Κορυφαία προγράμματα αναπαραγωγής MP3 με προϋπολογισμό

20 Νοεμβρίου 2008 - Ας το παραδεχτούμε - δεν έχει ο καθένας πάνω από 200 δολάρια για να φορέσει ένα MP3 player με τεράστιο σκληρό δίσκο και ένα όνομα ετικέτας σχεδιαστή. Υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες εκεί έξω, που δημιουργούνται από γνωστές εταιρείες, οι οποίες μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της μουσικής χωρίς να σπάσουν την τράπεζα. Οι περισσότεροι παίκτες κάτω των $ 200 χρησιμοποιούν μνήμη flash, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτουν πολύ λιγότερη μουσική από το τυπικό iPod σας. Το εμπόριο όμως είναι ότι έχετε αφήσει χρήματα στην τσέπη σας για να αγοράσετε μουσική στο διαδίκτυο ή στα καταστήματα για να μεταφέρετε στον παίκτη σας.

01 από 05

Δημιουργικό Zen Mozaic

Δημιουργικό Zen Mozaic. Δημιουργικός

Εάν δεν σας αρέσει η ιδέα να έχετε ένα MP3 player που να δείχνει ποικιλία κήπων, ίσως να θέλετε να προσέξετε τον εντυπωσιακό Zen Mozaic από την Creative. Αυτός ο παίκτης, ο οποίος κάνει άθλημα ένα σώμα παρόμοιο με άλλους MP3 players, ξεχωρίζει λόγω του δροσερού και λειτουργικού ψηφιακού πληκτρολογίου του. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα του αμαξώματος, φιλοξενεί μια πολύχρωμη οθόνη 1,8 ιντσών και σας επιτρέπει να μοιράζεστε μουσική με άλλους μέσω ενσωματωμένου ηχείου. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν ενσωματωμένο φωνητικό καταγραφέα, αναπαραγωγή ήχου έως 32 ώρες, ραδιόφωνο FM με 32 προεπιλογές σταθμών και υποστήριξη για αναπαραγωγή βίντεο καθώς και ψηφιακές οθόνες φωτογραφιών. Η συνδεσιμότητα γίνεται μέσω USB 2.0. Περισσότερο "

02 του 05

Creative Zen X-Fi

Creative Zen X-Fi. Δημιουργικός

Μια υπέροχη οθόνη προβολής 2,5 ιντσών. Ειδικά βελτιωμένη τεχνολογία βελτίωσης ήχου. Συνοδεύεται από ποιοτικά ακουστικά μέσα στο αυτί . Αυτά είναι μερικοί από τους κορυφαίους λόγους για να εξετάσετε το Creative Zen X-Fi. Παίρνετε πολύ καλή ποιότητα για το φθηνό δολάριο με αυτό το πρόγραμμα αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένου ενός ελαφρού σώματος 2,4 ουγκιών, εσωτερικής μνήμης 8 GB για τη χωρητικότητα μέχρι 2.000 τραγουδιών, έως 36 ώρες επαναφορτιζόμενης μπαταρίας, ενσωματωμένο ηχείο, υποστήριξη για μια ποικιλία μορφών ήχου και έναν ισοσταθμιστή με οκτώ προεπιλογές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προβολής ψηφιακών βίντεο και εικόνων, ακρόασης ραδιοφώνου FM και αύξησης της χωρητικότητας μνήμης με κάρτες SD / SDHC για περισσότερη αποθήκευση μουσικής. Περισσότερο "

03 του 05

SanDisk Sansa Fuze

SanDisk Sansa Fuze. SanDisk
Το Sansa Fuze από το SanDisk είναι ένα πολύ απλό MP3 player που είναι λεπτό 0,3 ίντσες και σας προσφέρει μια ολόκληρη μέρα αναπαραγωγής ήχου. Έρχεται σε πέντε επιλογές χρωμάτων - συμπεριλαμβανομένων των ασημί, μαύρο, μπλε, ροζ και κόκκινο - και προσφέρει έως και 8GB εσωτερικής μνήμης για αποθήκευση, η οποία είναι επεκτάσιμη μέσω καρτών μνήμης microSD / microSDHC για περισσότερη αποθήκευση μουσικής. Έρχεται με μια έγχρωμη οθόνη 1,9 ιντσών, αναπαράγει βίντεο κλιπ και σας επιτρέπει να δείτε τις αγαπημένες σας ψηφιακές φωτογραφίες. Υπάρχει επίσης η υποχρεωτική συσκευή εγγραφής φωνής σας, το ραδιόφωνο FM με 40 προεπιλογές και η υποστήριξη για ψηφιακά audiobooks. Περισσότερο "

04 του 05

Sony Walkman NWZ-E436

Sony Walkman NWZ-E436. Sony
Το WALKMAN NWZ-E436 είναι ένα από τα λεπτότερα μοντέλα της Sony, με διάμετρο 5/16 ιντσών. Πολλά είναι συσκευασμένα στο ωραίο σώμα αυτού του παίκτη, συμπεριλαμβανομένης της φωτεινής οθόνης 2 ιντσών, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας έως 40 ώρες, της υποστήριξης για μια ποικιλία μορφών αρχείων βίντεο, ενός γραφικού περιβάλλοντος χρήστη που είναι πολύχρωμο και συμπεριλαμβάνει high-end ακουστικά. Μπορούν να επιλεγούν διάφορα χρώματα και μεγέθη αποθηκευτικών χώρων και ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με αυτούς τους παίκτες είναι αυτό που αναλύει το beat ανά λεπτό της μουσικής για να δημιουργήσει κανάλια ομαδοποιημένων μελωδιών για μια πιο προσαρμοσμένη εμπειρία ακρόασης. Υπάρχει επίσης, φυσικά, ένα ραδιόφωνο FM. Περισσότερο "

05 του 05

Microsoft Zune 16GB

Microsoft Zune 16GB. Microsoft

Το Zune 16GB είναι ένας από τους πιο λεπτούς μικροεπεξεργαστές της Microsoft, διαθέτοντας αρκετή μνήμη για να χωρέσει μέχρι 4.000 τραγούδια, 25.000 ψηφιακές φωτογραφίες ή 50 ώρες βίντεο. Ο σημαντικότερος ισχυρισμός για τη φήμη αυτού του Zune είναι η ενσωματωμένη ασύρματη λειτουργία, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε το ασύρματο οικιακό σας δίκτυο για να μεταφέρετε μουσική σε αυτό. Μπορείτε επίσης να μοιράζεστε ασύρματα τραγούδια με άλλους γύρω σας που κατέχουν επίσης Zunes, με ορισμένες εξαιρέσεις για νομικούς λόγους. Αυτός ο φορέας, προσφέροντας μια οθόνη 1,8 ιντσών, μπορεί επίσης να κατεβάσει περιεχόμενο ήχου και βίντεο σε αυτό όταν είναι συνδεδεμένος σε έναν υπολογιστή που έχει αγοραστεί μέσω του online Zune Marketplace. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε μουσική ασύρματα. Περισσότερο "