Αναθεώρηση του Προγράμματος Λήψης Άλμπουμ Τέχνης Bliss

Αυτόματη λήψη και οργάνωση της τέχνης άλμπουμ στη μουσική βιβλιοθήκη σας

Εάν έχετε μια μεγάλη μουσική βιβλιοθήκη, τότε θα ξέρετε ότι η τέχνη του άλμπουμ σας σύντομα θα ξεφύγει από το σχήμα. Οι φορείς αναπαραγωγής πολυμέσων λογισμικού έρχονται συνήθως με ενσωματωμένους διαχειριστές τέχνης άλμπουμ, αλλά αυτές είναι συχνά περιορισμένες. Πληκτρολογήστε Bliss. Αυτός είναι ένας διοργανωτής καλλιτεχνικών έργων άλμπουμ πολλαπλών πλατφορμών (Windows και Linux) που εκτελείται στο παρασκήνιο για την αυτόματη ενημέρωση της τέχνης του άλμπουμ σας.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Ξεκινώντας με την ευδαιμονία

Απαιτήσεις:

Λήψη και εγκατάσταση του Bliss: Η εγκατάσταση του Bliss είναι μια απλή και απλή διαδικασία. Για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση, μεταβείτε στην τοποθεσία Bliss και επιλέξτε την έκδοση για το λειτουργικό σας σύστημα. Για αυτήν την κριτική, κατεβάσαμε και εγκαταστήσαμε την έκδοση των Windows που εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα. Το πρόγραμμα έρχεται με γενναιόδωρες 500 λύσεις δωρεάν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε 500 αλλαγές στην τέχνη άλμπουμ της μουσικής βιβλιοθήκης σας πριν να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον διορθώσεις.

Ρυθμίσεις: Το Bliss διαθέτει πολλές χρήσιμες επιλογές στο μενού ρυθμίσεων για να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία οργάνωσης της τέχνης του άλμπουμ σας. Όταν ρυθμίζετε το Bliss, θα πρέπει πρώτα να το πείτε πού θα βρείτε τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Δυστυχώς, το Bliss υποστηρίζει μόνο μία τοποθεσία. Πολλοί χρήστες έχουν περισσότερες από μία τοποθεσίες στις οποίες αποθηκεύουν τη μουσική τους και επομένως αυτή η επιλογή είναι πολύ περιοριστική. Αν έχετε συλλογές μουσικής που έχουν διανεμηθεί σε περισσότερους από έναν σκληρούς δίσκους ή σε άλλο τύπο συσκευής αποθήκευσης, τότε μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να αλλάζει αυτή την επιλογή σε τακτική βάση.

Χαρακτηριστικά του προγράμματος Bliss

Διασύνδεση: Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Web για να εμφανίσει τις πληροφορίες του. Η διεπαφή χρήστη Bliss είναι καλά σχεδιασμένη και το σύστημα μενού είναι εύκολο στην πλοήγηση. Αφού ρυθμίσετε το πρόγραμμα για πρώτη φορά, υπάρχουν ουσιαστικά 3 βασικοί τομείς που θα χρησιμοποιήσετε. Αυτά είναι το πρόγραμμα περιήγησης της μουσικής βιβλιοθήκης. μεμονωμένες υπερ-συνδέσεις τραγουδιών, για να διορθώσετε την τέχνη άλμπουμ και τις διαδρομές αρχείων και το μενού ρυθμίσεων για να τελειοποιήσετε τον τρόπο με τον οποίο η Bliss οργανώνει τη μουσική σας βιβλιοθήκη. Συνολικά, η διεπαφή με βάση το πρόγραμμα περιήγησης στο Web είναι φιλική προς το χρήστη και διευκολύνει την εργασία με τη μουσική σας συλλογή - ακόμη και στο οικιακό σας δίκτυο. απλώς χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδρομή UNC: // [όνομα δικτύου υπολογιστών]: 3220 στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης στο Web (π.χ. - // mypc: 3220).

Browser βιβλιοθήκης μουσικής: Για να περιηγηθείτε στα λευκώματα της βιβλιοθήκης σας, το Bliss αθλείται μια αλφαριθμητική μπάρα φίλτρων στην κορυφή της οθόνης, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προβάλετε λευκώματα που ξεκινούν με ένα συγκεκριμένο γράμμα, αριθμό ή σύμβολο. Αν και αυτό είναι ένα φιλικό προς το χρήστη χαρακτηριστικό, το Bliss δεν διαθέτει προηγμένο τρόπο αναζήτησης που θα ήταν χρήσιμο για την εύρεση μεμονωμένων κομματιών, καλλιτεχνών κλπ.

Καθορισμός των διαδρομών καλλιτεχνικού και αρχειοθετημένου άλμπουμ : Ο καθορισμός της τέχνης άλμπουμ στο Bliss είναι μια γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί διάφορους σε απευθείας σύνδεση πόρους, όπως MusicBrainz, Amazon, Discogs, ακόμα και το Google για την τέχνη της τέχνης άλμπουμ. Εάν χρησιμοποιείτε το Cover Flow στο iTunes για παράδειγμα, τότε θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι το Bliss μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να οργανώσει αυτόματα τη μουσική βιβλιοθήκη σας πολύ καλύτερα. Το Bliss μπορεί επίσης να διορθώσει ασυνέπειες αρχείων και φακέλων βάσει των κανόνων που έχετε ορίσει.

Συμβατές μορφές αρχείων μουσικής

Το Bliss είναι συμβατό με ένα ευρύ φάσμα μορφών αρχείων μουσικής κατά την οργάνωση της τέχνης του άλμπουμ σας. Οι μορφές αρχείων ήχου που υποστηρίζει είναι:

συμπέρασμα

Το Bliss προσφέρει στον χρήστη ένα απλό και φθηνό τρόπο για να οργανώσει την τέχνη άλμπουμ της μουσικής συλλογής με την ταχύτητα του αστραπής. Παρόλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις μικρότερες βιβλιοθήκες, πληρώνει πραγματικά για τον εαυτό της από άποψη εξοικονόμησης χρόνου όταν χρησιμοποιείται για τερατώδεις μουσικές συλλογές. Η πιο εντυπωσιακή πτυχή του Bliss είναι ο τρόπος με τον οποίο τρέχει στο παρασκήνιο και επομένως διατηρεί τη μουσική σας βιβλιοθήκη υπό έλεγχο βάσει των κανόνων που έχετε ορίσει. Αν έχετε ένα οικιακό δίκτυο, τότε η διεπαφή που βασίζεται στο Web καθιστά την πρόσβαση στο πρόγραμμα από οποιονδήποτε υπολογιστή συνδεδεμένο στο δίκτυο. Παρόλο που η Bliss είναι λίγο περιοριστική στις ρυθμίσεις της (μόνο μία θέση μουσικής) και περιορισμένες λειτουργίες περιήγησης (χωρίς προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης), είναι σίγουρα ένα συνιστώμενο πρόγραμμα που θα χρησιμοποιηθεί. Αν θέλετε να διατηρήσετε συγχρόνως την τέχνη του άλμπουμ με τη μουσική σας συλλογή, τότε το Bliss είναι σίγουρα μια ουσιαστική προσθήκη στην εργαλειοθήκη ψηφιακής μουσικής σας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.