Minecraft: Ανακοινώθηκε η Εκπαίδευση!

Το Minecraft χρησιμοποιείται μια συσκευή μάθησης στο σχολείο; Αυτό φαίνεται πολλά υποσχόμενο!

Η δημοτικότητα του Minecraft έχει μεγαλώσει από ό, τι κάποτε φανταζόταν και γι 'αυτό συνεχίζουμε να βλέπουμε νέες καινοτομίες με το αγαπημένο μας video game. Με τη χρήση του Minecraft σε πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο (είτε πρόκειται για σχολείο είτε για κολέγιο), η Microsoft αποφάσισε να συμμετάσχει σε όλες τις συζητήσεις που αφορούν τις δυνατότητες του παιχνιδιού για διδασκαλία και μάθηση.

Το Minecraft ήταν πάντα γνωστό για το εξαιρετικά ανοιχτό περιβάλλον του, επιτρέποντας στους παίκτες να δημιουργούν νέους στόχους για να επιτύχουν μέσω της σκληρής δουλειάς τους χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που τους δόθηκαν. Εάν ένας παίκτης εντοπίσει κάποιο πρόβλημα με κάτι που δημιουργεί, ο παίκτης θα λειτουργήσει μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα, ενισχύοντας την ιδέα ότι το Minecraft επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργήσουν νέους τρόπους για να ξεπεράσουν ένα πρόβλημα με το οποίο θα αντιμετωπίσουν. Οι εκπαιδευτικοί έχουν πιάσει την αίσθηση της ικανότητας της Minecraft να βοηθήσει τους παίκτες με την επίλυση προβλημάτων και έχουν αποφασίσει να φέρουν το Minecraft στις αίθουσες διδασκαλίας εξαιτίας αυτού.

Το 2011 δημιουργήθηκε το MinecraftEDU. Αυτή η έκδοση του Minecraft δημιουργήθηκε ειδικά για τις αίθουσες διδασκαλίας για να διδάξουν στους μαθητές διάφορα θέματα με κάτι και όχι με κομμάτι χαρτί. Οι εκπαιδευτικοί γρήγορα συνειδητοποίησαν ότι οι σπουδαστές θα δίδουν συχνά μεγαλύτερη προσοχή στο Minecraft (ή κάτι που μπορούν να αφορούν σε πολύ πιο προσωπικό επίπεδο) παρά σε άλλες αποστολές που τους δίνονται. Με τη δημοτικότητα του MinecraftEDU να αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, με περισσότερες από σαράντα χώρες να το χρησιμοποιούν σε διάφορες αίθουσες διδασκαλίας, η Microsoft είχε ανακοινώσει την απόκτηση του MinecraftEDU και θα συνεργαστεί με αυτό που έχει δημιουργηθεί για τη δημιουργία του Minecraft: Education Edition.

Ο Vu Bui, COO του Mojang, δήλωσε σχετικά με το θέμα της Minecraft: Education Edition, "Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Minecraft ταιριάζει τόσο καλά στην τάξη είναι επειδή είναι μια κοινή, δημιουργική παιδική χαρά. Έχουμε δει ότι η Minecraft ξεπερνά τις διαφορές στις μορφές διδασκαλίας και μάθησης και τα εκπαιδευτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας ανοιχτός χώρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να έρθουν μαζί και να χτίσουν ένα μάθημα γύρω από σχεδόν τίποτα ».

Ενώ στο θέμα της συλλογιστικής της Minecraft στα σχολεία, ο Rafranz Davis, Εκτελεστικός Διευθυντής Επαγγελματικής Ανάπτυξης και Μάθησης, η ISD Lufkin δήλωσε: «Στην εκπαίδευση, αναζητούμε συνεχώς δρόμους για να εξερευνήσουμε τη μάθηση πέρα ​​από τα όρια ενός εγχειριδίου. Το Minecraft μας επιτρέπει αυτή την ευκαιρία. Όταν βλέπουμε τα παιδιά μας να απολαμβάνουν τη διαδικασία μάθησης με αυτόν τον τρόπο, είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών. "

Όπως είπε ο Rafranz Davis, η χρήση του Minecraft στα σχολεία είναι αναμφισβήτητα ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιού όσον αφορά την εκπαίδευση των μαθητών στα διάφορα θέματα που διδάσκονται. Με την τεχνολογία να αναπτύσσεται ταχύτερα και με τους εκπαιδευτικούς να βρουν νέα και αλληλεπιδραστικά μέσα διδασκαλίας, το Minecraft: Education Edition είναι ένα must (ή τουλάχιστον πρέπει να εξεταστεί και να εξεταστεί).

Η Microsoft και η Mojang έχουν δηλώσει ότι είναι αφιερωμένες στη δημιουργία του Minecraft: Education Edition με πολλούς εκπαιδευτικούς για να αποκτήσουν την καλύτερη εμπειρία με το προϊόν τους. Έχουν επίσης ανακοινώσει ότι όλοι οι τρέχοντες πελάτες του MinecraftEDU θα εξακολουθούν να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν το MinecraftEDU, καθώς επίσης και να τους δοθεί ένα πρώτο έτος Minecraft: Education Edition δωρεάν μετά την απελευθέρωσή τους. Το Minecraft: Εκπαίδευση Edition θα πάρει μια δωρεάν δοκιμή αυτό το καλοκαίρι.

Τους επόμενους μήνες, μπορούμε να περιμένουμε μόνο μεγάλα πράγματα από τη Microsoft, Mojang και την ομάδα Minecraft: Education Edition. Η προσέλκυση νέων μορφών εκπαίδευσης μέσω της διδασκαλίας είναι πολύ σημαντική στη ζωή μας, καθώς πολλοί άνθρωποι ακολουθούν και συμφωνούν με την "έξω με την παλιά, με τη νέα" νοοτροπία. Στη διδασκαλία, αυτή η νοοτροπία μπορεί να λειτουργήσει θετικά και αρνητικά. Η διδασκαλία μέσω του Minecraft παρουσιάζει πολλά εκπληκτικά οφέλη και μπορεί να προέλθει από τις τάξεις σε όλο τον κόσμο. Με το Mojang να επεκτείνει τους ορίζοντές του στη διδασκαλία (όπως είναι η ώρα του κώδικα καμπάνιας ), ελπίζουμε ότι ο κόσμος μπορεί να ξεκινήσει να μαθαίνει ένα μπλοκ κάθε φορά.