τους Αμερικανούς χρήστες, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να κάνετε μια σχετικά μικρή δωρεά (1 δολάριο) σε μία ή σε πολλές φιλανθρωπικές οργανώσεις, γνωρίζοντας ότι καμία δωρεά σας δεν καταναλώθηκε στις αμοιβές συναλλαγών. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για μεγαλύτερες δωρεές ή συνεισφορές. (Αυτή είναι μια τεχνική όπου συμφωνείτε να δωρίσετε ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων ίσο με τις συνεισφορές των άλλων ανθρώπων, προκειμένου να ενθαρρύνετε περισσότερους ανθρώπους να δωρίσουν. Αποδέχονται μόνο τον "αγώνα" με μια δωρεά.)

Στο τέλος του έτους, η Google θα σας εκδώσει μια δήλωση που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κατά την κατάθεση των φόρων σας για να διεκδικήσετε τις επιλέξιμες εισφορές φιλανθρωπίας. Περισσότερο "

10 από 11

Τέχνες και Πολιτισμός

Google

Τέχνες και Πολιτισμός είναι ένα εικονικό μουσείο που εξερευνά την εφαρμογή. Μπορείτε να εξερευνήσετε κομμάτια από τα μουσεία και τα ιδρύματα που συμμετέχουν σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να καθαρίσετε το δικό σας εικονικό μουσείο και να το μοιραστείτε στο Google+. Περισσότερο "

11 από 11

Σπασμένο

Google

Το Snapseed είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για το τηλέφωνό σας. Η Google απέκτησε το Snapseed (και την εταιρεία που την δημιούργησε, Nik) το 2012. Εξακολουθεί να είναι μια πολύ ικανή εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών, ακόμα και όταν πολλές δυνατότητες αναπαράγονται στο Google Photos. Περισσότερο "

Άλλες εφαρμογές Google Android

Αυτό δεν είναι εξαντλητικός κατάλογος εφαρμογών που παράγει η Google. Ορισμένες από τις πιο πειραματικές εφαρμογές μπορεί επίσης να εξαφανιστούν με λίγα fanfare, επομένως να τα εξερευνήσετε όσο μπορείτε.