Δημιουργήστε μια τοποθεσία Web Χρησιμοποιώντας το PowerPoint - τον καταπληκτικό εικονικό αγώνα

01 από 10

Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Αποθήκευση ως σελίδα ιστού" στο PowerPoint

Αποθηκεύστε την παρουσίαση του PowerPoint ως ιστοσελίδα. © Wendy Russell

Σημείωση - Αυτό το φροντιστήριο PowerPoint είναι το τελευταίο από τα πέντε , βήμα προς βήμα tutorials σε μια σειρά σχετικά με.

02 από 10

Βήματα για την αποθήκευση παρουσιάσεων του PowerPoint ως ιστοσελίδων

Επιλογές αποθήκευσης ιστοσελίδων στο PowerPoint. © Wendy Russell

Αποθήκευση ως ιστοσελίδα

Βήμα 1

Επιλέξτε μία από τις ακόλουθες επιλογές για την αποθήκευση της παρουσίασης του PowerPoint.

Βήμα 2

Αλλάξτε το κουμπί Τίτλος ... - Αν έχετε ήδη αποθηκεύσει την παρουσίασή σας ως αρχείο εργασίας (είναι πάντα μια εξαιρετική ιδέα να αποθηκεύσετε συχνά την παρουσίασή σας ενώ εργάζεστε σε αυτήν), το όνομα αυτού του πλαισίου κειμένου θα είναι ο τίτλος του παρουσίαση στον ιστότοπο. Κάντε κλικ στο κουμπί, εάν θέλετε να επεξεργαστείτε τον τίτλο.

Βήμα 3

Κουμπί " Δημοσίευση ... " - Αυτή η επιλογή σάς μεταφέρει σε άλλο παράθυρο διαλόγου όπου θα κάνετε επιλογές σχετικά με το τι θα δημοσιεύσετε, την υποστήριξη του προγράμματος περιήγησης και πολλά άλλα. Αυτό εξηγείται λεπτομερέστερα στην επόμενη σελίδα.

03 από 10

Δημοσιεύστε ως Επιλογές σελίδας Web

Δημιουργία σελίδας διαλόγου σελίδας διαλόγου του PowerPoint. © Wendy Russell

Δημοσίευση επιλογών

  1. Θα δημοσιεύσουμε όλες τις διαφάνειες για τον ιστότοπό μας.

  2. Επιλέξτε την επιλογή " Υποστήριξη προγράμματος περιήγησης " για "Όλα τα προγράμματα περιήγησης που αναφέρονται παραπάνω (δημιουργεί μεγαλύτερα αρχεία)". Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι θεατές που χρησιμοποιούν ορισμένα προγράμματα περιήγησης ιστού εκτός του Internet Explorer θα μπορούν να προβάλλουν την τοποθεσία Web σας.

  3. Αλλάξτε τον τίτλο της ιστοσελίδας εάν το επιθυμείτε.

  4. Χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναζήτηση ... για να επιλέξετε διαφορετικό όνομα αρχείου αν θέλετε ή πληκτρολογήστε ένα νέο όνομα αρχείου και τη σωστή διαδρομή του.

  5. Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο εάν θέλετε η ιστοσελίδα να ανοίξει αμέσως στο πρόγραμμα περιήγησής σας μόλις αποθηκευτεί.

  6. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές ιστού (δείτε την επόμενη σελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες).

04 από 10

Καρτέλα Γενικές - Επιλογές ιστού για ιστοσελίδες του PowerPoint

Επιλογές αποθήκευσης ιστοσελίδας του PowerPoint - Γενικά. © Wendy Russell

Επιλογές ιστού - Γενικά

Αφού επιλέξετε το κουμπί Επιλογές Web ... , ανοίγει το παράθυρο διαλόγου Επιλογές Web , προσφέροντας διάφορες επιλογές για την εμφάνιση της παρουσίασης του PowerPoint ως ιστοσελίδας.

Όταν η καρτέλα Γενικά έχει επιλεγεί στο επάνω μέρος του πλαισίου διαλόγου, έχετε τρεις επιλογές για την εμφάνιση της ιστοσελίδας του PowerPoint. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θέλουμε να προσθέσουμε στοιχεία ελέγχου πλοήγησης διαφανειών στις ιστοσελίδες μας, καθώς θέλουμε να φαίνονται ακριβώς όπως κάθε άλλη ιστοσελίδα. Εάν έχετε προσθέσει οποιεσδήποτε κινούμενες εικόνες στις διαφάνειες PowerPoint, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την επιλογή εμφάνισης κινούμενων εικόνων διαφανειών.

05 από 10

Καρτέλα φυλλομετρητών - Παράθυρο διαλόγου Επιλογές Ιστού

Επιλογές αποθήκευσης ιστοσελίδας του PowerPoint - Φυλλομετρητές. © Wendy Russell

Σημείωση - Μόνο έκδοση 2003

Επιλογές Web - Φυλλομετρητές

Οι επιλογές προγράμματος περιήγησης αφορούν τα προγράμματα περιήγησης προορισμού του αναμενόμενου κοινού σας. Μπορεί ασφαλώς να υποτεθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν τουλάχιστον την έκδοση 4.0 του Microsoft Internet Explorer για πρόσβαση σε ιστοσελίδες. Η επιλογή μιας υψηλότερης έκδοσης μπορεί να κάνει την ιστοσελίδα σας απρόσιτη σε ορισμένους χρήστες του διαδικτύου. Ωστόσο, άλλοι θεατές ενδέχεται να χρησιμοποιούν το Netscape, οπότε είναι καλή ιδέα να επιλέξετε αυτή την επιλογή, παρόλο που το μέγεθος του αρχείου θα είναι λίγο υψηλότερο.

06 από 10

FileTab - Διάλογος επιλογών ιστού

Επιλογές αποθήκευσης ιστοσελίδας του PowerPoint - Αρχεία. © Wendy Russell

Επιλογές Ιστού - Αρχεία

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι προεπιλεγμένες επιλογές είναι καλές επιλογές. Εάν, για κάποιο λόγο, καμία από αυτές τις επιλογές δεν ισχύει, τότε καταργήστε την επιλογή του πλαισίου δίπλα στην επιλογή αυτή.

07 από 10

Καρτέλα Εικόνες - Παράθυρο διαλόγου Επιλογές Ιστού

Αποθηκεύστε την ιστοσελίδα με ανάλυση 800 x 600. © Wendy Russell

Επιλογές Ιστού - Εικόνες

Η καρτέλα Εικόνες στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές ιστού προσφέρει μεγέθη οθόνης προορισμού. Από προεπιλογή, επιλέγεται το μέγεθος της ανάλυσης οθόνης 800 x 600. Επί του παρόντος, αυτή είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη ανάλυση στις οθόνες υπολογιστών, οπότε είναι καλή ιδέα να αφήσετε αυτήν την επιλογή στην προεπιλεγμένη ρύθμιση. Με αυτόν τον τρόπο, ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται όπως εσείς θέλετε και οι θεατές δεν θα πρέπει να μετακινηθούν οριζόντια για να προβάλουν το πλήρες πλάτος της διαφάνειας.

08 από 10

Καρτέλα Κωδικοποίησης - Παράθυρο διαλόγου Επιλογές Ιστού

Επιλογές αποθήκευσης ιστοσελίδας του PowerPoint - Κωδικοποίηση. © Wendy Russell

Επιλογές Ιστού - Κωδικοποίηση

Η καρτέλα Κωδικοποίηση σας επιτρέπει να αλλάξετε την κωδικοποίηση σε διαφορετική γλώσσα. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα αφήσετε αυτήν τη ρύθμιση στην προεπιλογή, US-ASCII, η οποία είναι το πρότυπο για ιστοσελίδες.

09 από 10

Καρτέλα Γραμματοσειρές - Παράθυρο διαλόγου Επιλογές Ιστού

Επιλογές αποθήκευσης ιστοσελίδας του PowerPoint - Γραμματοσειρές. © Wendy Russell

Σημείωση - Μόνο έκδοση 2003.

Επιλογές Ιστού - Γραμματοσειρές

Η καρτέλα " Γραμματοσειρές " σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτήρων, καθώς και γραμματοσειρές αναλογικού και σταθερού πλάτους.

Εάν επιλέξετε να αλλάξετε την αναλογική γραμματοσειρά, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια γραμματοσειρά φιλική προς το διαδίκτυο . Αυτό σημαίνει ότι η γραμματοσειρά θα είναι καθολικά διαθέσιμη σε όλους τους υπολογιστές. Τα καλά παραδείγματα είναι οι Times New Roman, Arial και Verdana.

Οι γραμματοσειρές σταθερού πλάτους είναι εκείνες οι γραμματοσειρές που λειτουργούν με τον τρόπο της γραφομηχανής. Κάθε γράμμα καταλαμβάνει το ίδιο διάστημα, ανεξάρτητα από το μέγεθος του γράμματος. Είναι καλή ιδέα να αφήσετε την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά - Courier New - ως την επιλογή σας.

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια συγκεκριμένη γραμματοσειρά που είναι διαθέσιμη στον υπολογιστή σας, αλλά οι surfers του διαδικτύου δεν έχουν την ίδια γραμματοσειρά, η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας μπορεί να παραμορφωθεί ή να διαστρεβλωθεί ως αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μόνο γραμματοσειρές φιλικές προς το Web.

10 από 10

Δημοσιεύστε την τοποθεσία Web του PowerPoint

Προβολή της τοποθεσίας Web του PowerPoint στον Internet Explorer. © Wendy Russell

Δημοσιεύστε την τοποθεσία Web

Όταν έχετε κάνει όλες τις επιλογές στο παράθυρο διαλόγου Επιλογές Ιστού , κάντε κλικ στο κουμπί Δημοσίευση . Αυτό θα ανοίξει τη νέα τοποθεσία σας στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Σημείωση - Ήμουν ανεπιτυχής κατά την προβολή του ιστότοπου PowerPoint στο Firefox, το οποίο είναι το προεπιλεγμένο μου πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό μπορεί να συμβαίνει και σε άλλα προγράμματα περιήγησης στο Web, αφού το PowerPoint είναι προϊόν της Microsoft, όπως και ο Internet Explorer. Η τοποθεσία Web φαινόταν ωραία στον Internet Explorer.

Τώρα είναι καιρός να δοκιμάσετε τη νέα σας τοποθεσία στο Web. Κάντε κλικ στους συνδέσμους στην Αρχική σελίδα και ελέγξτε ότι πηγαίνουν στις σωστές σελίδες. Θα πρέπει να μπορείτε να πλοηγηθείτε πίσω στην Αρχική σελίδα χρησιμοποιώντας τους συνδέσμους που δημιουργήσατε στη γραμμή πλοήγησης στην αριστερή πλευρά κάθε σελίδας.

Σημειώσεις
  • Εάν αποθηκεύσατε την παρουσίαση ως μια ενιαία ιστοσελίδα , θα υπάρχει μόνο το αρχείο που θα φορτωθεί.

  • Αν αποθηκεύσατε την παρουσίαση ως ιστοσελίδα , θα πρέπει επίσης να ανεβάσετε τον αντίστοιχο φάκελο που περιέχει όλα τα στοιχεία της παρουσίασής σας, όπως clip art, φωτογραφίες ή διαγράμματα.

  • Για να προβάλετε αργότερα τον ιστότοπό σας, επιλέξτε Αρχείο> Άνοιγμα στον Internet Explorer και χρησιμοποιήστε το κουμπί Αναζήτηση για να εντοπίσετε το αρχείο της ιστοσελίδας στον υπολογιστή σας.
Πλήρης σειρά σεμιναρίων - Σχεδίαση σελίδας ιστοσελίδας Χρησιμοποιώντας το PowerPoint Περισσότερα PowerPoint για την τάξη