Τα 4 Best Styluses που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε την κορυφαία γραφίδα για το tablet iPad ή Android

Έτσι έχετε αγοράσει το δισκίο σας, και τώρα χρειάζεστε τα αξεσουάρ για να το πάτε, όπως μια γραφίδα. Αλλά ποιο πρέπει να αγοράσετε (αυτό δεν είναι μόνο συμβατό με το tablet σας, αλλά και με τον προϋπολογισμό σας); Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τις κορυφαίες γραφίδες που αξίζει να ξοδέψετε τα χρήματά σας, είτε θέλετε να ξεκινήσετε με ένα βασικό στυλό σε προσιτή τιμή είτε θέλετε μια γραφίδα υψηλής ποιότητας, όπως το Apple Pencil να αισθανθείτε την πίεση σας και να μιμείτε τη φυσική του στυλό). Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια είναι τα κορυφαία styluses να αγοράσετε το 2018.

Οι στυλό τύπου BaseTronics Stylus είναι φθηνές και μια μεγάλη εισαγωγική γραφίδα που είναι 100 τοις εκατό συμβατή με όλες τις συσκευές αφής, από το Apple iPad 1 και 2, στο iPhone, στο Kindle Touch και στο Samsung Galaxy.

Σύμφωνα με τους χρήστες του Amazon που κατέχουν το προϊόν, το άγγιγμα γραφίδας .09 λέγεται ότι δουλεύει αξιοπρεπώς με προγράμματα γραφής όπως το Evernote. Φυσικά, με την προσιτή τιμή του, δεν πρόκειται να βρείτε ένα νευρο-σύστημα συναίσθημα σε αυτό? η αξία του παρέχει αρκετό για να μην το έχετε δει σαν ένα κυριολεκτικό touch-screen-stick που θα βρεθείτε σε ακόμη φθηνότερα styluses που θα μπορούσαν να καταλήξουν να σας απομακρύνουν στην επένδυσή σας.

Το στυλό μετράει 5,5 x 0,3 x 0,3 ίντσες και ζυγίζει 0,3 ουγκιά και είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα αλουμινίου χωρίς πλαστικά μέρη, δίνοντάς του την αίσθηση μιας πραγματικής πένας. Το πακέτο περιλαμβάνει δύο στυλό και έξι αντικαταστάσιμα μαλακά άκρα από καουτσούκ, επομένως δεν έχετε να ανησυχείτε για την απώλεια ενός, αλλά ακόμα και αν το κάνετε, υπάρχει εγγύηση ενός έτους. Τα χρώματα έρχονται σε μπλε και μαύρο χρώμα, αλλά περιλαμβάνουν μια επιλογή για σετ 11 τεμαχίων με πολλαπλά χρώματα που κυμαίνονται από ροζ έως μοβ.

Τι δεν έχει κάνει η Apple; Και τι είναι τόσο ελκυστικό για ένα μολύβι με το εμπορικό σήμα τους σε αυτό; Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις δυνατότητες των styluses, το μολύβι της Apple παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Εάν είστε έμπειρος αγοραστής γραφίδας και θέλετε το πιο κτύπημα για το buck σας, αυτή είναι η γραφίδα για εσάς (αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι είναι συμβατό μόνο με το iPad Pro's Multi-Touch υποσύστημα).

Το συνδεδεμένο με Bluetoooth Μολύβι της Apple είναι αρκετά έξυπνο ώστε να αναγνωρίζει πόσο σκληρά πιέζετε σε μια επιφάνεια, καθώς και τη μετατόπιση των γωνιών. Η γραφίδα έχει ενσωματώσει ευαίσθητους αισθητήρες πίεσης και κλίσης που μπορούν να αναγνωρίσουν τη φυσική της περιγραφής του στυλό σας. Για εκείνους που τρέχουν προγράμματα σχεδίασης, αυτή η γραφίδα μπορεί να ποικίλει το βάρος της γραμμής, να δημιουργεί λεπτές σκίαση και να παράγει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εφέ που αναπαράγουν αυτό ενός συμβατικού μολυβιού. Οι χρήστες έχουν σημειώσει ότι το Apple Pen είναι ιδανικό για δημιουργικό έλεγχο και αν χρησιμοποιείτε το Photoshop, είναι ιδανικό για touchups και για την επεξεργασία φωτογραφιών.

Η γραφίδα έχει μήκος 6,92 ίντσες, έχει διάμετρο 35 ίντσες και ζυγίζει 0,73 ουγκιές. Παρόλο που είναι η κορυφαία γραφίδα, δεν υπάρχει η βασική λειτουργία μιας γόμας στο τέλος. Οι χρήστες που είναι στη μέση του σχεδίου θα πρέπει να αρκούν με να χτυπήσουν δύο δάχτυλα στην οθόνη του iPad Pro για να μεταβούν μπροστά και πίσω μεταξύ γραφής και διαγραφής.

Αυτό είναι ένα από τα μοναδικά styluses της λίστας που τροφοδοτείται. Έρχεται με ένα προσαρμογέα κεραυνών της Apple για να φορτίζει και, σύμφωνα με τους χρήστες του Amazon, χρεώνει αρκετά γρήγορα.

Θα διαπιστώσετε ότι μερικά styluses έχουν ένα σημείο λαμπτήρα που δεν κάνει για μεγάλη λήψη σημείωμα. Αυτοί οι τύποι γραφίδας είναι φθηνότεροι, επειδή ο σχεδιασμός τους χρησιμοποιείται κυρίως για πλοήγηση και όχι για λήψη ή λήψη σχεδίων. Ευτυχώς, οι λεπτότατες λειτουργικές βελόνες δεν χρειάζεται να έρχονται με μια μεγάλη τιμή για τη λειτουργικότητα ακριβείας τους.

Το MEKO Disc Stylus είναι ένα λεπτό άκρο αλουμινίου από ανοξείδωτο χάλυβα χωρίς πλαστικά εξαρτήματα και είναι ένα από τα αγαπημένα styluses στην αγορά. Η μονάδα μετρά 5,5 x 3 x 3 ίντσες και ζυγίζει μόνο 1,6 ουγκιές. Η συσκευασία περιλαμβάνει ανταλλακτικά άκρα άκρων: ένα διάφανο σημείο δίσκου 6,8 mm, μία άκρη από καουτσούκ 2 mm και μία άκρη ινών 6 mm. Η σαφής άκρη του δίσκου επιτρέπει στο στυλό να δει ακριβώς πού γίνεται το σήμα σας για να εξασφαλιστεί η ακρίβεια. Οι άκρες των ινών είναι καλές για την τυπική περιήγηση στο web, το σχέδιο και τη συνολική πλοήγηση.

Δεν θα βρείτε συμβατότητα ως πρόβλημα, καθώς το MEKO έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλες τις δυνατότητες συσκευών οθόνης αφής όπως το Apple iPad, το iPhone, το iPod, το Kindles, το Samsung Galaxy και πολλά άλλα. Χάρη στη συμβατότητα, την τιμή και τη λειτουργικότητα πολλαπλών άκρων, το MEKO είναι η καλύτερη ακρίβεια γραφίδας με προϋπολογισμό.

Ναι, η Amazon ρίχνει τις μάρκες τους στη βιομηχανία stylus, και με μια μεγάλη εισαγωγική γραφίδα που συμβαίνει ακριβώς να είναι ο No.1 Best Seller σε ψηφιακά στυλό στην ιστοσελίδα τους. Αυτή η γραφίδα είναι κατασκευασμένη για χρήση σε πολλές συσκευές οθόνης αφής και παρέχει μια ομαλή εμπειρία γραφής με το βάρος και το σχεδιασμό της.

Το AmazonBasics Stylus ζυγίζει 0,2 κιλά και μέτρα 4,1 x 3 x 3 ίντσες. Η Amazon διαθέτει τη συμβατότητα του προϊόντος με άλλες συσκευές (και μπορεί να προσαρμοστεί σε αυτές) όπως το iPad της Apple, το iPhone, Kindle Touch, Kindle Fire ή άλλες συσκευές tablet. Και είναι ένα από τα μοναδικά styluses στην αγορά που έρχεται με ένα βρόχο βρόχο στο τέλος του. Οι χρήστες του Amazon επαινούν τη γραφίδα για τις ιδανικές κατανομές βάρους. η άκρη είναι ανθεκτική και παρέχει σταθερή ισορροπία. Τα χρώματα έρχονται σε μπλε, μαύρο και ασημί χρώμα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .