Τι μπορείτε να κάνετε με τα προστατευμένα από DRM τραγούδια του iTunes

Πώς να χρησιμοποιήσετε παλιά τραγούδια που αγοράστηκαν από το iTunes Store πριν από το 2009

Το iTunes Store δεν χρησιμοποιεί πλέον προστασία αντιγραφής DRM για τραγούδια και άλμπουμ που αγοράζετε. Αλλά τι γίνεται αν έχετε ακόμα κάποια στη βιβλιοθήκη ψηφιακής μουσικής σας; Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η μη καταγραφή μιας λίστας αναπαραγωγής, ασυμβατότητες με συγκεκριμένα τραγούδια σε μια κινητή συσκευή ή σε άλλο υπολογιστή, τότε θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται με το DRM.

Σε αυτό το άρθρο, μάθετε ποιοι είναι οι περιορισμοί του αντιγράφου όταν πρόκειται για ψηφιακή μουσική κρυπτογραφημένη με το σύστημα FairPlay της Apple . Αυτός ο οδηγός καλύπτει επίσης εν συντομία ορισμένους από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να απελευθερώσετε τα τραγούδια σας από τους περιορισμούς που τους επιβάλλονται από το DRM.

Όρια που επιβάλλονται από το FairPlay DRM της Apple

Εάν αγοράσατε τραγούδια από το iTunes Store πριν από το 2009, τότε υπάρχει μια καλή πιθανότητα να προστατεύονται με αντιγραφή από το σύστημα FairPlay DRM της Apple. Αλλά τι ακριβώς μπορείτε να κάνετε, ή περισσότερο στο σημείο, δεν μπορεί να κάνει με τα αρχεία ήχου που προστατεύονται από την αντιγραφή του iTunes Store;

Τρόποι για να ελευθερώσετε τα τραγούδια του iTunes του DRM