Συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων χρόνου μηχανής

Διορθώστε τα προβλήματα του μηχανήματος σας με αυτές τις 4 συμβουλές

Αντιμετώπιση προβλημάτων του Time Machine Τα προβλήματα με το Time Machine μπορεί να είναι λίγο νευρικά, όταν θεωρείτε ότι τα αντίγραφα ασφαλείας ενδέχεται να διατρέχουν κίνδυνο. Αυτό είναι ένα από τα βασικά ζητήματα με το Time Machine, ορισμένες φορές κρυπτικές προειδοποιήσεις και μηνύματα σφάλματος.

Παρόλο που το Time Machine είναι μια πολύ ισχυρή εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας , μπορεί να έχει δυσκολίες με ορισμένους Mac ή εφεδρικές μονάδες δίσκου. Όταν συμβεί αυτό, το Time Machine εμφανίζει κάπως άχρηστα μηνύματα σφάλματος που μπορούν να οδηγήσουν έναν τρελό χρήστη του Mac.

Ο οδηγός μας για μηνύματα σφάλματος Time Machine μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε πολλά από τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Δεν ήταν δυνατή η τοποθέτηση εφεδρικής έντασης

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Το μήνυμα λάθους "Η ένταση του εφεδρικού αντιγράφου δεν είναι δυνατό να τοποθετηθεί" εμφανίζεται γενικά όταν το Time Machine χρησιμοποιεί ένα Time Capsule, ένα NAS (Network Attached Storage) ή ένα απομακρυσμένο Mac για τον εφεδρικό όγκο του.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί για μονάδες backup που είναι άμεσα συνδεδεμένες με το Mac σας. Μπορεί να συμβεί, αλλά για διάφορους λόγους, δεν είναι τόσο πιθανό.

Προκειμένου το Time Machine να χρησιμοποιήσει την εκχωρημένη μονάδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, πρέπει να έχει πρόσβαση στη μονάδα δίσκου από το σύστημα αρχείων του τοπικού Mac. Αυτό σημαίνει ότι η μονάδα απομακρυσμένης ή δικτυωμένης μονάδας πρέπει πρώτα να τοποθετηθεί στο Mac σας.

Το Time Machine αναμένει να βρει την εφεδρική μονάδα δίσκου σε ειδικό φάκελο / τόμο που χρησιμοποιεί το OS X ως σημείο προσάρτησης τόσο για τοπικές όσο και για δικτυακές μονάδες. Εάν το OS X δεν μπορεί να τοποθετήσει τη μονάδα δίσκου σε αυτόν τον ειδικό φάκελο, τότε το Time Machine θα παραγάγει τελικά το μήνυμα σφάλματος "Backup Volume Can not Mounted".

Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να διαγνώσετε και να επιδιορθώσετε το πρόβλημα, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε με τα αντίγραφα ασφαλείας του Time Machine. Περισσότερο "

Ο τόμος αντιγράφων ασφαλείας είναι μόνο για ανάγνωση

IGφωτογραφία / E + / Getty Images

Όταν το Time Machine εκτοξεύει το μήνυμα λάθους "Backup Volume Is Only Reading", παραπονιέται ότι δεν μπορεί να εγγράψει αντίγραφα ασφαλείας στη μονάδα προορισμού επειδή η μονάδα έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπει μόνο την ανάγνωση πληροφοριών από αυτήν. δεν θα επιτρέψει την εγγραφή δεδομένων σε αυτό.

Παρόλο που είναι δυνατό να διαμορφώσετε μια μονάδα δίσκου ως μόνο για ανάγνωση, είναι απίθανο να το κάνατε σκόπιμα. Κάτι που άλλαξε με την εφεδρική μονάδα δίσκου και θα πρέπει να καταλάβετε τι συνέβη, ώστε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Υπάρχουν καλά νέα και κακά νέα με αυτό το μήνυμα σφάλματος. Τα καλά νέα είναι ότι τις περισσότερες φορές, το πρόβλημα είναι εύκολο να διορθωθεί. Ακόμα καλύτερα, είναι επίσης πιθανό να μην έχει σημειωθεί απώλεια δεδομένων αντιγράφων ασφαλείας, έτσι οι περισσότεροι από εσάς που βλέπουν αυτό το μήνυμα σφάλματος μπορούν να χαλαρώσουν.

Τα κακά νέα είναι ότι σε ένα μικρό αριθμό περιπτώσεων αυτό το μήνυμα σφάλματος μπορεί να είναι μια πρόωρη ένδειξη μιας μονάδας δίσκου που αντιμετωπίζει προβλήματα. Η διόρθωση μπορεί να κυμαίνεται από την εκτέλεση μικρών επισκευών κίνησης έως την αντικατάσταση της μονάδας, είτε τώρα είτε κάτω από το δρόμο.

Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε το πρόβλημα "Backup Volume is Μόνο για ανάγνωση" και να εκτελέσετε ξανά τα αντίγραφα ασφαλείας του Time Machine. Περισσότερο "

Time Machine Stuck στο "Προετοιμασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας" Φάση της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Όταν το Time Machine αναφέρει ότι είναι "Προετοιμασία Backup", μπορεί να νομίζετε ότι όλα λειτουργούν καλά και μπορείτε να στρέψετε την προσοχή σας σε κάτι άλλο. Αλλά όταν το Time Machine φαίνεται να είναι κολλημένο, ποτέ δεν προχωράει στο σημείο να ξεκινήσει πραγματικά το backup, μπορεί να έχετε λόγο να ανησυχείτε λίγο.

Γενικά, το μήνυμα προετοιμασίας Backup δεν είναι ένα μήνυμα σφάλματος από μόνο του. Είναι πραγματικά μόνο ένα μήνυμα κατάστασης, ένα σπάνια θα παρατηρήσετε γιατί ο χρόνος προετοιμασίας είναι συνήθως αρκετά σύντομος. Όταν το μήνυμα Προετοιμασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παραμείνει αρκετό για να παρατηρηθεί, μπορεί να υποδεικνύει κάποιο πρόβλημα. Η αιτία μπορεί να είναι ένα από πολλά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής τρίτου μέρους που παρεμβαίνει στο Time Machine, τα κατεστραμμένα αρχεία, το πάγωμα του συστήματος ή μία ή περισσότερες μονάδες δίσκου που δεν έχουν απορριφθεί σωστά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το πρόβλημα είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε. Ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να ξανακάνετε το Time Machine. Περισσότερο "

Επαληθεύστε τα αντίγραφα ασφαλείας των καψουλών ώρας

Ευγενική προσφορά του Malabooboo

Αυτό δεν είναι μήνυμα σφάλματος, αλλά σύσταση. Θα πρέπει να επαληθεύσετε τις εφεδρικές σας ρυθμίσεις Time Capsule μια φορά, για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Η διαφορά μεταξύ των εφεδρικών αντιγράφων Time Capsule και των κανονικών εφεδρικών αντιγράφων Time Machine είναι ότι με το Time Capsule, η μονάδα προορισμού δεν είναι συνδεδεμένη με το Mac σας. Αντίθετα, είναι συνδεδεμένο με το τοπικό σας δίκτυο.

Οι μεταφορές αρχείων δικτύου μπορούν να είναι ελαφρώς λιγότερο ισχυρές από την αποθήκευση δεδομένων σε τοπικές μονάδες δίσκου. Τα δεδομένα δικτύου πρέπει να τοποθετηθούν με άλλη κίνηση στο δίκτυο και η πιθανότητα ότι μια άλλη συσκευή προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την ίδια μονάδα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Εάν χρησιμοποιείτε ασύρματο δίκτυο, το βασικό σήμα πέφτει και ο θόρυβος μπορεί να επηρεάσει τις μεταφορές αρχείων. Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να συμβάλει σε ένα λιγότερο από ιδανικό περιβάλλον για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων, ιδιαίτερα όταν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα είναι πάντα σωστά.

Ο οδηγός μας θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιήσετε το Time Machine για να επαληθεύσετε τα αντίγραφα ασφαλείας του Time Capsule. Περισσότερο "