Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε δωρεάν downloads μουσικής στο Amazon Music Store

Χρησιμοποιήστε το Amazon ως έναν ελεύθερο και νόμιμο πόρο λήψης μουσικής

Ίσως να πιστεύετε ότι όλη η ψηφιακή μουσική στο Amazon Music Store έρχεται σε τιμή. Ωστόσο, η εταιρεία προσφέρει μια τεράστια ποικιλία δωρεάν τραγουδιών και άλμπουμ που μπορούν να μεταφορτωθούν ή να μεταδοθούν σε ροή στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Πώς να βρείτε δωρεάν μουσικά αρχεία στο Amazon

Το ελεύθερο περιεχόμενο δεν θα σας βγάλει από την κύρια σελίδα της Amazon Music, αλλά είναι εύκολο να βρείτε χρησιμοποιώντας τις επιλογές φιλτραρίσματος της υπηρεσίας. Για να ανακαλύψετε δωρεάν ψηφιακή μουσική στο Amazon:

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της ψηφιακής μουσικής του Amazon.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Μεγάλες προσφορές .
  3. Στο αριστερό πλαίσιο της σελίδας που ανοίγει, πατήστε Ελεύθερο . Η σελίδα που προκύπτει και οι άλλες εκατό σελίδες όπως όλες περιέχουν ελεύθερη μουσική.
  4. Περιηγηθείτε στις ελεύθερες καταχωρίσεις ή χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού Ταξινόμηση κατά επάνω στην οθόνη για να καθορίσετε ένα τραγούδι, έναν καλλιτέχνη ή ένα άλμπουμ.
  5. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε τίτλο τραγουδιού για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό ή κάντε κλικ στο βέλος δίπλα από το τραγούδι για να ακούσετε μια προεπισκόπηση μουσικής.
  6. Όταν βρείτε ένα τραγούδι που θέλετε να κάνετε λήψη, κάντε κλικ στο κουμπί Ελεύθερο δίπλα στο τραγούδι.
  7. Αφού κάνετε κλικ στο κουμπί Ελεύθερο , η Amazon ζητάει το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή τον αριθμό τηλεφώνου σας για λογαριασμούς για κινητά) και τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση . Αν δεν έχετε λογαριασμό Amazon, κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία λογαριασμού σας στο Amazon και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ανοίξετε έναν δωρεάν λογαριασμό.
  8. Στην οθόνη Αναθεώρηση της παραγγελίας σας , επιβεβαιώστε ότι το υποσύνολο είναι μηδέν και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Τοποθετήστε την παραγγελία σας .
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Αναπαραγωγή τώρα για να μεταδώσετε το τραγούδι από τη μουσική βιβλιοθήκη του Αμαζονίου ή κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη αγορών για να μεταφορτώσετε το τραγούδι στον υπολογιστή ή τη συσκευή σας.

Συμβουλή: Για να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη λήψη πολλών δωρεάν τραγουδιών ή άλμπουμ, κάντε κλικ στο εικονίδιο του Καλαθιού αγορών αντί για το κουμπί Ελεύθερο και, στη συνέχεια, ελέγξτε μία φορά.