Golf GPS θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε το μάθημα

Τελευταία μοντέλα και χαρακτηριστικά GPS γκολφ

Χωρίς ένα caddy εμπειρογνωμόνων κατά μήκος, υπάρχουν πολλές εικασίες που εμπλέκονται στον καθορισμό της απόστασης στην τρύπα, και διάφοροι στόχοι πορεία, όπως bunker ή ρεύμα μεταφέρει. Η τελευταία γενιά GPS μονάδων γκολφ σας παρέχει γρήγορη και ακριβή καθοδήγηση από οπουδήποτε στο πρόγραμμα. Πέρα από τα βασικά δεδομένα από απόσταση έως την οπή, πολλές συσκευές σας λένε τη διάρκεια της τελευταίας σας λήψης (και αποθηκεύστε τις πληροφορίες για μελλοντική αναφορά). την απόσταση και τη θέση των στόχων και των κινδύνων · απόσταση από το μέτωπο, μέση και πίσω από το πράσινο και πολλά άλλα. Εδώ είναι οι τελευταίες και μεγαλύτερες μονάδες GPS γκολφ.

Garmin προσέγγιση G8

Προσέγγιση του Garmin G8 Golf GPS. Garmin

Το G8 γίνεται η νέα κορυφή της γραμμής από τη Garmin. Διαθέτει ένα ολοκαίνουριο πλαίσιο το οποίο είναι πιο λεπτό και ελαφρύτερο από τους προκατόχους του. Έχει επίσης τη μεγαλύτερη οθόνη GPS του γκολφ Garmin, στα 240 x 400 pixel και 1,5 x 2,6 ίντσες. Όπως μπορείτε να περιμένετε, το G8 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορείτε να φανταστείτε και κάποια που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί. Όπως και οι άλλοι Garmin, έρχεται με μια ελεύθερη και ελεύθερη για ενημέρωση βάση δεδομένων με 30.000+ μαθήματα παγκοσμίως. Έχει επίσης τεχνολογία Έξυπνης ειδοποίησης, η οποία επικοινωνεί με το smartphone σας για να λαμβάνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κείμενα και ειδοποιήσεις κλήσεων (δεν θα χρησιμοποιήσω τους χρήστες στην πορεία!). Περισσότερο "

Garmin προσέγγιση G6 Γκολφ GPS

Η Garmin μειώνει το μέγεθος και το μεγαλύτερο μέρος των φορητών συσκευών GPS γκολφ με την εισαγωγή του μοντέλου G6. Garmin

Είμαι εντυπωσιασμένος από το συμπαγές μέγεθος (περίπου 2 x 4 ίντσες), τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (15 ώρες) και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά βαθμολόγησης της προσέγγισης G8 της Garmin. Για παράδειγμα, οι χάρτες πορείας, που προέρχονται από μια δωρεάν και ενημερωμένη βάση δεδομένων με 26.500 σειρές μαθημάτων, περιλαμβάνουν τώρα arcs layup shot, τα οποία δείχνουν τις γραμμές τόξου στους χάρτες για πλάκες 100, 150 και 200 ​​ναυπηγείων.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα ωραίο ψηφιακό scorecard για ένα τετράποδο, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφαλικού παιχνιδιού, stableford, δέρματα και παιχνίδι παιχνιδιού με ρυθμιζόμενα handicap. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας, να καθορίσετε τις μέσες αποστάσεις για τους συλλόγους που χτυπήσατε και την προσαρμογή μαθημάτων.

Παρά την μικρότερη συνολική του μορφή, η οθόνη του G6 έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος με εκείνη του Garmin G5 (φαίνεται παρακάτω). Περισσότερο "

TomTom Golfer GPS ρολόι

Το ρολόι φασματόμενου GPS του TomTom Golfer διαθέτει ένα κουμπί ελέγχου. TomTom

Το TomTom Golfer χρησιμοποιεί ένα απλό κουμπί ελέγχου αφής που σας επιτρέπει να μετακινηθείτε προς τα επάνω ή προς τα κάτω, καθώς και προς τα δεξιά και προς τα αριστερά μέσω των μενού ρολογιών. Ο έλεγχος έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με μια οθόνη αφής, συμπεριλαμβανομένης της ευκολίας χρήσης με ένα χέρι από γάντια, και αξιόπιστο έλεγχο που δεν επηρεάζεται από τις υγρές συνθήκες. Περισσότερο "

Callaway uPro MX Γκολφ GPS

Callaway uPro MX Γκολφ GPS. Callaway

Το τελευταίο GPS χειρός GPS του Callaway, το uPro MX, αδυνατίζεται στα 2 ίντσες κατά 4 ίντσες, με πάχος μόλις 0,7 ιντσών. Αυτό δίνει μια αισθητά ελαφρύτερη αίσθηση και ταιριάζει σε μια τσέπη. Διαθέτει οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης, πολλών χειρονομιών που παραμένει ορατή σε πλήρη ηλιακή ακτινοβολία. Δεν υπάρχουν ετήσιες χρεώσεις και η βάση δεδομένων των 25.000 μαθημάτων είναι ελεύθερη για λήψη και ενημέρωση. Το "AnyPoint" του Callaway σάς επιτρέπει να μετρήσετε σε οποιοδήποτε σημείο, οπουδήποτε στην τρύπα. Το "GreenView" σας δίνει αποστάσεις στο μέτωπο, το κέντρο και το πίσω μέρος κάθε πράσινου. Το "HazardView" δείχνει τις αποστάσεις από τους κινδύνους, καθώς και τον τύπο και το σχήμα του κινδύνου. Τα στατιστικά στοιχεία και τα στατιστικά στοιχεία του uPro MX συνεργάζονται με την ιστοσελίδα του Callaway uxplore για την καταγραφή και ανάλυση των γύρων σας με λεπτομέρεια. Περισσότερο "

Προσέγγιση του Garmin GPS G5 Golf

Garmin προσέγγιση G5 γκολφ GPS. Garmin

Το Garmin Approach G5 είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και διαθέτει μεγάλη, φωτεινή, έγχρωμη οθόνη αφής. Όλες οι λειτουργίες του G5 βασίζονται σε εύχρηστα μενού στην οθόνη αφής. Σε μια κίνηση που έχει ταρακουνήσει την αγορά GPS του γκολφ , η Garmin προπληρώνει μια βάση δεδομένων με 14.000+ μαθήματα δωρεάν και προσθέτει μαθήματα και ενημερώσεις δωρεάν μέσω του ιστοτόπου της. Κατάφερα να βρω τα περισσότερα, αλλά όχι όλα τα τοπικά μου μαθήματα, οπότε ελέγξτε τη βάση δεδομένων μαθημάτων. Μου αρέσει πολύ η ικανότητα του G5 να δείχνει αποστάσεις από και από οπουδήποτε στο μάθημα ακριβώς αγγίζοντας και σύροντας. Αγγίξτε το στόχο σας για απόσταση ή αγγίξτε και μετακινήστε τη σημαία για απόσταση ακριβείας. Το G5 έχει επίσης μια καλή χρησιμότητα σκορ. Δείτε το σύνδεσμο για την αναθεώρησή μου παρακάτω. Περισσότερο "

SkyCaddie SGX Γκολφ GPS

SkyCaddie SGX Γκολφ GPS. SkyCaddie

Το SGX είναι το νεότερο μοντέλο SkyCaddie, το κορυφαίο μοντέλο. Έχει πιο λεπτό, πιο ορθογώνιο σχήμα από τα προηγούμενα μοντέλα και μια βολβοειδή συσκευή πλοήγησης thumbstick κάτω από την οθόνη TFT 3 ιντσών (διαγώνιος). Όπως και τα άλλα μοντέλα του SkyCaddie, το SGX έχει πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων 26.000 επιπλέον μαθήματα που επαληθεύεται από πεζοπόρους στο γήπεδο. Το SkyCaddie προ-φορτώνει τις βασικές πληροφορίες για όλα τα μαθήματα και τα προγράμματα προσχώρησης (για πλήρη πρόσβαση σε βάση δεδομένων μαθημάτων) κυμαίνονται από 29,95 δολάρια ετησίως (για ένα μόνο κράτος) έως 59,95 δολάρια το χρόνο (σε παγκόσμιο επίπεδο). Άλλα χαρακτηριστικά του SGX περιλαμβάνουν:

Δείτε τη βάση δεδομένων μαθημάτων SkyCaddie. Περισσότερο "

Garmin προσέγγιση S1 γκολφ GPS ρολόι

Garmin προσέγγιση S1 Γκολφ GPS ρολόι. Garmin

Αυτό το έτος, η Garmin εισήγαγε μια εντελώς νέα λήψη στο GPS γκολφ με το ρολόι προσέγγισης S1 της. Ενώ τα φορητά χειριστήρια γκολφ συνεχίζουν να προσθέτουν ολοένα και περισσότερα χαρακτηριστικά, η προσέγγιση S1 απομακρύνει το GPS γκολφ σε βασική απλότητα, εμφανίζοντας αποστάσεις από μπροστά, πίσω και μέση του πράσινου, σε απλό ασπρόμαυρο. Η προσέγγιση S1 θα μετρήσει επίσης τις αποστάσεις σου από οπουδήποτε στην πορεία και ένα χιλιομετρητή θα σας πει πόσο μακριά περπατήσατε. Όπως και άλλα προϊόντα γκολφ της Garmin, η προσέγγιση S1 έρχεται προ-φορτωμένη με 16.500+ μαθήματα και η πρόσβαση στη βάση δεδομένων μάστερ για ενημερώσεις είναι δωρεάν. Το ρολόι είναι πολύ ανθεκτικό και αδιάβροχο. Ανιχνεύει αυτόματα τη γειτνίαση με το μάθημα, έτσι ώστε να είναι εύκολο να ξεκινήσετε τα μαθήματα. Έχοντας αποστάσεις στον καρπό σας είναι πολύ βολικό! Περισσότερο "

Προσέγγιση του Garmin S2

Το Garmin. Motorola

Η Garmin πρωτοστάτησε στις συσκευές GPS για το γήπεδο του γκολφ και τώρα προσφέρει τρία μοντέλα με την προσθήκη της νέας προσέγγισης S2. Το S2 ($ 249) ταιριάζει μεταξύ του S1 και του S3 σε τιμή και χαρακτηριστικά. Το S2 έρχεται με δωρεάν ενημερώσεις χαρτών γήπεδα γκολφ και έρχεται προφορτωμένο με περισσότερα από 30.000 μαθήματα που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο (το $ 179 S1 έχει μνήμη για 18.000 μαθήματα). Το S2 ελέγχεται από κουμπιά και όχι από την οθόνη αφής S3 ($ 349). Το S2 έρχεται επίσης σε επιπρόσθετα χρώματα, όπως λευκό, λευκό-μοβ και μαύρο. Εκτός από την απόσταση από την τρύπα, τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν στόχευση με άγγιγμα, χειροκίνητη τοποθέτηση ακίδων (για πιο ακριβή απόσταση), απόσταση μετρημένης απόστασης, παρακολούθηση στατιστικών και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Bushnell Yardage Pro Γκολφ GPS

Bushnell Yardage Pro GPS. Bushnell

Το Bushnell Yardage Pro διαθέτει τρεις λειτουργίες: μια λειτουργία "παιχνιδιού" που δείχνει απόσταση από το μπροστινό, το κέντρο και το πίσω μέρος του πράσινου. μια οθόνη "κάρτας σκορ" που περιλαμβάνει τρύπα στο παιχνίδι, par, handicap και yardage από ένα προεπιλεγμένο κουτί tee. και μια οθόνη "απόσταση απόστασης" που δείχνει επίσης την απόσταση από τον πείρο. Το GPS γκολφ Bushnell Yardage Pro χρησιμοποιεί την ίδια βάση δεδομένων και το πρόγραμμα λήψης προγράμματος μαθημάτων ($ 34.99 ετησίως) ως μονάδες iGolf σε αυτή την αναθεώρηση. Η οθόνη του Yardage Pro περιλαμβάνει οπίσθιο φωτισμό για αναπαραγωγή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Χρησιμοποιεί μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και έρχεται με φορτιστή και κλιπ τσάντα / ζώνης. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.