Οι 8 καλύτερες αυτόματες τροφές ζωοτροφών για αγορά στο 2018

Τα ζώα είναι οικογένεια: Βεβαιωθείτε ότι είναι καλά φροντισμένα ακόμα και όταν δεν είστε σπίτι

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, όλοι μας έχουμε βιάσει τα πρωινά που μπορούν να κάνουν την αντιμετώπιση των καθημερινών δουλειών πιο δύσκολες. Για να μην αναφέρουμε, μερικές φορές διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια μπορούν να μας πάρουν μακριά από τις καθημερινές ρουτίνες μας και τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα. Και αν είστε ιδιοκτήτης κατοικίδιων ζώων, μια δουλειά που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να ξεχάσετε ή να αναβάλλετε είναι να τρώτε τους γούνιους φίλους σας. Κάντε το πιο εύκολο για τον εαυτό σας με τη συλλογή ενός αυτόματου τροφοδότη κατοικίδιων ζώων. Ανατρέξτε στη λίστα των καλύτερων αυτόματων τροφοδότες κατοικίδιων ζώων σήμερα, ώστε να μπορείτε να ξεκουραστείτε εύκολα γνωρίζοντας ότι το ζώο σας είναι καλά τροφοδοτημένο και ευτυχισμένο ανά πάσα στιγμή.

Το PetSafe Υγιεινό Pet Το Simply Feed Automatic Feeder είναι λίγο πιο ακριβό από τους άλλους, αλλά σας δίνει επίσης πολύ έλεγχο και έχει ένα κομψό, μοντέρνο σχέδιο που θα φανεί εξαιρετικό σε οποιαδήποτε κουζίνα στο σπίτι ή στο διαμέρισμα. Ο ψηφιακός χρονοδιακόπτης σας επιτρέπει να προγραμματίσετε μέχρι και 12 γεύματα την ημέρα για το κατοικίδιο ζώο σας και μπορείτε να επιλέξετε για κάθε γεύμα να διανέμεται οπουδήποτε από 1/8 φλιτζάνι έως 4 φλιτζάνια ανάλογα με τις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας. Χάρη στο σύστημα μεταφοράς τροφοδοσίας του τροφοδότη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξηρό ή ημίσκληρο φαγητό με αυτόν τον τροφοδότη και ο διανομέας που προστατεύει τα κατοικίδια σας βοηθά να κρατάτε τα τρόφιμα κλειδωμένα μακριά και ασφαλή μέχρι να είναι η κατάλληλη στιγμή για να τροφοδοτηθεί το κατοικίδιο ζώο σας. Αν έχετε ένα κουτάβι με υπερβολική δόση, ελέγξτε τη λειτουργία αργής τροφοδοσίας που διανέμει το γεύμα του κατοικίδιου ζώου σας σε διάστημα 15 λεπτών για να αποφύγετε το πνιγμό και το γλύφωμα.

Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνετε μακριά από τον γούνινο φίλο σας, αλλά με το αυτόματο διανομέα τροφίμων Arf Pets μπορείτε να σιγουρευτείτε ότι τρώνε μέχρι τέσσερις φορές την ημέρα και ακόμη και να τους βεβαιώσετε με μια προσωπική καταχώρηση γεύματος ώστε να ακούσουν φωνή ακόμη και όταν δεν είστε εκεί. Απλά ρυθμίστε το ρολόι LCD, προσαρμόστε τις ρυθμίσεις για τα γεύματα του κατοικίδιου ζώου σας και κάντε κλικ στην κλειστή μαγνητική κλειδαριά για να διατηρήσετε τα τρόφιμα ασφαλή και φρέσκα μέχρι το γεύμα. Αυτός ο διανομέας τροφίμων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος τροφοδοσίας και μπορεί να βγαίνει από μια πρίζα τοίχου ή μπαταρίες για μεγάλη ευελιξία.

Εάν ο τροφοδότης κατοικίδιων ζώων σας εμφανίζεται στην κουζίνα ή στο σαλόνι σας, αυτός ο χαριτωμένος προγραμματισμένος τροφοδότης MOSPRO μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Αυτός ο κομψός λευκός και μπλε τροφοδότης σας επιτρέπει επίσης να προγραμματίσετε τις ώρες για τα γεύματα του κατοικίδιου ζώου σας χρησιμοποιώντας μια μεγάλη οθόνη LCD και ο διανομέας μπορεί να χωρέσει μέχρι 4,5 λίτρα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των μεγαλύτερων σκύλων. Αυτός ο τροφοδότης κατοικίδιων ζώων έρχεται επίσης με συσκευή καταγραφής φωνής, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε ένα μήνυμα που παίζει κατά τις ώρες γεύματος, βοηθώντας να σας καθησυχάσει το κατοικίδιο ζώο όταν δεν είστε στο σπίτι. Ως μπόνους, αυτός ο τροφοδότης χρησιμοποιεί μια πρίζα διπλού τοιχώματος και μια πηγή τροφοδοσίας της μπαταρίας, οπότε ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν θα τροφοδοτηθεί εγκαίρως εάν η ισχύς σβήσει.

Έχετε ένα επιλεκτικό κατοικίδιο ζώο; Ίσως προτιμάτε να λέτε ότι ο σκύλος ή η γάτα σας έχει "διακριτικές προτιμήσεις". Είτε έτσι είτε αλλιώς το κατοικίδιο ζώο σας τρώει μόνο κονσέρβες ή "βρεγμένα" τρόφιμα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε έναν αυτόματο τροφοδότη που λειτουργεί. Ο Αυτόματος Τροφοδότης Pet Wopet μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Ο φιλικός προς τον προϋπολογισμό τροφοδότης έχει χρονοδιακόπτη που ρυθμίζετε την αντίστροφη μέτρηση σε συγκεκριμένο αριθμό ωρών. Όταν παρέλθει ο χρόνος, ο τροφοδότης ανοίγει. Ένα πακέτο πάγου που περιλαμβάνεται βοηθά στη διατήρηση των κονσερβοποιημένων ή υγρών τροφίμων φρέσκα και ασφαλή για το κατοικίδιο ζώο σας για να φάει Εάν πρέπει να συσκευάσετε περισσότερα από ένα γεύματα κάθε φορά, μπορείτε να αγοράσετε πολλαπλές μονάδες και να τους επισυνάψετε.

Ο αυτόματος τροφοδότης κατοικίδιων ζώων Pyrus δίνει στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μεγάλη ευελιξία και βοηθά τα κατοικίδια ζώα να συνηθίζουν να τρώνε με τακτικό πρόγραμμα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της υγείας. Αυτός ο τροφοδότης έχει έξι ξεχωριστούς δίσκους τροφίμων που μπορούν να κρατήσουν ξηρά ή βρεγμένα τρόφιμα. Κάθε δίσκος μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ανοίγει σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, έτσι ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι το σκυλί ή η γάτα σας λαμβάνει μια θεραπεία σε μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. Αυτός ο συμπαγής τροφοδότης έχει ενσωματωμένο φωνητικό καταγραφέα, ώστε να μπορείτε να πείτε στο σκυλί σας ποιο καλό αγόρι είναι ακόμα και όταν εργάζεστε. Ο αυτόματος τροφοδότης κατοικίδιων ζώων Pyrus διατίθεται σε μπλε, ροζ ή κίτρινο χρώματα και διαθέτει έναν εύχρηστο πίνακα ελέγχου οθόνης LCD.

Είναι το σκυλί ή η γάτα σας σε μια αυστηρή διατροφή; Για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε την υγεία σας, ο Αυτόματος Τροφοδότης PetCul PetCul δημιουργεί εύκαμπτα τμήματα γεύματος από 1 έως 39 μερίδες σε κάθε τροφή. Το δοχείο τροφίμων περιέχει 3 κιλά ξηρών τροφών και μπορείτε να προγραμματίσετε έως και τέσσερα γεύματα κάθε μέρα για να διατηρήσετε το κατοικίδιο ζώο σας στην υγιεινή διατροφή του. Όπως μερικές από τις κορυφαίες επιλογές μας, αυτός ο τροφοδότης σας επιτρέπει να καταγράφετε ένα 10 δευτερόλεπτο χαιρετισμό στο κατοικίδιο ζώο σας, για να τους βοηθήσετε να αναγνωρίσουν ότι είναι καιρός να έρθουν να τρώνε όταν θα φύγετε. Αυτός ο τροφοδότης περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα ανίχνευσης υπέρυθρων που βοηθά στην αποφυγή διαρροών ή παραβίασης της τροφής του κατοικίδιου ζώου σας.

Ο τροφοδότης PetSafe Six Meal είναι ιδανικός για τη διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ εργάζεστε ή ταξιδεύετε για μεγάλο Σαββατοκύριακο. Απλά γεμίστε το δοχείο - το σαφές καπάκι κλειδώματος καθιστά εύκολο να εξασφαλίσετε ότι κάθε υποδοχή δίσκου είναι γεμάτη - και χρησιμοποιήστε το ψηφιακό ρολόι για να προγραμματίσετε έξι προπαρασκευασμένα γεύματα. Εξαρτάται από το εάν προγραμματίζετε έξι μικρότερα γεύματα την ημέρα, δύο γεύματα την ημέρα για τρεις ημέρες ή ένα μεγάλο γεύμα κάθε μέρα για έξι ημέρες. Κάθε υποδοχή δίσκου περιέχει ένα φλιτζάνι ξηρού σκύλου ή γάτας, καθώς και το κύπελλο περιέχει ένα φλιτζάνι για ένα επιπλέον γεύμα που είναι έτοιμο για κατανάλωση. Αν φτάσετε στο σπίτι και έχετε ένα πεινασμένο κατοικίδιο ζώο, χρησιμοποιήστε το κουμπί Τροφοδοσία τώρα για να χορηγήσετε αμέσως το επόμενο προγραμματισμένο γεύμα για επιπλέον άνεση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκ νέου ρύθμιση του μετά από αυτό - όμως τα υπόλοιπα γεύματα θα διανέμουν τις προγραμματισμένες ώρες τους.

Δεν είστε βέβαιοι για μια λύση τροφοδοσίας κατοικίδιων ζώων υψηλής τεχνολογίας; Δοκιμάστε αυτή την απλή δέσμη δύο-σε-ένα που συνοδεύει ένα μικρό κατοικίδιο ζώο με χωρητικότητα ενός γαλονιού και ένα μικρό τροφοδότη κατοικίδιων ζώων με χωρητικότητα έξι λιβρών. Δεν απαιτούνται μπαταρίες, ισχύς ή άλλο προγραμματισμό. αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί βασική, καθημερινή βαρύτητα για να εξασφαλίσει μια συνεπή παροχή τροφίμων και νερού για το κατοικίδιο ζώο σας. Αυτή η φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή έχει λαβές πλευρικής αποκοπής κατά μήκος της βάσης για να καταστήσει ευκολότερη την ανύψωση, καθαρισμό ή μεταφορά και έχει μη ελαστικά πόδια από καουτσούκ για να κρατήσει τον τροφοδότη να μην κινείται πολύ όταν τα κατοικίδια ζώα έρχονται να τρώνε. Επιπλέον, αυτό το σύστημα υποστηρίζεται από εγγύηση ενός έτους της AmazonBasics.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .