Οι καλύτερες 5 εφαρμογές για την κοινή χρήση της σύνδεσης Internet του υπολογιστή σας

Γυρίστε τον υπολογιστή σας σε ένα Hot Spot

Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα ενός διακομιστή μεσολάβησης και ενός τείχους προστασίας, τα προϊόντα λογισμικού κοινής χρήσης σύνδεσης στο διαδίκτυο παρέχουν κοινή χρήση συνδέσεων για ένα οικιακό δίκτυο παρόμοιο με τους δρομολογητές δικτύου . Σε σύγκριση με το Microsoft Windows ICS , αυτά τα προϊόντα προσφέρουν πρόσθετες λειτουργίες και μπορεί να είναι πιο αξιόπιστα και πιο εύχρηστα. Σας επιτρέπουν να συνδέσετε όλες τις συσκευές σας στο Διαδίκτυο μέσω μιας μόνο σύνδεσης με τον παροχέα υπηρεσιών σας.

01 από 05

Συνδέστε Hotspot

Χρησιμοποιήστε το Connectify, μια εφαρμογή εικονικού δρομολογητή, όταν θέλετε να μοιραστείτε μια σύνδεση στο Internet με όλες τις συσκευές σας στο σπίτι ή στο γραφείο. Δεν χρειάζεται πρόσθετο υλικό όπως ένας ασύρματος δρομολογητής.

Το δωρεάν Connectify Hotspot μοιράζεται ασύρματη σύνδεση στο internet. Αν έχετε ενσύρματο, κινητό ή άλλο εικονικό προσαρμογέα VPS, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση στο Connectify Hotspot PRO ή MAX. Περισσότερο "

02 του 05

Ositis WinProxy

lina aidukaite / Moment / Getty Images

Το WinProxy υφίσταται εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Η τελευταία έκδοση συνδέει την κοινή χρήση της σύνδεσης στο διαδίκτυο μαζί με τα αντικλεπτικά, αντι-spyware, φιλτραρίσματα διεύθυνσης URL και άλλες επιλογές ασφαλείας. Το WinProxy περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας, περιορισμούς γονικής τοποθεσίας και δικαιώματα που θέτουν τον χρήστη στον έλεγχο της πρόσβασης στο διαδίκτυο. Περισσότερο "

03 του 05

MyPublicWiFi

Το MyPublicWiFi μετατρέπει τον υπολογιστή σας σε σημείο πρόσβασης Wi-Fi με παρακολούθηση διευθύνσεων URL και προστασία τείχους προστασίας. Οποιοσδήποτε βρίσκεται στη γύρω περιοχή μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σύνδεσή σας για να φτάσει στο διαδίκτυο.

Το MyPublicWiFi μπορεί να ρυθμιστεί για να αποτρέψει τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών διαδικτύου, όπως προγράμματα κοινής χρήσης αρχείων. Καταγράφει και παρακολουθεί όλες τις σελίδες URL που έχουν πρόσβαση στο εικονικό hot spot. Περισσότερο "

04 του 05

Virtual Router Manager

Εάν εκτελείτε τα Windows 7 ή 8 και αναζητάτε έναν απλό τρόπο για να μοιραστείτε τη σύνδεσή σας στο Internet, το λογισμικό Virtual Router Manager μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε. Είναι φιλικό για αρχάριους και εύκολο στη χρήση.

Δημιουργήστε ένα καυτό σημείο στον υπολογιστή σας Windows 7 ή 8 χρησιμοποιώντας αυτήν την απλή εφαρμογή. Δεν προσφέρει επιλογές, αλλά το κρατά απλό. Περισσότερο "

05 του 05

AllegroSurf

Το AllegroSurf συνδυάζει την κοινή χρήση της σύνδεσης στο διαδίκτυο με το φιλτράρισμα περιεχομένου και τη διαχείριση των πόρων δικτύου σε ένα πακέτο. Το AllegroSurf μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δίκτυα προσωπικού, σχολείου και γραφείου για γονικό έλεγχο, έλεγχο εύρους ζώνης και υποστήριξη απομακρυσμένης πρόσβασης. Περισσότερο "