Τα 7 καλύτερα αυτοκίνητα απομακρυσμένου ελέγχου να αγοράσουν το 2018

Πάρτε αυτούς τους μίνι τροχούς για περιστροφή

Είτε είστε παιδί ή ενήλικας, υπάρχει κάτι για να οδηγήσετε ένα αυτοκίνητο τηλεχειρισμού που δεν γερνά ποτέ. Είτε αγωνίζεται σε ένα κομμάτι, πηδώντας πάνω από τα κράσπεδα ή απλώς εργαζόμενους γύρω από τη γειτονιά, είναι απλώς διασκέδαση διασκέδασης. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε φορτηγό RC ή ένα παιδικό παιδικό παιχνίδι εσωτερικού χώρου, υπάρχει ένα αυτοκίνητο τηλεχειρισμού που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Ελέγξτε τη λίστα με τα καλύτερα αυτοκίνητα απομακρυσμένου ελέγχου διαθέσιμα για παιδιά και για το παιδί μέσα σας.

Φτιάχνοντας μια πολύ λεπτή γραμμή μεταξύ του "uber-expensive hobbyist RC" και του "RC που είναι καλό για τα παιδιά", το Electric DriftStar είναι ένα αξιοπρεπές σημείο τιμής στα επίπεδα λειτουργίας pro. Με ανάρτηση σταθερού βραχίονα και κραδασμούς από αλουμίνιο που γεμίζουν με πραγματικό λάδι, το σύστημα ανάρτησης αποτίει φόρο τιμής σε ένα αυτοκίνητο drift πλήρους μεγέθους (το οποίο είναι το 1/10 του μεγέθους του). Η ακριβής τεχνολογία διεύθυνσης δίνει στους οδηγούς πλήρη έλεγχο ενώ ο ηλεκτρικός έλεγχος ταχύτητας SP03018 υψηλής ακρίβειας διατηρεί τον κινητήρα μετρημένο και υπό έλεγχο. Και μιλώντας για αυτόν τον κινητήρα, ο κινητήρας RC540 είναι βασικά η κορυφή της γραμμής. Συνδυάστε το με μια μπαταρία 7.200V Ni-MH 7.2V και ένα πολύ μεγάλο προφυλακτήρα για επιπλέον ξαφνικές συγκρούσεις και έχετε ένα αυτοκίνητο RC που θα πάει σε απόσταση.

Το Whiszing με ταχύτητα σχεδόν 25 μιλίων / ώρα, με εργονομικά σχεδιασμένο έλεγχο και βελτιστοποιημένο με ανάρτηση από την έρευνα RC, αυτό το φορτηγό GMAXT έχει πολλά να κάνει. Μπορείτε να οδηγήσετε αυτό το κουτάβι μέσα από άμμο, γρασίδι, υγρή λάσπη και βάλτο χωρίς κανένα πρόβλημα, το τελευταίο χάρη στην βαθμολογία IPX4 Waterproof. Ο ηλεκτρικός μοτέρ 380 RC τροφοδοτείται από έναν πομπό ραδιοσυχνοτήτων 2,4 GHz (το πρότυπο για σταθερή λειτουργία) και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία θα φτάσει σε πλήρη χυμό μέσα σε μια ώρα ή δύο και θα προσφέρει έως και 20 λεπτά χρόνο αναπαραγωγής. Τα λάστιχα από καουτσούκ από PVC και η ανεξάρτητη ανάρτηση με τέσσερις ράβδους επιτρέπουν μια εξαιρετικά ομαλή οδήγηση, ενώ η απομακρυσμένη απόσταση επιτρέπει την απόσταση περίπου 400 ποδιών. Υπάρχει ακόμη και ένας αποκλειστικός έλεγχος στο τηλεχειριστήριο για "ανίχνευση", ο οποίος βελτιστοποιεί τη ροπή και την ισχύ για την κλιμάκωση κλίσεων και σκληρότερου εδάφους.

Για όσους έχουν προϋπολογισμό, είναι ωραίο να γνωρίζετε ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε χαρακτηριστικά, εδάφη και εφαρμογές κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου RC υψηλής ποιότητας. Αυτό το φορτηγό Top Race ρολόι σε πολύ κάτω από $ 30 καθιστώντας το φθηνότερο στον κατάλογό μας, αλλά με 4WD, μια ισχυρή δομή κατά της σύγκρουσης, αντιολισθητικά ελαστικά, απίστευτη ροκ-αναρρίχηση δύναμη (με τα σούπερ απορροφητικά σοκ να πάει μαζί του) , έναν πομπό 2.4Ghz και όλες τις μπαταρίες που θα χρειαστείτε για να λειτουργήσετε ακριβώς έξω από το κιβώτιο, αυτό το μικρό εξάρτημα RC τραβά την έξοδο από την κατηγορία βάρους. Ένα μπόνους εδώ είναι ότι είναι επίσης αδιάβροχο, έτσι ώστε τα παιδιά στην οικογένεια (ηλικίας 8 και άνω) να μπορούν να το πάρουν μέσα από λακκούβες και σε όλα τα ρέματα χωρίς σχεδόν κανένα φόβο βραχυκυκλώματος.

Η Αγία Πέτρα 2962A Lamborghini Veneno την χτυπά έξω από το πάρκο για παιδιά ηλικίας έξι και άνω. Με τα μοντέλα Traxxas που παραδοσιακά προσανατολίζονται προς τους εφήβους και τους ηλικιωμένους, το Holy Stone Lamborghini συμπληρώνει μια θέση που βοηθάει την προετοιμασία των νέων χειριστών αυτοκινήτων RC για το είδος των αυτοκινήτων που μπορούν να αγοράσουν στο μέλλον. Με διάρκεια λειτουργίας 25 έως 30 λεπτών και χρόνο φόρτισης 4-5 ωρών, το Lamborghini είναι ιδανικό για εσωτερική και εξωτερική χρήση σε ομαλές επιφάνειες. Επιπλέον, το Holy Stone περιλαμβάνει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπόνους και φορτιστή για να σας βοηθήσει να διπλασιάσετε το χρόνο παιχνιδιού σας από το κουτί.

Με μια σειρά από περίπου 30 μέτρα, η λήψη Lamborghini έξω στο δρόμο ή στο πεζοδρόμιο είναι απλή και, με τα πάντα έτοιμα από το κουτί, είναι τόσο εύκολο όσο το φορτίο και το πάει. Το χειριστήριο ελέγχου του αισθητήρα βαρύτητας προσφέρει ένα μοναδικό σχεδιασμό που βοηθά στην καθοδήγηση της κατεύθυνσης του αυτοκινήτου (προς τα εμπρός, προς τα πίσω, προς τα αριστερά και προς τα δεξιά). Έχει πίσω φώτα εργασίας, αυτόματες πόρτες ανοίγματος και έναν ήχο κινητήρα που σίγουρα θα ανάψει τα μάτια των παιδιών κάθε φορά που το ακούν. Και έχει κορυφαία ταχύτητα μόνο περίπου 20 μίλι / ώρα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα παιδιά σας με το ζουμ μέσα από τη γειτονιά.

Ενώ οι ενήλικες παίρνουν το μεγαλύτερο μέρος της διασκέδασης με αυτοκίνητα τηλεχειρισμού, τα παιδιά δεν είναι χωρίς τις δικές τους επιλογές. Το αυτοκίνητο αγώνων κινουμένων σχεδίων Holy Stone RC δεν κινείται εκτός δρόμου και δεν έρχεται αδιάβροχο, αλλά αυτό το αυτοκίνητο τηλεχειρισμού για εκείνους τους 18 μήνες και άνω είναι το τέλειο μοντέλο για αρχάριους για μικρά παιδιά. Με κατεύθυνση δύο καναλιών με τα εμπρός, τα πίσω, τα αριστερά και τα δεξιά, υπάρχουν επίσης χτυπήματα ήχου, καθώς και η μουσική και οι προβολείς που αναβοσβήνουν. Επιπλέον, υπάρχει ένας αφαιρούμενος οδηγός αυτοκινήτου για αγώνες, που τα παιδιά μπορούν να βγάλουν και να παίξουν χωριστά και στη συνέχεια να επιστρέψουν όταν θέλουν να οδηγούν γύρω από το σπίτι. Με ένα απλό σχεδιασμό με δύο κουμπιά, φωτεινά χρώματα και άφθονο θόρυβο για να διασκεδάσει ένα μικρό παιδί, το αγωνιστικό αυτοκίνητο γελοιογραφίας θα φέρει ώρες χαράς. Απαιτούνται τρεις μπαταρίες ΑΑΑ για την τροφοδοσία του αυτοκινήτου και χρειάζονται δύο μπαταρίες ΑΑ για το τηλεχειριστήριο.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο ανθεκτικό είναι αυτό το αυτοκίνητο RC. Ο κινητήρας υψηλής ισχύος με ροπή στρέψης θα πάρει τα πράγματα τόσο γρήγορα όσο οι πλαγιές των 15 μίλι / ώρα και οι πλαγιές των 45 μοιρών, ενώ παράλληλα θα του δώσει αρκετό χρόνο για να ξεπεράσει αυτά τα βραχώδη τοπία (ως εκ τούτου η διάκριση "Best Off Road" εκεί ). Συνδέστε ότι με τις ανεξάρτητες ανάρτηση με τέσσερα τροχούς και τα ελαστικά με υπερβολική πρόσκρουση που κατασκευάζονται από υλικό που μοιάζει με PVC και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το πράγμα δεν θα πέσει σε καμία επιφάνεια. Ο ίδιος ο έλεγχος λειτουργεί στα 2.4GHz, ο οποίος αποφεύγει τις παρεμβολές και επιτρέπει τη λειτουργία σε απόσταση έως περίπου 250 πόδια. Η μπαταρία είναι 3.7V και 700MAh και φορτίζεται πλήρως σε 45 λεπτά, επιτρέποντας περίπου 15 λεπτά λειτουργίας υψηλής ταχύτητας. Και, ενώ κυκλοφορούν στο εμπόριο προς τα παιδιά, συνιστούσαν έμπειρη εποπτεία των χρηστών ηλικίας άνω των 10 ετών.

Αυτό το φορτηγό RC που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με το φορτηγό Ford Classic είναι το τέλειο φορτηγό εισόδου για τον χορευτή RC στην οικογένειά σας (το παιδί AKA που έχει κουραστεί από αυτά τα "φορτηγά παιχνιδιών" και θέλει κάποιον που μπορεί να παίξει με τα μεγάλα αγόρια). Με την πιο ισχυρή μπαταρία 20 βολτ στην τάξη της, αυτό το φορτηγό μπορεί να χτυπήσει επίπεδες ταχύτητες μέχρι 30 mph (το οποίο έχει κλιμακωθεί από 100 mph σε πλήρες μέγεθος), και λειτουργεί για περισσότερα από 30 συνεχή λεπτά, τα οποία είναι τρία φορές μεγαλύτερη από τη μέση μπαταρία RC. Και, για να πάρουν τα πόδια τους υγρό στην προσαρμοστικότητα χόμπι, αυτό το φορτηγό 21 x 13 x 12 ιντσών μπορεί να έχει ανταλλακτικά του τμήματα για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε εφαρμογή, έτσι το παιδί σας θα έχει την ευκαιρία να μάθουν τι χρειάζεται για να υπερκαλύψει μια εξέδρα RC. Ως μπόνους, το πράγμα μπορεί να εξισορροπήσει βραχώδεις, χαλικώδεις δρόμους, όπως ακριβώς και το πλήρες Ford, οπότε ακόμα κι αν δεν είναι στοχευμένο ως αληθινό off-road αυτοκίνητο, θα χειριστεί κάποια διασκέδαση σε όλα τα εδάφη.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .