Πώς να παραλείψετε τα τραγούδια κατά την ανακατάταξη στο iTunes και το iPhone

Η λειτουργία Up Next του iTunes είναι μεγάλη. Διατηρεί τη μουσική σας φρέσκια και εκπληκτική ανακατένοντας τη μουσική βιβλιοθήκη του iTunes για να αναπαράγει τραγούδια με τυχαία σειρά. Επειδή είναι τυχαίο ( ή είναι; ), μερικές φορές παίζει τραγούδια που δεν θέλετε να ακούσετε.

Για παράδειγμα, είμαι ένας μεγάλος ανεμιστήρας παλαιών ραδιοφωνικών εκπομπών όπως το The Shadow και το Lights Out του Arch Oboler. Ωστόσο, δεν θέλω αυτά τα 30λεπτα δράματα να συμπεριληφθούν με ένα μουσικό μείγμα που έρχεται όταν προσπαθώ να επικεντρωθώ στην εργασία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ορισμός ενός τραγουδιού (ή εκπομπής ραδιοφώνου) να παραλείπεται πάντα κατά την τυχαία αναπαραγωγή στο iTunes ή στο iPhone λύνει το πρόβλημα.

Υπάρχει μια επιλογή που ενσωματώνεται στο iTunes που μπορεί να σας βοηθήσει με την ονομασία Skip When Shuffling. Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο iTunes και στο iPhone για να βελτιώσετε τη μουσική σας ανακατεύθυνση.

Παράλειψη τραγουδιών στο iTunes

Η παράκαμψη ενός μόνο τραγουδιού όταν ανακατεύετε στο iTunes είναι πολύ απλή. Υπάρχει μόνο ένα κιβώτιο που πρέπει να ελέγξετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Ανοίξτε το iTunes.
  2. Βρείτε το τραγούδι που θέλετε να ορίσετε για να παραλείψετε πάντα όταν ανακατεύετε.
  3. Κάντε ένα κλικ στο τραγούδι.
  4. Ανοίξτε το παράθυρο Get Info για το τραγούδι κάνοντας ένα από τα εξής:
    1. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε Λήψη πληροφοριών από το αναδυόμενο μενού
    2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ... στα δεξιά του τραγουδιού
    3. Πιέστε Control + I στα Windows
    4. Πατήστε Command + I σε Mac
    5. Κάντε κλικ στο μενού Αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη πληροφοριών .
  5. Όποια επιλογή και αν επιλέξετε, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο με πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι. Κάντε κλικ στην καρτέλα Επιλογές στο επάνω μέρος του παραθύρου.
  6. Στη σελίδα "Επιλογές", κάντε κλικ στο πλαίσιο Παράλειψη κατά την ανακατεύθυνση .
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί OK .

Τώρα, αυτό το τραγούδι δεν θα εμφανίζεται πλέον στην ανακατεμένη μουσική σας. Εάν θέλετε να το προσθέσετε ξανά, απλά καταργήστε την επιλογή αυτού του πλαισίου και κάντε ξανά κλικ στο κουμπί OK .

Η παράλειψη μιας ομάδας τραγουδιών ή ενός ολόκληρου άλμπουμ λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Απλά πρέπει να επιλέξετε όλα τα τραγούδια ή το άλμπουμ, στα βήματα 2 και 3 παραπάνω. Με αυτό που κάνετε, ακολουθήστε όλα τα άλλα βήματα και αυτές οι επιλογές θα παραλειφθούν επίσης.

Παράκαμψη τραγουδιών κατά την ανακατάταξη στο iPhone

πιστωτική εικόνα: heshphoto / Image Source / Getty Images

Όπως είδαμε, η παράκαμψη τραγουδιών όταν ανακατεύουμε στο iTunes είναι αρκετά απλή. Στο iPhone, ωστόσο, η εφαρμογή Μουσική δεν φαίνεται να προσφέρει παρόμοιες επιλογές. Δεν υπάρχει τίποτα στις Ρυθμίσεις, κανένα κουμπί που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα μεμονωμένο τραγούδι ή άλμπουμ.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παραλείψετε τραγούδια στο iPhone. Απλώς σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχετε αυτές τις ρυθμίσεις κάπου αλλού. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό κάπου αλλού είναι στην πραγματικότητα iTunes. Τα βήματα που ακολουθείτε από την τελευταία ενότητα ισχύουν επίσης για το iPhone.

Αφού αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο iTunes, θα πρέπει να μεταφέρετε αυτές τις ρυθμίσεις στο iPhone. Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι για να γίνει αυτό:

Κάθε επιλογή λειτουργεί εξίσου καλά, οπότε χρησιμοποιήστε όποιον προτιμάτε.

Ορισμένες προηγούμενες ενημερώσεις για το iOS, το λειτουργικό σύστημα που λειτουργεί στο iPhone, έχουν σπάσει το παράθυρο κατά τη μετακίνηση του χαρακτηριστικού στο iPhone. Η Apple έχει επιδιορθώσει πάντα αυτό το ζήτημα στο παρελθόν, αλλά να γνωρίζετε ότι αν δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο παράλειψη όταν προστίθεται χαρακτηριστικό ανακατεύθυνσης στο ίδιο το iPhone, παρόμοια ζητήματα θα μπορούσαν να προκύψουν στο μέλλον.