Τα καλύτερα Smartwatches με στρογγυλές οθόνες

Απολαύστε τα Perks της Wearable Tech με το στυλ ενός κλασικού ρολογιού

Όχι πολύ καιρό πριν, φαινόταν ότι κάθε smartwatch προς πώληση είχε μια ορθογώνια οθόνη. Και ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό το σχήμα από μόνο του, πολλοί καταναλωτές ζήτησαν ένα πιο συμβατικό σχέδιο που δεν κραυγάζει "tech geek".

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι οι κατασκευαστές από το Pebble στη Samsung το έχουν ακούσει και απάντησαν με νέα, έξυπνα κυκλώματα που θα μπορούσαν ακόμη και να μπερδευτούν για ένα τακτικό ρολόι χειρός. Κοιτάξτε έξω, Moto 360 - δεν είστε πλέον ο βασιλεύοντας πρωταθλητής των φορεμάτων με στρογγυλή οθόνη!

Motorola Moto 360 (2015)

Η Motorola ενημέρωσε την φετινή επιτυχημένη smartwatch της και η τελευταία συσκευή διατηρεί τη στρογγυλή οθόνη και το λογισμικό Android Wear και προσθέτει διάφορες επιλογές μεγέθους. Το νεότερο Moto 360 διαθέτει επίσης καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά αυτές οι βελτιώσεις προσφέρονται με υψηλότερο κόστος. το smartwatch ξεκινά από $ 299, σε αντίθεση με το $ 249 του προκατόχου του.

Απλά σημειώστε ότι υπάρχει ακόμα ένα μικρό μαύρο τμήμα στο κάτω μέρος της οθόνης που εμποδίζει την οθόνη να είναι πλήρως κυκλική, τουλάχιστον με τεχνική έννοια. Πολλοί άνθρωποι έχουν διαμαρτυρηθεί για αυτή την πτυχή του σχεδιασμού του Moto 360, αλλά η Motorola είπε ότι ήταν απαραίτητο εμπόδιο στην κατασκευή αυτού του φορετού.

Μέγεθος οθόνης: 1,37 ή 1,56 ίντσες

Χρόνος βότσαλου

Τέλος, το Pebble διαθέτει ένα smartwatch που σπρώχνει το πιο απλό ορθογώνιο σχήμα οθόνης. Ο γύρος χρόνου με βότσαλα των 250 $ σπορ εμφανίζει μια κυκλική έγχρωμη οθόνη που, όπως συμβαίνει και με άλλα smartwatches Pebble, είναι πάντα διαθέσιμη. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγγίξετε την οθόνη για να προβάλετε ειδοποιήσεις. ρίξτε μια ματιά στον καρπό σας και θα τα δείτε.

Ο κύκλος χρόνου βότσαλα μπορεί να μην ικανοποιεί τις ανάγκες όλων των χρηστών, τόσο επειδή η οθόνη του είναι χαμηλής ισχύος, χωρίς χειριστήρια αφής, όσο και επειδή το smartwatch δεν χρησιμοποιεί πιο προηγμένο λογισμικό όπως το Android Wear, το οποίο διαθέτει μια εφαρμογή Google Now που εμφανίζει σχετικές πληροφορίες από τις διάφορες εφαρμογές σας. Με τη διεπαφή της χρονικής γραμμής, ο γύρος χρόνου με βότσαλα μπορεί ακόμα να ολοκληρώσει αυτά τα πράγματα, αλλά θα χρειαστεί να πατήσετε ένα κουμπί για να περιηγηθείτε.

Μέγεθος οθόνης: 1,52 ίντσες (38,5 mm)

Samsung Gear S2

Μια άλλη πρόσφατη προσθήκη στην οικογένεια στρογγυλών smartwatch, το Samsung Gear S2 είναι ένα γυαλισμένο κομμάτι υλικού. Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη, αλλά γνωρίζουμε ότι διαθέτει μια οθόνη αφής και περιλαμβάνει NFC για την πραγματοποίηση πληρωμών χωρίς επαφή. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα, τα οποία διαφοροποιούνται τόσο από το σχεδιασμό (το Gear S2 Classic είναι το πιο εξελιγμένο) όσο και από τη σύνδεση Bluetooth ή 3G.

Μέγεθος οθόνης: 1,2 ίντσες

Huawei Watch

Ξεκινώντας από $ 349 και πηγαίνοντας μέχρι τα $ 799, το ρολόι Huawei είναι το πιο ακριβό ρολόι στον κατάλογο αυτό, αλλά είναι αναμφισβήτητα και το πιο αριστοκρατικό. Αυτό το φορετό είναι ένα από τα πρώτα ρολόγια Android Wear για να προσφέρει υποστήριξη iPhone έξω από το κιβώτιο και περιλαμβάνει ενσωματωμένη οθόνη καρδιακού ρυθμού για να παρακολουθείτε τις προπονήσεις σας.

Όσον αφορά το σχεδιασμό και το υλικό πηγαίνει, έχετε πολλές επιλογές. Στα 349 δολάρια, το λιγότερο ακριβό είναι το μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι με μαύρο δερμάτινο λουράκι, ενώ από ανοξείδωτο ατσάλι με ζώνη από ανοξείδωτο ατσάλι θα βρεθείτε ξανά 399 δολάρια. Για όσους θέλουν το ultra-luxe σε χαμηλότερη τιμή από την Apple Watch Edition , υπάρχει το μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι με επένδυση από χρυσό 799 δολαρίων.

Μέγεθος οθόνης: 1,65 ίντσες (42 mm)