Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές Dell που αγοράζουν το 2018

Ελέγξτε τους τελευταίους και σπουδαιότερους φορητούς υπολογιστές της Dell

Καθώς μετατοπίζεται ο κλάδος μεταξύ φορητών υπολογιστών, επιτραπέζιων υπολογιστών και tablet, η Dell έχει δοκιμάσει το χρόνο και το ενδιαφέρον των καταναλωτών και κατάφερε να παραμείνει στην πρωτοπορία της καινοτομίας και της εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής. Είτε ψάχνετε για κάτι αρκετά ισχυρό για εργασία ή κάτι που σας βοηθά να παραμείνετε παραγωγικοί στο σπίτι, υπάρχει ένα μοντέλο της Dell για εσάς. Δείτε τις επιλογές μας για τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές της Dell που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Το XPS9360-7758SLV-PUS θεωρείται ευρέως ως το καλύτερο συνολικό κόστος για φορητούς υπολογιστές, είναι ένας εξαιρετικός υπολογιστής που συμπληρώνεται από εξαιρετικές επιδόσεις και έναν πανέμορφο τύπο. Τελικά, ο υπολογιστής XPS 13 είναι ένας υπολογιστής 13,3 ιντσών παγιδευμένος σε ένα σώμα υπολογιστή 12 ιντσών χάρη στην οθόνη InfinityEdge του και την πρωτοποριακή και ανθεκτική ποιότητα κατασκευής της Dell. Το XPS 13 είναι έτοιμο για την αντιμετώπιση της εργασίας και του παιχνιδιού (με ισχύ στην έξοδο), που βασίζεται σε επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel Core i7 3.5GHz, 8GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 256GB.

Πέρα από την ισχύ, η εστίαση είναι στην οθόνη αφής QHD + 3200 x 1800 InfinityEdge 13,3 ιντσών, η οποία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετική. Το αστραπιαίο SSD (SSD) βοηθά στην αύξηση της συνολικής απόδοσης, συγκεκριμένα του χρόνου φόρτωσης των εφαρμογών, καθιστώντας την Dell τον ορισμό των καλών πραγμάτων που έρχονται σε μικρά πακέτα. Προσθέστε σε περίπου 14 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ένα ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου 2,7 λιβρών, τα Windows 10 και είναι πολύ πιθανό να έχετε ανακαλύψει τον τέλειο υπολογιστή.

Διαθέτοντας οθόνη 15,6 ιντσών 4K Ultra HD (3840 x 2160) InfinityEdge, ο Dell XPS 15 είναι αξιόπιστος υποψήφιος για να είναι ο καλύτερος συνολικά. Το XPS 15, που υποστηρίζεται από επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων Intel Core i7 3,5 GHz, 32 GB RAM και 1 TB SSD, οδηγεί σε ένα άλλο επίπεδο με την ενσωμάτωση μιας κάρτας γραφικών NVIDIA GeForce GTX 960M, η οποία διαθέτει τη δική της αποκλειστική μνήμη 2GB. Περιέχοντας όλη αυτή την εσωτερική ισχύ είναι ένα κομψό και όμορφο πλαίσιο αλουμινίου που είναι σταθερά χτισμένο και αισθάνεται ανθεκτικό κάθε φορά που το παίρνετε.

Στα 4.6 λίβρες, δεν θα λανθαστεί για έναν υπολογιστή Ultrabook όπως η αδερφή του XPS 13, αλλά έχει όλες τις σωστές κινήσεις σε όλες τις σωστές γωνίες. Η οθόνη προσφέρει ζωντανά και ακριβή χρώματα, τα οποία είναι ιδανικά για το binging του Netflix ή για την εμφάνιση των εγγράφων του Word λίγο περισσότερο. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί περισσότερο από οκτώ ώρες.

Ο κομψός φορητός υπολογιστής Inspiron 11 της Dell διαθέτει οθόνη HD 11,6 ιντσών και ζυγίζει 2,82 λίβρες, οπότε αν είναι η φορητότητα που ακολουθείτε, αυτός είναι ο τύπος σας. Η απόδοση του επεξεργαστή Intel Celeron N3060 2,48 GHz, 4 GB μνήμης RAM και η αποθήκευση eMMC 32GB, η απόδοση είναι κάτι που θα περίμενε κανείς από ένα μηχάνημα χαμηλότερου άκρου, αλλά είναι περισσότερο από αρκετή ενέργεια για καθημερινές δραστηριότητες πληροφορικής που περιλαμβάνουν επεξεργασία κειμένου και περιήγηση στο Web. Βάλτε το στην τσάντα σας, πηγαίνετε στη δουλειά ή στο σχολείο ή σε ένα ταξίδι όπου το μικρό του μέγεθος μπορεί πραγματικά να εκτιμηθεί χωρίς να θυσιάζεται ένα μεγάλο πληκτρολόγιο ή touchpad. Η οθόνη 1166 ιντσών 1366 x 768 δεν είναι εξαιρετικά συναρπαστική, αλλά οι οθόνες In-Plane Switching (IPS) και Full HD 1080p βρίσκονται γενικά σε πιο ακριβά υπολογιστές, οπότε εξακολουθεί να είναι πάνω από το μέσο όρο για το σημείο τιμής.

Εκτελεί τα Windows 10 και υπάρχει πλήρης σειρά επιλογών της Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού Office 365, καθώς και ένα πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών microSD και USB 3.0 για πρόσθετη αποθήκευση και γρήγορη φόρτιση εξωτερικού υλικού. Τα ηχεία Waves MaxxAudio τείνουν πολύ πάνω από την τάξη τους με καθαρό ήχο, ειδικά κατά τη διάρκεια των κλήσεων Google Hangouts ή Skype.

Ο φορητός υπολογιστής touchscreen Dell Inspiron 15,6 ιντσών μπορεί να είναι φιλικός προς τον προϋπολογισμό, αλλά σίγουρα δεν ενεργεί όπως και με ισχυρά εσωτερικά στοιχεία και μεγάλη εμπειρία. Ένας επεξεργαστής διπλού πυρήνα Intel Core i5 2.2GHz, 6GB μνήμης RAM και ένας σκληρός δίσκος 1TB λειτουργούν από κοινού για να τροφοδοτήσουν την οθόνη 13.66 x 768 TrueLife με οπίσθιο φωτισμό LED 13.6 x 768. Ζυγίζοντας 4,85 λίβρες και μετρώντας μόλις 0,9 ίντσες λεπτό, το Inspiron 15 παίρνει τη δουλειά και γροθιάζει πολύ πάνω από την αμοιβή του βαθμού με συστατικά που βρίσκονται συχνά σε πιο ακριβά μηχανήματα.

Το άνετο και καλά τοποθετημένο πληκτρολόγιο συνδυάζεται με αριθμητικό πληκτρολόγιο 10 πλήκτρων για επιπλέον άνεση εργασίας. Επιπλέον, η ποιότητα ήχου είναι επίσης εκπληκτικά ελπιδοφόρα με το MaxxAudio, το οποίο προσφέρει μια καθαρή και ξεκάθαρη εμπειρία τόσο για κινηματογραφικές ταινίες όσο και για μουσική. Για τους ανεμιστήρες συνδεσιμότητας, υπάρχει μια πλήρης σειρά από θύρες, όπως USB 2.0, USB 3.0, μονάδα οπτικού δίσκου DVD-RW και ενσωματωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης καρτών για τη μεταφορά εικόνων από κάρτα μνήμης SD, SDHC ή SDXC.

Ενώ τα Windows ενδέχεται να συνεχίσουν να είναι η κυρίαρχη δύναμη στα σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα, το Chrome OS της Google συνεχίζει να αυξάνεται ως λαμπερό αστέρι, χάρη σε μια φτηνότερη τιμή και λιγότερο ενοχλητικό περιβάλλον εργασίας. Με τη βοήθεια επεξεργαστή Intel Celeron N2840 2,6 GHz, 4 GB μνήμης RAM και 16 GB SSD, το Chromebook 11 της Dell είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους μαθητές. Ζυγίζοντας 2.91 λίβρες, η Dell είναι κατασκευασμένη για φορητή φθορά από μια ανθεκτική κατασκευή που επιτυγχάνει στρατιωτικά πρότυπα για ρύπους, σκόνη, πίεση, θερμοκρασία, υγρασία, κραδασμούς και κραδασμούς.

Η προαιρετική οθόνη αφής είναι ιδανική για φοιτητές που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν ήδη σε υπολογιστή με οθόνη αφής στο σπίτι τους, ώστε να μπορούν να μετακινούν γρήγορα μεταξύ των καρτελών. Χωρίς την πλατφόρμα γραφείου της Microsoft, οι φοιτητές θα πρέπει να παραμείνουν στη σουίτα αντικειμένων του Office όπως αντικαταστάτες, Google Docs, Sheets και Slides, τα οποία είναι πολύ ώριμα και εξίσου ικανά.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές για φοιτητές που μπορείτε να αγοράσετε.

Ο κορυφαίος υπολογιστής Inspiron 7000 της Dell είναι ένας φορητός υπολογιστής 2 σε 1 που είναι ιδανικός τόσο για εργασία όσο και για παιχνίδι και προσφέρει εντυπωσιακή απόδοση σε λεπτό σχεδιασμό. Αποχυμίζεται με επεξεργαστή Intel Core i5 3.10GHz 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM, 256GB SSD και οθόνη αφής IPS 1920 x 1080 13,3 ιντσών. Το βάρος των 3,53 κιλών δεν επιτρέπει στο Inspiron να εισέλθει στην κατηγορία Ultrabook, αλλά εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ φορητός υπολογιστής. Η ίδια η οθόνη προσφέρει μια άρθρωση 360 μοιρών που επιτρέπει τέσσερις λειτουργίες για τις ανάγκες σας σε υπολογιστές, όπως laptop, σκηνή, στάση και λειτουργία tablet για διαφορετικά επίπεδα προβολής και απόλαυσης.

Η Dell συμπεριελάμβανε επίσης τα καλά εκτελούμενα ηχεία MaxxAudio για μια βελτιωμένη εμπειρία ήχου που βοηθά στην προβολή της ψυχαγωγίας και της επιχειρηματικής πλευράς αυτού του υπολογιστή για προβολή βίντεο ή κλήσεις Hangout / Skype κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε τη νύχτα, αν και οι επτά ώρες της διάρκειας ζωής της μπαταρίας θα σας χρεώνουν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας εάν είστε συνεχώς συνδεδεμένοι.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές 2 σε 1 που μπορείτε να αγοράσετε.

Το 7480 είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στην επιχειρηματική γραμμή Dell Latitude - μια σειρά από φορητούς υπολογιστές 2 σε 1 που βασίζονται στην εργασία και που ταιριάζουν σε τόσες πολλές λειτουργίες, θα δυσκολευτείτε να μην βγάλετε αυτό το φορητό υπολογιστή από το γραφείο και να το κάνετε την ψευδο-προσωπική σας μηχανή. Για να ξεκινήσετε, βάρους τριών κιλών, αυτός ο φορητός υπολογιστής 14 ιντσών δεν θα ζυγίζει το χαρτοφύλακά σας που τον φέρνει στο γραφείο σας. Η οθόνη 14-ιντσών είναι μια ομορφιά πλήρους HD με ανάλυση 1920 x 1080. Η μπαταρία τεσσάρων κυψελών σε αυτή την άκρη εργασίας υπόσχεται πλήρη χρήση (έως και 13 ώρες) και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, ακόμη και με την καταπληκτική αντιθαμβωτική λαμπρότητα αυτής της οθόνης επάνω εκεί.

Τώρα ας μιλήσουμε ταχύτητα επεξεργασίας. Υπάρχει ένας 7ης γενιάς επεξεργαστής διπλού πυρήνα i7 7600U που ρολογιώνει εντυπωσιακές ταχύτητες έως και 2,8 GHz, πράγμα που σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει σχεδόν οτιδήποτε θα χτυπήσει η σύγχρονη ημέρα γραφείου σε αυτό. Το SSD 256 GB είναι μια κορυφαία μονάδα δίσκου αποθήκευσης και η μνήμη DDR4 RAM των 16 GB θα εξασφαλίσει ότι ο επεξεργαστής έχει αρκετό χώρο για το ύψος της κεφαλής κατά την ανύψωση και τις υψηλές ταχύτητες. Το μηχάνημα έρχεται με την έκδοση 64-bit των Windows 10 Pro, το πρότυπο για τις επιχειρήσεις, και υπάρχει ακόμη και μια κάρτα γραφικών HD 620 όταν θέλετε να πάρετε ένα μικρό γλέντι διασκέδαση / ψυχαγωγία μέσα Τέλος, οι συνδέσεις προσφέρουν μια πλήρη σουίτα των επιλογών, συμπεριλαμβανομένου του Bluetooth 4.2 από το κουτί, των εισόδων του DisplayPort για πολλές οθόνες, τις θύρες USB-C, το HDMI και άλλα.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορητούς υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε.

Η Dell έχει στην κατοχή της την Alienware, τον φανταχτερό κατασκευαστή υλικού που βασίζεται σε τυχερά παιχνίδια, από το 2006. Και το Alienware 17 είναι αναμφίβολα η πιο ισχυρή και καλύτερη επιλογή για φορητό υπολογιστή παιχνιδιών από την Dell. Γιατί; Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με την κάρτα γραφικών (τελικά πρόκειται για μια εταιρεία παιχνιδιών). Το NVIDIA GeForce GTX 1070 είναι η κρέμα καλλιέργειας για κινητές τηλεοπτικές κάρτες και δείχνει με εξαιρετικά γρήγορη λειτουργία και μια απρόσκοπτη σειρά γραφικών κινήσεων και λειτουργικότητας. Μιλώντας για το πώς φαίνονται τα γραφικά, η 17-ιντσών, σχεδόν εντυπωσιακή οθόνη είναι η μεγαλύτερη που προσφέρει η Alienware στη γραμμή φορητού υπολογιστή της. Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη είναι στην πραγματικότητα 17,3 ίντσες και προσφέρει ανάλυση Full HD 1920 x 1080. Είναι μια επιφάνεια αντιολισθητικών IPS, η οποία χρησιμοποιεί επίσης 300 nits για εξαιρετικά εντυπωσιακό χρώμα και φωτεινότητα.

Τώρα ας πάρουμε στα κότσια της παράστασης αυτό το πράγμα πακέτο. Υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel i7-7700HQ που σας δίνει ταχύτητες 3,8 GHz με boost turbo. Με άλλα λόγια, αυτό το πράγμα είναι αστραπιαία. Για να πάει με αυτές τις ταχύτητες ρολογιού, υπάρχει μια τεράστια τράπεζα μνήμης RAM ... 16GB DDR4 για να είμαι ακριβής. Και μπορείτε να επεκτείνετε ακόμη και τη μνήμη RAM έως και 32 GB με ξεχωριστή αγορά, αν τα πράγματα υποχωρούν λίγο για εσάς. Έρχεται με 1TB 7200RPM SATA σκληρό δίσκο που θα αποθηκεύσει μια μικρή περιουσία αρχείων, και όλα τρέχουν σε 64-bit Windows 10 HighEnd. Υπάρχουν δυνατότητες Bluetooth και οι συνήθεις ύποπτοι θυρών προβολής και USB για όλες τις περιφερειακές συσκευές που χρειάζεστε αναπόφευκτα όταν ρυθμίζετε μια σωστή κατάσταση παιχνιδιού εν κινήσει. Συνολικά, αυτό είναι ένα σύστημα έτοιμο για ανταγωνισμό.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από τους άλλους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών που μπορείτε να αγοράσετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .