Οι οδηγοί καρτών βίντεο AMD Radeon v17.50.17.03

Λεπτομέρειες και πληροφορίες λήψης για την τελευταία έκδοση προγραμμάτων οδήγησης της AMD

Η έκδοση 17.50.17.03 της οικογένειας προγραμμάτων οδήγησης κάρτας γραφικών AMD / ATI Radeon κυκλοφόρησε στις 12 Μαρτίου 2018. Αυτοί οι οδηγοί αναφέρονται επίσης ως προγράμματα οδήγησης AMD Adrenalin Edition .

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη έκδοση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης, συμβατή με τις περισσότερες κάρτες γραφικών που βασίζονται σε AMD και σύγχρονα λειτουργικά συστήματα PC.

Αυτή είναι η τελική έκδοση WHQL αυτών των προγραμμάτων οδήγησης και αντικαθιστά όλα τα προηγούμενα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης. Θα πρέπει να εγκαταστήσετε v17.50.17.03 εάν έχετε υποστηριζόμενη GPU AMD ή ATI που εκτελεί οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του προγράμματος οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε έκδοσης beta .

Δείτε την έκδοση αυτού του προγράμματος οδήγησης που έχω εγκαταστήσει; αν δεν είστε σίγουροι για την έκδοση του προγράμματος οδήγησης AMD Radeon που έχετε εγκαταστήσει.

Αλλαγές στο AMD Radeon v17.50.17.03

Ακολουθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένες διορθώσεις, βελτιώσεις και άλλες αλλαγές στην έκδοση 17.50.17.03:

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της νέας έκδοσης, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους λίστας διορθώσεων και οποιωνδήποτε γνωστών ζητημάτων, καθώς και μια πλήρη λίστα με συμβατές μονάδες GPU AMD / ATI, στις Σημειώσεις έκδοσης του Radeon Software Adrenaline Edition.

Λήψη προγραμμάτων οδήγησης βίντεο AMD (Desktop & amp; Mobile)

Τα Windows 10 και τα Windows 7 υποστηρίζονται από τα λειτουργικά συστήματα για τους οδηγούς v17.50.17.03:

Λήψη 32-bit [Windows 10]

64-bit λήψη [Windows 10]

32-bit Λήψη [Windows 7]

64-bit λήψη [Windows 7]

Οι υποστηριζόμενες μονάδες GPU για επιτραπέζιους υπολογιστές και all-in-one για v17.50.17.03 περιλαμβάνουν σειρά RX Vega, σειρά RX 500, σειρά RX 400, Radeon Pro Duo, Radeon R9 (Fury, Nano, 200, 300), R7 ), R5 (300, 200) και Radeon HD 7700 και GPU σειράς 8500. Υποστηρίζονται επίσης οι μονάδες AMD Radeon R7, R6, R5, R4, R3 και R2 APU.

Οι υποστηριζόμενες κινητές μονάδες AMD GPU για v17.50.17.03 περιλαμβάνουν τις μονάδες GPU Mobility Radeon HD (8000M, 7000M, 6000M, 5000) και AMD Radeon R9 / R7 / R5 M200 / M300. Οι A-Series AMD HD 8000D, 7000D, 6000D, 8000G, 7000G και 6000G APU είναι επίσης καλές εδώ.

Συμβουλή: Δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να κάνετε λήψη του προγράμματος οδήγησης 32-bit ή 64-bit ; Ανατρέξτε στην ενότητα Έχω τρέξει μια έκδοση 32-bit ή 64-bit των Windows; για βοήθεια. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια GPU έχετε, μπορείτε να επιλέξετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα αυτόματης ανίχνευσης του προγράμματος οδήγησης AMD, το οποίο θα αναγνωρίζει το λειτουργικό σας σύστημα και την κάρτα γραφικών σας και στη συνέχεια θα σας παρέχει το σωστό πρόγραμμα οδήγησης.

Σημαντικό: Μερικοί φορητοί υπολογιστές, netbook και tablet με ενσωματωμένα γραφικά AMD, ειδικά μερικά από αυτά που κατασκευάζονται από την Toshiba, τη Sony και την Panasonic, ενδέχεται να μην υποστηρίζονται από οποιονδήποτε οδηγό από την AMD, ακόμη και αν υπάρχει στον υπολογιστή σας λογότυπο AMD Mobility. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης από την AMD, χρησιμοποιήστε τα προγράμματα οδήγησης οθόνης που παρέχονται από τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας.

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την υποστήριξη των Windows 10 για την κάρτα γραφικών AMD; Δείτε τη σελίδα συμβατότητας των προγραμμάτων οδήγησης Windows 10 και AMD Graphics Product Compatibility για βοήθεια.

AMD Video Drivers για Windows 8, Vista και XP

Η AMD υποστηρίζει τα Windows 8 , τα Windows Vista και τα Windows XP αλλά όχι πάντα με την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος οδήγησης.

Ελέγξτε τα προγράμματα οδήγησης των Windows 8, Vista και XP για την κάρτα γραφικών που βασίζεται στην τεχνολογία AMD από τη σελίδα προγραμμάτων οδήγησης γραφικών και λογισμικού λήψης λογισμικού της AMD.

Κατεβάστε προγράμματα οδήγησης για παλαιότερα chipset AMD / ATI

Οι επιτραπέζιοι και κινητοί οδηγοί Radeon HD 4000, HD 3000, HD 2000, καθώς και οι οδηγοί σειράς Radeon HD AGP τείνουν να απελευθερώνονται λιγότερο συχνά και συνήθως επικεντρώνονται στην επίλυση προβλημάτων αντί για προσθήκη χαρακτηριστικών.

Βρείτε το πιο πρόσφατο διαθέσιμο πρόγραμμα οδήγησης για αυτές τις μονάδες GPU από τη σελίδα του προγράμματος οδήγησης και λήψη του προγράμματος AMD. Οι οδηγοί Beta και οι οδηγοί για άλλα προϊόντα της AMD μπορούν επίσης να βρεθούν εκεί.

Ανατρέξτε στις σελίδες των Windows 10 Drivers , Drivers Windows 8 ή Drivers των Windows 7 για πληροφορίες σχετικά με τα δημοφιλή νέα προγράμματα οδήγησης σε εκείνες τις εκδόσεις των Windows. Διατηρώ τους πόρους αυτούς τακτικά ενημερωμένους με εκδόσεις όχι μόνο από την AMD, αλλά και από άλλους σημαντικούς κατασκευαστές υλικού.

Έχοντας προβλήματα με αυτούς τους νέους οδηγούς βίντεο AMD;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν τα πρόσφατα εγκατεστημένα προγράμματα οδήγησης οθόνης AMD δεν λειτουργούν είναι η απεγκατάσταση και στη συνέχεια η επανεγκατάσταση του πακέτου εγκατάστασης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την κατάλληλη μικροεφαρμογή στον Πίνακα Ελέγχου .

Εάν αυτό δεν είναι δυνατό για κάποιο λόγο, προσπαθήστε να γυρίσετε πίσω τον οδηγό. Ανατρέξτε στην ενότητα Τρόπος επαναφοράς ενός προγράμματος οδήγησης για λεπτομερείς οδηγίες σε όλες τις εκδόσεις των Windows.

Αν τρέχετε σε κάτι για το οποίο χρειάζεστε βοήθεια με ειδικούς, ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Συμπεριλάβετε την έκδοση των προγραμμάτων οδήγησης AMD Radeon που εγκαταστήσατε (ή προσπαθείτε να εγκαταστήσετε), την έκδοση των Windows, τυχόν σφάλματα που λαμβάνετε, τα βήματα που έχετε ήδη λάβει για να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα κ.λπ.

Συμβουλή: Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα μετά την εγκατάσταση αυτών των προγραμμάτων οδήγησης και είστε σίγουροι ότι πρόκειται για σφάλμα με το νέο πρόγραμμα οδήγησης, ενημερώστε την AMD συμπληρώνοντας τη φόρμα καταγγελίας ζητημάτων AMD.