Ρύθμιση μιας μονάδας σύντηξης στον τρέχοντα Mac σας

Η εγκατάσταση ενός συστήματος κίνησης Fusion στο Mac σας δεν απαιτεί ειδικό λογισμικό ή υλικό, εκτός από μια πρόσφατη έκδοση OS X Mountain Lion (10.8.2 ή νεότερη έκδοση) και δύο μονάδες που θέλετε να επεξεργάζεται το Mac σας ως ενιαίο μεγαλύτερη ένταση .

Όταν η Apple ενημερώνει το OS και το Disk Utility για να συμπεριλάβει γενική υποστήριξη για μια μονάδα Fusion, θα μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα τη δική σας μονάδα Fusion. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να πετύχετε το ίδιο πράγμα χρησιμοποιώντας το Terminal .

Fusion Drive Background

Τον Οκτώβριο του 2012, η ​​Apple εισήγαγε iMacs και Mac minis με μια νέα επιλογή αποθήκευσης: τη μονάδα Fusion. Μια μονάδα Fusion είναι στην πραγματικότητα δύο μονάδες δίσκου: ένα SSD 128GB (Solid State Drive) και ένας τυπικός σκληρός δίσκος 1 TB ή 3 TB με πιατέλα. Η μονάδα Fusion συνδυάζει το SSD και τη μονάδα σκληρού δίσκου σε έναν ενιαίο τόμο που το λειτουργικό σύστημα βλέπει ως μία μονάδα δίσκου.

Η Apple περιγράφει τη μονάδα Fusion ως μια έξυπνη μονάδα δίσκου που μετακινεί δυναμικά τα αρχεία που χρησιμοποιείτε πιο συχνά στο τμήμα SSD του τόμου, για να βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα που προσπελάστηκαν συχνά θα διαβάζονται από το ταχύτερο τμήμα της μονάδας Fusion. Ομοίως, τα λιγότερο συχνά χρησιμοποιούμενα δεδομένα υποβαθμίζονται στην πιο αργή, αλλά σημαντικά μεγαλύτερη, μονάδα σκληρού δίσκου.

Όταν ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, πολλοί πίστευαν ότι αυτή η επιλογή αποθήκευσης ήταν απλώς ένας τυπικός σκληρός δίσκος με ενσωματωμένη μια προσωρινή μνήμη SSD. Οι κατασκευαστές δίσκων προσφέρουν πολλές τέτοιες μονάδες δίσκου, επομένως δεν θα αντιπροσώπευαν τίποτα νέο. Αλλά η έκδοση της Apple δεν είναι ούτε μια μονάδα δίσκου. είναι δύο ξεχωριστές μονάδες δίσκου που συνδυάζει και διαχειρίζεται το λειτουργικό σύστημα.

Μετά την κυκλοφορία της Apple μερικές ακόμα λεπτομέρειες, έγινε φανερό ότι η μονάδα Fusion είναι ένα κλιμακωτό σύστημα αποθήκευσης που κατασκευάστηκε από μεμονωμένους δίσκους με σκοπό να εξασφαλίσει τον ταχύτερο δυνατό χρόνο ανάγνωσης και εγγραφής για δεδομένα που χρησιμοποιούνται συχνά. Η ραγισμένη αποθήκευση χρησιμοποιείται συνήθως σε μεγάλες επιχειρήσεις για να εξασφαλιστεί η γρήγορη πρόσβαση στις πληροφορίες, οπότε είναι ενδιαφέρον να το δούμε στο επίπεδο των καταναλωτών.

01 από 04

Μονάδα σύντηξης και αποθήκευση πυρήνα

Εικόνες ευγενική προσφορά της Western Digital και της Samsung

Με βάση την έρευνα που διεξήγαγε ο Patrick Stein, ένας προγραμματιστής Mac, και συγγραφέας, δημιουργώντας μια μονάδα Fusion δεν φαίνεται να απαιτεί ειδικό υλικό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα SSD και ένας σκληρός δίσκος που βασίζεται σε πιατέλες. Θα χρειαστείτε επίσης OS X Mountain Lion (10.8.2 ή νεότερη έκδοση). Η Apple δήλωσε ότι η έκδοση του Disk Utility που κυκλοφορεί με το νέο Mac mini και το iMac είναι μια ειδική έκδοση που υποστηρίζει δίσκους Fusion. Οι παλαιότερες εκδόσεις του βοηθητικού προγράμματος Disk δεν θα λειτουργούν με τους δίσκους Fusion.

Αυτό είναι σωστό, αλλά λίγο ατελές. Η εφαρμογή Disk Utility είναι ένα περιτύλιγμα GUI για το υπάρχον πρόγραμμα γραμμής εντολών που ονομάζεται disktil. Το Diskutil περιέχει ήδη όλες τις δυνατότητες και τις εντολές που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας μονάδας Fusion. το μόνο πρόβλημα είναι ότι η τρέχουσα έκδοση του Disk Utility, της εφαρμογής GUI που είχαμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε, δεν έχει ακόμα ενσωματώσει τις νέες εντολές αποθήκευσης πυρήνα. Η ειδική έκδοση του Disk Utility που συνοδεύει το νέο Mac mini και το iMac έχουν ενσωματωμένες τις βασικές εντολές αποθήκευσης. Όταν η Apple ενημερώνει το OS X, πιθανώς με το OS X 10.8.3, αλλά σίγουρα με το OS X 10.9.x, το Disk Utility θα έχει όλες τις εντολές αποθήκευσης πυρήνα για κάθε Mac, ανεξάρτητα από το μοντέλο .

Μέχρι τότε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Terminal και τη διεπαφή γραμμής εντολών για να δημιουργήσετε τη δική σας μονάδα Fusion.

Σύντηξη με και χωρίς ένα SSD

Η μονάδα Fusion που πωλεί η Apple χρησιμοποιεί ένα SSD και έναν σκληρό σκληρό δίσκο βασισμένο σε πιατέλες. Αλλά η τεχνολογία σύντηξης δεν απαιτεί ούτε δοκιμάζει την παρουσία ενός SSD. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Fusion με οποιουσδήποτε δύο δίσκους, εφ 'όσον ένα από αυτά είναι αισθητά ταχύτερο από το άλλο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια μονάδα Fusion χρησιμοποιώντας μονάδα δίσκου 10.000 RPM και μια τυπική μονάδα δίσκου 7.200 RPM για μαζική αποθήκευση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια μονάδα δίσκου 7200 RPM σε ένα Mac που είναι εφοδιασμένος με μονάδα δίσκου 5.400 RPM. Έχετε την ιδέα. μια γρήγορη κίνηση και μια πιο αργή. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι ένα SSD και μια τυπική μονάδα δίσκου, ωστόσο, επειδή θα προσφέρει την καλύτερη βελτίωση στις επιδόσεις χωρίς να θυσιάζεται η αποθήκευση χύμα, κάτι που είναι το σύστημα μετάδοσης κίνησης Fusion.

02 από 04

Δημιουργήστε μια μονάδα σύντηξης στο Mac σας - Χρησιμοποιήστε το τερματικό για να λάβετε μια λίστα ονομάτων μονάδων δίσκου

Αφού εντοπίσετε τα ονόματα τόμων που αναζητάτε, μεταβείτε στα δεξιά για να βρείτε τα ονόματα που χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό σύστημα. στην περίπτωσή μου, είναι το disk0s2 και το disk3s2. Πυροβολισμός οθόνης Ευγενική προσφορά της Coyote Moon, Inc.

Οι μονάδες σύντηξης μπορούν να λειτουργήσουν με δύο μονάδες οποιουδήποτε τύπου, εφ 'όσον κάποιος είναι πιο γρήγορος από τον άλλο, αλλά αυτός ο οδηγός υποθέτει ότι χρησιμοποιείτε ένα ενιαίο SSD και έναν σκληρό δίσκο με βάση πιατέλα, καθένα από τα οποία θα διαμορφώνεται ως ενιαίο volume με το Disk Utility , χρησιμοποιώντας τη μορφή Mac OS Extended (Journaled).

Οι εντολές που θα χρησιμοποιήσουμε καθοδηγούν την αποθήκευση πυρήνα για να κάνουν τις δύο μονάδες μας έτοιμες για χρήση ως μονάδα Fusion, προσθέτοντάς τις πρώτα σε μια κεντρική μονάδα αποθήκευσης λογικών συσκευών και στη συνέχεια συνδυάζοντάς τις σε έναν λογικό τόμο.

Προειδοποίηση: Μη χρησιμοποιείτε μονάδα που αποτελείται από πολλαπλά διαμερίσματα

Η κεντρική αποθήκευση μπορεί να χρησιμοποιήσει ολόκληρη τη μονάδα δίσκου ή μια μονάδα δίσκου που έχει χωριστεί σε πολλούς τόμους με το Disk Utility. Ως πείραμα, προσπάθησα να δημιουργήσω μια μονάδα δίσκου Fusion που να αποτελείται από δύο διαμερίσματα. Ένα τμήμα ήταν τοποθετημένο στο ταχύτερο SSD. το δεύτερο διαμέρισμα τοποθετήθηκε σε έναν κανονικό σκληρό δίσκο. Ενώ αυτή η διαμόρφωση λειτουργεί, δεν το συνιστώ. Η μονάδα Fusion δεν μπορεί να διαγραφεί ή να χωριστεί σε μεμονωμένα διαμερίσματα. κάθε προσπάθεια να εκτελεστεί οποιαδήποτε ενέργεια αναγκάζει το disktil να αποτύχει. Μπορείτε να ανακτήσετε τις μονάδες μη αυτόματα, αναδιαμορφώνοντάς τις, αλλά θα χάσετε τα δεδομένα που υπήρχαν σε οποιαδήποτε διαμερίσματα που περιέχονται στις μονάδες δίσκου.

Η Apple έχει επίσης δηλώσει ότι η Fusion πρόκειται να χρησιμοποιηθεί με δύο ολόκληρες μονάδες δίσκου που δεν έχουν χωριστεί σε πολλά τμήματα, καθώς αυτή η δυνατότητα θα μπορούσε να αποσυρθεί ανά πάσα στιγμή.

Γι 'αυτό συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε δύο ολόκληρες μονάδες δίσκου για τη δημιουργία του δίσκου Fusion. μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε διαμερίσματα σε μια υπάρχουσα μονάδα δίσκου. Αυτός ο οδηγός υποθέτει ότι χρησιμοποιείτε ένα SSD και έναν σκληρό δίσκο, κανένα από τα οποία δεν έχει διαχωριστεί σε πολλούς τόμους χρησιμοποιώντας το Disk Utility.

Δημιουργία μονάδας σύντηξης

Προειδοποίηση: Οι ακόλουθες διαδικασίες θα διαγράψουν όλα τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στις δύο μονάδες δίσκου που θα χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία μονάδας Fusion. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα τρέχον αντίγραφο ασφαλείας για όλες τις μονάδες που χρησιμοποιεί το Mac σας προτού προχωρήσετε. Επίσης, εάν πληκτρολογήσετε λανθασμένα ένα όνομα δίσκου κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε από τα βήματα, μπορεί να σας προκαλέσει την απώλεια δεδομένων στο δίσκο.

Και οι δύο μονάδες δίσκου θα πρέπει να μορφοποιηθούν ως ένα μόνο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας το Disk Utility . Αφού διαμορφωθούν οι μονάδες δίσκου, θα εμφανιστούν στην επιφάνεια εργασίας σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει το όνομα της κάθε μονάδας, επειδή θα χρειαστείτε αυτές τις πληροφορίες σύντομα. Για αυτόν τον οδηγό, χρησιμοποιώ ένα SSD με όνομα Fusion1 και έναν σκληρό δίσκο 1 TB με όνομα Fusion2. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα γίνει ένας μεμονωμένος τόμος που ονομάζεται σύντηξη.

  1. Terminal Launch, που βρίσκεται στο / Applications / Utilities.
  2. Στη γραμμή εντολών του Terminal, που είναι συνήθως ο λογαριασμός χρήστη σας ακολουθούμενος από $, πληκτρολογήστε τα εξής:
  3. λίστα δίσκων
  4. Πατήστε enter ή επιστροφή.
  5. Θα δείτε μια λίστα με μονάδες δίσκου που είναι προσαρτημένες στο Mac σας. Έχουν πιθανώς ονόματα που δεν χρησιμοποιείτε για να τα δείτε, όπως disk0, disk1, κλπ. Θα δείτε επίσης τα ονόματα που δώσατε στους τόμους όταν τα μορφοποιήσατε. Εντοπίστε τις δύο μονάδες δίσκου με τα ονόματα που τους δώσατε. στην περίπτωσή μου, ψάχνω για Fusion1 και Fusion2.
  6. Αφού εντοπίσετε τα ονόματα τόμων που αναζητάτε, μεταβείτε στα δεξιά για να βρείτε τα ονόματα που χρησιμοποιούνται από το λειτουργικό σύστημα. στην περίπτωσή μου, είναι το disk0s2 και το disk3s2. Καταγράψτε τα ονόματα των δίσκων. θα τα χρησιμοποιήσουμε αργότερα.

Παρεμπιπτόντως, το "s" στο όνομα του δίσκου δείχνει ότι είναι μια μονάδα που έχει διαχωριστεί. ο αριθμός μετά από τον s είναι ο αριθμός διαμερίσματος.

Ξέρω ότι είπα να μην χωρίσετε τους δίσκους, αλλά ακόμα και όταν διαμορφώνετε μια μονάδα δίσκου στο Mac σας, θα δείτε τουλάχιστον δύο κατατμήσεις όταν βλέπετε τη μονάδα χρησιμοποιώντας Terminal και disktil. Το πρώτο διαμέρισμα ονομάζεται EFI και αποκρύπτεται από την προβολή από την εφαρμογή Disk Utility και το Finder. Μπορούμε μόνο να αγνοήσουμε το διαμέρισμα EFI εδώ.

Τώρα που γνωρίζουμε τα ονόματα των δίσκων, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε την ομάδα λογικού τόμου, την οποία θα κάνουμε στη σελίδα 4 αυτού του οδηγού.

03 του 04

Δημιουργήστε μια μονάδα σύντηξης στο Mac σας - Δημιουργήστε την Ομάδα λογικού τόμου

Σημειώστε το UUID που δημιουργήθηκε, θα το χρειαστείτε αργότερα. Πυροβολισμός οθόνης Ευγενική προσφορά της Coyote Moon, Inc.

Το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε τα ονόματα δίσκων που εξετάσαμε στη σελίδα 2 αυτού του οδηγού για να αντιστοιχίσετε τις μονάδες δίσκου σε μια λογική ομάδα τόμων που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο κεντρικός χώρος αποθήκευσης.

Δημιουργήστε την Ομάδα λογικού τόμου

Με τα ονόματα των δίσκων στο χέρι, είμαστε έτοιμοι να εκτελέσουμε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία μιας μονάδας Fusion, η οποία δημιουργεί την ομάδα λογικού τόμου. Για άλλη μια φορά, θα χρησιμοποιήσουμε το Terminal για να εκτελέσουμε τις ειδικές εντολές αποθήκευσης πυρήνα.

Προειδοποίηση: Η διαδικασία δημιουργίας της ομάδας λογικού τόμου θα διαγράψει όλα τα δεδομένα των δύο μονάδων δίσκου. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε τρέχον αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων και στις δύο μονάδες δίσκου πριν ξεκινήσετε. Επίσης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα ονόματα συσκευών που χρησιμοποιείτε. Πρέπει να ταιριάζουν ακριβώς με το όνομα των μονάδων δίσκου που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στη μονάδα Fusion.

Η μορφή εντολής είναι:

δημιουργία δίσκου lvgName device1 device2

lvgName είναι το όνομα που αντιστοιχίζετε στην ομάδα λογικού τόμου που πρόκειται να δημιουργήσετε. Αυτό το όνομα δεν θα εμφανίζεται στο Mac σας ως το όνομα του τόμου για την τελική μονάδα Fusion. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε όνομα θέλετε. Προτείνω να χρησιμοποιείτε πεζά γράμματα ή αριθμούς, χωρίς κενά ή με ειδικούς χαρακτήρες.

Η συσκευή1 και η συσκευή2 είναι τα ονόματα των δίσκων που γράψατε νωρίτερα. Η συσκευή1 πρέπει να είναι η ταχύτερη από τις δύο συσκευές. Στο παράδειγμά μας, η συσκευή1 είναι το SSD και η συσκευή2 είναι η μονάδα δίσκου με βάση το πιάτο. Στο βαθμό που μπορώ να πω, η βασική αποθήκευση δεν κάνει κανένα είδος ελέγχου για να δει ποια είναι η ταχύτερη συσκευή. χρησιμοποιεί τη σειρά που τοποθετείτε τις μονάδες δίσκου όταν δημιουργείτε την ομάδα λογικού τόμου για να προσδιορίσετε ποια μονάδα είναι η πρωτεύουσα (ταχύτερη) μονάδα δίσκου.

Η εντολή για το παράδειγμα μου θα μοιάζει με αυτό:

disktil cs δημιουργήσουν fusion disk0s2 disk1s2

Εισαγάγετε την παραπάνω εντολή στο Terminal, αλλά βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το δικό σας όνομα lvgName και τα δικά σας ονόματα δίσκων.

Πατήστε enter ή επιστροφή.

Το τερματικό θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μετατροπής των δύο μονάδων δίσκου σας σε μέλη μιας λογικής ομάδας όγκου αποθήκευσης πυρήνα. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, το Terminal θα σας πει το UUID (Universal Unique Identifier) ​​της λογικής ομάδας όγκου αποθήκευσης που δημιουργήθηκε. Το UUID χρησιμοποιείται στην επόμενη κεντρική εντολή αποθήκευσης, η οποία δημιουργεί την πραγματική ένταση Fusion, οπότε φροντίστε να την καταγράψετε. Ακολουθεί ένα παράδειγμα της εξόδου του τερματικού:

CaseyTNG: ~ tnelson $ disktil cs δημιουργούν το Fusion disk0s2 disk5s2

Ξεκίνησε η λειτουργία CoreStorage

Αποσυναρμολογήστε το disk0s2

Αγγίξτε τον τύπο διαμερίσματος στο disk0s2

Προσθέτοντας το disk0s2 στην Ομάδα λογικού τόμου

Αποσυναρμολόγηση του δίσκου5s2

Αγγίξτε τον τύπο διαμερίσματος στο disk5s2

Προσθέτοντας το disk3s2 στην ομάδα λογικού τόμου

Δημιουργία ομάδας λογικού όγκου αποθήκευσης πυρήνα

Αλλαγή του δίσκου0s2 στην κεντρική αποθήκευση

Αλλαγή του δίσκου3s2 στην κεντρική αποθήκευση

Αναμονή για την εμφάνιση της ομάδας λογικού τόμου

Ανακαλύφθηκε νέα Ομάδα λογικού τόμου "DBFEB690-107B-4EA6-905B-2971D10F5B53"

Κεντρική αποθήκευση LVG UUID: DBFEB690-107B-4EA6-905B-2971D10F5B53

Ολοκληρώθηκε η λειτουργία CoreStorage

CaseyTNG: ~ tnelson $

Παρατηρήστε το UUID που δημιουργήθηκε: DBFEB690-107B-4EA6-905B-2971D10F5B53. Αυτό είναι αρκετά ένα αναγνωριστικό, σίγουρα μοναδικό και σίγουρα όχι σύντομο και αξέχαστο. Βεβαιωθείτε ότι το γράψατε, γιατί θα το χρησιμοποιήσουμε στο επόμενο βήμα.

04 του 04

Δημιουργήστε μια μονάδα σύντηξης στο Mac σας - Δημιουργήστε τη λογική ένταση

Όταν ολοκληρωθεί η εντολή createVolume, θα εμφανιστεί ένα UUID που δημιουργήθηκε για τον νέο όγκο σύντηξης. Γράψτε το UUID προς τα κάτω για μελλοντική αναφορά. Πυροβολισμός οθόνης Ευγενική προσφορά της Coyote Moon, Inc.

Μέχρι στιγμής, ανακαλύψαμε τα ονόματα δίσκων που πρέπει να αρχίσουμε να δημιουργούμε το Drive Fusion. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε τα ονόματα για να δημιουργήσουμε μια λογική ομάδα τόμων. Τώρα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτή την λογική ομάδα όγκου σε έναν όγκο σύντηξης που μπορεί να χρησιμοποιήσει το λειτουργικό σύστημα.

Δημιουργία λογικού τόμου αποθήκευσης πυρήνα

Τώρα που έχουμε μια λογική ομάδα τόμων αποθήκευσης πυρήνα που αποτελείται από δύο μονάδες, μπορούμε να δημιουργήσουμε τον πραγματικό όγκο σύντηξης για το Mac σας. Η μορφή της εντολής είναι:

disktil cs createVolume lvgUUID τύπος μεγέθους ονόματος

Το lvgUUID είναι το UUID της ομάδας λογικού τόμου κεντρικής αποθήκευσης που δημιουργήσατε στην προηγούμενη σελίδα. Ο ευκολότερος τρόπος για να εισάγετε αυτόν τον αρκετά δυσκίνητο αριθμό είναι να μετακινηθείτε στο παράθυρο του τερματικού και να αντιγράψετε το UUID στο πρόχειρο σας.

Ο τύπος αναφέρεται στον τύπο μορφής που θα χρησιμοποιηθεί. Σε αυτήν την περίπτωση, θα εισαγάγετε το jhfs + που σημαίνει Journaled HFS +, το τυπικό φορμά που χρησιμοποιείται με το Mac σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε όνομα επιθυμείτε για τον τόμο σύντηξης. Το όνομα που εισάγετε εδώ θα είναι αυτό που βλέπετε στην επιφάνεια εργασίας του Mac σας.

Η παράμετρος μεγέθους αναφέρεται στο μέγεθος του τόμου που δημιουργείτε. Δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη από την ομάδα λογικού τόμου που δημιουργήσατε νωρίτερα, αλλά μπορεί να είναι μικρότερη. Ωστόσο, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επιλογή ποσοστιαίων μονάδων και να δημιουργήσετε τον τόμο σύντηξης χρησιμοποιώντας το 100% της ομάδας λογικού τόμου.

Έτσι, για παράδειγμα, η τελική εντολή θα έμοιαζε έτσι:

Diskutil cs createVolume DBFEB690-107B-4EA6-905B-2971D10F5B53 jhfs + Σύντηξη 100%

Καταχωρίστε την παραπάνω εντολή στο τερματικό. Φροντίστε να αντικαταστήσετε τις δικές σας τιμές και, στη συνέχεια, πατήστε enter ή επιστροφή.

Μόλις ολοκληρωθεί η λειτουργία του τερματικού, η νέα μονάδα Fusion θα τοποθετηθεί στην επιφάνεια εργασίας, έτοιμη για χρήση.

Με τη δημιουργία της μονάδας Fusion, εσείς και ο υπολογιστής σας Mac είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τα πλεονεκτήματα απόδοσης που παρέχονται από την τεχνολογία βασικής αποθήκευσης που δημιούργησε τη μονάδα Fusion. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να αντιμετωπίζετε τη μονάδα όπως κάθε άλλη ένταση στο Mac σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το OS X σε αυτό ή να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε επιθυμείτε.