Αναθεώρηση του προγράμματος διαφήμισης θυγατρικών του Amazon για Bloggers

Είναι Amazon συνεργάτες Δικαίωμα Διαφήμιση Affiliate για το Blog σας;

Η εύρεση τρόπων να κερδίσετε χρήματα από το ιστολόγιό σας προκαλεί σύγχυση. Η παρακάτω επισκόπηση του προγράμματος διαφήμισης θυγατρικών της Amazon Associates θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν οι διαφημίσεις από το Amazon είναι σωστές για το ιστολόγιό σας.

Συνεργάτες της Amazon είναι πολύ εύκολο

Οι Amazon Associates είναι μία από τις πιο απλές επιλογές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας. Απλά εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της Amazon Associates, επιλέξτε τη μέθοδο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε τα προϊόντα της Amazon στο blog σας και είστε έτοιμοι να πάτε.

Οι Συνεργάτες της Amazon προσφέρουν ποικιλία

Με το διαφημιστικό πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Associates, μπορείτε να επιλέξετε από χιλιάδες και χιλιάδες προϊόντα για να διαφημίσετε στο ιστολόγιό σας. Από τα βιβλία στις πάνες και όλα στο μεταξύ, μπορείτε να το βρείτε στο Amazon.

Συνεργάτες της Amazon Προσφορές Προσαρμογή

Οι χρήστες της Amazon Associates έχουν μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όσον αφορά τον τρόπο προβολής των διαφημίσεων. Μπορείτε να επιλέξετε από συνδέσμους με βάση τα συμφραζόμενα , widget με συγκεκριμένα προϊόντα, αυτοματοποιημένες διαφημίσεις και πολλά άλλα. Τι σημαίνει αυτό για εσάς; Με απλά λόγια, σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να διαφημίσετε στο Amazon στο ιστολόγιό σας. Επιλέγοντας προϊόντα που ενδιαφέρουν τους αναγνώστες σας ή σχετίζονται άμεσα με το ιστολόγιό σας, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι αναγνώστες να κάνουν κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις και να πραγματοποιήσουν μια αγορά.

Για την απόλυτη προσαρμογή, μπορείτε να ανοίξετε ένα κατάστημα του Amazon μέσω του προγράμματος Amazon Associates όπου μπορείτε να πουλάτε προϊόντα της επιλογής σας για να αυξήσετε περαιτέρω το δυναμικό κέρδους από το ιστολόγιό σας.

Εάν προτιμάτε να μην χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να επιλέξετε και να επιλέξετε προϊόντα, μπορείτε να επιλέξετε μια αυτοματοποιημένη διαφήμιση η οποία θα απαριθμεί τα προϊόντα με βάση το περιεχόμενο του ιστολογίου σας ή τις καλύτερες προσφορές για το Amazon κλπ. Η επιλογή είναι δική σας να κάνετε σχετικά με το χρόνο και τα έσοδα που θέλετε να κερδίσετε από το Amazon.

Οι συνεργάτες της Amazon προσφέρουν συγκεκριμένη παρακολούθηση

Τα μέλη της Amazon Associates μπορούν να παρακολουθήσουν την απόδοση των διαφημίσεων στα ιστολόγιά τους μέχρι το συγκεκριμένο γραφικό στοιχείο διαφήμισης. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιοι τύποι διαφημίσεων και προϊόντων παράγουν τα υψηλότερα έσοδα και τα οποία είναι χαμηλά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιστοποιήσετε τις δυνατότητες εσόδων από το δικό σας πρόγραμμα Amazon.

Οι συνεργάτες της Amazon είναι γνωστοί

Η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών του Διαδικτύου είναι εξοικειωμένοι με την Amazon Το εμπορικό σήμα είναι γνωστό και αξιόπιστο, το οποίο βοηθά σίγουρα από την άποψη του να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται άνετα κάνοντας κλικ στις συνδέσεις θυγατρικών του Amazon περισσότερο από ό, τι με μια λιγότερο γνωστή ή άγνωστη εταιρεία. Ως εκ τούτου, οι χρήστες είναι επίσης πιο άνετα κάνοντας αγορές από την Amazon από μια εταιρεία που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, που οδηγεί σε περισσότερες πωλήσεις και περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας.

Η διάρθρωση της Επιτροπής Συνεργατών της Amazon είναι χαμηλή

Σε σύγκριση με άλλα προγράμματα θυγατρικών και ευκαιρίες δημιουργίας εσόδων για το ιστολόγιό σας, η δομή της επιτροπής της Amazon Associates είναι χαμηλή. Επιπλέον, η δομή της επιτροπής μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη και δύσκολο να κατανοηθεί. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε την πιο πρόσφατη σύμβαση λειτουργίας του συνεργάτη του Amazon Associates, έτσι ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς λειτουργεί το πρόγραμμα.

Η Amazon Associates δεν είναι μια λύση μίας ώρας

Η απόκτηση χρημάτων μέσω του προγράμματος Amazon Associates απαιτεί χρόνο και υπομονή. Με κάθε νέο σύνδεσμο που προσθέτετε στο ιστολόγιό σας που κατευθύνει τους χρήστες σε ένα προϊόν μέσω του αναγνωριστικού παραπομπής του συνεργάτη σας στο Amazon Associates, θα δημιουργήσετε μια άλλη ευκαιρία για τη δημιουργία εσόδων. Ενώ μπορείτε να έχετε λίγους μόνο συνδέσμους μέσα στον πρώτο μήνα σας ως μέλος του Amazon Associates, μέσα σε ένα χρόνο, θα μπορούσατε να έχετε δεκάδες ή εκατοντάδες. Κάθε ένας από αυτούς τους συνδέσμους είναι μια ευκαιρία που κερδίζει χρήματα.

Συμπέρασμα

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι η απόκτηση χρημάτων μέσω των συνεργατών της Amazon μπορεί να είναι μια αργή διαδικασία, αλλά μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη, ειδικά για τα εξειδικευμένα blogs που μπορούν εύκολα να συνδεθούν με άκρως συναφή και υψηλής τιμής προϊόντα στο Amazon. Πάρτε το χρόνο να συνδεθείτε με συγκεκριμένα, ουσιαστικά και χρήσιμα προϊόντα και μακροπρόθεσμα, οι σύνδεσμοι αυτοί θα πρέπει να αποφέρουν έσοδα.

Με οποιαδήποτε χρηματική ή επιχειρηματική ευκαιρία, είναι σημαντικό να μην τοποθετείτε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι. Επενδύστε στο χρόνο δοκιμής διαφόρων τύπων διαφημίσεων, θέσεων, προϊόντων κ.λπ. για να βρείτε τι λειτουργεί καλύτερα στο ιστολόγιό σας όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων και στη συνέχεια να προσαρμόσετε τη στρατηγική διαφήμισής σας για να αξιοποιήσετε αυτά τα ευρήματα. Αυτή η συμβουλή ισχύει όχι μόνο για το πρόγραμμα Amazon Associates, αλλά για όλες τις πρωτοβουλίες δημιουργίας εσόδων από ιστολόγια . Διαφοροποιήστε όχι μόνο τους τύπους διαφημίσεων που εμφανίζετε στο ιστολόγιό σας, αλλά και τις πηγές για να μάθετε ποιο μίγμα οδηγεί το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων και την ικανοποίηση των πελατών συνολικά.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους