Υψηλής τεχνολογίας ακουστικά: είναι επίσης πολύ εύκαμπτες!

Πριν υπήρχαν Smartwatches ...

Εκτός από τα ρολόγια , τα οποία χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα, καμία κατηγορία προϊόντων που φοριέται από το σώμα δεν υπήρχε για όσο διάστημα τα ακουστικά. Δεν είναι ένα τεράστιο τέντωμα για να σκεφτεί κανείς αυτά τα ακουστικά αξεσουάρ ως ένα από τα αρχικά φορητά - και υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές για τους καταναλωτές σε όλες τις κατηγορίες στο αυτί, στο αυτί και στο αυτί.

Τώρα, πρόκειται για μια περιοχή που φοριέται με έμφαση στα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας, έτσι ώστε να γιορτάζουμε τα ακουστικά χωρίς να χάσουμε από την οπτική γωνία του κεντρικού μας θέματος, έχω στρογγυλοποιήσει μερικά από τα πιο εξελιγμένα μοντέλα τόσο στην αγορά όσο και στο πρωτότυπο στάδιο. Απολαύστε - και προειδοποιήστε: Πολλοί από αυτούς απαιτούν μια αρκετά δεκάρα για τα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας.

Πάνω από τα αυτιά: Parrot Zik 2.0

Θα μπορούσατε να τηλεφωνήσετε σε αυτό το σετ Bluetooth, το smartwatch των ακουστικών, χάρη στο εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει τη δυνατότητα ελέγχου των τηλεφωνικών κλήσεων καθώς και της μουσικής σας μέσω ενός έξυπνου πίνακα αφής που βρίσκεται σε ένα από τα δοχεία. Οι συντάκτες από την Engadget στην CNET έχουν επαινέσει τον υψηλής ποιότητας ήχο, επίσης.

Σε $ 400, αυτά δεν είναι καθόλου φτηνά. Έρχονται σε έξι χρώματα, όμως, και ο σχεδιασμός (ευγένεια του υπερ-διάσημου Philippe Stark) είναι πιθανό να παραμείνει για πολλά ακόμα χρόνια.

Πάνω από τα αυτιά (και δεν είναι ακόμα διαθέσιμα): Ακουστικά Smart SiME

Περιγράφεται ως " Google Glass για τα αυτιά σας" από τον οδηγό του Tom, αυτό το σετ ακουστικών παρουσιάστηκε στην ταϊβανέζικη έκθεση τεχνολογίας Computex αυτό το καλοκαίρι. Ουσιαστικά, η συσκευή σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική και να επικοινωνείτε κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών - με το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός συστατικού πρίσματος Google Glass που σας επιτρέπει να βλέπετε εικόνες μπροστά στα μάτια σας.

Το SiME είναι στην πραγματικότητα μια συνέχεια σε ένα μάλλον σπασμένο Google Glass knockoff, και πρέπει να παραδεχτείτε ότι πρόκειται για μια μοναδική λήψη ακουστικών. Δεν υπάρχει λόγος για το πόσο θα κοστίσει η συσκευή, αν και είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό δεν θα έρθει στις ΗΠΑ οποτεδήποτε σύντομα.

Στο γυαλιά ηλίου προσώπου: Buhel Tech + ακουστικά

Εάν δεν αγοράζετε αυτό το σύνολο των "ακουστικών ως φορεσιά" πράγμα, μπορώ να εγγυηθώ λίγο θα σκεφτείτε ότι το επόμενο στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από λίγο γελοίο. Πρώτα εισήχθη στην Kickstarter και με περισσότερα από 400.000 δολάρια σε crowdfunding υποσχεθεί, το προϊόν Buhel συνδυάζει τις ιδιότητες θωράκισης του ήλιου με ενσωματωμένα ηχεία για ακρόαση μουσικής και τηλεφωνήματα.

Αισθητικά, οι προδιαγραφές αφήνουν πολλά για να είναι επιθυμητές, αλλά η ανοιχτή ακρόαση χωρίς αυτιά είναι σίγουρα μυθιστόρημα - και κρίνοντας από τα ποσά της χρηματοδότησης που έλαβε το έργο, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτό.

Πάνω από το αυτί (και MIA): Ακουστικά SoundSight

Αρχικά παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2014 ως έννοια, τα ασύρματα δοχεία SoundSight πάνω από τα αυτιά πακέτα πολλά υποσχέσεις. Τα χαρακτηριστικά ήταν να συμπεριλάβει μια κάμερα 1080p, φωνητικό έλεγχο και έξι μικρόφωνα, με σκοπό να αφήσει τον χρήστη να βγάλει βίντεο από την άποψή του και στη συνέχεια να ζωγραφίσει αυτό το βίντεο. Οι αντίστοιχες εφαρμογές για Android και iOS προορίζονταν να επιτρέπουν στους χρήστες να επεξεργάζονται βίντεο προτού να μοιραστούν με μια εκπομπή σε ένα από τα πολλά κοινωνικά δίκτυα.

Αν και τα ακουστικά SoundSight έχουν αρκετή κάλυψη σε τεχνολογικά blogs, το έργο φαίνεται να έχει ξεπεράσει. Είναι πιθανό η ιδέα να επανεμφανιστεί σε μια άλλη ενσάρκωση κάτω από τη γραμμή, όμως.