Γίνετε ένα Star του YouTube

Συμβουλές Star του YouTube για την αύξηση της δημοτικότητας του βίντεό σας

Ένα νέο αστέρι του YouTube γεννιέται καθημερινά. Και εσείς, μπορείτε να γίνετε αστέρας του YouTube με αυτές τις συμβουλές για να αυξήσετε τις προβολές του δικτύου βίντεο και βίντεο.

01 από 07

Γίνετε ένα Star του YouTube με ένα Viral Video

Tim Robberts / Getty Images

Δημιουργώντας ένα ιογενές βίντεο που παρακολουθεί ο καθένας στον κόσμο είναι ο γρηγορότερος τρόπος να γίνει ένα αστέρι του YouTube. Δυστυχώς, η παραγωγή ενός ιογενούς βίντεο δεν είναι εύκολη ή τυποποιημένη. Τα περισσότερα αστέρια του YouTube δημιουργούν πραγματικά τα ιογενή τους βίντεο από ατύχημα, έτσι μπορείτε να προσπαθήσετε να πάτε αυτή τη διαδρομή, αλλά θα είναι δύσκολο. Περισσότερο "

02 του 07

Δημιουργήστε το δίκτυό σας YouTube

Οι φίλοι και οι φίλοι σας στο YouTube είναι αυτοί που πιθανότατα θα παρακολουθήσουν τα βίντεό σας. Αν έχετε ένα μεγάλο δίκτυο, τα βίντεό σας θα προβληθούν και θα μοιραστούν περισσότερο, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να γίνετε αστέρι του YouTube. Δημιουργήστε το δίκτυό σας YouTube απευθυνόμενοι σε άλλους που παράγουν και παρακολουθούν βίντεο σχετικά με θέματα παρόμοια με τα δικά σας. Αν παρακολουθήσετε και σχολιάσετε τα βίντεο άλλων ανθρώπων, θα είναι πιο πιθανό να επιστρέψουν την εύνοια και να παρακολουθήσουν τα δικά σας.

03 του 07

Δημιουργήστε ένα κανάλι YouTube

Ένα κανάλι YouTube σάς δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να προωθήσετε τον εαυτό σας ως αστέρι του YouTube. Προσαρμόστε το περιεχόμενό σας στο κανάλι YouTube ώστε να μπορεί να βρεθεί γρήγορα σε αναζητήσεις. Εάν ενημερώνετε τακτικά το κανάλι σας με νέα βίντεο και περιεχόμενο, θα δώσετε στους οπαδούς σας έναν λόγο να επιστρέφουν συχνά, και αυτό θα δημιουργήσει το επόμενο γεγονός ως αστέρι στο YouTube. Περισσότερο "

04 του 07

Βελτιστοποιήστε τα βίντεο σας στο YouTube

Αν θέλετε να είστε αστέρι του YouTube, πρέπει να δείτε τα βίντεό σας. Και για να δείτε τα βίντεό σας, πρέπει να τα βρείτε. Η βελτιστοποίηση των βίντεό σας με ετικέτες και περιγραφές που ταιριάζουν με τις αναζητήσεις των θαυμαστών σας θα σας βοηθήσει να γίνετε αστέρι του YouTube.

05 του 07

Γνωρίστε άλλα αστέρια του YouTube

Άλλα αστέρια του YouTube μπορούν να είναι μερικά από τα πιο χρήσιμα άτομα, αν θέλετε να γίνετε εαυτό σας ένα αστέρι στο YouTube. Βρείτε τους YouTubers που είναι δημοφιλείς και των οποίων βίντεο θαυμάζετε. Ξεκινήστε να αλληλεπιδράτε μαζί τους, φιλτράροντας, ευνοώντας και σχολιάζοντας τα βίντεό τους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναπτύξετε σχέσεις με αστέρια του YouTube που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές και ενθάρρυνση (και πρόσβαση στα δίκτυά τους) για την οικοδόμηση της δικής σας δύναμης αστέρι στο YouTube.

06 του 07

Εισαγάγετε Διαγωνισμούς βίντεο YouTube

Οι καταχωρίσεις διαγωνισμών βίντεο στο YouTube αποκτούν γενικά πολλές απόψεις. Μπορεί να μην κερδίσετε δώρα, αλλά η είσοδος σε ένα βίντεο είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε μερικούς νέους οπαδούς και οπαδούς, τους οποίους χρειάζεται κάθε άστρο του YouTube. Περισσότερο "

07 του 07

Ακολουθήστε τους κανόνες του YouTube

Τα αστέρια του YouTube δίνουν προσοχή όσον αφορά την τήρηση των κανόνων του YouTube, επειδή γνωρίζουν ότι αν δεν το κάνουν, θα ανασταλούν από τον ιστότοπο. Οι κύριοι κανόνες είναι να αποφεύγετε παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων σε οποιοδήποτε από τα βίντεο που έχετε ανεβάσει και να παίζετε όμορφα με άλλους χρήστες του YouTubers.