Κορυφαία δωρεάν προγράμματα αναπαραγωγής πολυμέσων για λήψη

Λογισμικό για αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής, βίντεο και DVD στον υπολογιστή σας

Η εύρεση του σωστού λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας μπορεί συχνά να είναι μια μακρά και απογοητευτική διαδικασία. Υπάρχουν πολλά μέσα αναπαραγωγής πολυμέσων ελεύθερου λογισμικού που μπορούν να μεταφορτωθούν, αλλά όχι όλα αυτά παρέχουν ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών. Έχοντας αυτό κατά νου, ρίξτε μια ματιά στον κατάλογο δωρεάν media media player που σας δίνει ένα πλήρες σύνολο λειτουργιών για να παίζετε, να οργανώνετε και να συγχρονίζετε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας.

01 από 05

iTunes

Το εξαιρετικά γυαλισμένο λογισμικό iTunes της Apple είναι ένα από τα πιο αγαπημένα με τους χρήστες iPhone και iPod, αλλά είναι επίσης χρήσιμο εάν θέλετε ένα media player που να μπορεί να οργανώσει τη μουσική σας βιβλιοθήκη. Εκτός από την αγορά μουσικής από το iTunes Store, μπορείτε να αντιγράψετε τα δικά σας CD, να καψετε προσαρμοσμένα CD ήχου , να ακούσετε ραδιόφωνο Internet , να κατεβάσετε δωρεάν podcast και πολλά άλλα. Το μόνο μειονέκτημα για το iTunes είναι η υποστήριξη φορητών συσκευών πολυμέσων. εκτός από το iPod και το iPhone, υπάρχουν πολύ υποστηριζόμενες συσκευές. Τούτου λεχθέντος, το iTunes εξακολουθεί να προσφέρει αρκετές λειτουργίες για να το καταστήσει προεπιλεγμένο παίκτη και διαχειριστή μέσων. Περισσότερο "

02 του 05

Το Microsoft Windows Media Player

Είτε αγαπάτε είτε αποθαρρύνετε τη Microsoft, το Windows Media Player (WMP) έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή για τους χρήστες υπολογιστών. Τώρα στην έκδοση 11, το WMP λειτουργεί ως μια καλή λύση all-in-one για διαχείριση ήχου, βίντεο και εικόνας. Με την ενσωματωμένη μηχανή καψίματος δίσκων CD και την δυνατότητα αντιγραφής, το WMP καθιστά εύκολη τη δημιουργία της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Ορισμένες άλλες χρήσιμες επιλογές περιλαμβάνουν DVD player, εφέ ήχου SRS WOW, ισοσταθμιστή γραφικών 10 ζωνών και συγχρονισμό με φορητές συσκευές MP3 / πολυμέσων. Περισσότερο "

03 του 05

JetAudio

Το JetAudio είναι το πολυλειτουργικό media player της Cowon που αντίθετα από το όνομά της μπορεί να χειριστεί και το βίντεο. Αυτή η συχνά παραβλέπεται συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων έχει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που βοηθούν να παίξετε και να διαχειριστείτε τη βιβλιοθήκη πολυμέσων σας. Υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών αρχείων και αθλοπαιδεύει έναν ενσωματωμένο μετατροπέα μορφής αρχείου. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του JetAudio 7 είναι η συσκευή εγγραφής που σας επιτρέπει να καταγράφετε τους δικούς σας ήχους μέσω μικροφώνου ή άλλης βοηθητικής πηγής ήχου. Το JetAudio μπορεί να αντιγράψει και να καίει CD ήχου και έχει επίσης τη δυνατότητα αναπαραγωγής DVD. Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων τότε η προσφορά του Cowon αξίζει να δοκιμάσετε. Περισσότερο "

04 του 05

Media Jukebox

Το Media Jukebox είναι μια άλλη εφαρμογή που παραβλέπεται και μπορεί να λειτουργήσει ως συνολική λύση για τις ανάγκες των ψηφιακών μέσων. Εκτός από τα συνήθη χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια πλήρη εφαρμογή, διαθέτει επίσης ένα βασικό πρόγραμμα περιήγησης στο Internet για χρήση με τις ενσωματωμένες μουσικές υπηρεσίες. Το Amazon MP3 store και το Last.FM είναι προσβάσιμα χρησιμοποιώντας το Media Jukebox 12 (MJ 12), μαζί με τους ιστοτόπους podcast στους οποίους μπορείτε να εγγραφείτε. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την αυτόματη αναζήτηση CD και τραγουδιών, την αντιγραφή και την καύση πλήρους ταχύτητας CD, τα ηχητικά εφέ EQ και DSP και την εκτύπωση ετικετών και καλύμματος CD. Το MJ 12 είναι επίσης συμβατό με το iPod και έτσι είναι μια άλλη επιλογή για το μαζικά δημοφιλές λογισμικό iTunes. Περισσότερο "

05 του 05

Winamp

Αρχικά κυκλοφόρησε το 1997, ο Winamp έχει ωριμάσει από έναν παίκτη σε έναν ολοκληρωμένο διαχειριστή μέσων. Είναι ένα πολύ ικανό πρόγραμμα αναπαραγωγής ήχου και βίντεο που υποστηρίζει πολλές μορφές μέσων. Το Winamp έχει επίσης προσθέσει λειτουργικότητα που περιλαμβάνει, αντιγραφή και καύση CD, ραδιόφωνο SHOUTcast, ραδιόφωνο AOL, podcasts και αναπαραγωγή playlist. Από την έκδοση 5.2, έχει υποστηρίξει συγχρονισμό μέσων χωρίς DRM στο iPod, γεγονός που καθιστά το Winamp μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το iTunes. Η πλήρης έκδοση είναι ελεύθερη για χρήση και θα ταιριάζει στις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων. Περισσότερο "