37 δωρεάν προγράμματα καθαρισμού μητρώου

Μια λίστα με τα καλύτερα προγράμματα καθαρισμού μητρώου freeware και λογισμικού επισκευής μητρώου

Τα προγράμματα καθαρισμού μητρώου είναι προγράμματα λογισμικού που καταργούν περιττές καταχωρήσεις από το μητρώο των Windows . Τα προγράμματα καθαρισμού του μητρώου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την κατάργηση εγγραφών μητρώου που οδηγούν σε αρχεία που δεν υπάρχουν πλέον.

Σημείωση: Έχω συμπεριλάβει μόνο freeware μητρώου καθαρότερα προγράμματα σε αυτή τη λίστα-με άλλα λόγια, μόνο εντελώς δωρεάν καθαριστές ληξιαρχείων. Οποιοδήποτε πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που χρεώνει τέλη οποιουδήποτε είδους (π.χ. shareware , trialware) δεν θα συμπεριληφθεί εδώ. Εάν ένα δωρεάν καθαριστικό μητρώου έχει αρχίσει να χρεώνει και δεν το έχει αφαιρέσει ακόμη, παρακαλώ ενημερώστε με.

Σημαντικό: Τα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού μητρώου θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ζητημάτων. Δείτε πόσο συχνά πρέπει να εκτελώ ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου; για περισσότερα σχετικά με αυτό. Δείτε το FAQ μου για το Registry Cleaner για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καθαρισμό μητρώου και το λογισμικό καθαρισμού μητρώου.

01 από 37

CCleaner

CCleaner v5.42.6495.

Το CCleaner είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που έχω δοκιμάσει. Είναι εύκολο στη χρήση, σας ζητάει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν κάνει αλλαγές και περιλαμβάνει διάφορα άλλα χρήσιμα εργαλεία.

Το Piriform παρέχει τόσο εγκατεστημένες όσο και φορητές εκδόσεις του δωρεάν καθαριστή μητρώου.

Εάν έχετε ρυθμίσει τη χρήση ενός αυτοματοποιημένου εργαλείου για να διορθώσετε ένα πρόβλημα που έχετε προκαλεί από ένα πρόβλημα μητρώου, συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο καθαρισμού μητρώου μητρώου Piriform του CCleaner.

CCleaner v5.42.6495 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου CCleaner λειτουργεί στα Windows 10, 8 & 8.1, 7, Vista, XP, Server 2008/2003 και παλαιότερες εκδόσεις των Windows όπως 2000, NT, ME και 98. Εκδόσεις 64-bit των Windows υποστηρίζονται επίσης.

Το CCleaner συνεργάζεται επίσης με το MacOS 10.6 έως 10.11 El Capitan.

Δοκίμασα το CCleaner v5.42 χρησιμοποιώντας τόσο τις φορητές όσο και τις εγκατεστημένες εκδόσεις του σε μια έκδοση 64-bit των Windows 10 και Windows 8. Περισσότερα »

02 από 37

Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner v9.11. © WiseCleaner.com

Wise Registry Cleaner έρχεται πολύ κοντά στα άλλα κορυφαία εργαλεία ρύθμισης μητρώου. Έχουν βάλει μαζί ένα φανταστικό δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου.

Ορισμένα μεγάλα πλεονεκτήματα για το καθαρότερο μητρώο του Wise περιλαμβάνουν γρήγορες σαρώσεις μητρώου, προγραμματισμένες σαρώσεις, ενημερώσεις και ενημερωμένες τοποθεσίες, καθώς και έναν σαφή διαχωρισμό μεταξύ των κανονικών προβλημάτων και εκείνων που είναι "μη ασφαλείς", ένα χαρακτηριστικό που αγαπούσα.

Δεν μου αρέσει το γεγονός ότι το Wise Registry Cleaner ωθεί για λήψη του Wise Disk Cleaner στο τέλος της εγκατάστασης, αλλά είναι εύκολο να το παραλείψετε.

Wise Registry Cleaner v9.61 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το λογισμικό Wise Registry Cleaner διατίθεται σε εγκατεστημένες και φορητές εκδόσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Εκδόσεις 64-bit των Windows υποστηρίζονται.

Δοκίμασα την εγκατεστημένη έκδοση του Wise Registry Cleaner v9.61 στα Windows 10. Περισσότερα »

03 από 37

JetClean

JetClean v1.5.0 (Αποτελέσματα σάρωσης μητρώου καθαρισμού).

Το JetClean, ένα δωρεάν καθαριστικό μητρώου από την BlueSprig, δεν είναι ένα που βλέπω αναφέρθηκε πολύ, αλλά το βρήκα πολύ καλά.

Το JetClean σάρωσε ολόκληρο το μητρώο σε λίγα δευτερόλεπτα και έχει μια καλά σχεδιασμένη διασύνδεση.

Υπάρχουν δύο σημαντικά πράγματα που δεν μου άρεσε για το JetClean. Ένα: Ο αριθμός των cookies που η JetClean θεωρεί ότι μπορεί να διατηρηθεί, από προεπιλογή, είναι λίγο υπερβολικός. Δύο: Προσπαθεί να εγκαταστήσει μια γραμμή εργαλείων, αλλά μπορείτε να την απορρίψετε κατά την εγκατάσταση.

Επίσης, δεν μου αρέσει ότι δεν υπάρχει μια εύκολα διαθέσιμη φορητή έκδοση του JetClean. Ναι, υπάρχει ένας, αλλά πρέπει να "δημιουργήσετε" ένα από την εγκατεστημένη έκδοση του JetClean στον υπολογιστή σας. Παράξενος!

JetClean v1.5.0 Αναθεώρηση & δωρεάν λήψη

Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου JetClean υποστηρίζει και τις εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP και Windows 2000.

Δοκίμασα το JetClean v1.5.0 στα Windows 10 και τα Windows 7. Περισσότερα »

04 από 37

Auslogics Registry Cleaner

Auslogics Registry Cleaner v6.2.

Auslogics Registry Cleaner είναι ένα άλλο μεγάλο πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου-είναι ίσως ένα από τα ευκολότερα προγράμματα καθαρισμού μητρώου για να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία που έχω δοκιμάσει.

Το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό του Auslogics Registry Cleaner είναι η βαθμολογία χρωματισμένης σοβαρότητας για κάθε κατηγορία μητρώου που το πρόγραμμα διαπιστώνει ότι χρειάζεται προσοχή. Αυτό κάνει πολύ εύκολο να καταλάβεις τι μπορεί να έχει αντίκτυπο στον υπολογιστή σου.

Εάν τα διάφορα εργαλεία επιδιόρθωσης μητρώου με υψηλότερη βαθμολογία στη λίστα μου δεν σας δώσουν τα αποτελέσματα που αναζητούσατε, δοκιμάστε το Auslogics Registry Cleaner.

Auslogics Registry Cleaner v7.0.9.0 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Σημείωση: Πριν και μετά την εγκατάσταση του Auslogics Registry Cleaner, ίσως σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε άλλα προγράμματα, αλλά είναι εύκολο να την αποεπιλέξετε αν δεν θέλετε να την εγκαταστήσετε.

Το Auslogics Registry Cleaner είναι συμβατό με τα Windows 10, τα Windows 8 και τα Windows 7 (64 bit και 32 bit), καθώς και τις εκδόσεις 32 bit των Windows Vista και Windows XP.

Δοκίμασα το Auslogics Registry Cleaner v7.0.9.0 στα Windows 10. Περισσότερα »

05 από 37

Καθαριστικό μητρώου AML

AML Registry Cleaner v4.25.

Το AML Registry Cleaner δεν ήταν μέρος αυτής της λίστας όταν το έβαλα για πρώτη φορά μαζί, κάτι που ήταν προφανές από την πλευρά μου. Το δωρεάν εργαλείο μητρώου της AML αποτελεί την πιο συχνή προσθήκη που προτείνεται από τους αναγνώστες σε αυτά τα προγράμματα.

Η διεπαφή είναι λίγο "παλιά" με στυλ, αλλά το AML Registry Cleaner κάνει για αυτό με μια σταθερή αναζήτηση μητρώου, πολλά ακόμα δωρεάν εργαλεία και ένα μακρύ ιστορικό μη τυχαίας πρόκλησης περισσότερων προβλημάτων.

AML Registry Cleaner v4.25 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το AML Registry Cleaner λειτουργεί σε εκδόσεις 64 και 64 bit των Windows 10, 8, 7, Vista και XP, καθώς και σε ορισμένα λειτουργικά συστήματα Windows Server.

Δοκίμασα το AML Registry Cleaner v4.25 στα Windows 10 και τα Windows 7. Περισσότερα »

06 από 37

Επισκευή μητρώου

Επισκευή μητρώου. © Glarysoft

Η επισκευή μητρώου του Glarysoft είναι ένα άλλο καλό δωρεάν λογισμικό μητρώου καθαρισμού. Η επισκευή του μητρώου είναι αρκετά απλή στη χρήση και είναι μια καλή επιλογή αν κάποια από τα καλύτερα εργαλεία δεν λειτουργούν για εσάς.

Επισκευή μητρώου v5.0.1.87 Αναθεώρηση & δωρεάν λήψη

Η υπηρεσία επισκευής μητρώου λειτουργεί στα Windows 10, 8, 7, Vista, XP, Server 2003 και σε παλαιότερα λειτουργικά συστήματα Windows όπως τα Windows 2000, NT, ME και 98.

Δοκίμασα το Glarysoft's Registry Repair v5.0.1.87 στα Windows 10 και τα Windows 7. Περισσότερα »

07 από 37

SlimCleaner Δωρεάν

SlimCleaner Δωρεάν v4.0.30878.

Ήταν πολύ εντυπωσιασμένος με το SlimCleaner Free. Εκτός από τις τυπικές δυνατότητες καθαρισμού μητρώου, υπάρχουν πολλά εντελώς δωρεάν πρόσθετα με αυτό το πρόγραμμα όπως ελέγχους ενημέρωσης λογισμικού, βελτιστοποίηση εκκίνησης, καθαρισμό του συστήματος και πολλά άλλα.

SlimCleaner Δωρεάν v4.0 κριτική & δωρεάν download

Το SlimCleaner Free λειτουργεί στα Windows 10, 8, 7, Vista, XP και 2000.

Δοκίμασα το SlimCleaner Δωρεάν v4.0 στα Windows 10 και τα Windows 7. Περισσότερα »

08 από 37

jv16 PowerTools Lite 2013

PowerTools Lite 2013.

jv16 PowerTools Lite είναι ένα δωρεάν λογισμικό καθαρισμού μητρώου που δημιουργήθηκε από τη Macecraft, κατασκευαστές πολλών δημοφιλών βοηθημάτων των Windows. Το jv16 PowerTools Lite ήταν γρήγορο και βρήκε έναν παρόμοιο αριθμό άχρηστων εγγραφών μητρώου με άλλα εργαλεία σε αυτόν τον τομέα της λίστας μου.

Δεν υπάρχουν γραμμές εργαλείων ή άλλα προγράμματα που προσπαθούν να εγκατασταθούν όπως με άλλα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού μητρώου.

jv16 PowerTools Lite 2013 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Το jv16 PowerTools Lite λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP.

Δοκίμασα το jv16 PowerTools Lite στα Windows 8. Περισσότερα »

09 από 37

Kingsoft PC γιατρός

Kingsoft PC Doctor v3.7.

Kingsoft PC Doctor είναι ένα άλλο καθαριστικό μητρώου ενσωματωμένο σε μια σουίτα λογισμικού.

Αυτό το πρόγραμμα είναι πραγματικά εύκολο στη χρήση, και το μητρώο καθαρότερο δεν είναι κρυμμένο μακριά βαθιά μέσα - είναι πολύ εύκολο να εντοπίσει και να τρέξει χωρίς οποιεσδήποτε παρενοχλήσεις.

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε για το Kingsoft PC Doctor είναι ότι δεν μπορείτε να προγραμματίσετε ένα καθαρισμό μητρώου σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αλλά πρέπει αντ 'αυτού να το εκτελέσετε χειροκίνητα. Ενώ αυτό συμβαίνει, οι χειροκίνητες σαρώσεις βρίσκουν μια μεγάλη ποσότητα λαθών που απέχουν μόλις ένα κλικ από το να αφαιρεθούν.

Kingsoft PC Doctor Δωρεάν v3.7 Αναθεώρηση & δωρεάν download

Ο Kingsoft PC Doctor λέγεται ότι συνεργάζεται με τα Windows 7, Vista και XP, αλλά εξέτασα v3.7 στα Windows 8 και τα Windows 10 χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

10 από 37

EasyCleaner

EasyCleaner v2.0.

Το EasyCleaner είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αξιόπιστα καθαριστικά μητρώου εκεί έξω. Η διεπαφή είναι λίγο χρονολογημένη, αλλά είναι ένα στερεό εργαλείο επισκευής μητρώου.

Το EasyCleaner χρειάστηκε πολύ περισσότερο χρόνο από άλλα προγράμματα καθαρισμού μητρώου για να σαρώσει το μητρώο μου, αλλά έκανε μια ωραία δουλειά γενικά. Μου άρεσε επίσης το πώς δεν μου ζητήθηκε να εγκαταστήσω μια εντελώς άσχετη και άχρηστη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης κατά την εγκατάσταση!

Τόσο το πρόγραμμα εγκατάστασης όσο και οι φορητές εκδόσεις αυτού του καθαριστικού μητρώου είναι διαθέσιμες.

EasyCleaner v2.0.6.380 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Ο ιστότοπος ToniArts λέει ότι το EasyCleaner λειτουργεί στα Windows 7, Vista, XP, 2000, NT, ME, 98 και 95.

Δοκίμασα το EasyCleaner v2.0.6.380 στα Windows 8 χωρίς προβλήματα, αλλά δεν λειτούργησε σωστά για μένα στα Windows 10. Περισσότερα »

11 από 37

Argente Registry Cleaner

Argente Registry Cleaner v3.1.0.1.

Το Argente Registry Cleaner είναι ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που σας οδηγεί σε ένα μικρό οδηγό όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το πρόγραμμα, πράγμα που καθιστά εύκολη τη σάρωση για σφάλματα. Έχει βρεθεί για τόσα θέματα όπως τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας.

Οι δημιουργίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δημιουργούνται αυτόματα πριν από την κατάργηση οποιωνδήποτε στοιχείων μητρώου και μια λειτουργία αυτόματης συντήρησης κάνει όλο τον καθαρισμό για εσάς όταν ξεκινά ο υπολογιστής σας για πρώτη φορά, χωρίς καμία παρέμβαση από μέρους σας, κάτι που είναι πολύ ωραίο.

Η αναίρεση των αλλαγών στο μητρώο σας είναι πολύ εύκολη επειδή μπορείτε είτε να επαναφέρετε ένα αντίγραφο ασφαλείας που δημιουργήθηκε αυτόματα είτε να δημιουργήσετε το δικό σας αντίγραφο ασφαλείας μητρώου όποτε θέλετε και στη συνέχεια να επαναφέρετε το μητρώο από την ενότητα Αναίρεση αλλαγών του προγράμματος.

Κατεβάστε Argente Registry Cleaner v3.1.2.0 δωρεάν

Το Argente Registry Cleaner λειτουργεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 και των Windows 7.

Σημείωση: Ο ιστότοπος του Argente Software είναι στα ισπανικά, αλλά αυτός ο σύνδεσμος λήψης είναι σε μια αγγλική σελίδα. Υπάρχει επίσης μια φορητή έκδοση του Argente Registry Cleaner που μπορείτε να κατεβάσετε από την Softpedia. Περισσότερο "

12 από 37

Advanced SystemCare Δωρεάν

Advanced SystemCare Δωρεάν έκδοση v11 Registry Clean.

Το Advanced SystemCare Free είναι ένα από τα πολλά freeware προγράμματα του IObit. Το "Registry Clean" είναι το βοηθητικό πρόγραμμα στο Advanced SystemCare που κάνει τον καθαρισμό μητρώου.

Θεωρώ ότι η σάρωση του μητρώου είναι πολύ γρήγορη, ανεξάρτητα από ορισμένα λάθη που το πρόγραμμα βρίσκει. Το Advanced SystemCare είναι ιδανικό για τους μη τεχνολογικά καταλαβαίνω γιατί δεν χρειάζεται καν να δείτε τα αποτελέσματα για να τα επιδιορθώσετε. Επιπλέον, μπορείτε πραγματικά να κλείσετε ή να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας όταν τελειώσει ο καθαρισμός, ώστε να μην χρειάζεται να το ανησυχείτε.

Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στο Advanced SystemCare είναι ότι αν είστε μετά από έναν συγκεκριμένο τύπο καθαρισμού, όπως τον καθαρισμό μητρώου, πρέπει πρώτα να καταργήσετε την επιλογή όλων των άλλων επιλογών. Όλα τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται μπορούν να είναι συντριπτικά και να σας βοηθήσουν.

Επίσης, η επιλογή Deep Clean απαιτεί την επαγγελματική έκδοση του προγράμματος.

Κατεβάστε το Advanced System Care Δωρεάν v11.3

Το Advanced SystemCare Free λειτουργεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα το Advanced SystemCare Free v11.3 στα Windows 10. Περισσότερα »

13 από 37

Καθαριστικό μητρώου WinUtilities

Καθαριστικό μητρώου WinUtilities.

Το WinUtilities Free είναι παρόμοιο με το Advanced SystemCare Free, καθώς διαθέτει πολλά άλλα εργαλεία εκτός από το μητρώο cleaner. Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου αυτού του προγράμματος βρίσκεται στα Modules> Clean Up & Repair .

Αυτό το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου σας καθοδηγεί σε έναν οδηγό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιες περιοχές του μητρώου να σαρώσετε και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς πριν εκτελέσετε οποιοδήποτε καθάρισμα. Μπορείτε επίσης να εξαγάγετε τη λίστα των σφαλμάτων σε ένα αρχείο HTML.

Ένα πράγμα που μου αρέσει για το WinUtilities Registry Cleaner είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα σημεία επαναφοράς που θα αφαιρεθούν αυτόματα μετά από μερικές ημέρες. Αυτό βοηθά να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας απαλλαγμένο από ακαταστασία, παρέχοντάς σας επίσης αρκετό χρόνο για να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν κάνετε τις αλλαγές στο μητρώο.

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε το μητρώο στην προηγούμενη κατάστασή του χρησιμοποιώντας τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου του WinUtilities Registry Cleaner, αν προτιμάτε να μην επαναφέρετε ολόκληρο τον υπολογιστή σας.

Κατεβάστε WinUtilities Δωρεάν v15.22

Το WinUtilities Free λειτουργεί με εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows XP και νεότερα λειτουργικά συστήματα Windows.

Δοκίμασα το WinUtilities Free v15.22 στα Windows 8. Περισσότερα »

14 από 37

Eusing Δωρεάν Registry Cleaner

Eusing Δωρεάν Registry Cleaner v3.2.

Eusing Free Registry Cleaner είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου. Συχνά βλέπω αναφορές σε αυτό το συγκεκριμένο καθαρότερο μητρώου σε άλλες "κορυφαίες" λίστες, αλλά δεν βρήκα τίποτε θεαματικό γι 'αυτό.

Συμβουλή: Να θυμάστε ότι ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου δεν είναι ένα κανονικό εργαλείο συντήρησης υπολογιστή. Τα καθαριστικά μητρώου συνήθως δεν επιταχύνουν τον υπολογιστή σας ούτε παρέχουν άλλες καθημερινές βελτιώσεις στον υπολογιστή σας. Τα καθαριστικά του μητρώου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για την επίλυση ειδικών προβλημάτων.

Κατεβάστε το Eusing Free Registry Cleaner v4.1 δωρεάν

Το λογισμικό Eusing λέει ότι ο δωρεάν καθαριστής μητρώου τους λειτουργεί στα Windows 10, 8, 7, Vista, Server 2003, XP, 2000, NT, ME, 98 και 95. Είναι διαθέσιμες φορητές και εγκαταστημένες εκδόσεις.

Δοκίμασα το Eusing Free Registry Cleaner v4.1 στα Windows 7. Περισσότερα »

15 από 37

Καθαρισμός μητρώου

CleanServer Δωρεάν Fix Registry v1.8.

Το Cleanersoft Free Registry Fix είναι ύποπτα παρόμοιο με το Eusing Free Registry Cleaner. Τούτου λεχθέντος, δεν είμαι σίγουρος ποιο δωρεάν λογισμικό μητρώου μητρώου ήρθε πρώτο. Ο μόνος λόγος που κατατάσσω το Free Registry Fix του Cleanersoft χαμηλότερο από το Eusing Free Registry Cleaner είναι επειδή το πρόγραμμα αυτό χρειάστηκε πολύ χρόνο για να σαρώσει το μητρώο.

Από όλα τα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού μητρώου που εξέτασα, το Cleanersoft Free Registry Fix βρήκε τον μεγαλύτερο αριθμό καταχωρήσεων μητρώου που χρειάζονταν "επισκευαστεί", αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι το καλύτερο πρόγραμμα.

Κατεβάστε το Cleanersoft Δωρεάν μητρώου Fix v2.1 δωρεάν

Δοκίμασα το v2.1 του λογισμικού καθαρισμού μητρώου του Cleanersoft Software στα Windows 10, αλλά λειτουργεί και με Windows 8, Windows 7 και παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Περισσότερο "

16 από 37

Δωρεάν επισκευή μητρώου παραθύρων

Δωρεάν επισκευή μητρώου παραθύρων v3.1.

Η δωρεάν επισκευή μητρώου παραθύρων μου θυμίζει πολλά Eusing Free Registry Cleaner και Cleanersoft Free Registry Fix, οπότε η εκτίμησή μου είναι παρόμοια. Δοκιμάστε αυτό το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου αν χρειαστεί , παραλείψτε το και δοκιμάστε ένα καλύτερο εάν δεν το κάνετε.

Ο χρόνος σάρωσης του μητρώου με την επιδιόρθωση του Free Window Registry ήταν μεγαλύτερος από ότι με ορισμένα από τα υψηλότερα βαθμολογημένα προγράμματα καθαρισμού μητρώου, αλλά συνολικά μοιάζει με ένα αξιοπρεπές εργαλείο.

Μεταφορτώστε τον Free Window Registry Repair v3.8 Δωρεάν

Ο ιστότοπος του RegSofts Software αναφέρει ότι το Free Window Registry Repair είναι συμβατό με τα Windows 8, 7, Vista, XP και 2000, NT, ME και 98.

Χρησιμοποίησα με επιτυχία το Free Window Registry Repair για να καθαρίσετε το μητρώο τόσο στα Windows 10 όσο και στα Windows 7. Περισσότερα »

17 από 37

nCleaner

nCleaner v2.3.4.

nCleaner φαίνεται να είναι τόσο καλό καθαρότερο μητρώου όσο και κάθε άλλο σε αυτόν τον τομέα της λίστας μου. Κάνει όλα τα στάνταρ καθαρισμό μητρώου σας, καθώς και κάποιου καθαρισμού του συστήματος.

Βρήκα τη διεπαφή του nCleaner να είναι λίγο συγκεχυμένη και επίσης δεν μου αρέσει ότι δεν έχει ενημερωθεί εδώ και χρόνια. Ωστόσο, ένιωσα υποχρεωμένος να το συμπεριλάβω τουλάχιστον εδώ, αφού έλαβα τόσα πολλά σχόλια για να τα προσθέσω στη λίστα.

Μεταφορτώστε τον nCleaner v2.3.4 δωρεάν

Δοκίμασα το nCleaner v2.3.4 στα Windows 10 και 8 και φάνηκε να λειτουργεί καλά, αλλά αναφέρεται μόνο ως υποστήριξη μέχρι τα Windows Vista. Περισσότερο "

18 από 37

Ενας καθαριστής

ACleaner v4.0.

Το ACleaner είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου. Παρόλο που φαίνεται λίγο ξεπερασμένο, λειτουργεί για τα νεότερα λειτουργικά συστήματα και κάνει τη δουλειά καλά.

Το μητρώο των Windows υποστηρίζεται αυτόματα πριν από την επίλυση τυχόν προβλημάτων και η αποκατάσταση είναι μόλις δύο κλικ μακριά.

Υπάρχει επίσης ένας διαχειριστής εκκίνησης και καθαριστής συστήματος που συνοδεύεται από το ACleaner, αλλά το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου δεν είναι δύσκολο να βρεθεί.

Μεταφορτώστε τον ACleaner v4.5 Δωρεάν

Το ACleaner λειτουργεί με τα Windows 10 κάτω από τα Windows 2000. Δοκίμασα το v4.5 και στα Windows 10 και στα Windows 7 και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

19 από 37

Ασφαλής Γόμα

Ασφαλής Γόμα v5.000.

Το Secure Eraser είναι μια σουίτα προγραμμάτων που περιλαμβάνει ένα ειδικό τμήμα για τον καθαρισμό μητρώου καθώς και για άλλα εργαλεία όπως ένα τεμαχιστή αρχείων .

Η λειτουργία καθαρισμού μητρώου του Secure Eraser φαινόταν να βρίσκει τα περισσότερα από τα ίδια σφάλματα και μη έγκυρες καταχωρήσεις με τα υπόλοιπα καθαριστικά σε αυτήν τη λίστα.

Αφού καθαρίσετε το μητρώο, θα εμφανιστεί μια σελίδα αποτελεσμάτων στο πρόγραμμα περιήγησης Internet. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά είναι εύκολο να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις.

Κατεβάστε Secure Eraser v5.001 δωρεάν

Σημείωση: Αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα Secure Eraser, μπορεί να σας ζητήσει να προσθέσετε ένα άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή σας, αλλά μπορείτε να το παρακάμψετε αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε το πρόσθετο πρόγραμμα.

Το Secure Eraser λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα την έκδοση 5.001 στα Windows 8. Περισσότερα »

20 από 37

Ashampoo WinOptimizer Δωρεάν

Ashampoo WinOptimizer.

Το Ashampoo WinOptimizer διαθέτει πολλά διαφορετικά εργαλεία που συνοδεύουν το πρόγραμμα, αλλά το "Registry Optimizer" είναι η λειτουργία καθαρισμού μητρώου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Η σάρωση πραγματοποιείται μάλλον γρήγορα με το Ashampoo WinOptimizer και δημιουργεί αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν από τον καθαρισμό. Είναι πολύ απλό να επαναφέρετε αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Το Ashampoo WinOptimizer εμφανίζει μερικές φορές ένα μήνυμα όταν ανοίγει το πρόγραμμα, το οποίο μπορεί να ενοχλητικό αν το χρησιμοποιείτε συχνά.

Μεταφορτώστε τον Ashampoo WinOptimizer Δωρεάν

Ashampoo WinOptimizer Δωρεάν λειτουργεί με τα Windows 7 μέσω των Windows 10. Περισσότερα »

21 από 37

Δωρεάν σφάλμα καθαρισμού

PCSleek Δωρεάν σφάλμα Cleaner v3.46.

Το Free Cleaner Cleaner είναι ένα πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου από το PCSleek με ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας. Συνδυάζει μερικές άλλες παράμετροι αναζήτησης εκτός από το μητρώο, αλλά είναι πολύ εύκολο να απενεργοποιήσετε εάν θέλετε απλώς να διορθώσετε ζητήματα μητρώου.

Παρόλο που το πρόγραμμα φαίνεται ξεπερασμένο και απλό, δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν από τον καθαρισμό και φαίνεται να βρίσκει περίπου τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπόλοιπα καθαριστικά μητρώου σε αυτήν τη λίστα.

Κατεβάστε το δωρεάν σφάλμα Cleaner v3.46

Το Free Cleaner Cleaner λέγεται ότι λειτουργεί στα Windows 7, Vista και XP. Δοκίμασα v3.46 στα Windows 8 χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

22 από 37

Επιστροφή στην αρχή

Registry Cleaner v4.

Το Pointstone Registry Cleaner έχει ένα ωραίο, μοντέρνο interface και μου θυμίζει Wise Registry Cleaner (προς την κορυφή αυτής της λίστας). Τα αποτελέσματα χωρίζονται σε τμήματα για την εύκολη προβολή των κατηγοριών στις οποίες ανήκει ένα σφάλμα μητρώου.

Η ταχύτητα σάρωσης είναι αξιοπρεπής και στη συνέχεια εμφανίζει αυτό που ονομάζεται "Επίπεδο βλάβης", ώστε να γνωρίζετε πόσο σοβαρά είναι τα σφάλματα πριν τα διορθώσετε. Τα στοιχεία μητρώου δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας προτού ολοκληρωθούν οι διορθώσεις.

Κατεβάστε το Pointstone Registry Cleaner v4.20 δωρεάν

Σημείωση: Κάντε κλικ στο σύνδεσμο λήψης κάτω από τη στήλη "Registry Cleaner" για να ξεκινήσετε τη λήψη.

Το Pointstone Registry Cleaner θα πρέπει να λειτουργεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα v4.20 στα Windows 7 χωρίς κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

23 από 37

Μητρώο Distiller

Μητρώο Distiller v1.03.

Το Registry Distiller είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου, αλλά δεν φαίνεται τόσο κομψό όσο και οι υπόλοιποι σε αυτόν τον κατάλογο. Η διεπαφή του προγράμματος δεν είναι πολύ εύκολο να εργαστεί με ή να δουν τα αποτελέσματα μέσα. Ωστόσο, με αυτό που λέγεται, προφανώς κάνει μια μεγάλη δουλειά βρείτε λάθη.

Όταν δοκίμασα το Registry Distiller, χρειάστηκαν 10 δευτερόλεπτα για να βρεις 500+ σφάλματα, κάτι που είναι πολύ καλύτερο από κάποια από τα άλλα προγράμματα καθαρισμού μητρώου στον κατάλογο.

Κατεβάστε Registry Distiller v1.03 δωρεάν

Το Registry Distiller λέγεται ότι λειτουργεί στα Windows Vista και XP. Δοκίμασα το Registry Distiller έκδοση 1.03 στα Windows 8 και τα Windows 7 και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

24 από 37

Μητρώο Fixer

Μητρώο Fixer v2.0.

Το Registry Fixer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου από τα SS-Tools που είναι πιθανότατα ένα από τα ευκολότερα προγράμματα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Με σχεδόν καθόλου επιλογές και ένα ανοιχτό, καθαρό παράθυρο προγράμματος, είναι εύκολο να ξεκινήσετε μια σάρωση σε δευτερόλεπτα.

Μόνο μια επιλογή είναι διαθέσιμη με το Registry Fixer, το οποίο είναι να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν από τον καθαρισμό. Αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Κατεβάστε το Registry Fixer v2.0 δωρεάν

Σημείωση: Το Registry Fixer είναι επίσης διαθέσιμο για φορητές μονάδες USB από τη σελίδα λήψης.

Το Registry Fixer λέγεται ότι λειτουργεί μόνο με τα Windows XP, αν και δοκιμάσαμε την έκδοση 2.0 στα Windows 8 χωρίς κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

25 από 37

Η ζωή του μητρώου

Μητρώο Ζωής v4.

Η ζωή του μητρώου, από το ChemTable Software, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που εκτελείται μέσω ενός εύχρηστου οδηγού για τον καθαρισμό του μητρώου.

Χρησιμοποιώντας τη ζωή του μητρώου, μπορείτε όχι μόνο να διορθώσετε τα ζητήματα μητρώου αλλά και να αποπρογραμματίσετε το μητρώο και ακόμη και να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε ένα πρόσθετο δωρεάν εργαλείο για να σταματήσετε ή να καθυστερήσετε τα προγράμματα από την εκκίνηση με τον υπολογιστή σας.

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε κατά τη δοκιμή του Registry Life είναι ότι υπήρχαν περιστασιακές διαφημίσεις εκτός του προγράμματος.

Κατεβάστε το αρχείο μητρώου v4.01 δωρεάν

Η ζωή του μητρώου πρέπει να λειτουργεί με εκδόσεις 32 και 64 bit των Windows 8 προς τα κάτω μέσω των Windows XP. Ήμουν επίσης σε θέση να λειτουργήσει στα Windows 10, αλλά η βελτιστοποίηση εκκίνησης δεν λειτουργούσε πάντα όπως διαφημίζεται. Περισσότερο "

26 από 37

Μηχανικός συστήματος

Καθαριστικό μητρώου συστήματος μηχανικού.

Ο μηχανισμός συστήματος είναι ένα άλλο πρόγραμμα που μπορεί να καθαρίσει μη έγκυρες και μη χρησιμοποιημένες καταχωρήσεις μητρώου. Το πρόγραμμα είναι αρκετά πιο προηγμένο από ένα καθαρότερο μητρώο, όμως.

Περιλαμβάνεται στο System Mechanic είναι μια ποικιλία εργαλείων όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, ένα πρόγραμμα καθαρισμού παλιοπραγμάτων, ένα εργαλείο απεγκατάστασης, ένας τεμαχιστής αρχείων, ένας ενισχυτής επιδόσεων του συστήματος και πολλά άλλα.

Για να μεταβείτε στο μηχάνημα καθαρισμού μητρώου του System Mechanic, χρησιμοποιήστε το μενού Εργαλειοθήκη για να βρείτε το υπομενού Καθαρισμός και, στη συνέχεια, επιλέξτε Εκκαθάριση μητρώου .

Δεν υπάρχει ένας τόνος προαιρετικών ρυθμίσεων όταν ασχολείστε με το μητρώο καθαρότερο, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι μια χαρά για τους περισσότερους ανθρώπους. Απλά χρησιμοποιήστε το κουμπί Clean selected μετά την ανάλυση για να διαγράψετε τις προβληματικές καταχωρήσεις μητρώου.

Μεταφορτώστε τον System Mechanic v17.5.1.43 δωρεάν

Ο Μηχανικός του συστήματος λέγεται ότι λειτουργεί στα Windows 7 μέσω των Windows 10. Έχω δοκιμάσει την έκδοση 17.5.1.43 στα Windows 8 χωρίς κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

27 από 37

Ανακυκλωτής μητρώου

Ανακυκλωτής μητρώου v0.9.2.7.

Το Registry Recycler είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που φαίνεται να βρίσκει περισσότερα σφάλματα μητρώου σε σχέση με ορισμένα από τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας.

Το πρόγραμμα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν από τον καθαρισμό, για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε πάντα να επιστρέψετε σε κατάσταση λειτουργίας εάν κάτι δεν πάει καλά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Εκτός από τον καθαρισμό, το Registry Recycler μπορεί επίσης να ξεπεράσει το μητρώο.

Μια γρήγορη ματιά στο ιστορικό της έκδοσης του προγράμματος δείχνει ότι ενημερώνεται αρκετά συχνά, πράγμα που είναι υπέροχο.

Κατεβάστε το μητρώο Recycler v0.9.3.1 δωρεάν

Το μητρώο Recycler λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα την έκδοση 0.9.3.1 στα Windows 8. Περισσότερα »

28 από 37

RegSeeker

RegSeeker v4.0.

RegSeeker είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που είναι διαθέσιμο τόσο για κανονικές όσο και για φορητές εγκαταστάσεις. Η σάρωση είναι γρήγορη και φαίνεται να βρίσκει ένα λογικό ποσό των ίδιων σφαλμάτων που μπορούν να βρουν τα άλλα προγράμματα που βρίσκονται σε αυτή τη λίστα.

Η διεπαφή αυτού του προγράμματος δεν είναι τόσο φιλική όσο κάποια από αυτά τα άλλα προγράμματα καθαρισμού μητρώου, αλλά φαίνεται να λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο, βρίσκοντας και καταργώντας τα περισσότερα από τα ίδια ζητήματα μητρώου.

Κατεβάστε RegSeeker v4.5 δωρεάν

Το RegSeeker λειτουργεί με τα Windows 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα το RegSeeker v4.5 στα Windows 8. Περισσότερα »

29 από 37

TweakNow RegCleaner

TweakNow RegCleaner v7.3.1.

Το TweakNow RegCleaner είναι ένα άλλο πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου που χρησιμεύει ως σουίτα με πολλά άλλα ενσωματωμένα εργαλεία.

Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου σε αυτό το πρόγραμμα έχει μια τακτική και βαθιά επιλογή σάρωσης για να εξασφαλίσει ότι παίρνει τόσα λάθη και προβλήματα όσο μπορεί. Μπορείτε ακόμη και να ανοίξετε μια συγκεκριμένη διαδρομή απευθείας στον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows για να δείτε ακριβώς τι ψάχνετε.

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε για αυτό το πρόγραμμα είναι ότι είναι λίγο συγκεχυμένη η γνώση των στοιχείων του μητρώου που πρόκειται να καταργήσετε και τα οποία θα παραμείνουν άθικτα.

Μεταφορτώστε τον TweakNow RegCleaner v7.3.6 δωρεάν

Το TweakNow RegCleaner λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα το TweakNow RegCleaner v7.3.6 στα Windows 8. Περισσότερα »

30 από 37

Επιδιόρθωση μητρώου Vit

Vit Registry Fix v9.5.9.

Το Reg Registry Fix είναι ένα εύκολο στη χρήση καθαριστικό μητρώου με μια απλή διεπαφή. Τα κουμπιά "Σάρωση" και "Σφάλμα διόρθωσης" είναι πραγματικά εύκολο να τα δείτε, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση σε αυτό που κάνετε. Υπάρχει επίσης ένα ειδικό κέντρο διάσωσης για την επαναφορά του μητρώου αν έχετε αφαιρέσει κατά λάθος στοιχεία που θέλετε να κρατήσετε.

Συνολικά, το πρόγραμμα αυτό φαίνεται να λειτουργεί αρκετά καλά και είναι συγκρίσιμο με τα υπόλοιπα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο.

Μεταφορτώστε τον Vit Registry Fix v9.5.9 δωρεάν

Το Reg Registry Fix λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα τη δοκιμαστική έκδοση του Reg Registry v9.5.9 στα Windows 8. Περισσότερα »

31 από 37

MV RegClean

MV Regclean v5.9.

Το MV RegClean φαίνεται πολύ ξεπερασμένο, μπορεί να είναι πολύ καλό, αλλά φαίνεται να κάνει καλά με τον καθαρισμό του μητρώου.

Κατά τη δοκιμή αυτού του προγράμματος, φάνηκε ότι βρέθηκαν πολύ περισσότερα προβλήματα από τα περισσότερα από τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας. Το μητρώο υποστηρίζεται αυτόματα, επομένως δεν χρειάζεται να το κάνετε με το χέρι.

Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε για αυτό το μητρώο καθαρότερο είναι ότι η διασύνδεση είναι λίγο δύσκολο να ελιχτεί γύρω μέσα.

Κατεβάστε MV RegClean v5.9 δωρεάν

Το MV RegClean λέγεται ότι λειτουργεί στα Windows 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα το MV RegClean v5.9 στα Windows 8 χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

32 από 37

Baidu PC Ταχύτερη

Baidu PC Ταχύτερη.

Το Baidu PC Faster είναι μια σουίτα προγραμμάτων που περιέχει τόνους εργαλείων βελτιστοποίησης συστήματος, ένα από τα οποία είναι ένα καθαρότερο μητρώου. Το πρόγραμμα εγκαθίσταται και λειτουργεί γρήγορα και έχει μια φιλική διεπαφή σε αυτό.

Είναι υπέροχο το γεγονός ότι το Baidu PC Faster υποστηρίζει αυτόματα το μητρώο πριν το τροποποιήσει, αλλά εσείς, δυστυχώς, πρέπει να σαρώσετε και να καθαρίσετε τα αρχεία ανεπιθύμητης αλληλογραφίας των Windows ταυτόχρονα να καθαρίζετε ζητήματα μητρώου.

Μπορείτε να βρείτε το τμήμα καθαρισμού μητρώου Baidu PC Faster στο μενού Cleaner .

Κατεβάστε το Baidu PC Faster v5.1 δωρεάν

Δοκίμασα το Baidu PC Faster στα Windows 10, 8 και 7 χωρίς προβλήματα. Θα πρέπει επίσης να λειτουργήσει στα Windows Vista και XP. Περισσότερο "

33 από 37

RegCleaner

RegCleaner v4.3.0.780.

Το RegCleaner φαίνεται να βρει παρόμοια σφάλματα και ζητήματα στο μητρώο, όπως μερικά από τα άλλα προγράμματα από αυτήν τη λίστα.

Ένα καταφανές πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι τα στοιχεία ελέγχου για τη σάρωση και την αφαίρεση σφαλμάτων μητρώου βρίσκονται στο μενού αρχείων. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα προγράμματα αυτής της λίστας επειδή κάνει τον έλεγχο του προγράμματος λίγο περίπλοκο.

Εκτός από τη διεπαφή, RegCleaner βρίσκει λάθη μητρώου όπως λέει ότι θα το κάνει.

Κατεβάστε RegCleaner v4.3.0.780 δωρεάν

Το RegCleaner λέγεται ότι λειτουργεί στα Windows 7, Vista και XP. Δοκίμασα την έκδοση 4.3.0.780 στα Windows 8 και δεν βρήκα κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

34 από 37

Ο καθαριστής σας

Το Cleaner v1.11 σας.

Cleaner σας είναι ένα ωραίο καθαρότερο μητρώου με ένα εύκολο στη χρήση interface.

Κατά τη δοκιμή αυτού του προγράμματος, βρήκε πολλά λάθη, καθιστώντας το συγκρίσιμο με τα περισσότερα από τα άλλα προγράμματα που περιλαμβάνονται στον κατάλογο. Επίσης, το μητρώο δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας πριν από κάθε καθαρισμό, το οποίο είναι ένα ωραίο χαρακτηριστικό.

Κατεβάστε το Cleaner v1.11 δωρεάν

Σημείωση: Το στοιχείο λήψης είναι ένα αρχείο RAR , που σημαίνει ότι θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα όπως το 7-Zip για να το ανοίξετε. Επίσης, η προεπιλεγμένη γλώσσα για το πρόγραμμα εγκατάστασης του προγράμματος μπορεί να είναι εσθονική, αλλά μπορείτε εύκολα να την αλλάξετε από το αναπτυσσόμενο πλαίσιο.

Το Cleaner σας λειτουργεί με όλες τις εκδόσεις των Windows. Δοκίμασα το Cleaner v1.11 στα Windows 10 και τα Windows 8. Περισσότερα »

35 από 37

Καθαριστικό συστήματος Dedaulus

Dedaulus System Cleaner v1.6.

Το Dedaulus System Cleaner είναι μια άλλη σουίτα προγραμμάτων, με ένα τμήμα μόνο για τον καθαρισμό σφαλμάτων μητρώου.

Κατά τη δοκιμή αυτού του προγράμματος, φαινόταν να βρίσκει ένα μεγάλο ποσό σφαλμάτων και ακόμη ζήτησε να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να αφαιρέσει τα σφάλματα.

Κατεβάστε το Dedaulus Registry Cleaner v1.6 δωρεάν

Σημείωση: Το πρόγραμμα εγκατάστασης του προγράμματος είναι στην πραγματικότητα ένα συμπιεσμένο αρχείο EXE . Χρησιμοποιήστε έναν αποσυμπιεστή όπως το PeaZip ή το 7-Zip για να εξαγάγετε το πρόγραμμα σε ένα φάκελο. Στη συνέχεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά ή να αντιμετωπιστεί ως φορητή εγκατάσταση.

Το Dedaulus Registry Cleaner λέγεται ότι λειτουργεί με τα Windows Vista και XP. Δοκίμασα v1.6 στα Windows 8 χωρίς προβλήματα. Περισσότερο "

36 από 37

ToolWiz Φροντίδα

ToolWiz Care v4.0.

Το ToolWiz Care έχει πάνω από 50 ενσωματωμένα εργαλεία, ένα από τα οποία ονομάζεται "Καθαρισμός μητρώου" στην καρτέλα Εκκαθάριση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα καθαρισμού μητρώου σε αυτό το πρόγραμμα εκτελεί γρήγορα, κατηγοριών τα σφάλματα και τα καταργεί σε μια σχεδόν στιγμή. Φάνηκε ακόμη να βρει περισσότερα ζητήματα μητρώου από κάποια από τα άλλα προγράμματα από αυτόν τον κατάλογο.

Μια επιλογή στις ρυθμίσεις μπορεί να ενεργοποιηθεί για να δημιουργηθεί αυτόματα ένα σημείο επαναφοράς προτού διαγράψετε τυχόν προβλήματα στο μητρώο, πράγμα που είναι ένας καλός τρόπος για να αποφύγετε πιθανά ζητήματα υπολογιστή από τη διαδικασία διαγραφής.

Κατεβάστε το ToolWiz Care v4.0 δωρεάν

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ToolWiz Care χωρίς να το εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση χωρίς εγκατάσταση" όταν ανοίξετε για πρώτη φορά το αρχείο εγκατάστασης.

Το ToolWiz Care λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Δοκίμασα το ToolWiz Care v4.0 στα Windows 10 και τα Windows 8. Περισσότερα »

37 από 37

RegScrubVistaXP

RegScrubVistaXP v1.1.

Το RegScrubVistaXP μπορεί να μην φαίνεται καθόλου μοντέρνο, αλλά η λειτουργία καθαρισμού μητρώου είναι πολύ καλή.

Αυτό το πρόγραμμα βρήκε πολλές άλλες μη έγκυρες καταχωρήσεις μητρώου από τα περισσότερα από τα προγράμματα αυτής της λίστας. Με αυτό που είπατε, δεν είναι πραγματικά το πιο φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα εκεί έξω.

Κατά τη δοκιμή αυτού του προγράμματος, βρήκα ότι δεν έχει αυτόματη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μητρώου, πράγμα που καθιστά λίγο επικίνδυνο τη χρήση, εκτός και αν θυμάστε να δημιουργήσετε εφεδρεία μόνοι σας.

Κατεβάστε RegScrubVistaXP v1.1 δωρεάν

Το RegScrubVistaXP λέγεται ότι λειτουργεί μόνο με τα Windows Vista και XP, αλλά εξέτασα την έκδοση 1.1 στα Windows 8 και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Περισσότερο "

Γνωρίστε ένα άλλο δωρεάν Registry Cleaner;

Προσπαθήσαμε να απαριθμήσουμε κάθε δωρεάν λογισμικό καθαρισμού μητρώου που είναι διαθέσιμος σε αυτήν τη λίστα, αλλά εάν χάσαμε ένα, ενημερώστε με για να μπορώ να το προσθέσω!

Δεν έχουμε πρόθεση να συμπεριλάβουμε προγράμματα καθαρισμού μητρώου σε αυτήν τη λίστα που δεν είναι 100% δωρεάν. Με άλλα λόγια, θα συμπεριλάβουμε μόνο προγράμματα καθαρισμού μητρώου δωρεάν - ΟΧΙ shareware και ΟΧΙ καθαριστές μητρώου trialware. Ενημερώστε με αν ένα από τα δωρεάν προγράμματα καθαρισμού μητρώου παραπάνω έχει αρχίσει να χρεώνει τους χρήστες, ώστε να μπορώ να το καταργήσω από αυτήν τη λίστα.