Πώς να λάβετε μια επιστροφή στο Google Play

Οι περισσότερες εφαρμογές στο Google Play δεν είναι εξαιρετικά ακριβές, αλλά περιστασιακά ίσως εξακολουθείτε να αισθάνεστε σαν να έχετε εξαπατηθεί. Αν κατά λάθος κατεβάσατε τη λανθασμένη έκδοση μιας εφαρμογής, εγκαταστήστε μια εφαρμογή που δεν λειτουργεί στο τηλέφωνό σας ή εάν τα παιδιά σας κατεβάσουν κάτι για το οποίο δεν έλαβαν άδεια, δεν είστε απαραίτητα τυχεροί.

Όρια χρόνου επιστροφής χρημάτων

Αρχικά, οι χρήστες επιτράπηκαν 24 ώρες μετά την αγορά μιας εφαρμογής στο Google Play για να το αξιολογήσουν και στη συνέχεια να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων αν δεν ήταν ικανοποιημένοι. Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2010, η Google άλλαξε το χρονικό πλαίσιο της πολιτικής επιστροφής χρημάτων σε 15 λεπτά μετά τη λήψη . Ωστόσο, αυτό ήταν σαφώς πολύ σύντομο και το χρονοδιάγραμμα άλλαξε σε 2 ώρες.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή η πολιτική ισχύει μόνο για εφαρμογές ή παιχνίδια που αγοράζονται από το Google Play στις ΗΠΑ. (Οι εναλλακτικές αγορές ή οι πωλητές ενδέχεται να έχουν διαφορετικές πολιτικές.) Επίσης, η πολιτική επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει για αγορές εντός της εφαρμογής , ταινίες ή βιβλία.

Πώς να αποκτήσετε μια επιστροφή χρημάτων στο Google Play

Εάν αγόρασα μια εφαρμογή από το Google Play πριν από λιγότερο από δύο ώρες και θέλετε επιστροφή χρημάτων:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Google Play Store.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο Μενού
  3. Επιλέξτε Ο λογαριασμός μου .
  4. Επιλέξτε την εφαρμογή ή το παιχνίδι που θέλετε να επιστρέψετε
  5. Επιλέξτε Επιστροφή χρημάτων .
  6. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την επιστροφή χρημάτων και να καταργήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το κουμπί επιστροφής χρημάτων θα απενεργοποιηθεί μετά από δύο ώρες. Εάν χρειάζεστε επιστροφή χρημάτων για κάτι παλαιότερο από δύο ώρες, θα πρέπει να το ζητήσετε απευθείας από τον προγραμματιστή της εφαρμογής, αλλά ο προγραμματιστής δεν έχει καμία υποχρέωση να σας επιστρέψει.

Μόλις λάβετε μια επιστροφή χρημάτων για μια εφαρμογή, μπορείτε να την αγοράσετε ξανά, αλλά δεν θα έχετε την ίδια επιλογή για να την επιστρέψετε, καθώς η επιλογή επιστροφής χρημάτων είναι μία φορά.