Επισκευή και συντήρηση της κονσόλας παιχνιδιών Ρετρό

Είναι όλο και πιο δύσκολο και πιο δύσκολο για τους συλλέκτες ρετρό κονσόλας μας να βρούμε εκδόσεις εργασίας για εκείνα τα δύσκολα να βρούμε συστήματα. Ακόμη και όταν οι εταιρείες που τις δημιούργησαν είναι ακόμα γύρω (όπως η Νintendo , η Sony και η SEGA), απλά γρατζουνίζουν τα συλλογικά κεφάλια τους όταν πρόκειται για τον καθορισμό αυτών των συστημάτων που τα καθιστούσαν διάσημα.

Σε μια εποχή που μια σπασμένη τηλεόραση σημαίνει να πετιέται σε ένα χώρο υγειονομικής ταφής και να αγοράζει ένα καινούργιο, αντί να αποκατασταθεί το παλιό, ποιος είναι ο κλασικός λάτρης του παιχνιδιού που πρέπει να κάνει όταν τα αγαπημένα του συστήματα σπάσουν; Οι άνθρωποι στο iFixit.com εργάζονται για μια λύση.

Βασικά, το iFixit.com επιχειρεί να είναι το εγχειρίδιο επισκευών του μέλλοντος και ενώ οι βασικές επισκευές τους για είδη όπως τοστιέρες και φωτιστικά είναι λίγο λείπει, έχουν εξαπολύσει ένα φορτίο ρετρό οδηγοί επισκευής κονσόλας παιχνιδιών βίντεο. Όχι μόνο αυτοί οι βήμα προς βήμα οπτικοί οδηγοί σας δείχνουν πώς να κάνετε βασικές και πολύπλοκες διορθώσεις στο Atari 2600 , το Virtual Boy και το Nintendo Entertainment System . Πραγματοποιούν ακόμη ένα βήμα παραπέρα, ανοίγοντας αρκετές από τις κονσόλες που διαθέτουν και σας δείχνοντας πώς φαίνονται στο εσωτερικό.

Μέχρι στιγμής έχουν 36 διαφορετικούς οδηγούς για κονσόλες παιχνιδιών κλασικών, μοντέρνων και Next-Gen.

Προς τιμήν της αφοσίωσης του iFixit.com στην επισκευή ρετρό συστημάτων, δημιουργήσαμε μια βάση δεδομένων με ηλεκτρονικούς πόρους για τον καθορισμό, τη συντήρηση και τον καθαρισμό της παλιάς σχολικής κονσόλας και της φορητής συσκευής, καθώς και για το πού θα βρείτε μέρη και πρωτότυπα εγχειρίδια.