Σχέδια χαρτοφυλακίου γραφικού σχεδιασμού

Αποκτω ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Στρέψτε τα πράγματά σας

Εάν σχεδιάζετε να είστε γραφικός σχεδιαστής, χρειάζεστε ένα χαρτοφυλάκιο γραφικού σχεδιασμού ακόμα και όταν έχετε λίγη πραγματική εμπειρία και δεν έχετε πελάτες. Είτε χρησιμοποιείτε το παραδοσιακό άλμπουμ των τυπωμένων δειγμάτων είτε τη πιο σύγχρονη συλλογή δειγμάτων εργασίας, πρέπει να ξεκινήσετε κάπου.

Στόχος για μια ποικιλία έργων για το χαρτοφυλάκιό σας για να αποδείξει την ευελιξία σας. Εάν ειδικεύεστε σε εικονογραφήσεις, αυτές θα πρέπει να είναι εμφανείς στο χαρτοφυλάκιό σας. Αν είστε ελπίδα-να-να-σχεδιαστής ιστοσελίδων, περιλαμβάνει σχέδια ιστού. Ακόμα κι αν δεν έχετε εργαστεί ως σχεδιαστής γραφικών ακόμα, μπορεί να έχετε δείγματα σχεδίασης σχολείων που μπορείτε να συμπεριλάβετε. Εθελοντής να κάνει εργασία pro bono για μια τοπική καλή αιτία, είτε πρόκειται για εκτύπωση σε απευθείας σύνδεση? και οι δύο θα οδηγήσουν σε συγκεκριμένα δείγματα χαρτοφυλακίων. Συγκεντρώστε τα δείγματα εργασίας από την εργασία που σχεδιάσατε για τον εαυτό σας.

Web Design

Σχεδόν κάθε σχεδιαστής χρειάζεται κάποια εμπειρία με το σχεδιασμό ιστοσελίδων στις μέρες μας. Εκτός από τη συμπερίληψη δειγμάτων οποιωνδήποτε ζωντανών ιστοσελίδων στις οποίες εργάσατε, συμπεριλάβετε μεμονωμένα στοιχεία όπως λογότυπα, κουμπιά πλοήγησης ή κινούμενα σχέδια. Είναι καλό να συμπεριλάβετε μακέτες, προσωπικά σχέδια σχεδίασης και σχέδια σχολείων στο χαρτοφυλάκιό σας. Επιλέξτε την καλύτερη δουλειά σας.

Λογότυπο Εργασία

Οι περισσότεροι σχεδιαστές γραφικών για τον ιστό και την εκτύπωση καλούνται να σχεδιάσουν ένα λογότυπο σε ένα ή το άλλο σημείο. Συμπεριλάβετε ολοκληρωμένα λογότυπα και τις παραλλαγές που περάσατε για να φτάσετε στην ολοκληρωμένη έκδοση αν τις έχετε. Επίσης, οι υποθετικοί επανασχεδιασμοί ενός γνωστού υπάρχοντος λογότυπου μπορούν να αναδείξουν τη φαντασία και το στυλ σας.

Σχέδια εκτύπωσης

Τώρα φτάνουμε στο "παραδοσιακό" περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου - τα έργα που σχεδιάζονται για εκτύπωση. Ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να εργαστείτε σε χαρτί με μελάνι, τα σχέδια δείχνουν τα πλεονεκτήματα και τις προσεγγίσεις σας στο σχεδιασμό. Χρησιμοποιήστε όσα έχετε από σχολικά έργα και στη συνέχεια ολοκληρώστε με οτιδήποτε λείπει. Μερικά παραδείγματα στοιχείων που εμφανίζονται σε χαρτοφυλάκια είναι:

Άλλες εκτιμήσεις

Το χαρτοφυλάκιό σας είναι ένας εκκινητής συνομιλιών, οπότε να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού των δειγμάτων στο χαρτοφυλάκιο σας.

Αν δεν έχετε έναν καλό εκτυπωτή γραφείου για να παράγετε σαφή αντίγραφα των δειγμάτων σας, μεταβείτε σε ένα κατάστημα αντιγράφων για έγχρωμα αντίγραφα που δείχνουν τα σχέδιά σας.