Επισκόπηση των Subwoofer θύρας Twisted Flare Port της Yamaha

Αν ψάχνετε για ένα νέο subwoofer, η Yamaha προσφέρει τρία υπογούφερ που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Τα μοντέλα NS-SW200, NS-SW300 και NS-SW1000 είναι σχεδιασμένα με υποβρύχιο μπάσο με πρόσθετο καινοτόμο χαρακτηριστικό, Twisted Flare Ports.

Ο συλλογισμός της Yamaha είναι ότι οι θύρες στα τυπικά subwoofer των μπάσων αντανακλούν την υπερβολική αναταραχή του αέρα, με αποτέλεσμα περισσότερος θόρυβος στο χαμηλότερο επίπεδο συχνότητας. Με τη διοχέτευση του αέρα μέσω ενός στριμμένου σχεδίου, η ροή του αέρα είναι πιο διάχυτη, με αποτέλεσμα την ομαλότερη και λιγότερο θορυβώδη έξοδο μπάσων. Φυσικά, η απόδειξη είναι στην πραγματική εμφάνιση του κόσμου, οπότε θα γνωρίζουμε πότε θα αρχίσουν να υπάρχουν κριτικές, αν αυτό το σχέδιο πραγματικά βοηθά στην απόδοση του subwoofer.

Τούτου λεχθέντος, εδώ είναι μια γρήγορη επισκόπηση των τριών υπογούφερ της Yamaha μέχρι στιγμής που ενσωματώνουν αυτήν την αλλαγή σχεδιασμού.

Πρώτα επάνω είναι το NS-SW200. Αυτή η μονάδα διαθέτει σχεδίαση με μπάσο, με τεχνολογία θύρας με περιστρεφόμενη φλόγα, που χρησιμοποιεί έναν μικρότερο μπροστινό οδηγό 8 ιντσών. Υποστηρίζεται από έναν ενισχυτή που έχει σχεδιαστεί για να εκπέμπει 130 watts, με δηλωμένη απόκριση συχνότητας από 28 Hz έως 200 Hz.

Η προτεινόμενη τιμή για το NS-SW200 είναι $ 449,95 - Αγορά από την Amazon .

Στη συνέχεια, υπάρχει το NS-SW300. Αυτό το υποσύνολο συνδυάζει έναν οδηγό με μπροστινό προσανατολισμό 10 ιντσών, με την προαναφερθείσα θωρακισμένη θύρα φλόγας σε μια πλευρική διάταξη για την εκτεταμένη απόκριση μπάσων. Το NS-SW300 έχει ονομαστική ισχύ 250 Watt. Η απόκριση συχνότητας παρατίθεται ως 20Hz έως 160Hz.

Το NS-SW300 έχει μια προτεινόμενη τιμή των $ 549.95 - Buy From Amazon .

Τα μοντέλα NS-SW200 και 300 εισήχθησαν και στα τέλη του 2013 και θα συνεχίσουν να προσφέρονται από τη Yamaha μέχρι το 2017.

Ωστόσο, η Yamaha προσφέρει επίσης ένα άλλο subwoofer, το NS-SW1000.

Αυτό που διακρίνει αυτή την είσοδο δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός των bass reflex / twisted ports, αλλά αυτός είναι μεγάλος (οδηγός 12 ιντσών με διπλό μαγνήτη) και βαρύς (90 λίβρες). Εκτός από το μέγεθος και το βάρος του, το NS-SW1000 ενσωματώνει επίσης και νέο ψηφιακό ενισχυτή, ο οποίος μπορεί να παραδώσει ισχύ εξόδου έως και 1000 watt και σε συνδυασμό με τον οδηγό 12 ιντσών και το twisted flare, μια απόκριση συχνότητας χαμηλής απόδοσης 18 -ο-160Hz.

Εκτός από το μέγεθος, την ισχύ εξόδου και την εντυπωσιακή ανταπόκριση χαμηλού επιπέδου, θα χρειαστείτε επίσης πολλά μετρητά: $ 2,499.95 - Buy From Amazon .