Οι 7 καλύτερες μονάδες Blu-ray εξωτερικής επιφάνειας εργασίας που αγοράζουν το 2018

Ελέγξτε την κορυφαία επιλογή εξωτερικών καυστήρων και παικτών Blu-ray

Ενώ η αποθήκευση σύννεφων και η ροή βίντεο παίρνουν όλη την τύχη αυτές τις μέρες, πολλοί οικιακοί υπολογιστές, τόσο επιτραπέζιοι όσο και φορητοί υπολογιστές, έχουν ήδη ξεκινήσει την παράλειψη οπτικών δίσκων. Όταν ο Steve Jobs δήλωσε ότι η Apple αφαίρεσε οπτικές μονάδες από τους φορητούς υπολογιστές πριν από πολύ καιρό, ήταν μια κίνηση που υποτιμήθηκε από τους κριτικούς. Γυρίστε το ρολόι προς τα εμπρός και αυτό έχει οδηγήσει σε απίστευτη καινοτομία τόσο στον σχεδιασμό φορητών υπολογιστών όσο και στην επιφάνεια εργασίας και τη φορητότητα. Ευτυχώς, για να γεμίσει το κενό που απομένει από την έλλειψη οπτικών δίσκων, υπάρχει μια πληθώρα εξωτερικών δίσκων Blu-ray που είναι διαθέσιμες για να βοηθήσουν στην καύση, τη γραφή και την προβολή βίντεο. Παρακάτω θα βρείτε τις επιλογές για τις καλύτερες διαθέσιμες εξωτερικές μονάδες Blu-ray.

Ο εξωτερικός συγγραφέας Blu-ray της Pioneer BDR-XS06 είναι ένα στερεό κομμάτι της τεχνολογίας που προσφέρει γρήγορες ταχύτητες εγγραφής παράλληλα με μια λειτουργία αυτόματης αθόρυβης λειτουργίας για τη μείωση του θορύβου. Η αυτόματη λειτουργία αθόρυβης λειτουργίας βοηθά στη μείωση του θορύβου κατά την ακρόαση μουσικής ή την παρακολούθηση ταινιών, καθώς και κατά τη ρύθμιση της υπερβολικά μεγάλης ταχύτητας για ταχύτερη μεταφορά δεδομένων.

Με τη μέτρηση των 5.31 x 5.31 x .71 ίντσες και βάρους 5.6 ουγκιές, η Pioneer τροφοδοτείται αποκλειστικά μέσω σύνδεσης USB μέσω υπολογιστή. Η ίδια η μονάδα υποστηρίζει τη μορφή BDXL με αποθήκευση για περισσότερα δεδομένα με τη μορφή χωρητικότητας 156 τοις εκατό μεγαλύτερη από ένα δίσκο Blu-ray διπλού στρώματος 50GB.

Η συμπερίληψη του λογισμικού Toast Lite επιτρέπει γρήγορη και εύκολη εγγραφή από έναν υπολογιστή με Windows ή Mac, παρόλο που η αναπαραγωγή Blu-ray απαιτεί την ξεχωριστή αγορά πρόσθετου λογισμικού. Τόσο φορητό όσο και γρήγορο, η Pioneer προσφέρει 6x BDR σε δίσκους μονής και διπλής στρώσης καθώς και 4x μέγιστη ταχύτητα εγγραφής σε δίσκους BD-R τριπλής και τετραπλής στρώσης.

Το BDR-XD05B της Pioneer κυκλοφόρησε το 2015 και είναι ένας αρθρωτός και ελαφρύς συγγραφέας Blu-ray που σχεδιάστηκε από την κορυφή (που ανοίγει από την κορυφή) και προσφέρει εξαιρετική εμπειρία σε ένα σχέδιο μόλις 8,2 ουγκιές. Με τη διάμετρο των 5,24 x 5,24 x .58 ίντσες, το XD05B προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά και ιδιότητες όπως το PowerRead και το PureRead για να βοηθήσουν στην επίτευξη ομαλότερης αναπαραγωγής DVD και CD. Η Pioneer θα χειρίζεται την ταχύτητα εγγραφής 6x για ένα Blu-ray σε ένα δίσκο BDXL τεσσάρων επιπέδων που μπορεί να αποθηκεύσει το ισοδύναμο περίπου 27 DVD.

Η συμπερίληψη της λειτουργίας αυτόματης ηρεμίας επιτρέπει τη μείωση της ταχύτητας περιστροφής του δίσκου για τη μείωση του θορύβου. Αλλάζει μεταξύ των δύο ήσυχων και των λειτουργιών απόδοσης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η Pioneer περιλαμβάνει το λογισμικό CyberLink για Windows, το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή Blu-ray. Δυστυχώς, το BDR-XD05B είναι συμβατό μόνο με το λογισμικό των Windows που αφήνει τους οπαδούς των Mac να εξετάσουν εναλλακτικές επιλογές για την εγγραφή και αναπαραγωγή Blu-ray.

Η εξωτερική μονάδα αναπαραγωγής Blu-ray της MthsTec και η μονάδα combo DVD burner προσφέρει μια φανταστική τιμή (και μια πληθώρα χαρακτηριστικών). Ζυγίζει 12 ουγκιές και μέτρα 5.7 x 5.9 x .7-ίντσες, καθιστώντας το par για το μάθημα στον κόσμο της εξωτερικής μονάδας δίσκου Blu-ray. Ευτυχώς, το μέγεθός του κρύβει το εκτεταμένο σύνολο χαρακτηριστικών του με υποστήριξη για δυνατότητες όπως αναπαραγωγή δίσκων Blu-ray 3D, καθώς και συμβατότητα ανάγνωσης και εγγραφής Blu-ray, DVD και CD.

Η σύνδεση MthsTec σε έναν υπολογιστή μέσω USB 3.0 υποστηρίζει ταχύτητες έως και 10 φορές ταχύτερες (5Gbps) μέσω USB 2.0 (480Mbps) και δεν απαιτείται προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος ή προγράμματα οδήγησης. Η συνολική ταχύτητα εγγραφής έχει οριστεί για ένα πρότυπο 6x (συν μια ταχύτητα εγγραφής DVD-Max 8x), πράγμα που σημαίνει ότι το MthsTec είναι συμβατό με προηγούμενη τεχνολογία. Δυστυχώς, δεν υπάρχει λογισμικό άλλου κατασκευαστή για τα Windows ή Mac, επομένως απαιτείται ξεχωριστή αγορά για ανάγνωση, εγγραφή και αναπαραγωγή.

Ενώ όλες οι εξωτερικές μονάδες δίσκου Blu-ray υποστηρίζουν το λογισμικό των Windows 7 στα Windows 10, η υποστήριξη Mac είναι λίγο πιο χτυπημένη και χαμένη. Ρεαλιστικά, η Apple δεν υποστηρίζει επίσημα την αναπαραγωγή Blu-ray, αλλά υπάρχουν πολλές εφαρμογές τρίτων που κάνουν. Ως μονάδα δίσκου CD / DVD, ο εξωτερικός δίσκος USB Super Blu-Ray της αλουμινίου Sea Tech είναι ένα πακέτο plug-and-play που είναι μόλις 15,2 ουγκιές και μετρά 8 x 7,4 x 1,9 ίντσες.

Κυκλοφόρησε το 2012, το Sea Tech παραμένει ως τέλεια βιώσιμο σήμερα, όπως ήταν τότε, χάρη στο επικαιροποιημένο λογισμικό τρίτων κατασκευαστών που προσφέρει μεγάλη εμπειρία προβολής τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές της Apple όσο και σε φορητούς υπολογιστές. Επιπλέον, η Sea Tech παρέχει υποστήριξη για το M-Disc, το οποίο προσφέρει χρόνια αξιόπιστης αποθήκευσης και αναπαραγωγής δεδομένων. Η ταχύτητα εγγραφής στο Sea Tech είναι κατά μέσο όρο 6 φορές, ενώ η αναπαραγωγή Blu-ray είναι μια τυπική 2x ταχύτητα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει αυτόματη λειτουργία για να μειώσετε τον εσωτερικό θόρυβο κατά την αναπαραγωγή ή την εγγραφή ενός δίσκου, αλλά αυτό είναι ένα αξιόλογο εμπόδιο για μια μονάδα που είναι 100 τοις εκατό συμβατή με τη γραμμή υπολογιστή της Apple.

Εάν η ταχύτητα που επιθυμείτε, το OWC Mercury Pro παραδίδει, φτάνοντας ταχύτητες εγγραφής μέχρι 16X. Μπορεί να εγγράψει DVD M-DISC και M-DISC Blu-ray, αλλά μπορεί επίσης να εγγράψει και να παίξει κανονικούς δίσκους Blu-ray.

Στεγασμένο σε ένα κομμάτι αλουμινίου, αυτή η μονάδα έχει έναν κομψό, αλλά συμπαγή σχεδιασμό και εντυπωσιακή ποιότητα κατασκευής. Στο πίσω μέρος θα βρείτε πρόσβαση στις συνδέσεις υποδοχής USB 3.0 (συμβατές με USB 2.0), τροφοδοσία ρεύματος και κλειδαριά Kensington. Μαζί με τη μονάδα δίσκου, έχετε εφαρμογές όπως το Smile DiskLabel και το ProSoft Data Backup για Mac και NovaBackup για PC. Ενώ δεν είναι οι τελευταίες και καλύτερες εκδόσεις, θα σας εξυπηρετήσουν παρ 'όλα αυτά.

Με τη μέτρηση 9,6 x 2,5 x 6,5 ίντσες, αυτή η όμορφα σχεδιασμένη συσκευή είναι γεμάτη με δυνατότητες και είναι πιο ισχυρή από τις περισσότερες εξωτερικές μονάδες Blu-ray. Η συμβατή με Mac και Windows συσκευή μπορεί να γράψει μέχρι 16X με υποστήριξη BDXL που υποστηρίζει αποθήκευση δεδομένων μέχρι 128 GB. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία USB 3.0, επιτρέπει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως και 10 φορές πιο γρήγορα από αυτές που προσφέρονται από μια σύνδεση USB 2.0. Επιπλέον, δεν διαβάζει και γράφει μόνο σε δίσκους Blu-ray. διαβάζει επίσης και γράφει σε δίσκους οπτικών μέσων DVD και CD.

Αλλά τι θέτει αυτή την κίνηση εκτός από άλλους; Διαθέτει λογισμικό CyberLink Power2Go8 που έχει σχεδιαστεί για να εξορθολογίζει τη διαδικασία καύσης και να προστατεύει τα ιδιωτικά αρχεία, καθώς και το επαγγελματικό λογισμικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, για να διασφαλιστεί ότι όλα τα πολύτιμα αρχεία σας θα υποστηρίζονται επαρκώς.

Ελαφρώς ακριβό για το τυποποιημένο σύνολο χαρακτηριστικών του, η τιμή Pioneer BDR-XU03 είναι κατανοητή καλύτερα αν σκεφτεί κανείς ότι ο σχεδιασμός του σώματός του είναι τόσο φουτουριστικός όσο και λειτουργικός. Το BDR-XU03, ικανό να στέκεται κάθετα και οριζόντια, ζυγίζει 8,6 ουγκιές και έχει διαστάσεις 5,2 x 5,2 x 5 ίντσες. Μαζί με μια ταχύτητα εγγραφής 6x, υπάρχει υποστήριξη για πρόσθετες λειτουργίες όπως λειτουργία αυτόματης αθόρυβης λειτουργίας, καθώς και USB 3.0 για ταχύτερη μετάδοση δεδομένων μεταξύ ενός υπολογιστή και της ίδιας της Pioneer.

Το BDR-XU03 λειτουργεί με δίσκους BDXL, δίσκους Blu-ray και είναι συμβατό με DVD και CD. Επιπλέον, η Pioneer περιλαμβάνει υποστήριξη για το PureRead για να ελαχιστοποιήσει τις ηχητικές δυσλειτουργίες κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής μουσικής, η οποία παρέχει μια άψογη απόδοση ήχου και βοηθά ακόμα και κατά την αναπαραγωγή ταινιών. Και αν έχετε έναν πράσινο αντίχειρα, είναι ακόμη φιλικός προς το περιβάλλον, επειδή ο μικρότερος σχεδιασμός σημαίνει επίσης μειωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .