Πώς να αλλάξετε Band Band Watch σας

Η εναλλαγή ζωνών είναι μια γρήγορη και εύκολη διαδικασία

Το Apple Watch πωλείται με μια μπάντα ρολογιών, αλλά μόνο επειδή αγοράζετε το ρολόι με μια συγκεκριμένη ζώνη που περιλαμβάνεται δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάλετε την μπάντα για πάντα. Όπως και τα περισσότερα άλλα ρολόγια, οι μπάντες στο Apple Watch μπορούν να αφαιρεθούν και να αντικατασταθούν με άλλους. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μπάντα του Milanese ενώ βρίσκεστε στη δουλειά, αλλά θέλετε να το μεταφέρετε στην αθλητική μπάντα όταν χτυπήσετε αργότερα το γυμναστήριο.

Αν βρεθείτε να φοράτε το ρολόι στο γυμναστήριο και θα πρέπει να έχετε τα δυνατά χαρακτηριστικά του , τότε μια μπάντα Sports είναι μια καλή ιδέα. Μια αθλητική μπάντα ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για ένα περιβάλλον γραφείου, ωστόσο, έτσι ώστε να έχει αρκετές διαθέσιμες επιλογές.

Η Apple πωλεί πρόσθετα συγκροτήματα για το Apple Watch στα καταστήματά της και σε απευθείας σύνδεση. Υπάρχουν επίσης και άλλοι λιανοπωλητές τρίτων που έχουν αρχίσει να δημιουργούν ζώνες για το ρολόι. Αυτές οι μπάντες τρίτων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, εν μέρει επειδή μπορείτε να πάρετε μερικά ενδιαφέροντα σχέδια που δεν είναι διαθέσιμα στην παραδοσιακή σύνθεση της Apple. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε ζώνες από διαφορετικά υλικά, δίνοντας στο φορετό ένα μοναδικό και διαφορετικό βλέμμα.

Πώς να αλλάξετε Band Band Watch σας

Αν θέλετε να ανταλλάξετε το συγκρότημα με το Apple Watch, το κάνετε είναι αρκετά απλό. Η διαδικασία είναι κάπως διαφορετική από ό, τι μπορεί να συνηθίσετε με άλλα ρολόγια, αλλά μόλις το κρεμάσετε, θα έχετε τη δυνατότητα να μεταβαίνετε μεταξύ διαφορετικών συγκροτημάτων αρκετά γρήγορα. Δείτε πώς μπορείτε να συμβεί αυτό.

1. Ανασηκώστε το ρολόι Apple για να δείτε το πίσω μέρος της συσκευής.

2. Στο πίσω μέρος θα δείτε δύο κουμπιά όπου η μπάντα συναντά το Watch. Αυτά είναι αυτά που κρατούν την τρέχουσα μπάντα σας στο ρολόι σας.

3. Πιέστε το επάνω κουμπί και σύρετε προσεκτικά την υπάρχουσα μπάντα Watch. Η μπάντα μπορεί να μετακινηθεί είτε δεξιά είτε αριστερά. Την πρώτη φορά που το κάνετε αυτό μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, οπότε βεβαιωθείτε ότι τραβάτε απαλά, ώστε να μην τραυματίσετε τυχαία τη ζώνη.

4. Επαναλάβετε τη διαδικασία με την κάτω ζώνη.

5. Πάρτε τη νέα ζώνη ρολογιών σας και σύρετέ την προσεκτικά στην ίδια υποδοχή όπου αφαιρέσατε την προηγούμενη. Δώστε προσοχή στη ζώνη και σιγουρευτείτε ότι την εισάγετε σωστά και ότι συνδέετε το πάνω μέρος της μπάντας στο πάνω μέρος του Watch και στο κάτω μέρος της μπάντας στο κάτω μέρος του Watch.

Αφαίρεση συνδέσμων

Αν τυχαίνει να έχετε αγοράσει ένα βραχιόλι με συνδέσμους, τότε ίσως θελήσετε να αφαιρέσετε μερικούς από τους συνδέσμους για να έχετε καλύτερη προσαρμογή στον καρπό σας. Για να γίνει αυτό, απλά πρέπει να πατήσετε το κουμπί στο πίσω μέρος του συνδέσμου και να το σύρετε έξω.

Εάν αφαιρέσετε συνδέσμους, βεβαιωθείτε ότι τα βάζετε σε ένα ασφαλές μέρος όπου μπορείτε να τα βρείτε, αργότερα, εάν αποφασίσετε ότι θέλετε να μεγεθύνετε το βραχιόλι, να το δώσετε σε κάποιον άλλο ή να το πωλήσετε. Είναι μικροσκοπικά και θα μπορούσαν εύκολα να χαθούν.