Αναθεώρηση: Ελεγκτής Xbox 360 Rock Candy

Ο πολύχρωμος ελεγκτής τρίτου μέρους παρέχει σταθερή εναλλακτική λύση για τους παίκτες με προϋπολογισμό

Αγοράστε από την Amazon

Δοκιμάζοντας τους ελεγκτές προϋπολογισμού μπορεί να είναι όπως η δειγματοληψία αποτρίχωση στρειδιών από κάποιο τύπο σε μια γωνιά του δρόμου. Ναι, υπάρχει μια πιθανότητα να πάρετε ένα αξιοπρεπές προϊόν σε μια καλή τιμή. Και πάλι, υπάρχει και η δυνατότητα για μια εμπειρία γεμάτη με στομάχι γεμάτη με λίβρες γεμάτος θλίψη, πικρή λύπη. Στην πραγματικότητα, αυτό ισχύει κυρίως στην περίπτωσή μου, με αποτέλεσμα να κατηγορώ τους ελεγκτές προϋπολογισμού και απλώς να πληρώσω την επιπλέον ζύμη για την πραγματική (και επίσημη) συμφωνία. Έτσι, όταν μια μονάδα αναθεώρησης του ελεγκτή Xbox 360 Rock Candy Performance Designed Products έρχεται στο ταχυδρομείο, καλά, ας πούμε απλά ότι αν οι προσδοκίες μου ήταν χαμηλότερες, θα έπαιζαν με τον Jack Dawson. Τότε το δοκίμασα.

Για αρχάριους, ο ελεγκτής Rock Candy είναι αρκετά πολύχρωμος, για να πούμε το λιγότερο. Σχεδιασμένο ως φόρο τιμής στην καραμέλα που ονομάζεται μετά, ο ελεγκτής διαθέτει ένα φωτεινό πλαστικό κέλυφος που έρχεται σε πράσινο, μπλε και ροζ χρώμα. Τα κοχύλια είναι επίσης διαφανή, επιτρέποντας στους παίκτες να δουν τα εσωτερικά του ελεγκτή. Η ίδια η εμφάνιση είναι πιθανό να είναι ένα πράγμα μίσους αγάπης. Ενώ κάποιοι μπορεί να εκτιμήσουν τη φωτεινή διαφανή εμφάνιση, άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι λίγο παιδί.

Όπως το όνομά του υπονοεί, ωστόσο, το πιο σημαντικό πράγμα για έναν ελεγκτή είναι το πώς ελέγχει. Το Rock Candy ξεκίνησε με το σωστό δρόμο χάρη στην αίσθηση του. Οι ελεγκτές προϋπολογισμού που είχα προηγουμένως ήταν συνήθως ελαφροί και ένιωσα αδύνατος. Αντίθετα, ο ελεγκτής Rock Candy έχει μια ωραία κλίση και αισθάνεται αρκετά στερεά. Το συνολικό σχήμα προσπαθεί επίσης να μιμηθεί αυτό του επίσημου ελεγκτή Xbox αρκετά καλά. Με εξαίρεση την πιο στρογγυλεμένη πλάτη, ο ελεγκτής Candy Rock κάνει μια αρκετά καλή δουλειά για την προσέγγιση του τυποποιημένου gamepad του Xbox.

Τα διπλά χειριστήρια και οι σκανδάλες είναι επίσης καλά. Έχουν δώσει λίγο περισσότερο από τους επίσημους ελεγκτές αλλά έχουν μια ωρύτερη αίσθηση και μεγαλύτερη αντίσταση από μερικούς από τους φθηνότερους ελεγκτές τρίτων που έχω δοκιμάσει. Με λίγα λόγια, είμαι chalking επάνω τα joysticks και ενεργοποιεί ως ένα άλλο θετικό για αυτό το gamepad. Αυτό μας φέρνει στα κουμπιά. Παρόλο που δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν μια πιο ευχάριστη αίσθηση - ένα κοινό ζήτημα για τους ελεγκτές προϋπολογισμού. Αντίθετα, οι επίσημοι ελεγκτές έχουν μια πιο ομαλή αίσθηση όταν πιέζετε εναντίον τους. Παρόλα αυτά, η χροιά δεν είναι τόσο κακή όσο οι άλλοι ελεγκτές προϋπολογισμού που είχα χρησιμοποιήσει πριν.

Ένα άλλο ζήτημα, αν και μικρότερο, είναι η κακή τοποθέτηση των κουμπιών "Έναρξη" και "Επιλογή". Δεν είμαι σίγουρος αν πρόκειται απλώς για ζήτημα PDP που προσπαθεί να είναι διαφορετικό αλλά τα δύο κουμπιά βρίσκονται ψηλότερα, που απλά νιώθουν παράξενα και όχι τόσο εργονομικά αν είστε συνηθισμένοι στον επίσημο ελεγκτή. Το λευκό πλαστικό υλικό που χρησιμοποιείται για τις σκανδάλες και τα χειριστήρια φαίνεται επίσης λίγο φθηνό.

Ακόμα, με μόλις 25 δολάρια, το Rock Candy είναι ένας σταθερός ελεγκτής τρίτου μέρους που είναι $ 15 φθηνότερα σε σχέση με την επίσημη ενσύρματη έκδοση του ελεγκτή Xbox 360. Και ακριβώς όπως ο ενσύρματοι ελεγκτής της Microsoft, μπορείτε επίσης να συνδέσετε το Rock Candy σε μια θύρα USB του υπολογιστή ή του φορητού υπολογιστή και θα λειτουργήσει με παιχνίδια συμβατά με gamepad (παιχνίδια όπως το Diablo III και το Guild Wars 2 , για παράδειγμα, ΔΕΝ δουλεύουν με gamepads εκτός αν χρησιμοποιείτε mod). Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώ κυρίως ως δευτερεύοντα φορητό ελεγκτή (αυτό είναι ένα φορητό ηλεκτρονικό site, μετά από όλα) κατά τη διάρκεια multiplayer συνεδρίες των παιχνιδιών όπως το Phantasy Star Online 2 με συγγενείς. Βασικά, αυτός είναι ο ελεγκτής που όλοι παλεύουν για μια φορά που έχει ήδη ληφθεί ο επίσημος ενσύρματοι ελεγκτής που έχω.

Εν ολίγοις, αν και δεν είναι τόσο καλό όσο το επίσημο ενσύρματο gamepad, αυτό είναι στην πραγματικότητα ένας από τους καλύτερους ελεγκτές προϋπολογισμού τρίτου μέρους εκεί έξω. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από, ας πούμε, τον ελεγκτή με το σήμα Gamestop που αγόρασα αρκετά χρόνια πίσω, ο οποίος ήταν τόσο υποτονικός, ειλικρινά δεν γνωρίζω καν πού είναι πια. Ρίξτε μια ματιά εάν ψάχνετε για ένα προσιτό ενσύρματο gamepad για το Xbox 360 ή τον υπολογιστή σας. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τους αδελφούς της, τον επίσημο υπεύθυνο ελέγχου της μάχης PDP ή τον επίσημο ελεγκτή του ποδοσφαιρικού συλλόγου της EA Sports .

Για περισσότερα σχετικά με τα φορητά παιχνίδια και τις εφαρμογές, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το φορητό Hub παιχνιδιών μας.

Αγοράστε από την Amazon