Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Android Auto

Το Android Auto μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας στην οθόνη του smartphone σας ή στην ενσωματωμένη οθόνη του αυτοκινήτου σας σε συμβατά οχήματα, συνδέοντας το τηλέφωνό σας με μια συνδυασμένη οθόνη αφής και φωνητική διεπαφή για να διασφαλίσετε ότι η εστίασή σας παραμένει στο δρόμο όπου πρέπει να είναι.

Σχεδιασμένο για να επωφεληθεί από πολλές από τις λειτουργίες του smartphone σας κατά τη διάρκεια της οδήγησης, όπως η πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων και μηνυμάτων ή η σχεδίαση των βημάτων στο ταξίδι σας, το Android Auto υποστηρίζει επίσης πολλές χρήσιμες εφαρμογές που βρίσκονται στο Google Play Store . Έχουμε αναφέρει μερικά από τα καλύτερα από αυτήν την ομάδα παρακάτω.

Waze

Screenshot από το Android

Το Waze διαθέτει περίπου εκατό εκατομμύρια χρήστες για καλό λόγο, συνήθως σας μεταφέρει εκεί που πηγαίνετε μέσω της ευκολότερης και ταχύτερης πορείας. Η εφαρμογή, που βασίζεται σε συνδυασμό των Υπηρεσιών εντοπισμού του Android και των πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, προέρχεται από την τεράστια βάση της, η εφαρμογή λαμβάνει υπόψη πολλούς βασικούς παράγοντες, όπως την κατασκευή, τις συνθήκες κυκλοφορίας στο χρόνο, τα ατυχήματα, την αστυνομική δραστηριότητα και άλλα.

Εκτός από την καθοδήγησή σας στον προορισμό σας, το Waze παρέχει μια σειρά από δευτερεύοντα οφέλη, τα οποία περιλαμβάνουν την ειδοποίησή σας για τα φθηνότερα βενζινάδικα και αν υπάρχει μια παγίδα ταχύτητας έρχεται. Δεδομένου ότι είναι βασισμένη στην κοινότητα, η εφαρμογή περιέχει επίσης μια σειρά κοινωνικών-κεντρικών χαρακτηριστικών που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε και να αλληλεπιδράσετε με τους συναδέλφους Wazers εάν το επιθυμείτε. Περισσότερο "

WhatsApp Messenger

Screenshot από το Android

Το WhatsApp Messenger χρησιμοποιεί τη σύνδεση στο διαδίκτυο του smartphone σας, είτε πρόκειται για Wi-Fi είτε για ευρυζωνικό κυψελοειδές δίκτυο όπως το 4G , για να στέλνετε μηνύματα και ακόμη και να κάνετε απευθείας κλήσεις μέσω της εφαρμογής. Ενώ μεγάλο μέρος της πρόσθετης λειτουργικότητάς του, όπως η ομαδική συζήτηση, δεν ευνοεί το Android Auto, η τυπική φωνητική επικοινωνία και τα μηνύματα ομιλίας σε κείμενο ταιριάζουν με την εμπειρία οδήγησης χωρίς χέρια. Περισσότερο "

Spotify Music

Screenshot από το Android

Μια δωρεάν εφαρμογή που υποστηρίζει διαφημίσεις που ξεκλειδώνει την πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια από το παρελθόν και σήμερα, το Spotify παρέχει ένα προσαρμοσμένο soundtrack, είτε ταξιδεύετε σε οριζόντια ή απλά σε όλη την πόλη. Μπορείτε να αναζητήσετε μεμονωμένους καλλιτέχνες και τίτλους τραγουδιών ή να επιτρέψετε στη μηχανή επιλογής μουσικής να επιλέξει για εσάς. Μια πληρωμένη συνδρομή στο Spotify Premium εξασφαλίζει μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, καλύτερη ποιότητα ήχου σε ορισμένες περιπτώσεις και τη δυνατότητα παράλειψης ενός απεριόριστου αριθμού τραγουδιών. Περισσότερο "

Pandora Music

Screenshot από το Android

Η Pandora διαθέτει επίσης μια εξαιρετική μεγάλη συλλογή μουσικής, προσβάσιμη δημιουργώντας εξατομικευμένους σταθμούς που βασίζονται σε συγκεκριμένο καλλιτέχνη, τραγούδι ή είδος. Η εφαρμογή και οι συνοδευτικές μελωδίες της είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστείτε μια συνδρομή Pandora Plus αν θέλετε να αποφύγετε να ακούτε διαφημίσεις και θέλετε να παρακάμψετε χωρίς προηγούμενα τραγούδια. Περισσότερο "

iHeartRadio

Screenshot από το Android

Το iHeartRadio σας επιτρέπει να προβάλλετε σταθμούς από όλο τον κόσμο, επεκτείνοντας την εμβέλεια του ραδιοφώνου σας πολύ πιο μακριά από τις τυπικές τοπικές επιλογές. Ανασηκώστε τα αγκύλια των περιφερειακών θεμάτων και των μελωδιών με αυτήν την εφαρμογή, οδηγώντας μαζί σε ό, τι κλήσεις θέλετε ή δημιουργώντας τους δικούς σας προσωπικούς σταθμούς με βάση τον καλλιτέχνη ή το είδος. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα δωρεάν, ενώ μια πληρωμένη συνδρομή σάς επιτρέπει να αναπαράγετε και να παρακάμψετε απεριόριστο αριθμό τραγουδιών. Περισσότερο "

MLB.com Στο Bat

Screenshot από το Android

Τι είναι καλύτερο από τη λήψη μιας μακράς θερινής οδήγησης, φρέσκο ​​αεράκι που φυσάει μέσα από τα παράθυρα, ακούγοντας ένα παιχνίδι μπέιζμπολ; Με το Android Auto και την εφαρμογή MLB.com At Bat, δεν θα χάσετε ποτέ άλλο γήπεδο ενώ βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι, ανεξάρτητα από το αν η αγαπημένη σας ομάδα παίζει τοπικά ή στην άλλη πλευρά της χώρας. Απαιτείται συνδρομή για την αναπαραγωγή της ηχητικής ροής κάθε παιχνιδιού, με εκπομπές τόσο στο σπίτι όσο και στο οδικό δίκτυο, καθώς και ραδιοφωνική εκπομπή ισπανικής γλώσσας που προσφέρεται όταν είναι διαθέσιμη. Περισσότερο "

NPR One

Screenshot από το Android

Αποκτήστε ενημερωμένες τοπικές και παγκόσμιες ειδήσεις μαζί με λεπτομερείς λειτουργίες από το National Public Radio με αυτή την δωρεάν εφαρμογή που βασίζεται σε διαφημίσεις και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων από την πολιτική μέχρι τις τέχνες. Ο προσαρμόσιμος σχεδιασμός του NPR One εξασφαλίζει ότι η κίνηση σας συνοδεύεται από τα νέα και τις ιστορίες που ευθυγραμμίζονται με τα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τις περιοχές σας. Περισσότερο "

Audiobooks από Audible

Screenshot από το Android

Η ακρόαση βιβλίων μπορεί να είναι εξίσου ευχάριστη με την ανάγνωση τους και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να βυθίσετε τον εαυτό σας στην τελευταία έκδοση από τον αγαπημένο σας συγγραφέα κρατώντας τα χέρια σας στο τιμόνι και τα μάτια στο δρόμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα ηχητικά βιβλία είναι τόσο δημοφιλή στη σημερινή κοινωνία που βρίσκεται σε εξέλιξη και η εφαρμογή Audible ανοίγει μια τεράστια βιβλιοθήκη τίτλων που διηγούνται μέσω του συστήματος ομιλητών του αυτοκινήτου σας.

Μπορείτε επίσης να ακούσετε περιοδικά και εφημερίδες με την Audible, με τη συνολική υπηρεσία προσβάσιμη με την εγγραφή σας για μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και την πληρωμή ενός μηνιαίου τέλους αργότερα, εάν επιλέξετε να συνεχίσετε. Περισσότερο "

Ραδιόφωνο σαρωτή

Screenshot από το Android

Η εφαρμογή ραδιοφωνικού σαρωτή ενσωματώνει το ισοδύναμο αγαπημένου ραδιοφωνικού σταθμού Radio Shack στην συσκευή σας Android, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ακούτε χιλιάδες ζωντανές συχνότητες από πυρκαγιά, αστυνομία και άλλες πηγές σε όλες τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Με την πλήρη υποστήριξη Android Auto και μια σειρά εύχρηστων λειτουργιών για να εντοπίσετε, να ταξινομήσετε και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας, αυτή η εφαρμογή είναι ιδανική για χομπίστες ή για όσους το βρίσκουν συναρπαστικό να ακούει τη δράση καθώς εμφανίζεται. Μια επαγγελματική έκδοση του Radio Scanner διατίθεται έναντι αμοιβής, αφαιρώντας όλες τις διαφημίσεις και ξεκλειδώντας προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εγγραφής ζωντανών σαρώσεων. Περισσότερο "

Υπερπολλαπλασιασμένη ταχύτητα

Screenshot από το Android

Από την έλευση ψηφιακών και ηχητικών βιβλίων, η τοπική δημόσια βιβλιοθήκη σας δεν μπορεί πλέον να είναι το πρώτο μέρος που έρχεται στο μυαλό όταν ψάχνετε για έναν συγκεκριμένο τίτλο. Μην είστε τόσο γρήγοροι να απορρίψετε το δοκιμασμένο και πραγματικό γειτονικό σας ίδρυμα, ωστόσο, καθώς οι περισσότεροι πλέον προσφέρουν τεράστιες ψηφιακές συλλογές εκτός από την παραδοσιακή απογραφή τους.

Η εφαρμογή OverDrive, σε συνδυασμό με την Libby, σας επιτρέπει να δανείζετε δωρεάν ακουστικές εκδόσεις αυτών των βιβλίων και να τις αναπαράγετε απευθείας στο smartphone σας με το Android Auto. Περισσότερο "