Αδικία: Οι Θεοί Μεταξύ μας Ultimate Edition Review

Είναι αυτός ο souped-up μαχητής superhero αξίζει να αγοράσει;

Όσον αφορά τους οπαδούς, μας αρέσει να πατάμε το δρόμο προς τη νίκη, είτε είναι από την πλευρά του καλού είτε του κακού. Αδικία: Οι Θεοί Ανάμεσά μας Η Ultimate Edition είναι γεμάτη από fanfare, είτε για comic, superhero / supervillain, είτε για ανεμιστήρες μαχητών. Είναι μια εξαιρετική είσοδος στον κόσμο των παιχνιδιών του DC Universe και πακέτα ένα wallop με άφθονο περιεχόμενο και τιμητικές διακρίσεις για να κυνηγήσετε τους παίκτες hardcore. Αντιμετωπίζει μερικούς λόξυπτους, αλλά συνολικά είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι μάχης με τα αγαπημένα του DC και μια αφήγηση για να κρατήσει τους παίκτες σε επαφή. Λειτουργεί αρκετά καλά ως απελευθέρωση της κονσόλας, και θαμπώνει και στο PS Vita.

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από έναν μετα-Σούπερμαν τρελό κόσμο. Αφού δολοφόνησε λανθασμένα το Lois Lane και το αγέννητο παιδί του (μακρά ιστορία - μόλις διαβάσει τη συντροφική σειρά κωμικών ή παίζει το παιχνίδι), το Supes έχει τρελαθεί και το έχει αναλάβει για να σχηματίσει ένα είδος ολοκληρωτικής κυβέρνησης.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται να ξέρετε είναι πώς παίζουν οι ίδιοι οι μάχες. Αυτό είναι ένα παιχνίδι από το NetherRealm Studios, το οποίο μας έφερε το εκπληκτικά εξαιρετικό remake Mortal Kombat, το οποίο αισθάνθηκε ομαλό, βάναυσο και εξίσου μεγάλο με τους κλασικούς τίτλους MK, αν όχι καλύτερα.

Κάθε ήρωας και κακοποιός εξοπλίζεται με το δικό του ειδικό οπλοστάσιο κινήσεων προσαρμοσμένο στο "στυλ" του ως χαρακτήρα. Για παράδειγμα, ο Batman μπορεί να στείλει ένα Batmobile που κατεβαίνει στο κέντρο της σκηνής για να χτυπήσει έναν αντίπαλο στο έδαφος. Θα πρέπει πραγματικά να καταστρέψει όλα τα οστά στο σώμα τους και / ή να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους ανθρώπινους αντιπάλους, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Στο ίδιο πνεύμα, γιατί δεν υπάρχουν ανθρώπινοι υποψήφιοι να πεθαίνουν χωρίς οξυγόνο στο κενό του χώρου ή να καούν μετά την επανένταξή τους στην ατμόσφαιρα μετά την ειδική του Superman; Ορισμένα από αυτά είναι πιο φανταχτερά από άλλα, σχεδόν σαν το ενδιαφέρον του κοινού που μετράει ποιος θα ήθελε να παίξει ως ποιος άλλος, αλλά όλοι είναι ακόμα αρκετά διασκεδαστικοί για να αποκομίσουν.

Ενώ υπάρχει μια αξιοπρεπή ποικιλία μεταξύ των διαφόρων μαχητών, τα μαχητικά στυλ τείνουν να είναι λίγο παρόμοια στην εκτέλεση. Οι ειδικές κινήσεις φαίνονται εξαιρετικά, αλλά δεν παίρνουν πραγματικά τόσο μεγάλη ζημιά. Τα στοιχήματα στη μέση της μάχης μπορούν να μετατρέψουν τις παλίρροιες προς όφελός σας, αλλά δεν είναι επαναστατικές ή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Αυτό που πρόκειται να προσελκύσετε είναι οι δυνατότητες για επική αναμέτρηση μεταξύ των αγαπημένων σας χαρακτήρων και των αλληλεπιδράσεών τους μεταξύ τους, είτε σε λειτουργία ιστορίας είτε σε εφάπαξ τυλίγματα. Έχετε πραγματικά μια αίσθηση της προσωπικότητας κάθε χαρακτήρα, το οποίο σπάνια διερευνάται σωστά στους μαχητές, και λάμπει μέσα από πολύ θαυμαστά στην Αδικία.

Το μυστικό "Ultimate Edition" αποδίδει στο ότι οι Vita υιοθετούν τις αποστολές STAR Lab καθώς και όλες τις DLC που ήταν προηγουμένως διαθέσιμες για ιδιοκτήτες έκδοσης κονσόλας. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για περιεχόμενο, παρόλο που οι αγοραστές που παίρνουν αυτή την έκδοση αντί για την έκδοση της κονσόλας, αναμφισβήτητα θα το κάνουν για να τοποθετήσουν τη συλλογή παιχνιδιών μάχης στο φορητό χειριστήριο της Sony και θα είναι μια φθηνότερη προσπάθεια καθώς και ότι δεν χάνει κανένα από τα βερνίκια του πρωτοτύπου.

Γραφικά και μηχανικά αφήνει λίγο να είναι επιθυμητό. Αδικία: Οι Θεοί Ανάμεσά μας δεν είναι τελείως τέλειοι, αλλά έχουν καλοσύνη και στάση. Ακόμη και με τις αξιοσημείωτες ομοιότητές του - και τις σημαντικές διαφορές - με το franchise Mortal Kombat, αυτός ο μαχητής DC Comics είναι αρκετά διαφορετικός ώστε να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πακέτο superhero tie-ins εκεί και αυτός είναι ο λόγος που αρκεί για να δώσει μια ευκαιρία.