Πώς να βρείτε όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Gmail

Εύκολοι τρόποι για να φιλτράρετε το Gmail να εμφανίζει μόνο Μη αναγνωσμένα μηνύματα

Η προβολή μόνο μη αναγνωσμένων μηνυμάτων είναι ο ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης όλων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να φτάσετε μέχρι τώρα. Το Gmail διευκολύνει το φιλτράρισμα του μηνύματός σας για να σας δείξει μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα, αποκρύπτοντας όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ήδη ανοίξει.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δείτε μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail και αυτό που επιλέγετε εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να τα βρείτε. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείτε, θα δείτε όχι μόνο τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχετε ανοίξει, αλλά και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ανοίξει, αλλά τα οποία έχουν επισημανθεί ως μη αναγνωσμένα .

Πώς να κάνετε το Gmail να εμφανίζει πρώτα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Gmail έχει μια ολόκληρη ενότητα αφιερωμένη μόνο στα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να ανοίξετε αυτήν την περιοχή του λογαριασμού σας στο Gmail για να διαχωρίσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρέπει να διαβάσετε. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρείτε μόνιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην κορυφή του Gmail.

Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις εισερχομένων του λογαριασμού σας.
  2. Δίπλα στον τύπο εισερχομένων , βεβαιωθείτε ότι η πρώτη επιλογή Unread επιλέγεται από το αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Κάτω από αυτό, πατήστε / πατήστε Επιλογές δίπλα στη γραμμή Unread .
  4. Υπάρχουν ορισμένες επιλογές που μπορείτε να διαμορφώσετε για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα. Μπορείτε να αναγκάσετε το Gmail να σας δείξει μέχρι και 5, 10, 25 ή 50 μη αναγνωσμένα στοιχεία ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε αυτόματα την ενότητα "Μη αναγνωσμένα", όταν δεν υπάρχουν υπόλοιπα μηνυμάτων.
  5. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Αποθήκευση αλλαγών στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να συνεχίσετε.
  6. Πίσω στο φάκελο " Εισερχόμενα " είναι τώρα μια μη αναγνωσμένη ενότητα ακριβώς κάτω από τα κουμπιά μενού στο πάνω μέρος των μηνυμάτων σας. Πατήστε ή κτυπήστε τη λέξη για να δείτε ή να αποκρύψετε όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. όλα τα νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα φτάσουν εκεί.
    1. Όλα τα άλλα που έχουν ήδη διαβάσει θα εμφανιστούν αυτόματα στην ενότητα " Οτιδήποτε άλλο " κάτω από αυτό.

Σημείωση: Μπορείτε να επαναφέρετε το Βήμα 2 και να επιλέξετε Προεπιλογή, Σημαντικό πρώτα, Πρώτα με αστέρι ή Εισερχόμενα προτεραιότητας για να αναιρέσετε αυτές τις ρυθμίσεις και να τερματίσετε την πρώτη εμφάνιση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να αναζητήσετε μηνύματα που δεν έχουν προβληθεί

Σε αντίθεση με την παραπάνω μέθοδο, η οποία εμφανίζει μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο φάκελο Εισερχόμενα , το Gmail διευκολύνει επίσης την αναζήτηση μηνυμάτων που δεν διαβάζονται σε κανένα φάκελο και συνεργάζεται επίσης με την υπηρεσία Εισερχομένων του Gmail.

  1. Ανοίξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αναζητήσετε μη αναγνωσμένα μηνύματα.
  2. Χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος του Gmail, πληκτρολογήστε αυτό μετά από οποιοδήποτε κείμενο που έχει ήδη συμπληρωθεί εκεί: είναι: μη αναγνωσμένο
  3. Υποβάλετε την αναζήτηση με το πλήκτρο Enter στο πληκτρολόγιό σας ή κάνοντας κλικ / πατώντας το μπλε κουμπί αναζήτησης στο Gmail.
  4. Θα δείτε τώρα όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αυτόν το φάκελο και όλα τα άλλα θα κρυφτούν προσωρινά λόγω του φίλτρου αναζήτησης που μόλις εφαρμόσατε.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα του τρόπου εύρεσης μη αναγνωσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο φάκελο " Κάδος απορριμμάτων ". Μετά το άνοιγμα αυτού του φακέλου, η γραμμή αναζήτησης θα πρέπει να διαβάσει "in: trash", οπότε μπορείτε να προσθέσετε "is: unread" στο τέλος για να βρείτε μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο φάκελο Trash :

in: τα σκουπίδια είναι: μη αναγνωσμένα

Σημείωση: Μπορείτε να αναζητήσετε μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα σε ένα φάκελο κάθε φορά. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την αναζήτηση ώστε να περιλαμβάνει τόσο το φάκελο " Κάδος απορριμμάτων" όσο και " Spam ". Αντ 'αυτού, θα πρέπει να ανοίξετε το φάκελο Spam , για παράδειγμα, και να αναζητήσετε εκεί εάν θέλετε να βρείτε μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε άλλους χειριστές αναζήτησης για να κάνετε πράγματα όπως την εύρεση μη αναγνωσμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ συγκεκριμένων ημερομηνιών. Σε αυτό το παράδειγμα, το Gmail θα εμφανίζει μόνο μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ 28 Δεκεμβρίου 2017 και 1 Ιανουαρίου 2018:

είναι: μη αναγνωσμένο πριν: 2018/01/01, μετά: 2017/12/28

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα για το πώς μπορείτε να βλέπετε μη αναγνωσμένα μηνύματα από μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο:

είναι: μη αναγνωσμένο από: googlealerts-noreply@google.com

Αυτός θα εμφανίσει όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχονται από οποιαδήποτε διεύθυνση @ @ google.com:

είναι: μη αναγνωσμένο από: * @ google.com

Μια άλλη συνήθης είναι η αναζήτηση στο Gmail για μη αναγνωσμένα μηνύματα με το όνομα αντί για τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

είναι: μη αναγνωσμένο από: Jon

Συνδυάζοντας μερικά από αυτά για μια σούπερ συγκεκριμένη αναζήτηση για μη αναγνωσμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (από την Τράπεζα της Αμερικής) πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία (15 Ιουνίου 2017) σε ένα προσαρμοσμένο φάκελο (που ονομάζεται "τράπεζα") θα φαινόταν κάτι τέτοιο:

ετικέτα: η τράπεζα είναι: μη αναγνωσμένη πριν: 2017/06/15 από: * @ emcom.bankofamerica.com