Ένα δωρεάν καθαριστικό PC; Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Εδώ είναι πώς να πάρετε ένα TRUE δωρεάν καθαρό PC

Εάν έχετε κάνει οποιαδήποτε αναζήτηση για έναν ελεύθερο υπολογιστή ή "καθαρότερο" υπολογιστή, τότε πιθανότατα θα συναντήσατε πολλά που δεν ήταν τίποτα παρά δωρεάν.

Δυστυχώς, γίνεται ολοένα και πιο συνηθισμένο να διαφημίζετε ότι ένα μητρώο ή άλλο πρόγραμμα καθαρισμού για PC είναι ελεύθερο να «κατεβάσει», παρόλο που το σημαντικό μέρος του "καθαρισμού" θα σας κοστίσει.

Ο τρόπος με τον οποίο οι εταιρείες αυτές ξεφεύγουν από αυτό το είδος πρακτικής είναι πέρα ​​από μένα.

Ευτυχώς, ανάμεσα στις εκατοντάδες που θα βρείτε σε μια αναζήτηση, υπάρχουν πολλά πολύ καλά, εντελώς δωρεάν εργαλεία καθαρισμού για PC διαθέσιμα.

Πού να πάρετε ένα TRUE δωρεάν καθαρό PC

Πλήρως δωρεάν εργαλεία καθαρισμού για PC διατίθενται από πολλές εταιρείες και προγραμματιστές και έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα καλύτερα που μπορείτε να επιλέξετε:

Κατάλογος των καλύτερων δωρεάν καθαριστές μητρώου

Στην λίστα αυτή περιλαμβάνονται μόνο τα προγράμματα καθαρισμού δωρεάν λογισμικού . Δεν υπάρχουν προγράμματα κοινής χρήσης , δοκιμαστικά προγράμματα ή άλλα προγράμματα πληρωμής για πληρωμή.

Με άλλα λόγια, δεν έχουμε προγράμματα που να χρεώνουν τέλη οποιουδήποτε είδους . Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε για τίποτα, δεν χρειάζονται δωρεές, τα χαρακτηριστικά δεν θα λήξουν μετά από μια ορισμένη χρονική περίοδο, δεν είναι απαραίτητο ένα κλειδί προϊόντος κλπ.

Σημείωση: Ορισμένα καθαριστικά υπολογιστών περιλαμβάνουν πρόσθετες λειτουργίες που πρέπει να πληρώσετε, όπως προγραμματισμένες σαρώσεις, αυτόματη σάρωση, σάρωση με κακόβουλα προγράμματα, αυτόματες ενημερώσεις προγραμμάτων κλπ. Ωστόσο, κανένα από τα εργαλεία από τη λίστα μας δεν απαιτεί να πληρώσετε, χρησιμοποιήστε τα χαρακτηριστικά καθαρισμού του υπολογιστή.

Αλλά ψάχνω για καθαριστές PC, μη καθαριστές μητρώου!

Πίσω στις "παλιές μέρες" υπήρχαν πολλά προγράμματα που τιμολογούνται ως καθαριστές μητρώου και αυτό είναι σχεδόν όλα αυτά που έκαναν. Ωστόσο, καθώς το μητρώο "καθαρισμός" έγινε λιγότερο απαραίτητο ( ποτέ δεν ήταν, πραγματικά ), αυτά τα προγράμματα μεταμορφώθηκαν σε καθαριστές συστημάτων με τη δυνατότητα να κάνουν πολύ περισσότερα από την κατάργηση περιττών καταχωρήσεων από το μητρώο των Windows

Έτσι, τι έχει συμβεί με την πάροδο του χρόνου είναι ότι η λίστα μας με τα καθαριστικά μητρώου έχει καταστεί κατά κύριο λόγο μια λίστα των συστημάτων καθαρισμού, προσθέτοντας πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά από αυτά που είχαν πριν από δέκα χρόνια.

Εάν θέλετε να μεταβείτε απευθείας στα αγαπημένα μας, ελέγξτε το πρόγραμμα CCleaner 100% δωρεάν που σας επιτρέπει να κάνετε πολύ καθαρισμό του συστήματος με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού σας.

Το CCleaner ειδικότερα είναι μια πλήρης σουίτα που περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά εκτός από τον καθαρισμό μητρώου. Σας επιτρέπει να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα του προγράμματος περιήγησης ιστού όπως το ιστορικό και τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης, να διαγράψετε προσωρινά δεδομένα του προγράμματος και του λειτουργικού συστήματος , να απενεργοποιήσετε προγράμματα που εκκινούν με Windows, να βρείτε διπλότυπα αρχεία, να σκουπίσετε ολόκληρο το σκληρό δίσκο , να διαχειριστείτε τα plugins του προγράμματος περιήγησης, όλο το χώρο στο σκληρό σας δίσκο και πολλά άλλα.

Σημείωση: Εάν αντίθετα ψάχνετε για καθαριστικό υπολογιστή που ελέγχει για ιούς και άλλα κακόβουλα προγράμματα, δείτε τη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία αφαίρεσης spyware ή εγκαταστήστε ένα ειδικό πρόγραμμα προστασίας από ιούς από τη λίστα του Best Free Antivirus Software, για να παρακολουθείτε πάντα κακόβουλα προγράμματα απειλές.

Σημαντική σημείωση σχετικά με άλλα δωρεάν PC & amp; Γραμμές καθαρισμού μητρώου

Υπάρχουν σίγουρα άλλοι κατάλογοι δωρεάν προγράμματα για PC και καθαρισμό υπολογιστών, αλλά πολλά από αυτά περιλαμβάνουν καθαρότερα εργαλεία που σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια της λήψης ή της χρήσης τους, σας χρεώνουν.

Η σάρωση μπορεί να είναι δωρεάν, αλλά όταν φτάσετε στο τμήμα καθαρισμού, σας ζητείται ένας αριθμός πιστωτικής κάρτας. Ακόμα χειρότερο, μερικές φορές μόνο η "λήψη" είναι δωρεάν, αλλά στην πραγματικότητα η χρήση του προγράμματος δεν είναι. Είναι όλη η σημασιολογία - και δεν είναι πολύ ηθική.

Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είμαστε συνδεδεμένοι με καμία από τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα μας, ούτε λαμβάνουμε καμία αποζημίωση από κανένα από αυτά για την προώθηση των προγραμμάτων τους. Έχω δοκιμάσει κάθε ένα από αυτά προσωπικά και, τουλάχιστον από την ημερομηνία στην κομμάτι, ο καθένας ήταν εντελώς δωρεάν για να κατεβάσετε, να σαρώσετε και να καθαρίσετε το σύστημά σας και το μητρώο.

Παρακαλώ ενημερώστε μας αν κάποιο από τα καθαρότερα προγράμματα PC στη λίστα που συνδέονται παραπάνω δεν είναι πλέον δωρεάν, ώστε να μπορώ να τα αφαιρέσω.

Σημαντικό: Ο καθαρισμός του μητρώου πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για την αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων και δεν πρέπει να αποτελεί μέρος της κανονικής συντήρησης του υπολογιστή. Ο καθαρισμός του συστήματος (όπως η κατάργηση προσωρινών αρχείων , η διαγραφή της προσωρινής μνήμης κ.λπ.), ενώ είναι χρήσιμος για να ελευθερώσετε χώρο στο σκληρό δίσκο και να λύσετε ορισμένα μηνύματα σφάλματος του προγράμματος περιήγησης , δεν είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται να κάνετε σε τακτική βάση.