Τα 7 καλύτερα κομψά ακουστικά για αγορά στο 2018

Κάντε μια δήλωση μόδας με αυτά τα φοβερά κομψά ακουστικά

Η αγορά ακουστικών μπορεί να είναι λίγο αποθαρρυντική κατά την πρώτη κοκκινίζει. Υπάρχουν τόσα πολλά προϊόντα σε τόσα πολλά διαφορετικά σημεία τιμών. Τι πρέπει να κάνει κανείς για όλες τις επιλογές; Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που εκτιμά το σχεδιασμό και το στυλ πάνω από οτιδήποτε άλλο, ίσως εξακολουθείτε να νιώθετε σε μια απώλεια για να ταξινομήσετε όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Οι κατασκευαστές ακουστικών απελευθερώνουν νέα προϊόντα σε μια φαινομενικά σταθερή βάση και κάθε νέα έκδοση φαίνεται πιο εντυπωσιακή από την τελευταία. Για να σας βοηθήσουμε, έχουμε ταξινομηθεί σε μερικά από τα καλύτερα στυλ-minded αυτά στην αγορά.

Ένα αιώνιο φαβορί των μοντέλων Instagram και των κομψών φοιτητών, οι Beats είναι τα βασικά κομψά ακουστικά. Το Solo3 είναι η πιο πρόσφατη δόση δημοφιλούς μάρκας, βελτιστοποιημένη τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργικότητα που συνδυάζεται με το iPhone 7.

Πηγαίνουν τα δυνατά χρώματα και το τολμηρό λογότυπο της Beats Solo2. Ο νέος σχεδιασμός είναι πιο κομψός και μετριοπαθής, δανείζοντας το χρυσό, το τριαντάφυλλο και το ασήμι της φήμης του iPhone. Αυτές οι μεταλλικές αποχρώσεις αντίβουν όμορφα με λευκά μαξιλαράκια αυτιών και ταινιών, και συμπληρώνονται με μικρές αντανακλαστικές λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια πιο ώριμη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση από την μονοχρωματική προσέγγιση του παρελθόντος του Beats. Γυαλιστερό μαύρο και άσπρο είναι επίσης διαθέσιμα.

Η άλλη σημαντική αναβάθμιση είναι η ασύρματη συνδεσιμότητα. Η Apple τράβηξε την υποδοχή των ακουστικών, οπότε η ασύρματη συνδεσιμότητα είναι απαραίτητη για τα ακουστικά το 2017 και το Solo3 έχει την καλύτερη εμπειρία Bluetooth από οποιαδήποτε ακουστικά στην αγορά. Συνδέονται άψογα με οτιδήποτε στο οικοσύστημα της Apple, πραγματοποιούν κλήσεις και μπορούν να λειτουργούν μέχρι και 30ft μακριά από την αντιστοιχισμένη συσκευή. Και η μπαταρία διαρκεί μια καταπληκτική 40 ώρες, πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο στην αγορά.

Όπως πάντα συμβαίνει με την Beats, πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για το όνομα. Έτσι, ενώ άλλα ακουστικά με παρόμοια ποιότητα ήχου είναι φθηνότερα, κανένα δεν μπορεί να ταιριάζει με την αναβαθμισμένη σχεδίαση και την ασύρματη λειτουργικότητα.

Ελέγξτε τις άλλες αξιολογήσεις μας για τα καλύτερα ακουστικά Beats που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Η εύρεση των ακουστικών προϋπολογισμού που δεν φαίνονται ή ακούγονται φρικτά μπορεί να είναι μια πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι συνήθως πρέπει να πληρώσετε μια περιουσία για κορυφαία εμφάνιση και ποιότητα ήχου, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι μπορείτε να πληρώσετε πολύ λιγότερο για την ποιότητα πάνω από το μέσο όρο που θα κρατήσει τους περισσότερους ανθρώπους ευτυχείς.

Τα ακουστικά Bluetooth Mpow είναι ακουστικά με προϋπολογισμό που φαίνονται και νιώθουν υπέροχα. Έχει ένα κλασικό μείγμα κόκκινου και μαύρου χρώματος για να το δώσει μια μικρή αίσθηση και έχει σχεδιαστεί για να είναι άνετο, επίσης, με προστατευτικά μαξιλαριού μνήμης-πρωτεΐνης και ένα γεμισμένο με κεφαλή ζώνη. Αυτά τα ακουστικά διαθέτουν επίσης μια ενσύρματη και ασύρματη λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν πρέπει να σταματήσετε να τα χρησιμοποιείτε - ακόμα και αν πεθάνει η μπαταρία. Τούτου λεχθέντος, η μπαταρία 420mAh είναι αρκετά καλή, με έως και 13 ώρες αναπαραγωγής μουσικής / podcast και έως και 15 ώρες ομιλίας του τηλεφώνου. Μιλώντας για τηλεφωνικές κλήσεις, η συσκευή έχει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο, αλλά έχετε κατά νου ότι το μικρόφωνο λειτουργεί μόνο σε ασύρματη λειτουργία.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Η τρίτη δόση της σειράς του Turbine του Bluedio πακέτο ένα απίστευτο ποσό από high-end χαρακτηριστικά σε ένα χαμηλού κόστους ζεύγος ασύρματων ακουστικών στο αυτί. Πρώτον, τα ακουστικά είναι ανθεκτικά και ισχυρά, χάρη στο πλαίσιο του κράματος. Τα μαξιλαράκια αυτιών είναι γεμισμένα με μαλακό αφρό μνήμης που αισθάνεται πολυτελή στα αυτιά.

Η ποιότητα του ήχου διαπερνά και το εύρος τιμών του, χάρη στους οδηγούς 57mm και στα τιτάνινα διαφράγματα που προσφέρουν ισχυρά μπάσα που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους hip-hop heads και τους ενθουσιώδεις EDM. Τα δυναμικά μπάσα δεν θέτουν σε κίνδυνο τα mids και highs και η όλη ηχητική εμπειρία συναντάται σε 3D που μιμείται ένα soundstage.

Ο σχεδιασμός είναι συνειδητή μόδας, με έντονα μονοχρωματικά μοντέλα σε γυαλιστερό κόκκινο, μαύρο και άσπρο. Το ξεχωριστό πηνίο στροβίλου πλαισιώνεται από ένα λεπτό συνδετήρα στο λεπτό στρώμα κεφαλής.

Αυτά τα ακουστικά σχεδίασης προσφέρουν αθλητικά ξεχωριστά γωνιακά μαξιλαράκια πάνω από το αυτί που κατασκευάζονται με εξαιρετικά μαλακά δέρματα και μεταλλικούς τόνους από αλουμίνιο. Το αυτί σας είναι πλήρως καλυμμένο με δέρμα υψηλής ποιότητας που δεν συσφίγγει ή περιορίζει, επιτρέποντάς σας να φοράτε ακουστικά με άνεση για ώρες.

Η Ghostek προσφέρει τρεις κομψές επιλογές χρωμάτων: μαύρο, χρυσό και ροζ χρυσό. Όλα είναι δίχρωνα, με τις προεκτάσεις βουρτσισμένου αλουμινίου και ραφές που συμπληρώνουν το χρώμα και το μαξιλάρι. Είναι ασύρματα και έχουν συνδεσιμότητα Bluetooth και ζεύγος αυτόματα στις συσκευές σας. Το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα μικρόφωνο για τηλεφωνήματα και προσφέρει πλούσιο ήχο για μια εκπληκτική εμπειρία ακρόασης.

Όταν πρόκειται για ακουστικά για ακουστικά, πολλά μοντέλα μοιάζουν απλά με ελάχιστα χρώματα ή διακριτικά χαρακτηριστικά. Τα σακίδια Slide Sport Zipbuds Slide ξεχωρίζουν με καλό ήχο και έρχονται σε πράσινη θάλασσα, κίτρινο, πορτοκαλί και πορφυρό νέον, οπότε δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για βαρετό λευκό ή μαύρο μπουμπούκι που σφίγγει το στυλ σας.

Τα ακουστικά Zipbuds Slide Sport προσφέρουν "ενισχυτικό της απόδοσης ήχο" με δυνατά μπάσα και δυναμική διαύγεια. Εκτός από τον εξαιρετικό ήχο, έχουν σχεδιαστεί για σκληρή προπόνηση και καθημερινή χρήση. Τα Slide Sport Earbuds έχουν στρατιωτική ανθεκτικότητα, ανθεκτικότητα στο ιδρώτα, τεχνολογία χωρίς κουνουπιές, καθώς και ασφαλείς άκρες για τα ακουστικά που παραμένουν στη θέση τους κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Υπάρχει επίσης ένα μικρόφωνο φιλτραρίσματος θορύβου αν αισθάνεστε την ανάγκη να πάρετε ένα τηλεφώνημα κατά την άσκηση.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Αυτά τα ασύρματα ακουστικά στο εργοστάσιο της Plantronics προσφέρουν μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά σε ένα μοντέρνο και μοντέρνο πλαίσιο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο, αν και οι δύο επιλογές έχουν πλούσια καφέ μαξιλάρια αφρού αφρού μνήμης και κεφαλόδεσμο. Το τιμόνι ρυθμίζεται αυτόματα για να ταιριάζει στο κεφάλι σας και είναι ελαφρύ για όλη την ημέρα.

Τα μαξιλαράκια αυτιών περιέχουν επίσης έξυπνη τεχνολογία αισθητήρων, η οποία παύει αυτόματα ή αναπαράγει μουσική όταν αποσυνδέετε τα ακουστικά για να εξοικονομήσετε ενέργεια. Ως αποτέλεσμα, τα ακουστικά παρέχουν μέχρι και 18 ώρες συνεχούς ασύρματης αναπαραγωγής και μπορούν να μεταδώσουν και να λάβουν κλήσεις από μια συσκευή έως 330 πόδια μακριά.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ακουστικά που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Τα κομψά ακουστικά δεν είναι μόνο το βασίλειο των ροκ αστέρων και της μόδας. Μερικές φορές οι παίκτες θέλουν να φαίνονται δροσερά, πάρα πολύ. Για αυτούς, το Audio Technica ATH-ADG1X προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ηχητικών επιδόσεων και στυλ που μπορείτε να έχετε - αν και είναι λίγο στην ακριβή πλευρά. Το Audio-Technica είναι ένα αξιοσέβαστο όνομα στον ήχο, έχοντας εδώ και πάνω από 50 χρόνια, έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα. Το ATH-ADG1X διαθέτει κορυφαία προγράμματα οδήγησης 53 χιλ., Σχεδιασμένα για να παρέχουν καθαρότητα και ακρίβεια σε ένα άνετο πακέτο. Ο ελαφρύς σκελετός αλουμινίου και ο ανοιχτός αμορτισέρ υπόσχεται ανθεκτικότητα και αξιοπιστία. Υπάρχει επίσης ένα αποσπώμενο USB DAC με ενσωματωμένο ενισχυτή ακουστικών, υποδοχή 3,5 mm και ρυθμιζόμενο μικρόφωνο συμπυκνωτή για επικοινωνία.

Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .