Τα 10 καλύτερα παιχνίδια οδήγησης OG Xbox

Ο ελεγκτής Xbox S φαινόταν φτιαγμένος για παιχνίδια οδήγησης και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπάρχει έλλειψη ποιοτικών αγώνων αγώνων και οδήγησης για το μεγάλο μαύρο κουτί. Δείτε τις επιλογές μας για το καλύτερο είδος που έχει να προσφέρει στο αρχικό Xbox.

01 από 10

Έργο Gotham Racing 2

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Ένα από τα μεγαλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια στην αγορά. Υπάρχουν εκατοντάδες αγώνες, ένας τεράστιος κατάλογος αυτοκινήτων και πολλοί διαφορετικοί τύποι αγώνων για να ανταγωνιστούν. Το gameplay είναι λίγο funky σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια, επειδή το στυλ μετράει όσο και η ταχύτητα. Ολισθαίνοντας γύρω από τις γωνίες και επιλέγοντας τις σωστές γραμμές, παίρνετε πόντους Kudos που μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε καινούργια αυτοκίνητα. Τα γραφικά είναι φανταστικά και η ηχητική λωρίδα είναι εξαιρετική. Το καλύτερο παιχνίδι οδήγησης στο Xbox από μακριά. Περισσότερο "

02 από 10

Ανάγκη για ταχύτητα που θέλουν οι περισσότεροι

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Ανάγκη για Ταχύτητα Τα περισσότερα Wanted είναι κυριολεκτικά το καλύτερο όλων των κόσμων Need for Speed. Συνδυάζει τη μεγάλη προσαρμογή αυτοκινήτων και τον ανοιχτό κόσμο του Underground με τις αστυνομικές καταδιώξεις του Hot Pursuit και το αδιάβροχο gameplay που έχει γνωρίσει ολόκληρη η σειρά. Είτε στο Xbox είτε στο Xbox 360, το Need for Speed ​​Most Wanted είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξετε για τους οπαδούς του αγώνα. Περισσότερο "

03 από 10

Forza Motorsport

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Το Forza Motorsport είναι ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια στο Xbox για διάφορους λόγους. Μεγάλα γραφικά, τόνοι αυτοκινήτων, πολλές προσαρμογές, εξαιρετικά ισχυρός επεξεργαστής χρωμάτων ... ο κατάλογος συνεχίζεται και συνεχίζεται. Είναι απόλυτη χαρά να παίξετε και είναι ένα από τα πιο ικανοποιητικά παιχνίδια στο σύστημα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν να συντονίζετε το δικό σας έθιμο αυτοκίνητο στην τελειότητα και να εξαλείφετε τον ανταγωνισμό μαζί του. Ζεύγος Forza επάνω με το 3 τροχό Speedster από Fanatec και είστε μέσα για μια απόλαυση. Περισσότερο "

04 από 10

Πρόκληση RalliSport 2

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Ο αγωνιστικός αγώνας είναι μια επίκτητη γεύση, αλλά από τη στιγμή που θα μπείτε σε αυτό θα γαντζωθείτε. Κτυπώντας γύρω από μια γωνία με ταχύτητα 120 μίλια / ώρα, με χίλια πόδια από βράχο, μόνο εκατοστά μακριά είναι μια συγκίνηση. Το RalliSport Challenge 2 παρουσιάζει την ταχύτητα και την αδρεναλίνη βιασύνη καλύτερα από οποιοδήποτε αγώνα αγώνα αγώνα πριν από αυτό. Αυτό είναι περισσότερο ένα arcade στυλ δρομέας, οπότε δεν είναι τόσο ρεαλιστικό και είναι εύκολο να πάρει γύρω από το κομμάτι, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό και θα έπαιρνα διασκέδαση πάνω από ρεαλισμό κάθε μέρα. Περισσότερο "

05 από 10

Εκδίκηση έκρηξης

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Σε αυτό το σημείο, υπάρχει ελάχιστη συζήτηση ως προς το αν η σειρά Burnout είναι ή δεν είναι από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια ποτέ. Αυτά τα παιχνίδια παρέχουν ένα γρήγορο, εύκολο να μπει σε, και ικανοποιητική συγκίνηση ότι λίγα παιχνίδια μπορούν να ταιριάξουν. Το Burnout Revenge συνεχίζει αυτή την τάση και είναι το καλύτερο της σειράς και ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά παιχνίδια στο Xbox. Κάνει λίγα βασικά τσιμπήματα στη φόρμουλα Burnout και το αποτέλεσμα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που αξίζει ένα σημείο σε κάθε συλλογή του ιδιοκτήτη του Xbox. Περισσότερο "

06 από 10

Midnight Club 3: έκδοση DUB

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Η σειρά Midnight Club ήταν πάντα στην κορυφή του αγωνιστικού κόσμου και το Midnight Club 3 δεν αποτελεί εξαίρεση. Τόνοι αυτοκινήτων και επιλογές προσαρμογής είναι διαθέσιμοι και το εμπορικό σήμα αστραπιαία ταχύτητα είναι πίσω με πλήρη ισχύ. Δεν είναι το ωραιότερο παιχνίδι που αναζητά και υπάρχουν μερικά σφάλματα που χαλάσουν την εμπειρία λίγο, αλλά συνολικά αυτό είναι ένας πολύ σταθερός δρομέας που είναι από τους καλύτερους που έχει το Xbox. Περισσότερο "

07 από 10

MX εναντίον ATV εξαπέλυσε

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Το MX εναντίον του ATV Unleashed παίρνει ό, τι έκανε το MX Unleashed του 2004 τόσο καλό και προσθέτει έναν τόνο πράγματα στην κορυφή για την απόλυτη εμπειρία offroad. Μπορείτε να οδηγήσετε μοτοσυκλέτες και ATV και να οδηγήσετε φορτηγά τέρας και τρόπαια όλα στην ίδια διαδρομή αγώνα. Ρίξτε μερικά ελικόπτερα και αεροπλάνα και έχετε κάτι ξεχωριστό. Το gameplay είναι εξαιρετικά έντονο και η όλη εμπειρία εδώ είναι πραγματικά ευχάριστη. Περισσότερο "

08 από 10

Πακέτο Grand Theft Auto Double Pack

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Η οδήγηση είναι μόνο μέρος του παιχνιδιού Grand Theft Auto III και Vice City, αλλά είναι σίγουρα το καλύτερο μέρος. Πιάνοντας το πλησιέστερο αυτοκίνητο και απλά οδηγώντας είναι απίστευτα διασκεδαστικό. Αυτοκίνητα, βάρκες, μοτοσικλέτες, ελικόπτερα, αεροπλάνα - ό, τι θέλετε να οδηγήσετε είναι σε αυτά τα παιχνίδια. Το GTA δεν έχει ρεαλιστική φυσική, αλλά αυτό είναι μέρος του γιατί είναι τόσο διασκεδαστικό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα άλλο από αυτό που βρίσκεται στο δρόμο μπροστά σας. Πολύ σε δύο μεγάλα παιχνίδια οδήγησης. Περισσότερο "

09 από 10

NASCAR 06: Σύνολο ομάδας ελέγχου

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Η EA και ο Tiburon επιστρέφουν για ένα ακόμη έτος των αγώνων NASCAR και η προσπάθεια τους για το 2006 είναι από τις καλύτερες. Πολύς οτιδήποτε συμπεριλήφθηκε το 2005 είναι πίσω και ακόμα πιο γυαλισμένο αυτή τη φορά. Το μεγάλο νέο χαρακτηριστικό για το 2006 είναι ότι μπορείτε τώρα να μεταβείτε μπροστά και πίσω ανάμεσα στους συμπαίκτες και ο στόχος εδώ είναι να αγωνιστείτε για την ενότητα και τη δύναμη της ομάδας όσο και για την ατομική ολοκλήρωση. Λειτουργεί εκπληκτικά καλά και το τελικό αποτέλεσμα είναι κάτι που ο NASCAR και οι οπαδοί του αγώνα γενικά θα αγαπήσουν. Περισσότερο "

10 από 10

Simpsons Hit και Run

Ευγενική παραχώρηση του Amazon.com
Το καλύτερο παιχνίδι Simpsons ποτέ, αλλά και ένα εξαιρετικό παιχνίδι οδήγησης. Το Hit & Run παίζει ακριβώς όπως το Grand Theft Auto, αλλά βγάζει το έγκλημα και προσθέτει ένα φορτίο κωμωδίας. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι όπου είναι διασκεδαστικό να ανεβείτε σε ένα αυτοκίνητο και να το οδηγήσετε. Έχετε πολλά αυτοκίνητα για να διαλέξετε και τρία διαφορετικά τμήματα της πόλης για να εξερευνήσετε, έτσι υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε. Το Hit & Run συνιστάται ιδιαίτερα, ακόμη και αν δεν είστε τόσο μεγάλος από έναν ανεμιστήρα του Simpsons. Περισσότερο "

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.