Τα 7 καλύτερα ακουστικά τυχερού παιχνιδιού που θα αγοράσουν το 2018

Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τα κορυφαία ακουστικά τυχερών παιχνιδιών για το Xbox One, το PS4 και το Wii U

Ένα καλό ακουστικό τυχερού παιχνιδιού μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στο πώς μπορείτε να απολαύσετε τα τυχερά παιχνίδια τόσο online όσο και εκτός. Τα ποιοτικά μικρόφωνα που προσφέρουν τα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών είναι ένα προφανές όφελος για τη φωνητική συνομιλία στα παιχνίδια για πολλούς παίκτες, αλλά αν θέλετε να το παίξετε δυνατά στις 2 το πρωί και να το κρατήσετε ήσυχο, ένα ακουστικό τυχερού παιχνιδιού μπορεί επίσης να προσφέρει ανερχόμενο, καθαρό ήχο που δεν θα ενοχλήστε οποιονδήποτε ζείτε (ή τους γείτονές σας). Έρχονται και σε ενσύρματα και ασύρματα μοντέλα και είναι συνήθως συμβατά με το PS4 και τον υπολογιστή σας από το κουτί αφού συνδέονται με USB ή Bluetooth, αλλά το Xbox One απαιτεί ειδική σύνδεση, έτσι ώστε όλα τα ακουστικά να μην είναι συμβατά αμέσως. Διαβάστε τα καλύτερα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών για να μάθετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς και το σύστημα τυχερών παιχνιδιών σας.

Τα ακουστικά G4ME ONE της Sennheiser συνεχίζουν τη μακρά παράδοση εξαιρετικής ποιότητας και ήχου που αναμένεται από το όνομα Sennheiser. Το G4ME ONE είναι συμβατό με υπολογιστές, Mac, smartphones και tablet, καθώς και κονσόλες παιχνιδιών με θύρα ήχου 3,5 χιλιοστών. Το λευκό πλαστικό με κόκκινο και μαύρο διακοσμητικό σχέδιο προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση που είναι εξαιρετικά ελαφριά (μόλις 11 ουγκιές). Τα κύπελλα αυτιών μεγέθους XXL προσφέρουν βελούδινα μαξιλαράκια αυτιών που καλύπτουν πλήρως το αυτί και προσφέρουν εξαιρετική άνεση για εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιών. Η αρχική τεχνολογία μετατροπέων της Sennheiser επιτρέπει την εξαιρετική καθαρότητα και ακρίβεια του ήχου (50 ohm). Το μικρόφωνο θορύβου ακυρώνεται αυτόματα όταν είναι ανασηκωμένο και ο έλεγχος έντασης βρίσκεται στο δεξί κύπελλο αυτιού. Με δυνατότητα πολλαπλών πλατφορμών, εξαιρετική άνεση και εξαιρετικό ήχο, τα ακουστικά G4ME ONE αποτελούν εξαιρετική επιλογή.

Όταν πρόκειται για ποιότητα ήχου, συμβατότητα και χαρακτηριστικά σε λογική τιμή, δεν θα βρείτε καλύτερο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού από τη σειρά HyperX Cloud από το Kingston. Συμβατό με PC, Mac, PS4 και Xbox One (με προσαρμογέα), μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες παιχνιδιού σας. Είναι επίσης εκπληκτικά ελαφρύ σε βάρος, επίσης, και η κεφαλή ζώνης αφρού μνήμης και τα μαξιλαράκια αυτιών σημαίνουν ότι είναι άνετα κατά τη διάρκεια μακρών περιόδων παιχνιδιού. Η πραγματική έκκληση εδώ είναι πώς εκτελεί, όμως. Το πιστοποιημένο από το Team Speak πιστοποιημένο μικρόφωνο σάς επιτρέπει να επικοινωνείτε με απόλυτη σαφήνεια και τα ακουστικά 53 mm οδηγούν σε εκπληκτική ποιότητα ήχου. Το ακουστικό παιχνιδιών Kingston HyperX Cloud II είναι εύκολα η επιλογή μας για το καλύτερο συνολικό ακουστικό ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Για μια σταθερή χαμηλότερη τιμή εναλλακτική λύση σε πολλαπλές πλατφόρμες, το Turtle Beach Ear Force Recon 50X είναι μια σταθερή επιλογή. Είναι συμβατό με ελεγκτές PS4, Mac, κινητού τηλεφώνου και Xbox One με υποδοχή 3,5 mm (εισάγεται σε όλους τους ελεγκτές μετά τον Ιούλιο του 2015) και με παλαιότερους ελεγκτές XONE μέσω του προσαρμογέα στερεοφωνικών ακουστικών που πωλείται ξεχωριστά.

Το Turtle Beach είναι μια καθιερωμένη μάρκα που ξέρει τι κάνει όταν πρόκειται για ήχο, οπότε η ποιότητα ήχου μικροφώνου και ακουστικών είναι μεγάλη για το εύρος τιμών. Η συνολική κατασκευή είναι λίγο λεπτή και λεπτή, ωστόσο, και δεν μπορεί να συγκρατήσει μακροπρόθεσμα. Όσο και αν τους φροντίζετε, ωστόσο, δεν θα βρείτε ένα καλύτερο σετ παιχνιδιών με πλατφόρμες σε αυτή την τιμή.

Προσιτό, κομψό και σχεδιασμένο με γνώμονα τη συμβατότητα, το Turtle Beach - Ear Force Recon XO Ένα ενισχυμένο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού είναι το καλύτερο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού που μπορείτε να αποκτήσετε για την κονσόλα σας Xbox One. Το ελαφρύ και άνετο ακουστικό τυχερού παιχνιδιού κάνει για βέλτιστες συνεδρίες παιχνιδιών μακράς διάρκειας και έχει σχεδιαστεί με ισχυρή σαφήνεια ήχου για οποιαδήποτε κατάσταση τυχερού παιχνιδιού.

Η οθόνη Turtle Beach - Ear Force Το Recon XO One Amplified Gaming Headset διαθέτει ένα ρυθμιζόμενο μικρόφωνο για ένα chat και online chat που μπορεί να αφαιρεθεί όταν ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε ταινίες. Διαθέτει ισχυρά υψηλής ποιότητας ηχεία 50mm, ώστε οι παίκτες να μπορούν να ακούσουν κάθε τραγανή και καλά ρυθμισμένο ηχητικό ήχο εντός παιχνιδιού, από τα βήματα εχθρών χαμηλής συχνότητας έως τις φλογερότερες εκρήξεις. Ο ήχος ελεγκτής του επιτρέπει πολλαπλές ρυθμιζόμενες επιλογές ήχου όπως ενίσχυση μπάσων, σίγαση μικροφώνου και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει ποτέ πρόβλημα συμβατότητας, καθώς το σετ μικροφώνου-ακουστικού λειτουργεί με όλους τους ελεγκτές Xbox One και λειτουργεί με οποιαδήποτε συσκευή που χρησιμοποιεί σύνδεση 3,5 mm.

Το PS4 είναι συμβατό με τα περισσότερα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών, αλλά αυτό δεν εμπόδιζε τη Sony να αναπτύξει το δικό της σετ που είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για το σύστημα συνολικά. Το ασύρματο στερεοφωνικό PlayStation Gold είναι πραγματικά φθηνό για ασύρματα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών και το γεγονός ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με τα PS3, PS4, PC, PS Vita και κινητά (και ακόμη και το Xbox One μέσω του προσαρμογέα) καθιστά μια εκπληκτικά καλή τιμή.

Η Sony δεν σταμάτησε να κατασκευάζει το υλικό και έχει πάει πραγματικά πάνω και πέρα ​​για να κάνει downloadable προσαρμοσμένες λειτουργίες ήχου που δημιουργούνται από τους προγραμματιστές παιχνιδιών για να συντονιστείτε ειδικά τον ήχο για να βελτιώσετε τον ήχο των πιο δημοφιλών παιχνιδιών PS4. Ο σχεδιασμός είναι επίσης πολύ δροσερός, με ένα κρυμμένο μικρόφωνο ενσωματωμένο στην κεφαλή ζώνης αντί να χρειάζεται να έχουν μια μακρά έκρηξη όπως τα περισσότερα ακουστικά. Η μόνη καταγγελία που έχουν οι περισσότεροι χρήστες είναι μια κάπως λεπτή ποιότητα κατασκευής, αλλά, όπως είπαμε παραπάνω, φροντίστε την και θα πρέπει να σας εξυπηρετήσει καλά.

Είναι σπάνιο να βρείτε ένα ειδικό σετ παιχνιδιών Nintendo Wii U, αλλά ευτυχώς, το στερεοφωνικό ακουστικό Gioteck HS-1 Superlite έρχεται για να σώσει την ημέρα. Ζυγίζοντας μόνο 7,2 ουγκιές και σε τιμές κάτω από $ 20, είναι ένα από τα ελαφρύτερα και πιο προσιτά ακουστικά τυχερών παιχνιδιών στον κατάλογο και αποτελεί το τέλειο αξεσουάρ για online gaming με το Nintendo Wii U.

Το στερεοφωνικό ακουστικό Giotek HS-1 Superlite έχει σχεδιαστεί με άνετα μαξιλαράκια, τα οποία δεν προκαλούν καμία παρεμπόδιση ή παραμόρφωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έχει σχεδιαστεί με ανθεκτικό κεφαλόδεσμο που έχει εξισορροπημένη κατανομή βάρους, έτσι ώστε να μην έχετε την αίσθηση της αρεσκείας που μπορεί να έχουν άλλα ακουστικά. Το ενσωματωμένο αναστρεφόμενο καουτσούκ μικρό καπό με μικρόφωνο επιτρέπει την προσαρμογή του ανάλογα με τις προτιμήσεις του παιχνιδιού, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα και να βυθίσετε τον εαυτό σας. Οι χρήστες του Amazon την αγαπούν για τη σαφήνεια του ήχου και την ελαφριά άνετη αίσθηση που είναι τέλεια για τα παιδιά.

Νιώστε σαν να χαλάς τον εαυτό σου; Το Sennheiser GAME ONE Gaming Headset είναι όμορφα σχεδιασμένο με ανοικτή ακουστική μηχανική που κάνει για μια ακριβή και φυσική εμπειρία ήχου. Διαθέτει μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, αντίσταση 50 Ohms για καθαρότητα ήχου και έξοδο στερεοφωνικού ήχου με συχνότητα που κυμαίνεται από 15 έως 28.000 Hertz.

Ελαφρύ σε 10,5 ουγκιές, το Sennheiser GAME ONE Gaming Headset είναι χτισμένο με βελούδινα βελούδινα μαξιλαράκια μαξιλαριού XXL που σχεδιάζονται με εξαιρετική άνεση. Έρχεται με πολλαπλές λειτουργίες, όπως απλή σίγαση μικροφώνου, ανυψώνοντας το βραχίονα του βραχίονα, και ανταλλάξιμα καλώδια που το καθιστούν συμβατό με σχεδόν κάθε κονσόλα, υπολογιστή και κινητή συσκευή εκεί έξω. Τα ακουστικά τυχερών παιχνιδιών της Sennheiser περιλαμβάνουν έναν κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μετατροπέα, ο οποίος παρέχει τεχνολογία αιχμής στη σαφήνεια του ήχου που συλλαμβάνει τους ήχους σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων. Έρχεται με εγγύηση δύο ετών.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .