Κορυφαίες 4 συμβουλές εξοικονόμησης μπαταρίας Samsung Galaxy

Τέσσερις εύκολους τρόπους για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας Samsung Galaxy

Καθώς τα smartphones γίνονται ολοένα και πιο ισχυρά και προσφέρουν στον χρήστη περισσότερες δυνατότητες πολυμέσων όπως αναπαραγωγή βίντεο, ροή τηλεόρασης, Internet υψηλής ταχύτητας και παιχνίδια αιχμής, φαίνεται ότι ο χρόνος μεταξύ των χρεώσεων της μπαταρίας είναι μικρότερος. Οι μπαταρίες smartphone δεν ήταν ποτέ πολύ μακρόχρονες, επομένως έχει γίνει κάπως δεύτερη φύση για τους χρήστες να ψάξουν τρόπους για να αποσπάσουν λίγο περισσότερο χυμό από κάθε φόρτιση. Ακολουθούν μερικοί απλοί τρόποι για να βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία στο τηλέφωνό σας Samsung Galaxy σας διαρκεί όλη μέρα.

Απενεργοποιήστε την οθόνη

Ένας από τους πιο γρήγορους και ευκολότερους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας είναι να μειώσετε τη φωτεινότητα του φωτός της οθόνης. Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι να το κάνετε αυτό. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Οθόνη> Φωτεινότητα και, στη συνέχεια, μετακινήστε το ρυθμιστικό προς τα κάτω, όποτε νομίζετε ότι είναι αποδεκτό. Λιγότερο από 50 τοις εκατό συνιστάται εάν θέλετε πραγματικά να δείτε μια διαφορά. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στον έλεγχο φωτεινότητας από τον πίνακα Ειδοποιήσεις στα τηλέφωνα Samsung Galaxy.

Κάθε φορά που βλέπετε το ρυθμιστικό φωτεινότητας, θα πρέπει επίσης να δείτε την επιλογή Αυτόματη Φωτεινότητα . Ο έλεγχος αυτού του πλαισίου θα πάρει τον έλεγχο της φωτεινότητας της οθόνης από τα χέρια σας και αντ 'αυτού εμπιστευθείτε το τηλέφωνο (χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος) για να αποφασίσετε πόσο θαυμάσια είναι η οθόνη.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Συμπεριλαμβανόμενο ως χαρακτηριστικό σε αρκετά τρέχοντα τηλέφωνα Android , συμπεριλαμβανομένης της γκάμας Samsung Galaxy, η λειτουργία Εξοικονόμησης Ενέργειας θα ενεργοποιήσει, με το πάτημα ενός διακόπτη, διάφορα μέτρα εξοικονόμησης μπαταρίας. Αυτά περιλαμβάνουν τον περιορισμό της μέγιστης απόδοσης της CPU , μειώνοντας την ποσότητα ενέργειας που πηγαίνει στην οθόνη και απενεργοποιώντας την Haptic Feedback . Μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε κάποια από αυτά τα μέτρα στις ρυθμίσεις, ανάλογα με το πόσο απεγνωσμένη είναι η στάθμη φόρτισης της μπαταρίας σας.

Παρόλο που μπορούν να παρατείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας, πιθανότατα δεν θέλετε να ενεργοποιήσετε όλα αυτά τα εργαλεία όλη την ώρα. Ο περιορισμός της CPU, για παράδειγμα, θα επηρεάσει σίγουρα την ταχύτητα απόκρισης του τηλεφώνου σας, αλλά εάν χρειαστεί να αποσυνδέσετε μερικές επιπλέον ώρες ζωής της μπαταρίας για να μπορέσετε να φτάσετε σε έναν φορτιστή, μπορεί να λειτουργήσει καλά.

Ενεργοποιήστε τις Συνδέσεις εκτός λειτουργίας

Αν διαπιστώνετε ότι η μπαταρία σας δεν διαρκεί ακόμη και μια ολόκληρη μέρα, βεβαιωθείτε ότι απενεργοποιείτε το Wi-Fi όταν δεν το χρειάζεστε. Εναλλακτικά, εάν συνήθως βρίσκεστε κοντά σε μια αξιόπιστη σύνδεση Wi-Fi, ρυθμίστε την επιλογή Always On. Το Wi-Fi χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία από μια σύνδεση δεδομένων και όταν το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο, το 3G θα είναι απενεργοποιημένο. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Wi-Fi. Πατήστε το κουμπί Μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε Προηγμένη. Ανοίξτε το μενού Πολιτική ύπνου Wi-Fi και επιλέξτε Ποτέ.

Η ενεργοποίηση του GPS θα αποβάλει τη μπαταρία όπως σχεδόν τίποτα άλλο. Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που βασίζονται σε τοποθεσίες, τότε ίσως χρειαστεί να έχετε GPS. Απλά θυμηθείτε να το απενεργοποιήσετε όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Απενεργοποιήστε το GPS είτε με τα πλήκτρα γρήγορης ρύθμισης είτε μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Υπηρεσίες τοποθεσίας.

Ενώ βρίσκεστε στις ρυθμίσεις τοποθεσίας, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε επιλέξει Χρήση ασύρματων δικτύων εάν δεν χρησιμοποιείτε εφαρμογές που βασίζονται σε τοποθεσίες. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία από το GPS, αλλά είναι επίσης ευκολότερο να ξεχάσει ότι είναι ενεργοποιημένη.

Ένας άλλος σοβαρός υποψήφιος για τη ρύθμιση της σπατάλης μπαταρίας αριθ. 1 πηγαίνει στο Bluetooth . Εκπληκτικά, υπάρχουν πολλοί χρήστες smartphone που αφήνουν το Bluetooth να τρέχει όλη την ώρα. Εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για πρόβλημα ασφαλείας, το Bluetooth θα χρησιμοποιήσει επίσης ένα μεγάλο κομμάτι της ισχύος της μπαταρίας σας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, ακόμα και αν δεν στέλνει ή λαμβάνει αρχεία. Για να απενεργοποιήσετε το Bluetooth, μεταβείτε στην επιλογή Ρυθμίσεις> Bluetooth. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το Bluetooth με τις Γρήγορες ρυθμίσεις στον Samsung Galaxy σας.

Κατάργηση κάποιων γραφικών στοιχείων και εφαρμογών

Έχοντας κάθε κομμάτι κάθε πίνακα οθόνης γεμάτο με widgets μπορεί να έχει κακό αποτέλεσμα στη ζωή της μπαταρίας σας, ειδικά αν τα widgets παρέχουν συνεχείς ενημερώσεις (όπως κάποια widgets Twitter ή Facebook). Καθώς αυτός είναι ένας πρακτικός οδηγός για την εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας, δεν προτείνω να καταργήσετε όλα τα γραφικά στοιχεία. Widgets, μετά από όλα, είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα τηλέφωνα Android. Αλλά αν μπορείτε να χάσετε μόνο μερικές από τις πιο έντονες μπαταρίες, θα πρέπει να παρατηρήσετε μια διαφορά.

Όπως και με τα γραφικά στοιχεία, είναι καλή ιδέα να περνάτε περιοδικά τη λίστα των εφαρμογών σας και να καταργείτε όσα δεν χρησιμοποιείτε. Πολλές εφαρμογές θα εκτελούν εργασίες στο παρασκήνιο, ακόμα κι αν δεν τους έχετε ανοίξει για εβδομάδες ή μήνες. Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα ένοχες γι 'αυτό, καθώς συνήθως σχεδιάζονται για την αυτόματη αναζήτηση ενημερώσεων κατάστασης. Εάν αισθάνεστε πραγματικά ότι πρέπει να κρατήσετε αυτές τις εφαρμογές, τότε θα πρέπει να εξετάσετε την εγκατάσταση ενός δολοφόνος εφαρμογών για να τους αποτρέψετε να εκτελούνται στο παρασκήνιο.