Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις iTunes για συγχρονισμό μουσικής

Η Apple θέλει να πιστεύετε ότι για να συγχρονίσετε μουσική στο iPhone, το iPad ή το iPod σας, είναι απαραίτητο να έχετε το iTunes εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, μόνο επειδή έχετε αγοράσει τραγούδια από το iTunes Store δεν σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό της Apple για να τα διαχειριστείτε και τελικά να τα μεταφέρετε στη συσκευή σας iOS.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια καλή επιλογή του iOS-φιλικό λογισμικό για να κατεβάσετε δωρεάν που μπορεί να αντικαταστήσει iTunes-και μερικοί προσφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά πάρα πολύ.

01 από 05

MediaMonkey Standard

Screenshot

Το MediaMonkey είναι ένας δωρεάν διαχειριστής μουσικής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση μεγάλων συλλογών ψηφιακής μουσικής. Είναι συμβατό με συσκευές iOS και άλλες συσκευές αναπαραγωγής MP3 και PMP που δεν είναι της Apple.

Η δωρεάν έκδοση του MediaMonkey (με την ονομασία Standard) συνοδεύεται από διάφορα χρήσιμα εργαλεία για την οργάνωση της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ετικέτες στα αρχεία μουσικής , να προσθέσετε τέχνη άλμπουμ , να αντιγράψετε μουσικά CD , να εγγραφείτε δίσκους και να μετατρέψετε μεταξύ διαφορετικών μορφών ήχου. Περισσότερο "

02 του 05

Amarok

Λογότυπο Amarok. Εικόνα © Amarok

Το Amarok είναι μια πολυεπίπεδη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων για λειτουργικά συστήματα Windows, Linux, Unix και MacOS X που είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση iTunes για το iDevice.

Εκτός από τη χρήση του για συγχρονισμό της υπάρχουσας μουσικής βιβλιοθήκης με τη συσκευή Apple, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Amarok για να ανακαλύψετε νέα μουσική χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες υπηρεσίες του. Πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως οι Jamendo, Magnatune και Last.fm, απευθείας από την έξυπνη διεπαφή του Amarok.

Άλλες ενσωματωμένες υπηρεσίες ιστού όπως το Libravox και το OPML Directory Podcast διευρύνουν τη λειτουργικότητα του Amarok για να το καταστήσουν ένα ισχυρό πρόγραμμα λογισμικού. Περισσότερο "

03 του 05

MusicBee

MusicBee διεπαφή χρήστη. Εικόνα © Steven Mayall

Το MusicBee, το οποίο διατίθεται για Windows, αθλείται από ένα εντυπωσιακό σύνολο εργαλείων για τη χειραγώγηση της μουσικής σας βιβλιοθήκης. Αν ψάχνετε για ένα iTunes αντικατάστασης που έχει ένα εύκολο στη χρήση interface και πακέτα περισσότερες δυνατότητες από το λογισμικό της Apple, τότε MusicBee αξίζει μια προσεκτική ματιά.

Υψηλή στην λίστα των χαρακτηριστικών: εκτεταμένες ετικέτες μεταδεδομένων, ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, εργαλεία μετατροπής μορφής ήχου, συγχρονισμός on-the-fly και ασφαλής αντιγραφή CD.

Το MusicBee έχει επίσης χρήσιμες λειτουργίες για το Web. Για παράδειγμα, η ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής υποστηρίζει την αναζήτηση στο Last.fm και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Auto-DJ για να ανακαλύψετε και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις ακρόασης.

Συνολικά, είναι ένας πολύ καλός διαχειριστής μουσικής iOS που προσφέρει επίσης εργαλεία για το Web. Περισσότερο "

04 του 05

Winamp

Η οθόνη εκκίνησης του Winamp. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Το Winamp, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1997, είναι ένα πλήρες media player. Από την έκδοση 5.2, έχει υποστηρίξει συγχρονισμό μέσων χωρίς DRM σε συσκευές iOS, όπως το iPod, το οποίο το καθιστά εξαιρετική εναλλακτική λύση για το iTunes.

Υπάρχει επίσης μια έκδοση των smartphone που βασίζεται στο Winamp για Android αν θέλετε έναν εύκολο τρόπο να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη iTunes. Η πλήρης έκδοση του Winamp είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει και να αθλήσει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων.

Το Winamp δεν έχει δει ενεργό ανάπτυξη για αρκετό καιρό, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή αντικατάσταση του iTunes παρόλα αυτά. Περισσότερο "

05 του 05

Foobar2000

Foobar2000 κύρια οθόνη. Εικόνα © Foobar2000

Το Foobar2000 είναι μια ελαφριά αλλά ισχυρή συσκευή αναπαραγωγής ήχου για την πλατφόρμα Windows. Υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών ήχου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό μουσικής εάν έχετε μια παλαιότερη συσκευή Apple (iOS 5 ή χαμηλότερη).

Με τη βοήθεια προαιρετικών πρόσθετων στοιχείων, οι δυνατότητες του Foobar2000 μπορούν να επεκταθούν - το πρόσθετο του iPod Manager, για παράδειγμα, προσθέτει τη δυνατότητα μετατροπής μορφών ήχου που δεν υποστηρίζονται από το iPod. Περισσότερο "