Παιχνίδια για να ελέγξετε το VR Gear

Από τα πρωτότυπα παιχνίδια μέχρι τα κλασικά arcade

Η εικονική πραγματικότητα πρόκειται να μπει σε πλήρη εξέλιξη τα επόμενα χρόνια, αλλά για πολλούς ανθρώπους, το πρώτο γύρισμα τους σε μια πραγματική εμπειρία VR πρόκειται να είναι το Samsung Gear VR. Αναπτύχθηκε με το Oculus, αυτό το ακουστικό υποστηρίζει πολλά τηλέφωνα της Samsung και προσφέρει το δικό του κατάστημα εφαρμογών για παιχνίδια Gear. Με τις ισχυρές απαιτήσεις συστήματος για το πρώτο λιανικό εμπόριο Oculus Rift, αυτός θα είναι ο κύριος τρόπος που πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το VR για πρώτη φορά σε μια σοβαρή ικανότητα. Ενώ οι πρώτες μέρες του καταστήματος Gear VR είναι κάπως περιορισμένες, ειδικά καθώς οι προγραμματιστές εξακολουθούν να μαθαίνουν τι λειτουργεί καλύτερα στην εικονική πραγματικότητα, υπάρχουν μερικοί πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι εκεί έξω που μπορείτε να παίξετε τώρα.

01 του 06

Τέλος των εδαφών

Το τέλος της γης από το Ustwo. Ustwo

Αυτό είναι το επόμενο παιχνίδι από τους δημιουργούς του Monument Valley. Εάν θα μπορούσατε να φανταστείτε να εξερευνήσετε έναν κόσμο από τους δημιουργούς ενός από τα καλύτερα παιχνίδια κινητής τηλεφωνίας ποτέ, τότε αυτό είναι που έχετε εδώ. Θα λύσετε παζλ σε ένα καταπληκτικό, μυστηριώδες τοπίο. Ενώ η παρουσία ενός 2D ρυμουλκουμένου φαίνεται τουλάχιστον να πειράζει ότι ίσως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί σε μη VR συσκευές κάποια μέρα, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει ποτέ. Το παιχνίδι είναι μια σύντομη εμπειρία, αλλά το Monument Valley δεν ήταν γνωστό για το μήκος της. Ανεξάρτητα, αυτό είναι ένα must-download αν έχετε ένα VR Gear.

02 του 06

Dead Secret

Dead Secret VR από τον εισβολέα ρομπότ. Εισβολέα ρομπότ

Ο Chris Pruett, ο οποίος συνεργάζεται με τις σχέσεις προγραμματιστών στο Oculus VR, και ένας από τους κύριους του Wind-up Knight προγραμματιστή Robot Invader, είναι ένας λάτρης του τρόμου. Συζητά τακτικά τα παιχνίδια τρόμου στη σελίδα Twitter του και έχει ένα blog αφιερωμένο στη μελέτη σχεδιασμού παιχνιδιών φρίκης. Έτσι, θα πρέπει να ελέγξετε το Dead Secret αν μόνο επειδή έχει γίνει με μεγάλη προσοχή και προσοχή από κάποιον που θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στο είδος παιχνιδιού τρόμου και θέλει να βρει τρόπους να κάνει τα παιχνίδια VR να λειτουργούν καλά στις πρώτες μέρες όταν όλοι εξακολουθεί να υπολογίζει τι λειτουργεί καλύτερα, όπως η συζήτηση για το πώς λειτουργεί η κίνηση. Ακόμα κι αν δεν είσαι οπαδός τρόμου, αυτό το παιχνίδι αξίζει τον έλεγχο μόνο για να το μελετήσεις.

03 του 06

Στο νεκρό VR

Στα νεκρά από το PikPok. PikPok

Τρέχοντας σε μια ορδή των ζόμπι που προσπαθούν να φάνε ήταν αρκετά τρομακτικό όταν ήταν σε μια επίπεδη οθόνη 2D. Βάλτε το στο Gear VR και παίρνετε κάτι που προκάλεσε τουλάχιστον έναν υπάλληλο στον προγραμματιστή PikPok να ουρλιάζει ενώ παίζει. Η εμπειρία μόλις παίρνει να είναι πολύ πιο σπλαχνική και πραγματική όταν είναι στο πρόσωπό σας και είστε έτοιμοι να αισθανθείτε σαν να είστε εκεί. Δεν είναι μόνο το ολόκληρο πρωτότυπο παιχνίδι εδώ, αλλά μπορεί να παιχτεί και ένας νέος τρόπος παιχνιδιών αποκλειστικής χρήσης, ακόμα κι αν έχετε ήδη απολαύσει την έκδοση για κινητά.

04 του 06

Περιπέτεια Χρόνος: Παιχνίδια κεφαλής Magic Man

Περιπέτεια Χρόνος: Παιχνίδια επικεφαλής Magic Man για Gear VR. Cartoon Network

Το τμήμα εκδόσεων παιχνιδιών του Cartoon Network αξίζει πολύ της πίστης για την παραγωγή καλοφτιαγμένων τίτλων βασισμένων στις εμφανίσεις τους. Το RPG του Steven Universe είναι ένα ιδιαίτερο ξεχωριστό παιχνίδι, αλλά ο Adventure Time έχει πάρει μερικά μεγάλα παιχνίδια επίσης. Σίγουρα να προσθέσετε σε αυτή τη λίστα είναι αυτή η εμπειρία VR που έχει οριστεί στον κόσμο της παράστασης. Ο τριπλός κόσμος μόνος του θα ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα για να παίξει, αλλά ο ριψοκίνδυνος χαρακτήρας του Magic Man κάνει για μια μοναδική εμπειρία, που μοιάζει με το μυαλό, κάτι που και τα παιδιά και οι ενήλικες μπορούν να απολαύσουν.

05 του 06

Εκτέλεση VR του Temple

Temple Run VR από την Imangi. Imangi Studios

Ένα από τα πιο δημοφιλή κινητά παιχνίδια είναι μια έξυπνη εφαρμογή για το Gear VR. Τώρα μπορείτε να πηδήσετε πάνω από τα εμπόδια, να περάσετε από στενά μονοπάτια και να ξεπεράσετε τους δαίμονες πίθηκους σε προοπτική πρώτου προσώπου. Μπορείτε να κοιτάξετε γύρω καθώς παίζετε για να δείτε τους διώκτες σας, επίσης. Όλα δίνουν στο παιχνίδι την αίσθηση ότι είστε σε έναν πραγματικό κόσμο που απλά δεν παίρνετε απαραιτήτως στην 2D έκδοση.

06 του 06

Oculus Arcade

Pac-Man στο Oculus Arcade. Oculus

Ενώ τα παιχνίδια δεν είναι απαραιτήτως σε 3D, ένας μοναδικός τρόπος για να αποκτήσετε μια εμπειρία Gear VR είναι να ελέγξετε τα ρετρό παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε σε ένα εικονικό μηχάνημα arcade στο Gear VR. Υπάρχει ακριβώς κάτι δροσερό για την παρουσία που παίρνετε να βλέπετε ένα παιχνίδι σε μια εικονική οθόνη, που δεν μπορείτε να πάρετε χωρίς να πάτε σε μια πραγματική arcade. Και δεδομένου ότι οι πραγματικές στοές είναι λίγες και μακρυά ανάμεσα στις μέρες μας, αυτό μπορεί να είναι τόσο κοντά που εσείς ή τα παιδιά σας θα πάτε ποτέ να παίζετε Pac-Man σε ένα γραφείο arcade οποτεδήποτε σύντομα.