Σύνδεση του ιστολογίου ή της ιστοσελίδας σας στο YouTube

01 από 07

Προσθήκη Blog / Ιστοσελίδας στο YouTube

Προσθέστε το σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας ή στο Web στο YouTube.

Κάντε την προσθήκη απλών βίντεο YouTube στο ιστολόγιό σας ή τον ιστότοπό σας προσθέτοντας ένα σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας στο YouTube. Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, μπορείτε να προσθέσετε τα ιστολόγια και τους ιστότοπούς σας στο YouTube. Στη συνέχεια, όταν θέλετε να προσθέσετε ένα βίντεο στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας, μπορείτε να το κάνετε με μερικά μόνο κλικ. Δεν χρειάζεται πλέον να αντιγράψετε τον κώδικα και να τον επικολλήσετε στο HTML του ιστολογίου ή της ιστοσελίδας σας, τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα αγαπημένα σας βίντεο ευκολότερα και πιο γρήγορα.

Προσθέστε βίντεο του YouTube στο ιστολόγιό σας ή τον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και με μερικά μόνο κλικ προσθέτοντας έναν σύνδεσμο στο ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο YouTube.

02 του 07

Επιλέξτε το Blog ή την ιστοσελίδα σας για να προσθέσετε στο YouTube

Προσθήκη Blog στο YouTube.

Ποια από τα ιστολόγια ή τους ιστότοπούς σας θέλετε να προσθέσετε βίντεο; Επιλέξτε ένα και ξεκινήστε να το προσθέτετε στο YouTube, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε βίντεο ταχύτερα και ευκολότερα.

03 του 07

Προσθήκη Blog στο YouTube

Προσθέστε επιλεγμένο ιστολόγιο ή ιστότοπο στο YouTube.

Επιλέξατε ποιο ιστολόγιο ή ιστότοπο θέλετε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας YouTube τώρα μπορείτε να το προσθέσετε.

04 του 07

Επεξεργασία ρυθμίσεων απόσπασης βίντεο στο YouTube

Επεξεργασία ρυθμίσεων απόσπασης βίντεο στο YouTube.

Προσθέστε άλλο ιστολόγιο ή ιστότοπο στο YouTube ή επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις απόσπασης του ιστολογίου ή των ιστότοπων που έχετε ήδη προσθέσει.

Προσθέσατε επιτυχώς το ιστολόγιό σας ή τον ιστότοπό σας στο YouTube. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο ιστολόγιο ή ιστότοπο στο YouTube ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των ιστολογίων και των ιστότοπων που έχετε ήδη προσθέσει από αυτήν τη σελίδα. Αν αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πια το ιστολόγιο ή ο ιστότοπος που συνδέονται με το YouTube, μπορείτε να το διαγράψετε και από εδώ.

Τώρα για να μάθετε πώς να προσθέσετε βίντεο στο ιστολόγιό σας ή τον ιστοχώρο σας χρησιμοποιώντας αυτήν την εύκολη, συνδεδεμένη μέθοδο.

05 του 07

Επιλέξτε ένα βίντεο YouTube για να προσθέσετε στο ιστολόγιο ή στον ιστότοπό σας

Επιλέξτε ένα βίντεο YouTube για να προσθέσετε στο ιστολόγιο ή στον ιστότοπό σας.

Αφού προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο YouTube, μπορείτε να προσθέσετε ένα βίντεο στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας με μερικά μόνο κλικ.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα βίντεο από το YouTube που θέλετε να προσθέσετε στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας. Αυτό γίνεται εύκολα με τον τρόπο που οργανώνει το YouTube τα βίντεό τους και με τις επιλογές αναζήτησης που πρέπει να προσφέρει το YouTube.

Επιλέξτε από κατηγορίες όπως Top Rated, Most Linked, Προστέθηκε αυτή την εβδομάδα. Ή από πιο συγκεκριμένες κατηγορίες όπως Κωμωδία, Μουσική, Αθλητισμός, Κατοικίδια και Ζώα.

Αν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης στο πάνω μέρος της σελίδας.

Όταν βρείτε κάτι που θέλετε να κάνετε κλικ στην εικόνα ή στο σύνδεσμο που θα μεταφερθείτε στη σελίδα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο.

06 του 07

Σύνδεση με την προσθήκη βίντεο στο YouTube σε εσάς ή ιστοτόπο

Σύνδεσμος για την προσθήκη βίντεο στο YouTube σε εσάς ή στο Web.

Επιλέξατε το βίντεο που θέλετε να προσθέσετε στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας και προσθέσατε το ιστολόγιό σας ή τον ιστότοπό σας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας YouTube προσθέτοντας το βίντεό σας.

Ακριβώς κάτω από το σημείο όπου παίζει το βίντεο θα δείτε μερικούς συνδέσμους που σας επιτρέπουν να κάνετε διαφορετικά πράγματα με το βίντεο. Μπορείτε να το αποθηκεύσετε στα αγαπημένα σας, να τα προσθέσετε σε μια ομάδα, να τα μοιραστείτε με κάποιον ή να δημοσιεύσετε το βίντεο.

Το Post Video είναι αυτό που θέλετε να κάνετε, κάντε κλικ στο Post Video για να αρχίσετε να προσθέτετε το βίντεο YouTube που επιλέξατε στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας.

07 του 07

Δημοσιεύστε ένα βίντεο YouTube στο ιστολόγιό σας ή στην ιστοσελίδα σας

Δημοσιεύστε ένα βίντεο YouTube στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας.

Τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσετε το βίντεο YouTube που επιλέξατε στο ιστολόγιο ή στον ιστότοπο που προσθέσατε στις ρυθμίσεις του YouTube.