Τα 7 καλύτερα CB ραδιόφωνα να αγοράσουν το 2018

Το εργαλείο επικοινωνίας εμπιστεύεται τους πρώτους ανταποκριτές και τους οδηγούς φορτηγών παντού

Ενώ οι περισσότερες επικοινωνίες πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες μέσω τηλεφώνου ή κειμένου, τα ραδιόφωνα CB, που ονομάζονται επίσης ραδιόφωνα Citizens 'Band, παραμένουν δημοφιλή τόσο για τις ιδιωτικές ομάδες όσο και για τις επιχειρήσεις. Αυτά τα ραδιόφωνα είναι από τα παλαιότερα ηλεκτρονικά διαθέσιμα στα οχήματα και παραμένουν κορυφαία επιλογή για τους φορείς επιβολής του νόμου και τους οδηγούς φορτηγών. Χρειάζεστε βοήθεια για να επιλέξετε κάποιον; Είτε ψάχνετε για μια φορητή επιλογή είτε αυτή που μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε μια εξέδρα, έχουμε επιλέξει μερικά από τα καλύτερα ραδιόφωνα CB για να επιλέξετε την αγορά σήμερα.

Με μια εξαιρετική σειρά 13 μιλίων, το Cobra 29 LX είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα που παράγονται ποτέ στην κατηγορία. Όλα τα 40 κανάλια CB είναι διαθέσιμα, ενώ η ενεργή σάρωση καναλιών βοηθάει να περιορίσετε τις προτιμήσεις των χρηστών για να συντονίσετε γρήγορα τα κανάλια της επιλογής σας. Επιπλέον, το Cobra περιλαμβάνει 10 καινούργια κανάλια NOAA για ακρόαση και προσθέτει ανίχνευση / ειδοποιήσεις για τυχόν παθολογικές καιρικές συνθήκες.

Η πολύχρωμη οθόνη σάς επιτρέπει να βλέπετε το επίπεδο μετάδοσης, την ισχύ της μπαταρίας, το επίπεδο χρόνου και συχνότητας, ενώ το ηχείο αποδίδει μερικούς από τους καλύτερους ήχους της κατηγορίας. Ως πρόσθετο χτύπημα στη λειτουργικότητα, το Cobra διπλασιάζεται ως σύστημα PA αρκεί να έχετε ένα ξεχωριστά αγορασμένο ηχείο PA.

Εξαιρετικά συμπαγής και έτοιμος για να χωρέσει σε σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος οχήματος, το Uniden PRO510XL είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να ξεκινήσουν στον κόσμο CB. Οι απλουστευμένες επιλογές μενού συνδυάζονται με ένα πλαστικό σώμα που βοηθά τελικά να μειώσει το κόστος.

Το μπροστινό μέρος του Uniden περιλαμβάνει ψηφιακή οθόνη LCD για την εμφάνιση οποιουδήποτε από τα 40 διαθέσιμα κανάλια μαζί με την αντίστοιχη ισχύ του σήματος. Η συμπερίληψη τόσο του αυτόματου περιοριστή θορύβου όσο και του ελέγχου squelch συμβάλλει στη μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος από ένα όχημα που διέρχεται. Το μικροφωνικό απόθεμα προσφέρει αξιοπρεπή ποιότητα ήχου και οι κριτικές των χρηστών επισημαίνουν ότι χτυπάει πολλούς ανταγωνιστές χωρίς να ακούγεται σιγασμένος σε άλλους χρήστες ραδιοφώνου CB.

Ένας εξαιρετικός συνδυασμός απόδοσης και ελέγχων καθιστούν το Cobra 18WXSTII κινητό CB ραδιόφωνο εξαιρετική επιλογή. Το Cobra παρέχει πρόσβαση στα τυπικά κανάλια 40 CB με πρόσθετη πρόσβαση σε 10 από τα κανάλια των καιρικών συνθηκών της NOAA για μεγαλύτερη λειτουργικότητα. Η οπίσθια οθόνη LCD παρέχει έναν εύκολο τρόπο παρακολούθησης της έντασης σήματος, της εξόδου ισχύος και της επιλογής καναλιών χωρίς να ανησυχείτε για εξωτερικές συνθήκες φωτισμού.

Μοναδική για το Cobra είναι η συμπερίληψη μιας λειτουργίας διπλού ρολογιού που επιτρέπει στο ραδιόφωνο CB να παρακολουθεί ταυτόχρονα δύο κανάλια, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελές σε περιόδους βαριάς ραδιοπλοήγησης. Ο καθαρός ήχος εκπέμπεται από το μπροστινό ηχείο, ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία ακύρωσης θορύβου μπορεί να μειώσει έως και 90 τοις εκατό των εξωτερικών ήχων κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικών συνομιλιών. Το κορδόνι μικροφώνου εννέα ποδών είναι αρκετά μεγάλο για οχήματα όλων των μεγεθών. Και η τελευταία διατήρηση καναλιού σάς επιτρέπει να γυρίσετε γρήγορα μεταξύ του τρέχοντος και του προηγούμενου σταθμού σας.

Προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό τιμών και χαρακτηριστικών, το Midland 1001LWX 40 καναλιών κινητό CB ραδιόφωνο είναι μια μεγάλη έκρηξη για το buck σας. Το μικρό μέγεθος το καθιστά ιδανικό για φορτηγατζήδες, ενώ το βασικό σετ χαρακτηριστικών το καθιστά ιδανικό για όλους τους άλλους, από αρχάριους έως προχωρημένους χρήστες ραδιοφώνου CB. Και τα 40 τυποποιημένα ραδιοφωνικά κανάλια CB είναι διαθέσιμα μαζί με τα τέσσερα βάρη της ισχύος εξόδου για περίπου πέντε μίλια της εμβέλειας.

Ένα σύστημα κλειδώματος καναλιών σας βοηθά να κολλήσετε στο κανάλι της επιλογής σας, ακόμη και όταν το Midland σαρώνει συνεχώς τα κοντινά κανάλια και παρέχει ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης και ειδοποιήσεις καιρού. Για να αυξήσετε τη λήψη, έχετε τον πλήρη έλεγχο του κέρδους RF, καθώς και ένας αυτόματος περιορισμός θορύβου βοηθά επίσης στη βελτίωση ενός αδύναμου σήματος.

Το ραδιόφωνο CB επίσης διπλασιάζεται ως σύστημα δημόσιας διεύθυνσης (εάν έχετε ξεχωριστά αγορασμένο ηχείο PA) και η εναλλαγή μεταξύ των δύο λειτουργιών είναι εύκολη καθώς αναστρέφεται ένας διακόπτης.

Με εμφάνιση που μοιάζει περισσότερο με ένα φορητό ραδιοτηλέφωνο από ένα ραδιόφωνο CB, το Midland 75-822 επιτρέπει την πλήρη φορητότητα. Η οπισθοφωτισμένη οθόνη προσθέτει εύκολη αναγνώριση ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας, ενώ το μικρό της μέγεθος βοηθάει την τοποθέτηση σχεδόν οπουδήποτε μέσα σε ένα όχημα. Με τη βοήθεια έξι μπαταριών AA ή ενός προσαρμογέα για φόρτιση μέσω θύρας 12V του οχήματος, το Midland περιλαμβάνει και τα 40 κανάλια CB, συν 10 κανάλια NOAA και ισχύ 4 Watt για μια περιοχή περίπου ενός έως τριών μιλίων.

Τα αυτόματα χειριστήρια squelch συμβάλλουν στη βελτίωση της λήψης στις πιο αδύναμες περιοχές σήματος και στην ενίσχυση της ποιότητας του ήχου εξαλείφοντας το θόρυβο του περιβάλλοντος. Μια λειτουργία παρακολούθησης διπλού καναλιού σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ένα κανάλι έκτακτης ανάγκης, καθώς και ένα άλλο κανάλι πιο σχετικό με τα τρέχοντα ταξίδια σας ταυτόχρονα.

Σίγουρα είναι ακριβό, αλλά το ραδιόφωνο Galaxy-DX-959 CB προσφέρει πλήθος χαρακτηριστικών και ανθεκτικό υλικό. Με τη δυνατότητα χρήσης των λειτουργιών AM και SSB, η φιλική προς τον οδηγό μορφή των χαρακτηριστικών του μενού διευκολύνει την προσαρμογή των ζωνών ενώ είναι εν κινήσει. Η εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LED με οπίσθιο φωτισμό είναι κατάλληλη για ανάγνωση κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών και υπάρχει μια επιλογή φωτισμού για να αποφευχθεί η διάσπαση της προσοχής.

Η κύρια οθόνη σάς ενημερώνει για το ποιο κανάλι χρησιμοποιείτε και μια δεύτερη οθόνη προσθέτει έναν μετρητή συχνότητας πεντάθυρου. Η συμπερίληψη του φίλτρου θορύβου Galaxy Galaxy βοηθά στην αύξηση της απόστασης σήματος, η οποία προσθέτει σημεία μπόνους στον ήδη εξαιρετικά καθαρό ήχο που ακούγεται δυνατά και καθαρά, λαμβάνοντας ραδιόφωνα CB. Υπάρχει επίσης μια μεταβλητή λειτουργία ομιλίας που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου και τη φωνή σας.

Με μια ευανάγνωστη επτά έγχρωμη οθόνη, το ραδιόφωνο Uniden BEARCAT CB 980SSB CB είναι ιδανικό αν ψάχνετε για κάτι πολύ συμπαγές. Έρχεται με βραχίονες στήριξης για οχήματα επαγγελματικού τύπου, αλλά είναι επίσης ιδανικό για καθημερινά αυτοκίνητα. Διαθέτει ακύρωση θορύβου για να πνιγεί από κινητήρες που φουσκώνουν στον αυτοκινητόδρομο, 40 διαθέσιμα κανάλια, ειδοποιήσεις καιρού για το NOAA και εύρος χρήσης έως έξι μιλίων.

Η έγχρωμη οθόνη επιτρέπει βελτιωμένη προβολή σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού και μπορεί να φωτιστεί ή να σβηστεί όταν χρειαστεί. Το εξαιρετικά μακρύ καλώδιο μικροφώνου είναι πολύ πρακτικό όταν εξετάζετε το 980SSB για μεγαλύτερους τύπους οχημάτων. Υποστηρίζοντας το SSB, το BEARCAT μεταδίδει μεταξύ πέντε έως οκτώ βατ σε AM και κορυφή SSB από 10 έως 12 W, το οποίο μπορεί να ενισχυθεί σε 10 και 15 W με λίγη τελειοποίηση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .