Γιατί να δημιουργήσετε μια προσωπική ιστοσελίδα;

Κρατήστε τον κόσμο! Πες τους ποιοι είσαι

Ένας προσωπικός ιστότοπος είναι μια ομάδα ιστοσελίδων που δημιουργεί κάποιος για τον εαυτό του. Βασικά περιέχει πράγματα που είναι προσωπικά. Δεν χρειάζεται να είναι για σας και δεν χρειάζεται να περιέχει προσωπικές πληροφορίες αλλά πρέπει να είναι προσωπική.

Ένας προσωπικός ιστότοπος πρέπει να παρουσιάζει περιεχόμενο που να λέει στους αναγνώστες σας τις σκέψεις, τις ιδέες, τα ενδιαφέροντά σας, τα χόμπι, την οικογένεια, τους φίλους σας, τα συναισθήματά σας ή κάτι που αισθάνεστε έντονα. Τα ηλεκτρονικά ημερολόγια, τα αυτογραφόμενα βιβλία, τα ποιήματα, η οικογένεια, τα κατοικίδια ζώα ή μια σελίδα σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα, όπως μια τηλεοπτική εκπομπή, ένα άθλημα ή ένα χόμπι, αποτελούν παραδείγματα πράξεων που θα μπορούσαν να πάνε στον προσωπικό σας ιστότοπο. Ή, θα μπορούσε να είναι μια σελίδα γραμμένη για να βοηθήσει άλλους με θέματα όπως η υγεία, ή πώς να είναι σχεδόν τίποτα.

Χρειάζεστε να ξέρετε HTML;

Με τίποτα! Οι προσωπικές ιστοσελίδες έχουν αλλάξει πολύ με την πάροδο των ετών. Πίσω το 1996 οι ιστοσελίδες ήταν μικρά αρχεία με κώδικα HTML και ίσως κάποια JavaScript να ριχτούν για διασκέδαση. Δεν υπήρχαν πολλά άλλα. Ήταν πολύ απλά και βασικά. Θα μπορούσατε να προσθέσετε γραφικά, αλλά όχι πάρα πολλά επειδή κάνουν τις σελίδες να φορτώνονται πολύ αργά, και τότε η υπηρεσία Internet ήταν αργή για να αρχίσει με.

Αυτές τις μέρες οι περισσότερες προσωπικές τοποθεσίες Web δεν κωδικοποιούνται από τον συγγραφέα της ιστοσελίδας. Μπορούν συχνά φορές να προσθέσουν κώδικα αν θέλουν, αλλά δεν χρειάζεται να. Οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας έχουν εύκολο στη χρήση τους κατασκευαστές ιστοσελίδων μαζί τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ, να σύρετε, να αντιγράψετε / επικολλήσετε και να πληκτρολογήσετε και έχετε την προσωπική σας προσωπική ιστοσελίδα. Αφού η υπηρεσία Διαδικτύου και οι υπολογιστές γίνονται ταχύτερα, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον γραφικά και φωτογραφίες στον ιστότοπό σας.

Γιατί οι άνθρωποι δημιουργούν προσωπικούς ιστότοπους;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θα ήθελε να δημιουργήσει μια προσωπική ιστοσελίδα της δικής τους. Ένας από τους πιο δημοφιλείς λόγους για να γράψεις μια προσωπική ιστοσελίδα είναι απλά να γράψεις για τον εαυτό σου. Οι άνθρωποι επιθυμούν να μιλάνε για τον εαυτό τους, θέλουν επίσης να γράψουν για τον εαυτό τους και να πουν στους άλλους ανθρώπους που είναι.

Ένας άλλος δημοφιλής λόγος που οι άνθρωποι γράφουν προσωπικούς ιστοτόπους είναι να αναδείξουν την οικογένειά τους Μπορούν να περιλαμβάνουν πολλές και πολλές φωτογραφίες των παιδιών τους σε όλη την περιοχή. Μερικές φορές δημιουργούν ξεχωριστή σελίδα για κάθε μέλος της οικογένειάς τους.

Τα online ημερολόγια είναι δημοφιλή από την αρχή του Διαδικτύου. Αυτό είναι όπου οι άνθρωποι δημιουργούν έναν ιστότοπο έτσι ώστε να μπορούν να γράψουν για τον εαυτό τους με έναν πιο προσωπικό τρόπο από έναν τυποποιημένο προσωπικό ιστότοπο. Μπορούν να δημοσιεύουν καταχωρήσεις κάθε μέρα, εβδομαδιαία ή μηνιαία για το τι συμβαίνει στη ζωή τους. Στη συνέχεια, αφήνουν άλλους ανθρώπους να σχολιάζουν τις καταχωρήσεις τους.

Υπάρχουν επίσης χώροι γάμου, μνημεία, ιστοσελίδες για τα κατοικίδια ζώα των ανθρώπων και ιστοσελίδες σχετικά με τα συμφέροντα και τα χόμπι των ανθρώπων. Ίσως να σας αρέσει πραγματικά η εκπομπή "Survivor", μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστοχώρο για αυτό και να πείτε στους ανθρώπους γιατί σας αρέσει. Ίσως σας αρέσει το Mets, θα μπορούσατε να κρατήσετε έναν ιστοχώρο που παρακολουθεί τα παιχνίδια και την κατάταξή τους.

Μια προσωπική ιστοσελίδα είναι ένας τόπος όπου μπορείτε να ανακουφίσετε την ψυχή σας. Δημιουργήστε ιστοσελίδες για οτιδήποτε σας αρέσει και βρείτε όλα εκεί έξω για να δείτε όλοι. Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν προσωπικό ιστότοπο. Απλά φροντίστε να μην δημοσιεύσετε το όνομά σας ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία που μπορεί να αφήσει τους ανθρώπους να γνωρίζουν ποιοι είστε.