Πώς να εγκαταστήσετε εφαρμογές Nook και Kobo στην πυρκαγιά Kindle σας

01 από 07

Ναι, μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία Nook στο Kindle Fire

Εδώ βλέπετε και τις εφαρμογές Nook και Kobo στο Kindle μου.

Ένα από τα μοναδικά πράγματα για το Kindle Fire είναι ότι είναι ένα αφιερωμένο eReader του Amazon που τρέχει στο Android. Ίσως θελήσετε να διαβάσετε τα Nook, Kobo ή eBooks του Google, αλλά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες. Μέρος του προβλήματος είναι ότι οι περισσότεροι αναγνώστες, όπως ο αναγνώστης Nook, χρησιμοποιούν τη μορφή ePub. Το Amazon χρησιμοποιεί τη δική του μορφή .mobi καθώς και τα αρχεία Adobe PDF, αλλά δεν διαβάζει τα βιβλία ePub. Μπορείτε να μετατρέψετε τα βιβλία σας Nook και Kobo με τη χρήση του Caliber, αλλά αυτό είναι λίγο ενοχλητικό αν θέλετε να κρατήσετε τα βιβλία σας συγχρονισμένα σε όλες τις άλλες συσκευές σας, όπως το τηλέφωνό σας ή άλλα eReaders.

Σημείωση: Παρόλο που δεν μπορείτε να βρείτε εφαρμογές για ανταγωνιστικά βιβλιοπωλεία (για παράδειγμα, το Nook ή το Kobo) στο AppStore του Android για το Amazon, μπορείτε να βρείτε εφαρμογές ανάγνωσης από τρίτους, όπως το Aldiko. Αν δεν σας πειράζει το επιπλέον βήμα της φόρτωσης των αγορών βιβλίων ξεχωριστά , απλά εγκαταστήστε έναν αναγνώστη βιβλίων e-Pub φιλικό προς το βιβλίο από το Appstore και καλέστε την μια μέρα.

Επειδή η Πυρκαγιά λειτουργεί σε μια τροποποιημένη έκδοση του Android, μπορείτε πραγματικά να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε την εφαρμογή Nook ή Kobo και να κρατήσετε συγχρονισμένα τα βιβλία που έχετε αγοράσει. Δεν μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές από το Amazon App Store, αλλά μπορείτε να τις εγκαταστήσετε ακόμα και με την αποκοπή των εφαρμογών .

Τα βιβλία σας Nook και Kobo δεν θα εμφανιστούν στο καρουσέλ Kindle Fire. Μόνο η εφαρμογή θα εμφανιστεί, αλλά μπορείτε να δείτε όλα τα βιβλία Nook και Kobo μέσα στις αντίστοιχες εφαρμογές τους και μπορείτε να κάνετε αγορές εντός εφαρμογής για να αγοράσετε νέα βιβλία.

Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει για την εγκατάσταση σχεδόν οποιασδήποτε δωρεάν εφαρμογής που δεν μπορείτε να βρείτε στο Amazon App Store.

02 του 07

Μεταβείτε στις "Περισσότερες ρυθμίσεις"

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το Kindle Fire για την εκτέλεση εφαρμογών τρίτου μέρους. Όταν αγοράζετε για πρώτη φορά την Πυρκαγιά σας, μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές από το Amazon App Store μόνο από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το διορθώσετε. Οι συλλήψεις οθόνης που εμφανίζονται είναι για μια παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος του Amazon, αλλά είναι μια παρόμοια διαδικασία για νεότερα μοντέλα.

Αγγίξτε το κουμπί ρυθμίσεων στο πάνω μέρος της οθόνης. Φαίνεται σαν μια μικρή ταχύτητα.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Περισσότερα .

03 του 07

Να επιτρέπεται η εγκατάσταση των εφαρμογών

Αυτό βρίσκεται κάτω από τις ρυθμίσεις της συσκευής.

Εντάξει, έχετε πάει στις ρυθμίσεις. Τώρα υπάρχουν δύο ακόμη βήματα για την ενεργοποίηση της εγκατάστασης εφαρμογής τρίτου μέρους. Αυτό θα σας επιτρέψει να απομακρύνετε εφαρμογές από άλλες πηγές εκτός από το Amazon. Θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι οι εφαρμογές με περιστροφή δεν είναι πάντοτε σοφοί. Εάν η εφαρμογή βρίσκεται στο Amazon App Store, η Amazon την έχει δοκιμάσει και την εγκρίνει, οπότε είναι λιγότερο πιθανό να συντρίψει τη συσκευή σας ή να περιέχει έναν ιό.

Τα βήματά σας μέχρι τώρα ήταν να πατήσετε στις ρυθμίσεις και στη συνέχεια να πατήσετε στο Περισσότερα.

Στη συνέχεια, πατήστε στη συσκευή .

Μόλις το κάνετε, θα δείτε την εναλλαγή με την ένδειξη Επιτρέπεται η εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές . Αλλάξτε το στη θέση ΟΝ όπως φαίνεται.

04 του 07

Εγκαταστήστε το GetJar

Έχετε ενεργοποιήσει εφαρμογές από άγνωστες πηγές. Τι κάνεις? Χρησιμοποιήστε ένα κατάστημα εφαρμογών τρίτου μέρους όπως το GetJar. Η GetJar αναφέρει μόνο τις δωρεάν εφαρμογές. Ωστόσο, εξακολουθείτε να πρέπει να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή για να χρησιμοποιήσετε το GetJar. Αυτό είναι αρκετά παρόμοιο με τη διαδικασία που χρησιμοποιείτε εάν εγκαταστήσετε τις εφαρμογές του App Store στο Amazon Android. Μπορεί να χρειαστούν λίγες προσπάθειες για την σωστή εγκατάσταση της εφαρμογής, οπότε να είναι επίμονη. Λειτουργεί.

  1. Χρησιμοποιήστε το Kindle Fire και πλοηγηθείτε στο m.getjar.com.
  2. Κατεβάστε την εφαρμογή GetJar.
  3. Μόλις γίνει η λήψη του, αγγίξτε τις ειδοποιήσεις στο επάνω μέρος της οθόνης για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
  4. Τώρα που έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το GetJar, λειτουργεί σαν οποιοδήποτε άλλο κατάστημα εφαρμογών. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Nook ή οποιαδήποτε από τις άλλες εφαρμογές τους.

05 του 07

Εναλλακτικές μέθοδοι

Υπάρχουν μερικοί εναλλακτικοί τρόποι για να εγκαταστήσετε εφαρμογές στη Φωτιά σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα κατάστημα όπως το GetJar εάν έχετε την ίδια την εφαρμογή. Ωστόσο, η χρήση αυτής της μεθόδου είναι λίγο πιο περίπλοκη.

Θα μπορούσατε να μεταφορτώσετε την εφαρμογή απευθείας σε εσάς (αν έχετε τη διεύθυνση URL), θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αποθήκευσης cloud όπως το Dropbox για να μεταφέρετε την εφαρμογή ή θα μπορούσατε να μεταφέρετε το αρχείο στη φωτιά σας, συνδέοντάς το στον υπολογιστή σας με το καλώδιο USB.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του Dropbox από την Amazon ή εάν έχετε ενεργοποιήσει εφαρμογές τρίτων, μπορείτε να μεταβείτε στο www.dropbox.com/android στο πρόγραμμα περιήγησης Web του Kindle και να πατήσετε στο κουμπί Λήψη εφαρμογής . Αφού έχετε ήδη ενεργοποιήσει εφαρμογές από άγνωστες πηγές, η εγκατάσταση αυτής της εφαρμογής θα μοιάζει πολύ με οποιαδήποτε άλλη εγκατάσταση εφαρμογής.

Μόλις εγκαταστήσετε το Dropbox, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας για να τοποθετήσετε το αρχείο .apk σε ένα φάκελο στο Dropbox και, στη συνέχεια, πατήστε στο αρχείο της Fire σας για να το κατεβάσετε. Πολύ απλό.

Ακριβώς έτσι είστε προειδοποιημένοι, το sideloading είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος τρόπος φόρτωσης εφαρμογών. Όταν χρησιμοποιείτε ένα κατάστημα εφαρμογών, είτε πρόκειται για το Amazon είτε για το GetJar, μπορούν γενικά να χτυπήσουν μια εφαρμογή που αποδεικνύεται ότι είναι ένα κομμάτι malware σε μεταμφίεση. Γι 'αυτό πρέπει να κατεβάσετε μια εφαρμογή για να κατεβάσετε εφαρμογές από τα περισσότερα καταστήματα εφαρμογών τρίτων. Αν απλά απενεργοποιείτε εφαρμογές απευθείας, δεν έχετε αυτήν την προστασία. Λάβετε υπόψη ότι τα περισσότερα καταστήματα τρίτων που χρησιμοποιείτε για τη φόρτωση εφαρμογών, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να σκοντάψετε σε μια κακόβουλη εφαρμογή.

06 του 07

Συμφωνώ με τις άδειες

Όταν εγκαθιστάτε την εφαρμογή Nook, είτε προέρχεται από το GetJar είτε στέλνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας είτε ρίχνοντάς το στο Dropbox, θα δείτε την ίδια οθόνη δικαιωμάτων που χρησιμοποιείτε σε κάθε άλλη εφαρμογή Android. Μόλις συμφωνήσετε με τα δικαιώματα, πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση και η εφαρμογή σας ολοκληρώνει την εγκατάσταση.

07 του 07

Διαβάστε τα βιβλία Nook στο Kindle σας

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή Nook, είναι ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στο Kindle. Καταχωρίστε την εφαρμογή Nook χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας Barnes & Noble και είστε έτοιμοι.

Δεν θα δείτε τα βιβλία Nook στο βιβλιοθήκη του Kindle. Θα τα δείτε μέσα στην ίδια την εφαρμογή Nook. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από την κοινή βιβλιοθήκη του Nook και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαπραγματευτείτε κατάστημα για βιβλία μέσω οποιουδήποτε βιβλιοπωλείου με μια εφαρμογή tablet Android.