Ένας οδηγός για το καλύτερο "Star Wars: Battlefront II" Cheats για το PS2

Αποκτήστε Άπειρη Πυρομαχία και Βιωσιμότητα στο 'Star Wars: Battlefront II'

Το " Star Wars Battlefront II " είναι μια συνέχεια του "Star Wars Battlefront", και οι δύο βασίζονται στο "Star Wars" franchise. Αυτό το παιχνίδι σκοπευτή πρώτου και τρίτου προσώπου κυκλοφόρησε το LucasArts το 2005. Το Battlefront II είναι περισσότερο αφηγηματικό από τον προκάτοχό του, καθώς αναπαράγει μερικές από τις ιστορίες Star Wars από την άποψη ενός Imperial stormtrooper. Στο παιχνίδι, σκυλάβατε σε Χ-φτερά, μαχητές TIE, starfighters Jedi, και άλλα Starcraft. Κερδίζετε μια φώτα και χρησιμοποιείτε τις αγαπημένες δυνάμεις δυνάμεων σας ως Jedi.

Star Wars Battlefront II & # 39; PS2 απατεώνες

Εξοικονομήστε χρόνο και πληκτρολογήστε την ενέργεια πιο γρήγορα εισάγοντας έναν από αυτούς τους κωδικούς εξαπατήσει για την έκδοση PlayStation 2 του παιχνιδιού. Παύση του αγώνα κατά τη διάρκεια της μάχης όταν παίζετε σε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού και πατήστε τα κουμπιά L2 και R2 στο χειριστήριο για να εισάγετε τον κωδικό εξαπατήματος.

Ξεκλειδώστε και πώς να τους ξεκλειδώσετε

Τα unlockables είναι διαθέσιμα τόσο για το "Star Wars Battlefront II" όσο και για το "Star Wars Battlefront II - Elite Trooper Edition", αλλά είναι ελαφρώς διαφορετικά.