Πού μπορώ να κατεβάσω δωρεάν προγράμματα οδήγησης;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κατεβάσετε προγράμματα οδήγησης

Χρειάζεστε δωρεάν προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας, αλλά δεν είστε σίγουροι πού να ψάξετε; Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που πωλούν προγράμματα και υπηρεσίες που κατεβάζουν προγράμματα οδήγησης για σας, αλλά, προφανώς, οι οδηγοί δωρεάν είναι μια καλύτερη συμφωνία.

Τα δωρεάν λήψεις προγραμμάτων οδήγησης είναι σίγουρα διαθέσιμα αλλά από πού τα βρίσκετε;

Πριν εξετάσετε πού μπορείτε να κατεβάσετε τους δωρεάν οδηγούς, ξέρετε ότι οι ελεύθεροι οδηγοί είναι ο κανόνας, όχι ο άλλος τρόπος. Μην αφήνετε αυτά τα δαπανηρά προγράμματα λήψης προγραμμάτων οδήγησης και ιστοσελίδες να σας ξεγελάσουν με ακριβά προγράμματα λογισμικού και συνδρομές. Η χρέωση για τη λήψη των προγραμμάτων οδήγησης είναι ένα σύστημα το οποίο κανείς δεν πρέπει να πέσει θύμα.

Εδώ είναι οι διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας, παραγγέλθηκαν με τον ίδιο τρόπο που θα πρέπει να τα αναζητήσετε:

Απευθείας από τον κατασκευαστή υλικού

Το πρώτο και το καλύτερο μέρος για αναζήτηση δωρεάν προγραμμάτων οδήγησης συσκευών είναι από τον ιστότοπο του κατασκευαστή του υλικού. Αυτοί είναι οι αρχικοί οδηγοί που ο ίδιος ο κατασκευαστής δίνει - πηγαίνετε εκεί πριν κοιτάξετε οπουδήποτε αλλού. Μπορείτε να τα κατεβάσετε απλά και στη συνέχεια να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης στον υπολογιστή σας.

Για παράδειγμα, αν έχετε αγοράσει μια κάμερα Logitech για τον υπολογιστή σας, μπορείτε να επισκεφτείτε την τοποθεσία υποστήριξης της Logitech για να βρείτε και να κατεβάσετε το σωστό πρόγραμμα οδήγησης που χρειάζεται για να λειτουργήσει σωστά.

Χρησιμοποιώντας έναν ιστότοπο που μοιράζεται αξιόπιστο λογισμικό

Στη σπάνια κατάσταση που δεν μπορείτε να βρείτε προγράμματα οδήγησης για το υλικό σας στον ιστότοπο του κατασκευαστή του υλικού σας, υπάρχουν αρκετές άλλες πηγές λήψης προγραμμάτων οδήγησης διαθέσιμες. Αυτό μπορεί να συμβεί αν η εταιρεία είναι εκτός επιχείρησης ή ψάχνετε έναν οδηγό για ένα πολύ παλιό κομμάτι υλικού. Ανεξάρτητα από τον λόγο, δεν πρέπει να πληρώσετε για αυτό.

Η ενημέρωση ενός προγράμματος οδήγησης είναι ένα πολύ εύκολο έργο που μπορεί κανείς να κάνει. Ανατρέξτε στον οδηγό μας για τον τρόπο ενημέρωσης των προγραμμάτων οδήγησης στα Windows για βοήθεια.

Μέσω Εργαλείου Εργαλείου Ενημέρωσης για δωρεάν προγράμματα οδήγησης

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν προγράμματα downloader-updater του οδηγού εκεί έξω που μπορεί να είναι χρήσιμα, τουλάχιστον για να σας εξοικονομήσουν χρόνο. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά δωρεάν αυτά που είναι εξίσου καλά με αυτά που μπορείτε να πληρώσετε.

Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς εργάζονται σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, το αγαπημένο μας είναι Driver Booster . Αυτό το πρόγραμμα θα σαρώσει τον υπολογιστή σας για όλα τα ελλείποντα και παρωχημένα προγράμματα οδήγησης που μπορεί να βρει και μετά θα κατεβάσει το σωστό πρόγραμμα οδήγησης για εσάς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε μερικά κουμπιά και να επιβεβαιώσετε τις εγκαταστάσεις.

Πράγματα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την λήψη προγραμμάτων οδήγησης

Έτσι, θυμηθείτε, όλοι οι οδηγοί είναι δωρεάν! Θα πρέπει να είστε σε θέση να κατεβάσετε σχεδόν οποιοδήποτε οδηγό απευθείας από την πηγή του οδηγού - τον κατασκευαστή - χωρίς να επιβαρύνεστε με τίποτα. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν μπορείτε, οι άλλες επιλογές από τα παραπάνω είναι συνήθως πολύ ωφέλιμες για την εύρεση δωρεάν οδηγών.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν χρειάζεται να ενημερώνετε τακτικά τους οδηγούς σας. Εάν δεν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το υλικό σας και δεν αναζητάτε πρόσθετες λειτουργίες, τότε δεν χρειάζεται να ενημερώσετε καθόλου τους οδηγούς σας.

Για παράδειγμα, εάν ο ήχος σας δεν λειτουργεί πλέον, είναι πιθανό να έχει καταστραφεί ή να καταργηθεί το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας ήχου , οπότε μπορείτε να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα οδήγησης της κάρτας ήχου. Ωστόσο, εάν η κάρτα ήχου σας λειτουργεί καλά, δεν υπάρχει καμία απαίτηση να την ενημερώσετε ακόμα και αν θα μπορούσε να ενημερωθεί σε μια νέα έκδοση.

Σημείωση: Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για την ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης συσκευών, ίσως επειδή είχαν κακή εμπειρία στο παρελθόν ή επειδή φοβούνται ότι θα κάνουν τη συσκευή τους να σταματήσει να λειτουργεί. Αυτός είναι ένας άλλος λόγος που δεν πρέπει να ανησυχείτε για την ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης για μια συσκευή που δεν χρειάζεται προφανώς την ενημέρωση.