Οι 8 καλύτεροι εκκινητές απομακρυσμένων αυτοκινήτων που θα αγοράσουν το 2018

Το πρωί μεταθέτει μόλις πήρε πολύ καλύτερα

Είτε είναι ψυχρός είτε καυτός έξω, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα αυτοκίνητο που είναι πολύ κρύο ή ήδη πολύ ζεστό. Ευτυχώς, η εμφάνιση των απομακρυσμένων εκκινήσεων των οχημάτων βοήθησε στην εξάλειψη των πιθανών πιθανοτήτων καύσης με ζεστό ζυγό ασφαλείας ή με ψύξη από τιμόνι κατάψυξης. Η προσθήκη ενός απομακρυσμένου αυτοκινήτου εκκινητή μπορεί να σας δώσει την ειρήνη του μυαλού και ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε την ημέρα σας πολύ καλύτερα κάνοντας τα πάντα να πηγαίνουν στο αυτοκίνητό σας προτού να βγείτε έξω. Έχουμε περιορίσει μερικούς από τους καλύτερους απομακρυσμένους εκκινητές αυτοκινήτων για κάθε προϋπολογισμό και όχημα.

Εάν πρόκειται για ένα σύστημα μετά την αγορά που ακολουθείτε με εξαιρετικές κριτικές και μια σειρά μέχρι ένα μίλι, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Viper 5906V. Διαθέτοντας δύο διαφορετικές απομακρυσμένες επιλογές, το αμφίδρομο κύριο τηλεχειριστήριο προσθέτει μια οθόνη αφής OLED με οθόνη αφής 20% σε μοντέλα προηγούμενης γενιάς, ενώ το δεύτερο τηλεχειριστήριο περιλαμβάνει πλήκτρα ελέγχου πέντε πλήκτρων για όλες τις βασικές λειτουργίες όπως κλειδώματος και ξεκλειδώματος θυρών.

Η συμπερίληψη πρόσθετων αισθητήρων ασφαλείας παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο στήριξης για την αποφυγή παρενοχλήσεων ή κλοπής. Πέρα από την ασφάλεια, μια θύρα μίνι φόρτισης σε κάθε τηλεχειριστήριο απαιτεί 60 λεπτά χυμού κάθε έξι μήνες.

Η τεχνολογία SuperCode της Viper παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το σύστημα 5906V σε έως και δύο αυτοκίνητα με ένα μόνο τηλεχειριστήριο, ενώ παράλληλα συμπεριλαμβάνουν την επιλογή προσθήκης της μονάδας SmartStart για ζεύξη και λειτουργία του συστήματος απευθείας από το smartphone σας.

Το Avital 4105L προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό χαρακτηριστικών σε μια τιμή που είναι σίγουρα φιλική προς το πορτοφόλι. Διατίθενται με δύο συμπαγή τηλεχειριστήρια μονής κατεύθυνσης, τα τέσσερα διαθέσιμα κουμπιά περιλαμβάνουν την δυνατότητα εκκίνησης του κινητήρα και απελευθέρωσης του κορμού, καθώς και κλειδώματος και ξεκλειδώματος των θυρών. Η είσοδος χωρίς κλειδί είναι διαθέσιμη για εύκολη πρόσβαση στο όχημα, ενώ η απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα λειτουργεί σε αρκετά μεγάλη απόσταση 1.500 πόδια μακριά.

Για να εξοικονομήσετε φυσικό αέριο, το Avital επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό για να καθορίσετε πόσο χρόνο θα διαρκέσει το όχημα πριν εισαχθεί το κλειδί. Πέρα από την εμβέλεια, το Avital προσφέρει ένα αρκετά καλό επίπεδο ασφάλειας, αποτρέποντας την απόπειρα ζεστού καλωδίωσης από τους κλέφτες με ένα σύστημα που ονομάζεται διακοπή σφαλμάτων από σφάλμα, το οποίο περιλαμβάνει τη δυνατότητα ανίχνευσης ψευδών συναγερμών.

Το 4806P μπορεί να λειτουργήσει από περίπου 5.280 πόδια μακριά ακόμα και χωρίς άμεση οπτική επαφή. Τα διπλά τηλεχειριστήρια με πέντε πλήκτρα περιλαμβάνουν τα κουμπιά πόρτας κλειδώματος και ξεκλειδώματος, τα βοηθητικά κουμπιά, καθώς και την απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα τόσο σε έξοδο δύο κατευθύνσεων όσο και σε μονόδρομο. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του 4806P είναι η συμβατότητα με την εφαρμογή smartphone που μπορεί να κατεβάσει η εταιρεία, αρκεί να έχετε προσθέσει στο αυτοκίνητο τη ξεχωριστά αγοράσα μονάδα DSM 200 ή DSM250 SmartStart. Η συμπερίληψη πρόσθετης τεχνολογίας επιτρέπει την απελευθέρωση του πορτμπαγκάζ, μια λειτουργία πανικού ή ανιχνευτή αυτοκινήτων, καθώς και το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα θυρών απευθείας από ένα smartphone. Πολλά μέλη της οικογένειας μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από αυτά τα χαρακτηριστικά σε πολλά smartphone, αν υπάρχουν περισσότεροι από ένας οδηγοί για κάθε αυτοκίνητο.

Το σύστημα One-way remote CS800-S της Compustar είναι συμβατό με κινητήρες ντίζελ. Καθώς οι κινητήρες ντίζελ λειτουργούν πολύ διαφορετικά από τον πιο παραδοσιακό κινητήρα αερίου, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν πρέπει να αγνοηθεί. Με δύο συμπεριλαμβανόμενα συστήματα απλής έναρξης τηλεχειρισμού με είσοδο χωρίς κλειδί, οι πομποί τεσσάρων κουμπιών μπορούν να λειτουργούν από απόσταση μέχρι και 1.000 πόδια μακριά από ένα όχημα. Εάν κρατήσετε πατημένο το τηλεχειριστήριο για 2,5 δευτερόλεπτα, ενεργοποιήστε τον κινητήρα και ενεργοποιήστε είτε τον ζεστό είτε τον δροσερό αέρα για να ξεκινήσει η άντληση, ανάλογα με το ποια ρύθμιση έχει τεθεί πριν την έξοδο από το όχημα. Υπάρχει διαθέσιμο επιπλέον κουμπί απελευθέρωσης κορμού, όπως κουμπιά κλειδώματος και ξεκλειδώματος για τις πόρτες. Τα σχόλια των χρηστών συνδέουν το Compustar ως ένα από τα ευκολότερα συστήματα που θα εγκαταστήσετε εάν διαθέτετε βασικές γνώσεις για το αυτοκίνητο, ενώ ένα αξεσουάρ που έχετε αγοράσει ξεχωριστά μπορεί να προσθέσει έλεγχο των smartphone και παρακολούθηση GPS.

Εάν είστε διατεθειμένοι να απολαύσετε την τιμή, η σειρά Compustar Pro T11 τριών μιλίων και το σετ χαρακτηριστικών σας καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή σε έναν πολυάσχολο τομέα. Οι εξελίξεις αυτού του συστήματος επιτρέπουν αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένων δύο τηλεχειριστηρίων οθόνης αφής LCD που είναι πιστοποιημένα με IPX7 για στεγανοποίηση. Τα επαναφορτιζόμενα με USB, τα τηλεχειριστήρια διαθέτουν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά, όπως την απομακρυσμένη εκκίνηση του κινητήρα, την απελευθέρωση του κορμού, τις πόρτες κλειδώματος και ξεκλειδώματος, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου των θερμαινόμενων καθισμάτων, των συστημάτων απόψυξης εμπρός και πίσω παραθύρων, Ο εκκινητής αυτοκινήτου διαθέτει οπτική και ακουστική επιβεβαίωση κάθε φορά που αποστέλλεται εντολή στο αυτοκίνητο. Έρχεται με τριετή εγγύηση εγγύησης από τον κατασκευαστή.

Συμβατό με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια, το σύστημα απομακρυσμένης εκκίνησης Crimestopper RS4-G5 αποτελεί ιδανική επιλογή για τους οδηγούς και των δύο τύπων οχημάτων. Διαθέτοντας εύρος λειτουργίας έως 2.000 ποδών, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του Crimestopper δεν είναι η συμβατότητά του με διαφορετικές μεταδόσεις, αλλά οι απίστευτοι 31 διαφορετικοί προγραμματιζόμενοι τύποι επιλογών. Διαθέτει δύο όμοια τηλεχειριστήρια πέντε πλήκτρων για το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα, την απομακρυσμένη εκκίνηση και το άνοιγμα του κορμού, αλλά είναι το πέμπτο κουμπί που παίρνει την μεγαλύτερη προσοχή. Οι προγραμματιζόμενες επιλογές επιτρέπουν στους χρήστες να προγραμματίζουν την παρακολούθηση του κινητήρα, τους υβριδικούς τρόπους ή ακόμα και τα χαρακτηριστικά του ταχομέτρου, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ενώ το Crimestopper προσθέτει μόνο ένα βασικό σύνολο χαρακτηριστικών ασφαλείας, προσφέρει λειτουργία πολλαπλών οχημάτων για τον έλεγχο έως και δύο ξεχωριστών ξεκινώντας με ένα μόνο τηλεχειριστήριο.

Εξοπλισμένη με κορυφαία χαρακτηριστικά, το μεγαλύτερο σημείο της απομακρυσμένης εκκίνησης του Python 5706P είναι το σύστημα ασφαλείας που προσθέτει τεράστια ηρεμία στους αγοραστές αυτοκινήτων παντού. Με σύστημα συναγερμού έξι σταδίων και προειδοποιητικό συναγερμό, το αυτοκίνητο μπορεί να παρακολουθείται απευθείας από τα αμφίδρομα LED και τα τηλεχειριστήρια που δεν είναι LED σε απόσταση έως και ενός μιλίου. Το σύστημα επαινείται από τους χρήστες για την ενεργοποίηση ακόμη και των παραμικρών κινήσεων, ενώ το ίδιο το σύστημα είναι αρκετά έξυπνο για να διαφοροποιήσει τις ελαφριές και τις βαριές επιπτώσεις, δημιουργώντας προειδοποιητικές κουδουνές για τους πρώτους και ισχυρότερους συναγερμούς για τους τελευταίους.

Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, η Python ταιριάζει σε ένα σύστημα εκκίνησης-θανάτου το οποίο θα αποτρέψει την ανατροπή του κινητήρα, εκτός εάν εισαχθεί ένα κλειδί στην ανάφλεξη. Πέρα από την ασφάλεια, τα τηλεχειριστήρια προσθέτουν λειτουργικότητα για είσοδο χωρίς κλειδί, απελευθέρωση κορμού, λειτουργία πανικού και λειτουργία εύρεσης αυτοκινήτου για γρήγορη εύρεση του χαμένου αυτοκινήτου σας σε ένα χώρο στάθμευσης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .